Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bari
Modder
Sziasztok!
Köszönöm Mindenkinek aki hozzászólt
Megtisztelő a véleményetek. Nézzétek el, hogy nem válaszolok minden hozzászólásra. 
#62 sing1ep1ayer: Köszönöm
A verseny előtti hétig amint kész voltam egy munkafolyamattal meg is szerkesztettem a cikk azon részét, így folyamatosan íródott, szerencsére nem egyszerre kellett az egészet megírni. A kb utolsó másfél hét történésit csak a cikk befejezésekor írtam meg. A mod elkészítése azért több idő volt 
#67 Béééla: Azért meglepődtem, hogy ilyen rövid idő alatt elérte a 30e-et, ami mostanra már meg is haladta az 53e-t is

Sajnos fluxuskondenzátorom nincs, pedig egy jó kis időkibővítőt lehetne belőle készíteni
Használtan biztos találsz még 19"-os LCD monitort, de azok már 5:4-es arányúak szoktak lenni.#71 chris-v: Köszönöm

A két monitor együtt a gyári, összehegesztett fém burkolattal 10kg. A gépet összeszerelve a két hangfal nélkül a Veletech előtt mértem, 21kg volt. A két hangszóró kb 1kg-al ha növeli a súlyát, ha nem felejtem el a napokban lemérem majd a hangszórókkal együtt is.#72 ViZion: A birka logó amolyan védjegyem lesz lassan, amire tehetem rárakom. A hátsó ventire a gyári rács helyett is tervben van egy birkás ventirács, csak idő hiányában a Veletech-ig már nem készült el, de a DCMM-re mire viszem már meglesz az is.
#73 MR_Joe: A moddinghoz amúgy sem árt egy kis beütés, az meg megvan, de állatorvosnál még nem voltam vele

Köszönöm
#79 szoke12: Köszönöm

Megközelítőleg 200 óra környékén, nem tartottam nyilván mikor mennyit foglalkoztam vele, lehet tanúságos lett volna rögzíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Suzuki topik
- SSD kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Spórolós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- Nikon AF-P DX Nikkor 70-300mm F4.5-6.3G ED VR
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- CORSAIR K100 AIR
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Megtisztelő a véleményetek. Nézzétek el, hogy nem válaszolok minden hozzászólásra.