- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrgg
tag
Na akkor válaszolgatok, ha már bevállaltam:
Magasság: Vagyok vagy 185 cm, ebből le lehet vonni 5-10 centit, mivel "görnyedthátú kocka" módjára szoktam általában járkálni.Tömeg: A nagy tömeget nem szeretem, ezért a mozizást se nagyon.
Amúgy olyan 65-70 kilóra saccolom, de ha 200 kilós lennék, akkor is abban az esetben lennék hatalmas erőfölényben, kivéve ha ráfekszek az ellenfélre.
Érdeklődési kör: Na igen, ebből már kaphattatok ízelítőt...
Érdekes momentumok az életemben? Hm, talán az, ahogy néhány ember bánik egymással...
Hát, számítástechnikai kütyükkel szeretek foglalkozni, szórakozni, használni...
Másra nem vagyok túlságosan alkalmas, erre is nagy nehezen...
Na, ezen röhögni fogtok...
Van ugye a "Süsü keselyűk" című rajzfilm, annó a TV2 adta 2000-2002 környékén, és valamiért tetszett nekem, sőt a mai napig tetszik. Szóval, Gézengúz Gusztit szólítják néha "gégé"-nek, én meg kitaláltam, hogy felveszem ezt a nevet, nem fogom elfelejteni legalább... Csakhát a gg az egy kicsit sűrűn használt név, így elédobtam az "mr" előtagot, hát, valami ilyesmi a története...
bacsis írásához akartam hozzászólni, illetve akartam vásárolni egy Gravis Ultrasound-ot, és így gondoltam a regisztrációra.
Engem csak az áram b---ott meg, de az kétszer is!
Pl. a fentebb említett GUS az, amit példaként tudok mondani, illetve manapság akarok venni egy Socket 7-es konfigot, a 3DMark2001 versenyen kívül a DOS-os cuccok futtatásához. Rádiótunernek Videoton RT-7300 S-t használok, mellé akarok majd egy társat szerezni egy erősítő személyében.
Bling95: Még nyolc nap kínzás? Mit kapsz te ezért?
talmida: Hi neked is!Itt még tűzforróság van, be kéne a ventilátort kapcsolni (egy keveset kéne nyújtózni), pedig ez nem szansájn sztét, hanem a 10. emelet...
fec555: Wow, jó ez, éneket kérünk!És mint már írtam nem rég, Budapesten belül Csepelen élek, ha pontosabb cím kell, azt is adhatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Palit Infinity RTX 5070 12GB GDDR7
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged