Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
harijani
tag
Hali,
Élménnyel olvasom a fórumot, mivel már nekem is van Defy-m.
Néha hívás után nem tudom letenni, mert nem jön vissza a képernyő.
Valakinél volt már ilyen?
Nagyon még nem mentem bele a készülék tesztelésébe, de egy-két kérdés:
Csak az on/off gombbal lehet feléleszteni screesave módból? (Hamar el fog használódni, szerintem...
Üzenetjelző hangokat is a "notification" könyvtárba tegyem?
Olvastam, hogy rá tudják már heggeszteni a Froyo-t. Érdemes?
Vagy várjak még a hivatalos bejelentéséig Q1/2011?
Hogyan történik az Android OP csere/upgrade egy kártyafüggetlen Defy esetén?
Nagyon kezdő vagyok okostelefonokkal és androiddal kapcsolatban is.
Sorry, ha valakit idegesítenek a "looser" kérdéseim, de én még csak itt tartok.
[ Szerkesztve ]
COD forever!
-
harijani
tag
-
harijani
tag
Hölgyeim és Uraim!
először is köszönöm azoknak, akik megpróbáltak válaszolni egy "idióta olvasni nem tudó looser baromnak".
Kicsit bánt, hogy arctalanul bárki-árkit leb-zhet és még ki se meri írni, mert mondanivalóját esetleg törölnék.Valóban olvashatnék 9000 kommentet, de arra gondoltam, hogy esetleg van, aki szívesen válaszol nekem. Egyszerűbb és gyorsabb lett volna, mint lehúzni, pláne ha akkora iszonyatos a tudás.
Mind1, remélem ezek az emberek egyszer az élet más területén majd rám lesznek szorulva és én megmutathatom, hogy könnyebb válaszolni egy kérdésre, mint lehülyézni a másikat. Talán a válaszolónak is jobban esik.
Ebben a fórumban utolsó hozzászólásom, sokak örömére. Bár vigasztal az a tudat, hogy én nem a Defy állandó nyomkodásában, fórumok napokig olvasgatásában látom az élet értelmét.
Köszönöm a két érdemben válaszolónak.
COD forever!
-
harijani
tag
Egy kérdés!
LG-nél létezett TV kábel (azaz USB-RCA), Defy-nél lehet ilyen?
Mit gondoltok?
COD forever!
-
harijani
tag
Hello!
Rákerestem, de a fórum hozzászólások között nem találtam hasonló kérdést, így félve az OVB és hasonló megnyilvánulásoktól, de mégis megkérdezem:
Tapasztaltatok már olyat a Defynél, hogy beszélgetés közben a fületekkel "letettétek" a telót? Illetve ha beszélgetés végén elvettétek a fületektől, nem jött vissza a kijelzőn a kép, csak on/off megnyomása után?
Nem mindig csinálja, csak néha-néha, de akkor egymás után többször is.
Szerintem haldoklik a távolság sensor. Vagy nem?
Lehet a "No lock" hozadéka? Semmi más nincs rajta, ami piszkálná a képernyőt, vagy a képernyő zárat.
Segítséget előre is köszönöm
Olvastam, hogy zseblámpa app csinálhat ilyeneket?
[ Szerkesztve ]
COD forever!
-
harijani
tag
Hali,
Navigációra a Sygic-et javasolták. Marketről leszedtem ingyenesnek írták. Most meg panaszkodik, hogy lejár a liszenszem.
Valaki fel tudna homályosítani?
Thx
COD forever!
-
harijani
tag
válasz midnightstar #11448 üzenetére
Vannak freeware-ek és vannak shareware-k. Na ez nem freeware.
Kérdésedre válaszolva: Akkor miért hírdetik ingyenes (free)-nek?
NE SÍRJ NEM ÉRI MEG!
COD forever!
-
harijani
tag
válasz feketepeti #11453 üzenetére
Tudom-tudom, de a lustaság nagy úr!
Igazad van, megtettem már.
COD forever!
-
harijani
tag
Sziasztok!
Egyszerűen nem tudok rájönni, hogy melyik szoftver "buzerálja" a képernyőm távolság szenzorát.
Kérem segítsetek.
A jelenség:
Hívásindításkor nem sötétül el a képernyő, néha füllel leteszem. Vagy teljesen elsötétül, de ha elveszem a fülemtől nem jön vissza, csak akkor ha leteszik a túloldalon. Na ez akkor gáz, ha hangpostára futok.
Kikapcsolás, bekapcsolás után megjavul! De a quick system memória tisztítása nem segít!
Szinte nincs rajta semmi:
Anysoftkey
Aura
Barcode Scanner (sose használtam még)
Quadrant
Quick System
Quick Pic
StarSolitaire
Tube Mate (nem használom)
TeslaLED (nem használom)
Silent Toggle WidgetJa és a Quick System állandóan 80% feletti memória használatot mutat. Ha ezt eléri, általában akkor akad ki benne valami.
Ötlet esetleg?
COD forever!
-
harijani
tag
Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudom a Defy-t Laptoppal összehozni, hogy a Defy-t, mint internet modemet lássa. (VPN-es kapcsolatot kell létrehoznom)
Ha volt már erről szó az elmúlt 13 ezer hozzászólásban, akkor elnézést kérek azoktól, akik ezt a kérdést sértőnek érzik.
Kérem azok válaszoljanak, akik megosztanák az infót.
Előre is köszönöm
COD forever!
-
harijani
tag
Még egy kérédsem lenne.
MyPhoneExplorer-rel próbálok kapcsolódni. PC-n a szoftver 1.8.0 Defy-n a client. USB Debugging kipipálva telefon látja az USB kapcsolatot, de PC nem lát készüléket.
Esetleg valaki tudna mondani infót, hogy Defy-nél mire kell állítani az USB kapcsolatot és a MYphone-ban a PC-n mit kell beállítani?
Nagy segítség lenne.
Köszönöm
COD forever!
-
harijani
tag
válasz schmo07 #12895 üzenetére
Hát bizony egy jó kis SE xenon vakuval....
K810i csak 3,2 Megapixel, de lényegesen jobb képeket csinált, de semmi egyébre nem volt képes.
Ezek a LED-es vakuk nem az igaziak.
Én Defy előtt egy Satio-val szemeztem a Xenon vaku miatt, de nem bántam meg a döntést. Összehasonlíthatatlanul jobb a Defy.
Fényképezni pedig viszem a kis digitális fényképezőt.
COD forever!
-
harijani
tag
válasz Clueso #15360 üzenetére
hali!
Nekem nem ilyen hibákat produkált, hanem az érzékelői nem működtek (távolság, fény stb) teljesen kiszámíthatatlanul.
2,21 BLUR volt rajta. Sógor neki állt, és ráhúzott egy 2,34-et. Minden megjavult.
Ahol vettem ott nem értenek hozzá. (Vagy csak nem akarnak)
Az ilyen jelegű fagyások, rendellenes működések altalában szoftver hibák és az OS-ben keresendők.
Én azt javaslom, hogy keres egy stabil, már kiforrott OS-t és frissítsd.
Üdv.
COD forever!
-
harijani
tag
válasz Clueso #15368 üzenetére
Azért ez egy kicsit árnyaltabb a magyar jog szerint. De érdemes megpróbálni.
Általában 3 napon belül cserélhetik, ha akarják. Pláne bontatlan csomagolás esetén.
Telefon esetében ez elég érdekes lenne.
Internetes vásárlásnál ez nyolc nap. Itt kicsit mások a feltételek, de a csomagolásos kérdés itt is játszik valamilyen szinten.
Beszélj velük! Esetleg, ha nagyon keménykednek akkor érdemes a Fogyasztóvédelmet, mint bűvös varázsszót bedobni. (Érdemes előzetesen beszélni velük telefonon, már ha nem fagy le. ..... BOCS
COD forever!
-
harijani
tag
válasz n@p@lm #15609 üzenetére
Hali!
Nincs véletlenül a gmail fiókodba benne az illető? Vagy nem regisztráltál facebookon?
A gmail fiókodat tuti használja a telefonkönyv.
Példa: a telefonkönyvemben volt egy szám és hozzá név, ugyanez a szám a gmail fiókban (nem a címtárban, hanem az egyéb számok között!!!! és a telefonban soha nem is volt!!!) egy másik névhez volt rendelve. Mit ad Isten, ha a szám hívott akkor mindig vagy egyiket vagy másikat írta ki.
Na mondom ez gyanús. El kezdem keresni és a gmail egyéb kontakok között megtalálta. Azaz tutira frissít a gmail-ről. Szerintem ha megadtál más accountot is (pl Facebook stb), akkor azokat is folyamatosan nézi.
COD forever!
-
harijani
tag
válasz BobChemistry #15619 üzenetére
A motorla oldalán van egy hely, ahová becsépeled a gyáriszámot és kiadja, hogy meddig van garid. Abból visszafelé lehet gyártási dátumot számolni.
COD forever!
-
harijani
tag
válasz Titi76 #15767 üzenetére
Nem hw szinten gondoltam, hogy kevés a Defy, hanem támogatás szinten.
Szerintem a Motorola egy kicsit le van maradva. Droid-ot tolják!
Nem nagyon értem, miért nincs még hivatalos 2.2.
A CM7-hez pedig 2.3.3 kell. Hol vagyunk még ettől.
Így értettem.
DEFY 4 EVER.
COD forever!
-
harijani
tag
válasz Carambola #16103 üzenetére
Halihó!
Először is szerintem LG Optimus 2x ember többet nem fog visszajönni, mert számára már az is kielégülés volt, hogy elmondhatta neki már ilyen készüléke van. Kompenzál a "bajnok".
Alapban furcsálom, hogy egy okostelefon már boldoggá tudja tenni. Őt idézve "kinek a pap, kinek a paplan" Én azért mégis csak egy jó kis papnét választanék. A paplant hagyom neki.
Nekem sajna volt LG-m, igaz csak egy csoki, de az tényleg sz@rt se ért.
Nem igazán érzem, hogy a LG-nek telefont kellene gyártania.
Többet az ilyen komment nem érdemel.
VIVA Defy with Froyo. Talán hétvégén már enyémen is döngetni fog.
COD forever!
-
harijani
tag
Hali!
Még "Lg csokis" koromban láttam egy LG TV kábelt (UTC-200), amivel mini USB-ről lehet TV-re Audio-Video) átvinni képet és videót.
Szerintetek Defy-vel működne?
Nincs valaki, aki GSM boltban ki tudja próbálni?
Thx
COD forever!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest