- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Három júniusi képem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bari
Modder
válasz
1 among many #165 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
1 among many
tag
Csak most, majd 2 évvel az elkészülte után olvastam el ezt a beszámolót - valaki linkelte egy másik topikba - de talán nem baj, ha ennyivel később is gratulál valaki. Szép munka!
-
solaris17
aktív tag
Ez gyönyörű munka.
-
Zige1
csendes tag
Nagyon komoly! Le a kalappal!
-
steeel35
tag
Hú, hát hozzám még csak most jutott el a cikk, és ehhez mást nem lehet hozzáfűzni, csak amiket az előttem szólók már megtettek. Öröm látni, hogy ilyenek is vannak kis hazánkban. Minden elismerésem.
-
balint18
tag
Öröm volt nézni a képeket és a leírást is közben
csak gratulálni tudok
-
Lewzke
őstag
nagyon pofás lett. én azért a hangszóró tartókat is lefesteném az összhatás kedvéjért.
-
Cefet
aktív tag
Nem vagy normális...
Profi munka... -
BlackSoft
addikt
Nagyon szép munka! Ilyet nem mindenki tudott volna elkészíteni.
-
ssj81
aktív tag
Nagyon profi munka,büszke lehetsz magadra!
-
SRII
őstag
ez ez valami....brutális, kreativitás, tudás, itt minden megvan. hihetetlen, míg tudnának megvalósulni ha még támogatást is kapnának az ilyen magyar ügyes emberek...eszméletlen sok munka lehetett vele, sok este, sok faragás sok agyalás, hát nálam az első helyet vitted!!!
-
Blum1866_2
tag
Nagyon komoly,lenyugozo munka! Gratulalok!
-
kickboxko
tag
Gratulálok !
Nagyon szép aprólékos munka !
-
feco72
Modder
Nincs hozzáfűznivalóm
-
jones965
Modder
Bármi is jön ki a kezed alól, csak:
-
Apika
addikt
Nagyon szép lett! Még elolvasni, a képeket átnézni is "komoly munka" volt, nemhogy megcsinálni részedről... Gratulálok hozzá!
-
Findzs
addikt
bekaka bepisi
kiváló munka
egy új egérpadot is modolhatnál
-
Bari
Modder
válasz
Neil Watts #131 üzenetére
Köszönöm
-
Most olvastam végig minden részletre kiterjedően, s szóhoz sem jutok.
Gratulálok!Üdv. core2
-
Bari
Modder
Szia
Köszönöm
A cél a fekete festés volt, így került a választás az mdf anyagra, a több rétegből történő ragasztása miatt nem lett volna szép a sima lakkozás. Majd teszek fel közelebbi képet a ragasztási illesztésekről, azon jól látszik, a lakkozás még jobban kiemelte volna. A következő nagy projektem viszont fából , jobban mondva rétegelt lemezből készül, az csak lakkozva és néhol lazúrral lesz kezelve, hogy a fa erezete megmaradjon. -
Puma K
nagyúr
Hali!
Nagyon szépen dolgozol, eszméletlenül tetszenek a munkáid!
Viszont sajnálom, hogy full feketére fújtad le az egészet, így olyan műanyag érzete van, legalábbis a képek alapján. Én lehet lelakkoztam volna csak.
Üdv
Puma -
Bari
Modder
#123 macilaci78: Köszönöm
Célszerszámot nem készítettem, egy sima lapos csavarhúzó segítségével ki lehet húzni.
#124 Ygg, #125 hun_gery : Köszönöm
#126 tvamos: Köszönöm
Az első helyet Csabi112 xBlue nevű gépe kapta, szerintem teljesen megérdemelten. A blogjában a befejezett gépről még nincsenek képek, remélem pótolja majd, de ebben a cikkben találsz róla képeket.
-
tvamos
nagyúr
Gratulalok! Rengeteg munka van benne, en elso helyet adtam vona! (Mondjuk kicsit azert kivancsi vagyok, ki alkothatott jobbat...)
-
hun_gery
aktív tag
Jasztakurv@!
Gratulálok!
Brilliáns, igényes, profi munka! -
Ygg
senior tag
Nagyon állat a cucc, gratulálok!
-
macilaci78
nagyúr
Azért az érdekelne, hogy készítettél-e célszerszámot az Ethernet kábel kihúzásához... -
8zabi
őstag
elképesztő...
-
8th
addikt
A legtöbbünk számára már az is über modding kategóriába esik ha átalakítjuk vagy átfújjuk a pc házunkat és beharisnyázzuk a kábeleket. A kicsit zakkantabbak már legyártanak ezt azt a gépükhöz. Viszont ilyen igényes és részletgazdag kivitelezést elég ritkán látni még külföldi oldalakon is! Emelem kalapom mester nekem sosem lenne türelmem egy ilyen kaliberű munkát végigcsinálni.
-
HawerKing
őstag
Ez igen cimbora egy igazi Mcgywer veszett el benned.... "feldobjak csavar, leesik helikopter"
Szep masina lett s a cikk is jo. -
MongolZ
addikt
Pici "kritika": Megmondom őszintén, nekem végig az járt a fejemben, hogy ha ez dönthető lesz, akkor az brutális lesz... sajnos nem lett az. Ettől függetlenül látszik rajta a nagy mennyiségű és precíz munka, nálam 10/9.
-
Uram!
Nem tudok mást mondani, hogy mind a precizitásod, kitartásod, kreativitásod és a jó értelemben vett fanatizmusod a modding irányába....... nah le a kalappal előtted!
Az ilyen munkák, emberek és részletesen dokumentált "esetek" töltik meg ezt a lapcsaládot olyan tartalommal, ami miatt sokunk kezdőlapja.
Nagyon szépen köszönöm neked, hogy volt alkalmam látni egy ilyen szép és ötletes mod születését!
És természetesen gratula az eredményhez!
-
kovee01
tag
Súlyos, minden elismerésem!!!
Mikor láttam mi készül mondom igen és a hűtés erre jöttek azok a hajlítások nagyon szép és igényes, egyedi munka!!!
Ha lenne minden eszközöm lehet én is nekifognék...
-
danikollar
őstag
Grat hozzá! Ez kreativitás felsőfokon!
-
>Deego..
senior tag
Gratulálok, nagyon szép munkát végeztél.
-
Na ez az, nekem ez a max. ami elérhető + se idő + se pénz, így már elég macerás
Mindenesetre azért amikor akad rá pénz, akkor én is szeretek (szeretnék) alkoni ilyesmiket
Mondjuk elsősorban elektronikával foglalkozok, ahhoz meg azért elég sok minden akad, most leginkább egy Dremel kéne, készülékházak faragásához.(Ja, meg 5. emelet és panel?! Nekem tégla, és 3., feljebb kéne menni még 2 emeletet
)
-
Bari
Modder
#104 Tara9714, #105 ggeleven, #108 Kube, #109 Renok: Köszönöm
#106 Töpi: Minél előbb elkezded annál hamarabb lesz nagyobb gyakorlatod benne, úgyhogy Moddingra fel!!
#107 hcl: Annak idején még 5 emeleti panelban kezdtem a moddingot, a szobámban az íróasztalon, meg kint az erkélyen, az eszterga éppen,hogy elfért, nem mondom, hogy ideálisak voltak a körülmények, de meg tudtam csinálni akkor is azt amit szerettem volna. Nyilván időnként kompromisszumokra kényszerül az ember. Rácsot kis méreteken én sem találtam sehol, csak teljes vagy féltábla méretben (2000×1000mm) de a fél tábla ára meg a szállítási költség annyi volt mint máshol a teljes tábla a szállítási költség nélkül. Kénytelen voltam egy egész táblával megvenni, ami nem volt kis összeg, de bízok benne, hogy a maradék majd egyszer elfogy (apróban hirdetem már egy ideje, ha bővebb infó kell írj pü-t)
-
Ez valami elkepeszto lett, ilyen nincs is
Mar a maga a dokumentacio is fenomenalis, hat meg a kesz termek.
Ujat nem tudok irni, kb. minden leirodott, amit en hozza tudnek tenni, max meg csak annyit, hogy teljesen lenyugoztel!Ja es gratula a Parodhoz, es minden skilledhez, meg a helyezeshez is nyilvan!
-
Kube
senior tag
Gratulálok a masinához, én Veletechen is már megcsodáltam tényleg nagyon szép munka.
-
Iagz, ezek egy része van, de a többire esély sincsen mostanában. Plusz ezekhez sem árt pl. hely, ahol használod, egy 3. emeleti lakásban elég macerás
Néha megoldom, de pl. amikor fa házakat építettem, akkor elég sokáig káosz volt.Izé! Még azt akartm kérdezni, hogy honnan volt a rács? Sehol nem találtam olcsó rácsot, nemrég kerestem...
-
ggeleven
őstag
Minden elismerésem!
Csak lapoztam és lapoztam és nem tudtam, hogy hova lehet ezt még fokozni! De tudtad!Gyönyörű munka!
-
ƬΛЯΛ
senior tag
ÚÚÚ ezeket a fajta munkákat imádom a legjobban! Gyönyörű lett! Gratulálok
-
Bari
Modder
Egy olcsó fúrógép, egy kis sarokcsiszoló, pár fémreszelő, esetleg vasfűrész nem olyan nagy tételek, hogy ha nem is egyszerre de ne lehetne beszerezni őket. Ezekkel a szerszámokkal már elég sok módosítást el lehet végezni. Ráadásként esetleg egy kicsi multigép ami még jól jöhet, de nélküle is rengeteg mindent meg lehet csinálni.
#102 Armagedown: Köszönöm
. Szerencsére birka türemlem van, és amit a fejembe veszek...
-
Armagedown
őstag
Nagyon ügyes vagy, én már az elején feladtam volna !
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest