Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
Pistu77 #1996 üzenetére
Ja, azt hittem, te magad hoz(at)tad kintrol!
En meg flottas telenoros, raadasul a Verizon az voda kartyat ad az Europaba utazo ugyfeleinek, me'g eselyesebb is lehetne. Azert irtam, hogy itthon telenorral muxik, mert azzal hasznalom, de most hogy mondod, valami mas (vagdosasra vett) kartyat is beleraktam, de mar nem tudom pontosan. Postafon kartya 500 Ft es voda-s igazabol, teszteld azon... bar a Voda asszem kuld ingyen proba vitamax kartyat is valahol a weboldalan.
Verizonnak irtam, nem mondjak azt hogy nem, de nem jon a valasz, halogatnak, 2 het utan automata level hogy irj ha me'g mindig aktualis, masodjara azt hiszem mar ilyen irj ha aktualis se jott toluk. De nem segitenek, miert lenne erdekuk? Ha nem unlock-olhato, akkor nem fogjak tudni eladni.... Pedig fizettem volna (persze ertelmes hatarig) erte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Építő/felújító topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egyslotos Galax VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- Óra topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7 - Akció! 2025.10.17-ig csak 150.000ft!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő