Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
drzsoo1
aktív tag
-
drzsoo1
aktív tag
-
ABE
őstag
Kíváncsi vagyok, hogy meddig fogják függetlenül adni. Mert ha ez tartósan így lesz, és híre megy, akkor mindenki náluk akar venni kártyásan.
DeadMeat
Pont ezt akartam mondani, hogy van egy olyan sejtésem, miszerint a vodás áraknak köszönhetően el leszünk látva friss, ropogós újoncokkal.
[ Szerkesztve ]
-
Aureal
senior tag
Ajóku...annyát! Ma voltam megint egy vodka főképviseletben és olyan igéző szemekkel mondta a csaj, hogy ő aztán tutttttter nem hiszi hogy a voda bármikor is függetlent árulna!
Mondta is hogy van pár darab már bent a raktárban, én meg nem hozattam ki legalább hogy megfogdossam (jó, mondjuk a csajt jobban megfogdostam volna, de azt sem kértem )Februárra volt kitűzve, de ezek után sz@rok bele, holnap megyek oszt megveszem!!! Mire várjak még?
Most azon filózok, hogy ha 1 év hüsit aláírok az előfizumon, akkor 50, ha 2 évet tarifa hüsivel, akkor csak 40, viszont útóbbinál 1000-el megnő a havi fix előfizum... gyors matematikával, talán jobban megérné 1 évvel 50-ért, hisz olcsóbban 12 hó alatt úgyis többet fizetek rá a + 1000-esekkel, max így holnap kölcsönkérek rá pár rongyot pluszba.
Szerintetek?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest