- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na ez az, nekem ez a max. ami elérhető + se idő + se pénz, így már elég macerás
Mindenesetre azért amikor akad rá pénz, akkor én is szeretek (szeretnék) alkoni ilyesmiket
Mondjuk elsősorban elektronikával foglalkozok, ahhoz meg azért elég sok minden akad, most leginkább egy Dremel kéne, készülékházak faragásához.(Ja, meg 5. emelet és panel?! Nekem tégla, és 3., feljebb kéne menni még 2 emeletet
)
-
Iagz, ezek egy része van, de a többire esély sincsen mostanában. Plusz ezekhez sem árt pl. hely, ahol használod, egy 3. emeleti lakásban elég macerás
Néha megoldom, de pl. amikor fa házakat építettem, akkor elég sokáig káosz volt.Izé! Még azt akartm kérdezni, hogy honnan volt a rács? Sehol nem találtam olcsó rácsot, nemrég kerestem...
-
-
MR_Joe
senior tag
Kár, hogy ebből megélni nem lehet egykönnyen, pedig ha valaki, hát Te megérdemelnéd
Igen, tudom hogy kell beütés a moddingoláshoz, alap/kezdő szinten én is művelgetem, ha van indíttatás
Ötleteim is vannak, csak anyagi háttere nincs meg. Asszonka legyilkolna, ha tízezreket lőnék el gépekre
-
Béééla
őstag
Nem gondoltam volna, hogy alig 5 óra alatt majdnem 30e megtekintés lesz az írásomra.
Azért ha belegondolsz, miket szoktál varázsolni és EZ mi, én nagyon nem csodálkoznék
Nem találok szavakat rá, annyira jó lett. Egyrészt irigykedem a szerszámokra, (nincs a műhelyedben véletlen egy fluxuskondenzátor is?) másrészt adtál egy nagyon jó ötletet, név szerint hogy mire lehet majd a 19"-os ős-CRT monitort felhasználni (remélem kapok bele 4:3 arányú 19" LCD-t)Hát gratula!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Mesterséges intelligencia topik
- EA Sports WRC '23
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest