Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Ettetek, ittatok?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman187
csendes tag
Arról nem, mert nekem vodás kell. Sajnos nekem is rossz hír mert karácsonyra leptem volna meg magam vele, de gondolom az utána január-februárt jelent. Az a baj hogy a vodafone nem ad infót róla hogy mikor lesz náluk, még azt sem hajlandók megerősíteni hogy lesz.
[ Szerkesztve ]
-
MC Pite
veterán
Nem hiszem. Drágább lesz a tegra miatt, és nem jellemző több strapamobil a gyártóknál. Sőt...
Csak hasonlít külsőre.Más: Nokiás headsetet nem tud valaki kipróbálni vele, gombokat kezeli-e?!
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
drzsoo1
aktív tag
-
somkuti
csendes tag
Ma felhívtam a Motokert, hogy ha náluk veszem két év garanciával, és bedöglene a hangszóró, akkor kicserélik a telefont vagy javítják? A válasz az volt hogy semmit sem cserélnek, biztos hogy javítják. Erre kérdeztem hogy ha szétszedik-forrasztják-összerakják, az nem fogja hazavágni az IP67-es tulajdonságait? A válasz az volt hogy nem, ez is csak egy telefon csak némivel több gumitömítéssel, tehát ne aggódjak.
Egyébként két hete forgalmazzák, de még senki nem ment hozzájuk vissza ezzel a problémával, és nem is hallottak róla eddig.gondolkodom, gondolkodom...
...és azt hiszem várok még vele
-
Kekiah
csendes tag
Hat en is csak pislogtam mikor visszavittem, fel voltam keszulve hogy kemenyen harcolnom kell hogy kicsereljek vagy a javitas idejere adjanak egy masik telot... elmondtam hogy nem mukszik rendesen, erre a valasz az volt hogy jo, akkor most rogton kicsereljuk...
[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
ja, de az elemcsere nem garanciális probléma (pláne, hogy jó esetben 6-8-10 év után lesz aktuális ). itt meg (szakszervizt feltételezve) furán jönne ki, hogy beviszed egy garanciális javításra, aztán elvégzik, de a telefon beázik, mert te nem szóltál, hogy "itt egy 500-as pluszba', de aztán nyomáspróba is legyen, szakikám!"
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
-
Plebi
senior tag
Az új vásárlók örülhetnek a régiek meg ha akarnak szomorkodhatnak. Ma megvettem a vodánál. Éppen Zalaegerszegen voltam, mondom benézek hátha, kedves eladó hölgyecske mondta, hogy van, de én meg nem erre készültem. Nagyon aranyos volt félretette az egyetlen egy darab készüléket, hazajöttem Nagykanizsára. Itt is kérdeztem, de itt csak délután lesz és arra is 3x os a jelentkezés. Vissza Zegre és máris nálam a telefon. Nagyon gyors, én nagyon akadásokat nem veszek észre, hacsak nem fut egyszerre sok minden, jah és live wallpaperrel mindez. A szoftver 2.34.1.MB525.Retil.en.CEE Firmware: 2.1 update 1.
No nem csigázok senkit sem tovább
FÜGGETLEN (ami nekem mindegy hisz vodás vagyok), úgy eszi meg a t-mobile-os kártyát, hogy csak na
További infókat később!
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
kano
nagyúr
Ez nincs így. Csak hiba esetén kell cserélniük a készüléket.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Tomi_Sci
őstag
Egy kis angol : Scratch resistant vs scratch proof
Beázás :
A Voda azért tette bele a papírt, hogy ne vigye vissza a vásárlók fele azzal, hogy behalt, miután a motorcsónak után kötötte. Ettől a telefon még vízállónak tekinthető.
A telefon nem felel meg a hivatalos IP67 szabványnak. (nem vizsgálták be)
Továbbá, beázás esetén kötelesek cserélni, hiszen ebben az esetben a rendeltetésszerű használatba beletartozik a vízzel való érintkezés. (MERT MEGÁZTÁL AZ ESŐBEN)
A Vip phone nem fogja cserélni, mert a boltjuk egy vicc. Ott húznak le ahol akarnak. (használt készüléket árulnak ugye...)
Azzal esetleg próbálkozhatsz, hogy megfenyegeted őket a hivatalos csatornákon történő intézéssel, mert nem adták ki a vásárlók könyvét. Ettől persze eltekintesz, ha kicserélik a telefont. Ha nem cserélik, akkor is nyomd fel őket, hadd rágják a kefét.Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
sheep
addikt
a latitude kikapcsolása:
elindítod-bal alsó gomb-privacy-turn off latitude
amíg ezt nem csinálod meg addig sunnyog a háttérben...
én állandóan kaptam az email-eket a google-tól hogy valóban meg akarom-e osztani a helyzetemet másokkal, ha nem akkor kapcsoljam ki...9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Call of Duty: Black Ops 6
- Alkoholista nevelde
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest