- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
17200 - 17101
30224 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
művésznő4
senior tag
-
törölt tag
-
talmida
Közösségépítő
-
talmida
Közösségépítő
-
mrgg
tag
Szóval csak a szokásos házimunka...
Bár inkább legyen minden tiszta, minthogy ne lehessen elférni a rumlitól. (Követnem kéne ezt az elvet.)
1 kiló banán kb. 150 forint? Na jól van...
Nem rossz árak ezek, kíváncsi leszek mennyi lesz errefelé a szőlő egy ilyen időjárásilag nem a legjobb nyár után. Emlékszem egyik nyáron (2002 +-1 év) a dinnye kilóját piszokolcsón osztogatták, kb. 10 forintért. Olyan jó idény azóta sem volt... 
Hát most képzeld el, lehet valaki a vonatfütty miatt kapott szívrohamot... Tudod, a rohanó világban bármi megeshet, még az is, hogy lassacskán aludni térek.

-
talmida
Közösségépítő
-
talmida
Közösségépítő
MIndenféle takarítás. Főleg konyha. Kicseréltem az asztalterítőt, megtisztítottam mindent, még a tükröket is.
Fölírtam, hogy mit kell venni holnap. Minden cereal elfogyott, üresen tátognak a tartóik
Sőt, minden gyümölcsből is kifogytunk. Hétvégén szoktunk bevásárolni. Képzeld, van egy jó kis bolt, ahol 33 cent a banán pundja, vagyis fél kg. (1 kg 66 cent) Szerintem jó ár!
Az őszibarack 99 cent, a zöld (sárga) mag nélküli szőlő szintén. Avokádonak 50 cent darabja. -
mrgg
tag
-
talmida
Közösségépítő
Hát, ami azt illeti, én meg most végeztem a házi munkákkal
. Este nyolc van majdnem. 
Jó a rajz! De ez miféle gyár akar lenni??

geprombolo, ha meg én sétálok el hozzátok, akkor kirámolom az egész konyhát.

művésznő, Nagyon helyeske vagy!
Anyukád is tényleg csini!
Köszi a képeket, ha megengeded lementek egy-kettőt. 
Jó8 egyébként!

-
mrgg
tag
Jó napot kívánok, szórakoztam a semmiért jó sokáig...
fec555: Babi néni nem jár strandra... Jól teszi!
Gratulálok a győzelemhez! 
talmida: Igen, ilyenkor próbálkoztam, sikeresen be is aludtam, ezt csináltam kettőig...
Geri: Kitartást néked! (Bár ennél szarabb már nem nagyon van, amikor fáradtan az ember szarrádolgozza magát.) Illetve jó éjszakát!
geprombolo: Hát, ha én elsétálok Esztergomig, akkor már két egészet biztosan elviszek, szóval úgy készülj!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bling: Gratulálok neked is!
művésznő: Nem csoda, hogy majdnem megbuktam rajzból... -
művésznő4
senior tag
-
stangli
senior tag
szép estét, úgy érzem, hogy álmos vagyok... amúgy mi ez a punnyadás?

-
művésznő4
senior tag
Szép álmokat neked Geri!
<3Talmi, ha érdekel, új képek a blogomban!

-
Geri Bátyó
addikt
Én viszont megyek.
Hosszú volt ez a hét, én meg már öregszem és nem bírom a kiképzést.
Szép álmokat mindenkinek!

-
művésznő4
senior tag
-
törölt tag
-
geprombolo
őstag
-
Bling95
őstag
nyertünk utat zágrábba
MEGYÜNK A VIZILABDA EB-re!!!!!
-
ferensz
senior tag
-
geprombolo
őstag
-
talmida
Közösségépítő
-
törölt tag
Estét! Én ma sokáig húzom, nem vagyok fáradt, pedig jó hosszú volt a nap.
Kellemes hétvégét, vidám utolsó nyári napokat!

talmida: Bizony, 3 óra múlva szombat.
Itt csak jövő szerdán indul az általános + középiskolai tanítás, a fősulikon nem tudom, hogy megy ez... -
talmida
Közösségépítő
Gratulálok a gólhoz!

művésznő jó pihenést kívánok
Geri bátyó, neked meg jó munkázást!
Jól sikerült eddig a napom. Most kezdem a második műszakot.
Geri bátyó, hozzád hasonlóan én is munkával ünneplem a hétvégét.
Szóval sok sikert magunknak! 
Szia geprombolo, van még a kenyérből?

Szia Bling!

Szia Wictor,
Jé, tényleg nálatok már szinte vége a napnak.
Nálunk még csak ebédidő van.Tudtátok, hogy az USA-ban már elkezdődött az iskola?? Itt mindig augusztus utolsó heteiben kezdődik. Általában az augusztus 20. utáni héten.

-
művésznő4
senior tag
Én is csak idepillantgatok...nagyon fáradt vagyok.

Szép estét mindenkinek!

-
Geri Bátyó
addikt
-
Bling95
őstag
hellobello megjöttem

-
ferensz
senior tag
Ezaz, hétvége van, mindenki inni, csak mi vagyunk itthon

Egyébként engem elkapott az eső, kispályás meccsen szarrá áztam, de legalább nyertünk, meg rúgtam gólt

-
geprombolo
őstag
Feltűnt valakinek, hogy hétvége van? Mert akkora a pangás, hogy!
-
geprombolo
őstag
-
talmida
Közösségépítő
Jó reggelt emberek, de már megyek is .. még egy kérdés: hogy aludtatok? Én nagyon jól.
Szép napot mindenkinek.
Itt szakad az eső. 
![[kép] [kép]](http://www.wunderground.com/data/640x480/2xg1_ir_anim.gif)
-
geprombolo
őstag
-
Geri Bátyó
addikt
Jó reggelt mindenkinek!
Munka ezerrel, hulla fáradtan. Nincs is jobb ennél!

-
talmida
Közösségépítő
-
ferensz
senior tag
@mrgg, @Geribátyó: magyar népmesék remix 2.
lassan indulok egy kis éjszakai portyázásra

-
mrgg
tag
-
talmida
Közösségépítő
-
mrgg
tag
talmida: Végül is rám mindent lehet fogni!
Köszönöm, bár amíg tudok egerészni, addig nagy gond nincs.
Maradok még, bár eléggé fáradt vagyok már, véletlenül dolgoztam ma, mivel még tudok egerészni... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
geprombolo: Hm, csak ezért menjek el Esztergomba?
Badman: Bauxitból lehet kenyeret is sütni?
-
Geri Bátyó
addikt
Kissé pongyola a megfogalmazás (főleg az a főzelékes dolog), de egy laikustól elfogadom!

Na, mentem aludni. Szép álmokat mindenkinek!
-
Badman 4ever
őstag
Hát a bauxit az alumíniumgyártáshoz kellő anyag, de főzelékbe is rakható...

-
Geri Bátyó
addikt
Na, Démon el én meg újra itt.
Romboló jól néz ki az a kenyér! Egészen megéheztem és friss, meleg kenyérre vágyom! Basszus!

Wic: Ezt a hírnevet szívesen lepasszolnám másnak.

Viszont a többieknek igazuk van abban, hogy az orvosok sem tudnak mindent. Szerintem mondtam már, hogy nekem hogyan kellene közlekednem szerintük. Próbáld meg te is úgy felfogni, ahogyan én. Lehet hogy jobb nem lesz, de ha jobban állsz hozzá és nem hagyod el magad (néha azért lehet), mégis csak jobb.Bad: Mesélj csak nekem a bauxitról!!

-
geprombolo
őstag
-
talmida
Közösségépítő
-
mrgg
tag
Én is örülök, megnyugtatott, pedig aztán szokott rajtam elég sok seb lenni, mégpedig macskacsikarás. Egyszer csak elkezdődik a csökkenés, remélhetőleg a közeljövőben.

Amúgy az már milyen, hogy mióta a gondomról írtam, azóta kisebb lett a forgalom. Ha ez nem topikrombolás, akkor mi?

művésznő: Bocsi, hogy még mindig nem adtam semmi hírt a képemről, de nincs olyan ötletem, amit biztosan véghez tudnék vinni.
geprombolo: Az ám a jó kenyér! Mintát postán tudsz küldeni?
Jó éjszakát! -
talmida
Közösségépítő
Köszi. Igen.
J8 neked is! 
-
geprombolo
őstag
Egy vastagabb szelettel rendesen jól lakom. Tömör kenyér, nincs minden vegyszerrel felfújva.

talmida: a filmet, meg a könyvet úgy fogalmazták, hogy emészthető legyen azoknak is, akik hisznek, azoknak is, akik tagadják a felsőbb hatalmakat. (Wic kedvéért nem mondtam, hogy Istenről van szó)
Ja, jó8 mindenkinek! -
talmida
Közösségépítő
Az a gyanúm, hogy én ezt már láttam.
Nagyon sok alapigazság van a filmben, de picit nyersen, azaz nem teljesen precízen van megfogalmazva.(majdnem azt írtam, hogy primitíven) ...ui bele van keverve egy kis okkultizmus is. (Pontosabban egy kis New Age) 
Az előadók híres filozófusok és gondolkodók...mrgg, örülök, hogy nem növekszik a seb.
Reméljük, hogy hamarosan csökkenni fog! 
-
mrgg
tag
Jó napot kívánok!
talmida: A bolkámon van, strandon a nyaralás alatt voltam, szerencsére nem volt növekedés, bár csökkenés sem.
Wictor: Sajnos már csak öt nap. Nem tudom, én azért próbálkoznék az "öngyógyítással othoni eszközökkel", hátha sikerül valamire rájönni. Bár ez embertípustól is függ, hogy mennyire van kedve kísérletezgetni...
geprombolo: Jól néz ki a kis kenyér!
Egy vastagabb szelet mennyire táplál mondjuk téged? -
talmida
Közösségépítő
Köszi szépen, nézem.
addig nem leszek 
geprombolo, mégegyszer köszi a kenyeret

-
geprombolo
őstag
Köszi a linket, ezek a drágák levették az oldalukról a filmet. Annó megnéztem magyarul, valami pénzt is fizettem érte. Megérte.

-
geprombolo
őstag
Mindenkinek sütöttem. Csak egyazon időben két helyre nem tudom feltenni a képeket. Kalácsot nem tudok sütni. Sajnos.
Fec555: mezei teszkós, vagy ami éppen akad a legolcsóbban, általában veszek 10-20 kilót, amikor akciós. Soha nem is próbáltam kenyérliszttel, ez így finom, ahogy van.
A Titok itt van: Thesecret.tv -
Badman 4ever
őstag
-
talmida
Közösségépítő
Nem láttam, de nagyon valószínű, hogy van benne valami.
Nincs fönt a Youtubeon?Wic, nem azt mondom, hogy fölösleges az orvostudomány, de az utóbbi időben eléggé elüzletiesedett a dolog, úgyhogy kicsit bizalmatlan lettem..
Megtudtam, hogy néha még operálni sem kéne az embereket, de mivel nagy biznisz az egész, ezért még azt is megteszik, még olyankor is, amikor nem kéne.

A gyógyszerekről nem is beszélve.
A szervezetünkbe "bele van építve a gyógyulás". Ha az ember ésszel visel gondot magáról, akkor szinte automatikusan is meggyógyul, ha jó a hozzáállása, vagyis, ha helyes a gondolkodása. (Bad az előbb nagyjából leírta, hogy kb az mit jelent)
-
moha21
veterán
Ezzel teljes mértékben egyetértek, én mostanában rengeteget stresszeltem és minden nyavalya előjött rajtam.:S
-
Badman 4ever
őstag
-
törölt tag
Olvastam a könyvet (cím ua.), kb. végigröhögtem...
-
Badman 4ever
őstag
De szép
bauxitbuci! Már megint éhes lettem.
Szép munka. 
Az előző témához:
Ismeritek a Titok című filmet? Abban van szó arról, hogy amit gondolunk, manifesztálódik valamilyen formában és ha rosszra gondolunk és rosszat érzünk, akkor vonzzuk a rossz eseményeket, dolgokat. Ha azt hiszem beteg vagyok, akkor beteg is vagyok. Mondják is, hogy olyan idős az ember, amilyennek érzi (hiszi) magát.
-
ferensz
senior tag
Én azt hiszem iszok még egyet

-
talmida
Közösségépítő
-
ferensz
senior tag
hüü, gratula hozzá, nagyon szép lett
Egyébként mi is szoktunk sütni házikenyeret, én nagyon imádom 
Szerk: Milyen lisztkeveréket használsz hozzá, ha egyáltalán használsz valami különlegeset? Nekünk mindig valahogy a nem ilyen hűde extrás alapanyagokból sikerült a legjobban.
-
geprombolo
őstag
-
geprombolo
őstag
Hinned KELL valamiben. Ha azt hiszed, hogy épp semmiben nem hiszel, elárulom, hogy fatálisan tévedsz! Most pillanatnyilag abban hiszel, hogy kib***** beteg vagy! Én azt hiszem, hogy egészséges vagyok, úgy is állok hozzá az élethez. Jelenlegi helyzetemet csak egészségesen tudom túlélni, márpedig semmi kedvem a családomat, vagy titeket itthagyni!

CSAK RAJTAD MÚLIK MINDEN.
Ha nem akarsz Istenben hinni, szíved joga, de magadban hinni kötelességed!
Beszéltem. -
moha21
veterán
-
Badman 4ever
őstag
-
talmida
Közösségépítő
Nem vitatkozom én sem.
Engem meggyógyított.
Ez tény. Te meg hitetlen gyaúr létedre nem beszélhetsz így a hitről. 
De komolyra fordítva a szót
..legalább pontosan olvasnál.
Azt írtam korábban, hogy neked is mindent meg kell tenned a gyógyulásod érdekében, (minimum akarnod kell) plusz én még imádkozom is érted. -
törölt tag
-
talmida
Közösségépítő
Ez a te bajod!
Mármint az, hogy mindent elhiszel, amit az orvosok mondanak, ahelyett, hogy a józan paraszti eszedet is használnád. Wic, ne haragudj, hogy így leszúrlak, de, ha te belebetonozod magad abba a tudatba, hogy gyógyíthatatlan beteg vagy, és még sokat hajtogatod is, akkor ne is csodálkozz, ha valóban az jön be.
Nagyon mérgews vagyok. Mert a te közreműködésed nélkül bajos a gyógyulás.
Aki nem akar meggyógyulni, azon Jézus sem tud segíteni. 
Képzeljétek, nálam ezt lehet csak látni:

-
törölt tag
Te már híres vagy, Amerikás államokban is "előadtak", szóval nyertél.

Bad: Ez nem ilyen "bízom benne, oszt lesz valami" betegség, ez nem gyógyítható egyelőre semmivel. Hiszek az orvosnak.
-
Badman 4ever
őstag
Én csak akkor vagyok beteg állat, ha iszok.

Wic: Továbbra is azt mondom, hogy kitartás és hit kell a gyógyuláshoz. Utolsó nap a GT-ben elkezdett nagyon kaparni a torkom és berekedni, úgy nézett ki, hogy elmegy a hangom reggelre, de úgy voltam vele, hogy alszok rá egyet és totál jól leszek. Így is lett.

-
Geri Bátyó
addikt
-
talmida
Közösségépítő
Ok, de meg fogsz gyógyulni!!
Ezt jól jegyezd meg!!
Nem viccelek. Képzeld csak el, hogy milyen jó lesz, amikor teljesen makk egészséges leszel.
Na, persze tenni is kell érte valamit, de addig SE LÉGY TÜRELMETLEN. Nem biztos, hogy azonnal bekövetkezik a változás, de, ha mindent megteszel a gyógyulásod érdekében, (plusz én is imádkozom érted
, akkor minden valószínűséggel meg fogsz gyógyulni. Csak kitartás a jó irányban!
Ez a te dolgod. 
-
törölt tag
-
talmida
Közösségépítő
-
törölt tag
-
talmida
Közösségépítő
Hol van a seb? A lábújjadon?
Nem voltál mostanában strandon, vagy nyilvános fürdőben, zuhanyozóban? Ott mindenfélét össze lehet szedni. 
Na, Jó8! Remélem, hogy éjjel a seb is meggyógyul!

Fölhorkanó Tömegek
:mrgg-vel azért voltam kíméletes ebben a nagyon késői órában, mert beteg, és elsősegélynyújtásban kellett részesíteni. 
-
mrgg
tag
Elnézést kérnék a duplázásért, csak jó éjszakát szeretnék kívánni.
-
mrgg
tag
Huh, mit mondjak róla? Nem vagyok egy biológus.
Próbálok vigyázni, ha nő, akkor szülők tájékoztatása, aztán meglátjuk mit fogok szenvedni.
Ma reggel még nem volt semmi, zoknit lazán fel tudtam venni, fürdés alatt meg már ott van. Hm, gyors, mit ne mondjak. Gyorsabb, mint amennyi idő alatt megmondom, hogy mi az értelme az életnek.
Köszönet a fordításért, tudom magam ellenőrizni!
Közben kezdem azt hinni, hogy nem volt akkora hülyeség az ecetes ötletem... -
talmida
Közösségépítő
Miféle seb??
Arra nagyon vigyázz!! Mikor vetted észre?Na, az angolul nem tudók kedvéért nagyjából lefordítottam. Csak nyersen, bocs
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szükségesek:
Epsom salt fürsdéshez
Meleg fürdő
A Vitamin (folyékony állagú)
E Vitamin (folyékony állagú)
Echinacea, red clover és goldenseal gyógynövények teának
L-lysine
Primrose olaj
Multi vitamin
Fokhagyma
vatta1
A fájdalmat enyhíti az Epsom salt -os fürdő. De a fertőzőtt terület SZÁRAZ maradjon!!.2
A Vitaminokat ( A és E) rá kell dörzsölni a herpeszre. Naponta 3x , amíg meg nem gyógyul. Ez megakadályozza a továbbterjedését.3
Fórázz le Echinacea és Goldenseal gyógynövényeket teának. Napi 3x igyál belőle. Ezek az immun szisztemet erősítik.4
Kerüld az alkoholt!! valamint azokat az ételeket, amiket a boltban készen vásárolhatsz Kerüld a lisztes, cukros szénsavas, koffeines ételeket és italokat is. Viszont a magas protein tartalmú ételek és a nyers gyümölcsök javítják az immun rendszert. A diéta mellet szedjél L-lysine-t. Ez egy aminoacid, ami nem engedi nőni , azaz tovább terjedni a herpeszt.5
Szedj Primrose oil , ami védi a sejteket, Fokhagymát (Garlic capsules), ami természetes antibiotikum, és multivitamint, ami felgyorsítja a gyógyulást.6
Csökkentsd stresszes állapotot. Sportolj naponta. Aludj minimum 7 órát !! Khmm.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mrgg
tag
Hm, ha a kezembe kerül, kipróbálhatjuk...
Nálunk fekete szappan van használva ilyen célokra, az sem rossz, csak "szembe ne kerüljön"!A kocsmával kapcsolatban: a gondnoknak azt hiszem a veje elég sokat jár oda, nem zárhat be...
Pedig ha nem ilyen lepukkant hely lenne...Köszönöm a keresgélést!
Most mintha kezdene csillapodni, bár tegnap adtam neki egy kevés ecetet kísérletképpen, hátha beválik...
Kerülni kell az alkoholt? Akkor csak hátulról mehetek be a folyosóra?
Amúgy majd iskolaidőban akkor nem ártana sokat aludnom az ajánlása szerint, mert a stressz mellé még jó lesz ám...
Az még a jó mellé, hogy valami seb került a lábamra, ami iszonyatosan fáj... Remélhetőleg a mérete összefele fog menni, mondjuk még távolról sem macskacsikarás. Szóval most csak a baj van velem...
-
talmida
Közösségépítő
-
talmida
Közösségépítő
Igen, a timsó jó a pattanásokra. Ma mondta egyik kis barátom.

Ó, te szegény!

Kocsma.
Herpeszre, hmm.
A gyógyszertárban biztos lehet kapni valami csodaszert, ami jó rá. Sajnos nem tudom, hogy milyen természetes anyaggal lehetne eltávollítani,
de utána google-zok
Jelentkezem, ha találtam vmit. 
WOW!
Már találtam is valamit.
Igaz angolul van, de a lényeg az, hogy A és E vitamin kapszullákat kell direkt a herpeszre kenni. Magyarul szét kell vágni ezeket a folyékony kapszullákat, amjd a tartalmukat rákenni a herpeszre. -
mrgg
tag
Badman: Ezesetben szerencsések vagytok...

Geri: Akkor szerencsére nem feleslegesen szorítottam.
Jó éjszakát!
talmida: A timsó jó pattanás ellen is? Nekem herpeszre kéne, de iziben... Amúgy a épület lábánál ahol élek(??) van egy kocsma, jó kis cigánykocsma... Az kell nekem, szeretem a biztonságos kis szobámból nézni a vitákat, és hallgatni a rendőrautók szirénáját... -
talmida
Közösségépítő

-
talmida
Közösségépítő
Ez nem lehet igaz
Mindegyik itt van még.
Jó8 bátyó! 
Wic, az alvás +timsó csodákat művel. Lehet, idehívok majd valakit, (egy kedves kis közös barátunkat
), aki bizonyítani tudja ezt. 
Wic Igyál mézes tejet és egyél előtte lágy tojást kenyérrel és sajttal. Az is altat.

-
Geri Bátyó
addikt
-
törölt tag
-
talmida
Közösségépítő
-
törölt tag
-
talmida
Közösségépítő
-
törölt tag
Akkor hát jóéjt!

talmida legnagyobb örömére lassan én is lelövöm magam mára...
-
talmida
Közösségépítő
-
Geri Bátyó
addikt
-
törölt tag
Mondtam én, hogy pozitív lesz a végkifejlet.

-
Geri Bátyó
addikt
Minden OK!

Az elején még pityergett is egy kicsit (igaz, nem csak miattam), de aztán fokozatosan megnyugodott. Átbeszéltük a dolgokat és már nem haragszik.
Azt mondta a Szúnyoglányra, hogy egy idióta, amiért nem kellettem neki.

Igaz, hogy neki sem, de ez most nem számít.

-
törölt tag
-
talmida
Közösségépítő
Lámpaojtás következik.
Bad,
nem ugrottam át.
Wictorka a hős, tessék példát venni róla!!
Részegség nélkül is kibírja, sőt, nem szereti az alkoholt.
"KözkívánatraKülönDíj" neki! 
Bling, ejnye, ejnye, te is ilyen iszákos vagy??

-
törölt tag
Basszus, most jut eszembe, hogy én is mehetnék a táborba felügyelni a kicsiket...
De kár, hogy nincs kedvem...
Bár Ceglédbercel közel van...Bling: Jó összerázódást a többiekkel! Jóéjt.
-
Badman 4ever
őstag
-
mrgg
tag
Badman: Detox lett a vége?

Bling: Jó éjszakát! -
Bling95
őstag
na kiscsalád én elmentem lefeküdni, hnapután este jövök , addigis golyatábor
joéjt

-
geprombolo
őstag
Durva lehetett. Segítség, legurulok a földről!

Új hozzászólás Aktív témák
-
17200 - 17101
30224 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 17901 17900 - 17801 17800 - 17701 17700 - 17601 17600 - 17501 17500 - 17401 17400 - 17301 17300 - 17201 17200 - 17101 17100 - 17001 17000 - 16901 16900 - 16801 16800 - 16701 16700 - 16601 16600 - 16501 16500 - 16401 16400 - 16301 16300 - 16201 16200 - 16101 16100 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK Z270 i5 7600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- (GARANCIÁVAL, SZÁMLÁVAL) Inno3D GeForce iChill X3 RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem nagyon bejön!
Köszönöm, hogy részt vettél a játékban!

Bár inkább legyen minden tiszta, minthogy ne lehessen elférni a rumlitól. (Követnem kéne ezt az elvet.)

Gratulálok a győzelemhez! 

Szerintem nemsokára nyugovóra térek.