- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Szerintetek lehet olyan nem hardveres hibaja ezeknek a telefonoknak (D2G, nem az MM2), hogy az erintokepernyo egy fuggoleges oszlopaban nem megy az erzekeles? Mondanam, hogy korbecsuszott, ha mindenhol mashol felrekattintana, de nem, ahol megy, ott jo helyen is veszi. Eleg furcsa, mert leraktam par honapja, csak nem volt erkezesem foglalkozni az eladasaval, szombaton vittem volna, erre kiderult, hogy nem mukodik. Nem volt eros magnes korul (bar nem tudom, az az erzekenysegre tud-e hatni, azt a kijelzesre szoktak mondani hogy karos). Erdemes kuzdenem a barmilyen kalibralo vagy ujrarako programokkal, vagy ez szerviz vagy kuka kerdese?
Amugy olvasom a CM7 infokat, hat ha azt is ugy (konnyen) fel lehet rakni mint a cm10-et, hetvegen lehet hogy teszek egy probat. Bar mar kezdtem megszokni ezt (kiraly pl. a 7x7-ig huzhato, en 7x5-re allitottam kezdokepernyo).
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Háztartási gépek
- Sweet.tv - internetes TV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Warships
- TCL LCD és LED TV-k
- Socket AM5-ös alaplap Sapphire logóval
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256gb Fekete titán, Magyarországi, garanciával
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2026.12.15.Apple jótállás
- IPhone 16 Pro 128GB One 2027.07.11. Apple jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest