Új hozzászólás Aktív témák

• Bari

Modder

Sziasztok!
    Köszönöm Mindenkinek aki hozzászólt :R Megtisztelő a véleményetek. Nézzétek el, hogy nem válaszolok minden hozzászólásra. :R

#62 sing1ep1ayer: Köszönöm :R A verseny előtti hétig amint kész voltam egy munkafolyamattal meg is szerkesztettem a cikk azon részét, így folyamatosan íródott, szerencsére nem egyszerre kellett az egészet megírni. A kb utolsó másfél hét történésit csak a cikk befejezésekor írtam meg. A mod elkészítése azért több idő volt :D

#67 Béééla: Azért meglepődtem, hogy ilyen rövid idő alatt elérte a 30e-et, ami mostanra már meg is haladta az 53e-t is :D
    Sajnos fluxuskondenzátorom nincs, pedig egy jó kis időkibővítőt lehetne belőle készíteni :D
    Használtan biztos találsz még 19"-os LCD monitort, de azok már 5:4-es arányúak szoktak lenni.

#71 chris-v: Köszönöm :R
    A két monitor együtt a gyári, összehegesztett fém burkolattal 10kg. A gépet összeszerelve a két hangfal nélkül a Veletech előtt mértem, 21kg volt. A két hangszóró kb 1kg-al ha növeli a súlyát, ha nem felejtem el a napokban lemérem majd a hangszórókkal együtt is.

#72 ViZion: A birka logó amolyan védjegyem lesz lassan, amire tehetem rárakom. A hátsó ventire a gyári rács helyett is tervben van egy birkás ventirács, csak idő hiányában a Veletech-ig már nem készült el, de a DCMM-re mire viszem már meglesz az is.

#73 MR_Joe: A moddinghoz amúgy sem árt egy kis beütés, az meg megvan, de állatorvosnál még nem voltam vele :D
    Köszönöm :R

#79 szoke12: Köszönöm :R
    Megközelítőleg 200 óra környékén, nem tartottam nyilván mikor mennyit foglalkoztam vele, lehet tanúságos lett volna rögzíteni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés