Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
pite4
tag
A dobozán meg ez figyel: Water-resistant, dust proof and scratch resistant because accidents happen . Az ővé beázott, az enyém megkarcolódott. "mert történnek balesetek" Hát történtek b.meg mégse védte meg
Mindenesetre egy kis utána járást megér. Gondolom engem a karcommal kib.sznának mint a lapos sz@rt[ Szerkesztve ]
Egyszer azt hittem, tévedtem. De tévedtem.....
-
Stauffenberg
nagyúr
Bocsánat, de tudtommal sem itt, sem külföldön nem vízálló telefonként reklámozzák. "Life Proof" szlogennel kampányol a Motorola és a vízállóságnál felhívja a figyelmet, hogy alapvetően balesetek esetére értendő, nem búvárkodásra és szándékos vízbe dobálásra. Láttam is olyan reklám plakátot/videót ahol egy csinos hölgy egy medencés partyn a telefonnal a vízbe esik... ezzel is sugallva, hogy alapvetően ilyen balesetek kivédésére szolgál. Ezen felül nem a Voda hárítja a garanciát beázás esetére, erre maga a gyártó sem vállal garanciát.
Szerintem ha külön beázás garancia lenne rá (van ilyen készülék is), akkor nem 70-80 ezer Ft lenne az ára, hanem háromszor ennyi. Amikor megveszed akkor tudnod kell, hogy nem törés és vízálló telefont veszel, csupán ellenállóbb a baleseteknek, mint a többi készülék (nem is kevéssel, de ez még ne tévesszen meg).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest