Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• dethroner

veterán

Sziasztok!
    2 kérdésem van. Első: Miért van az, hogy mostanában egyre többször a captcha ellenőrzés kirakja az ellenőrző kört a képernyő szélére, amire nem lehet rányomni, így sikertelen lesz az ellenőrzés?

Másik kérdés, hogy a képen látható sorozat 4. évadát kezdeném nézni, és az első rész lejátszása során a szinkronos verziók néha pici, alig észrevehető, de mégis nagyon zavaró ugrással megy. Pár másodpercenként egy pici röccenés, mintha nem kadenciahelyes volna a lejátszás. Érdekes, hogy a feliratos verzióban ezt nem tapasztalon.
    Amúgy már több korábbi tartalomnál is volt ilyen apró ugrás, de eddig megoldottam azzal, hogy azt a tartalmat lekaptam a torrentről. De most szeretnék a végére járni ennek a jelenségnek :)

Most kíváncsiságból böngészőből belenéztem az epizódba a Netmozi weboldalon, és ott a színek, minőség is szebbnek tűnik mint az Amlogic boxon nézve és nincs ugrás, nem röcög. Míg az SS-en lejátszva boxon és pc-n is hibázik.

Új hozzászólás Aktív témák