Új hozzászólás Aktív témák

• mrgg

tag

Na akkor válaszolgatok, ha már bevállaltam:
    Magasság: Vagyok vagy 185 cm, ebből le lehet vonni 5-10 centit, mivel "görnyedthátú kocka" módjára szoktam általában járkálni. :)

Tömeg: A nagy tömeget nem szeretem, ezért a mozizást se nagyon. :) Amúgy olyan 65-70 kilóra saccolom, de ha 200 kilós lennék, akkor is abban az esetben lennék hatalmas erőfölényben, kivéve ha ráfekszek az ellenfélre. :)

Érdeklődési kör: Na igen, ebből már kaphattatok ízelítőt... :DDD

Érdekes momentumok az életemben? Hm, talán az, ahogy néhány ember bánik egymással...

Hát, számítástechnikai kütyükkel szeretek foglalkozni, szórakozni, használni... :) Másra nem vagyok túlságosan alkalmas, erre is nagy nehezen...

Na, ezen röhögni fogtok... :D Van ugye a "Süsü keselyűk" című rajzfilm, annó a TV2 adta 2000-2002 környékén, és valamiért tetszett nekem, sőt a mai napig tetszik. Szóval, Gézengúz Gusztit szólítják néha "gégé"-nek, én meg kitaláltam, hogy felveszem ezt a nevet, nem fogom elfelejteni legalább... Csakhát a gg az egy kicsit sűrűn használt név, így elédobtam az "mr" előtagot, hát, valami ilyesmi a története... :)

bacsis írásához akartam hozzászólni, illetve akartam vásárolni egy Gravis Ultrasound-ot, és így gondoltam a regisztrációra.

Engem csak az áram b---ott meg, de az kétszer is! :))

Pl. a fentebb említett GUS az, amit példaként tudok mondani, illetve manapság akarok venni egy Socket 7-es konfigot, a 3DMark2001 versenyen kívül a DOS-os cuccok futtatásához. Rádiótunernek Videoton RT-7300 S-t használok, mellé akarok majd egy társat szerezni egy erősítő személyében.

Bling95: Még nyolc nap kínzás? Mit kapsz te ezért? :D
    talmida: Hi neked is! :) Itt még tűzforróság van, be kéne a ventilátort kapcsolni (egy keveset kéne nyújtózni), pedig ez nem szansájn sztét, hanem a 10. emelet...
    fec555: Wow, jó ez, éneket kérünk! :)) És mint már írtam nem rég, Budapesten belül Csepelen élek, ha pontosabb cím kell, azt is adhatok.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés