Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Alfa, inkább omega az...
- Szólánc.
- Kis Retro :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Azt lehet tudni, hogy mennyiért vetted? Mert ennek hiányában egyenlőre nem tudom belőni, hogy milyen ár/érték arányban.
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz tibcsi0407 #2 üzenetére
Köszi. Mennyi idő alatt talál jelet a GPS hidegen, mobilnetes vagy wifis támogatás nélkül? Illetve milyen a beszédhangszóró telefonálás közben, illetve a normál hangszóró egy youtube videó alatt?
"nincs rá lezsóidő"
-
tibcsi0407
félisten
2. emeleti panel ablakán kihajolva kb fél perc után kikapcsolt wifivel és adatkapcsolattal:
A beszédhangszóró teljesen rendben van, szépek a hangok, tisztán érthető. Nem érzek különbséget a Lumia 635-höz képest. A flip case-t bezárva szoktam használni telefonálás közben is, annak a nyílásán keresztül is nagyon jó a minősége.
A külső hangszóró nem túl hangos, de nem torzít. Nem tudom, hogy esetleg Viperrel mennyire tudnám megpimpelni a minőségét, annyira nem értek hozzá.(#4) bodrik11
Igazán nincs mit, remélem mindenkinek hasznára válik. Már régóta ígértem a dual sim topikban, csak szerettem volna jobban megismerni, mielőtt írok róla.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
petipetya
nagyúr
Korrekt. Szerintem abszolút rendben van a készülék így első hallásra.
"nincs rá lezsóidő"
-
tibcsi0407
félisten
Van pár Youtube review és néhány külföldi teszt is. A legtöbb helyen a hangszórót találták negatívumnak. Volt egy teszt, ahol a lassú rendszert és a fagyásokat emelték ki, de én ilyesmivel egyáltalán nem találkoztam, gondolom javították a problémát.
Azt azért hozzá kell tenni, hogy nem túl aktívak Mlais-nál a támogatás terén. A fórumról eltűnnek hosszú időre, aztán előjönnek, többet írnak.
Jön a Mlais M7 Plus nagyobb akksival és MTK6753-al (bár teljesítményben ez szerintem visszalépés), azon már Android 5.1 lesz.
Van egy olasz fórum, a Cinafoniaci, ott készít egy srác hozzá 5.1-es rom-ot, de még nagyon beta státuszban van, meg a fingeprint sensort nem tudja működésre bírni, mert nincs hozzá drivere, így azt még nem raktam fel. Ha megoldja a dolgot, akkor azt is tesztelem.
Olaszországban egyébként Plunk Hero néven árulják a telefont, meg a fene tudja még hány néven lehet a piacon.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
Bernyó84
aktív tag
válasz tibcsi0407 #5 üzenetére
Mobileuncle Tools-szal nem próbáltad meg hangosabbra álltani a külső hangszórót? Nekem is volt ilyen problémám a Coolpad F1-el és így hangosabban csörög már
Gigabyte P35C-DS3R (F12), INTEL C2Q Q8300, Sapphire HD 7790 1GB, 2x4GB Corsair Vengeance (CMZ8GX3M2A1600C9R), Chieftech 550W, 500GB Samsung SataII 16MB, 2TB Seagate SATA2 7200RPM 32MB
-
Bernyó84
aktív tag
válasz tibcsi0407 #9 üzenetére
Ha max-ra állítom, akkor torzít.... Egy kicsit játszani, próbálgatni kell, meddig megtalálod a jó beállításokat
[ Szerkesztve ]
Gigabyte P35C-DS3R (F12), INTEL C2Q Q8300, Sapphire HD 7790 1GB, 2x4GB Corsair Vengeance (CMZ8GX3M2A1600C9R), Chieftech 550W, 500GB Samsung SataII 16MB, 2TB Seagate SATA2 7200RPM 32MB
-
citkar
addikt
Üdv!
Szerintem jó vételt csináltál vele, Mlais telóm nem volt, de évek óta jó néhány kínait rendeltem és jók voltak a tapasztalataim.
Viszont kíváncsi lennék bővebben az ujjlenyomat olvasóról, mi mindenre használhatom. Képernyőzárat feloldani-lecsukni, appok megnyitásához lehet társítani (mármint az ujjad nélkül nem indul, mint egy jelszó), más egyéb?
-
tibcsi0407
félisten
Egyelőre még máshol nem tudtam hasznosítani. Jelszavakat nem lehet vele kiváltani tudtommal, de lehet van rá mód. A 6-os Androidban lesz komolyabb az ujjlenyomat olvasás funkciója, lehet ott már ezt is bevezetik. De lehet van valami mesterjelszó alkalmazás, amit támogatja, de nem rossz kérdés egyébként. Megpróbálok majd utánajárni.
utdetailing.hu
-
citkar
addikt
válasz tibcsi0407 #13 üzenetére
De ha jól értem a Galeria appod, csak az ujjlenyomatoddal indítható, más app is köthető az ujjlenyomatodhoz?
-
-
citkar
addikt
válasz tibcsi0407 #15 üzenetére
Értem, köszi, hasznos dolog így.
-
Bernyó84
aktív tag
Csak nekem tűnik úgy a fotókon, hogy piros kicsit erősebben jelen van?
-
rigoberto
őstag
-
rigoberto
őstag
válasz tibcsi0407 #7 üzenetére
Helo!
Érdekelne hogy miért írod azt, hogy az MTK6753-assal szerelt M7 Plusz teljesítményben visszalépés, amikor elvileg újabb kiadás az MTK6752-eshez képest, ami a sima M7-esben van?
A cpu sebessége kisebb lett azt láttam, de az elvileg azért lett visszavéve, hogy ne melegedjen annyira...köszi.
-
-
rigoberto
őstag
válasz tibcsi0407 #22 üzenetére
Köszönöm a választ!
Kérdeznék még ha nem bánod, mert ilyet szeretnék, de nekem is para chinafónt rendelni elsőre...
Tiéd amúgy megvan még?
Színe?Észrevehető egyébként szerinted az M7 plusz esetében a sebességcsökkenés a simához képest?
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz rigoberto #23 üzenetére
Meg van még, eddig nagyon szeretem. Feketét vettem tokkal együtt. Az edzett üveg kijelző védő meg nem érkezett meg.
Szerintem nem észrevehető, mert azon egyébként is a jobb 5.1 Android van. Amit látok, hogy nagyon rossz a Support a Mlais fórumon. Egyébként is hamar elfelejtik támogatni a telefonokat. De ez a legtöbb kínai gyártónál így van.utdetailing.hu
-
rigoberto
őstag
válasz tibcsi0407 #24 üzenetére
Eladod esetleg a tiédet?
Mert ha igen, megvenném.
A support gondolom az M7 Pluszhoz is gyenge... igaz?[ Szerkesztve ]
-
rigoberto
őstag
válasz tibcsi0407 #26 üzenetére
Akkor muszáj lesz rendelnem 1et, remélem nem bánom meg!
Olvastam más kínafóne kapcsán, hogy a frissítés tönkretette az addig hibátlanul működő újjlenyomat olvasóját - szerinted a Plusz esetében is előfordulhat?
A tiédben egyébként jó hatásfokkal végzi a dolgát?Köszi!
-
tibcsi0407
félisten
válasz rigoberto #27 üzenetére
Ha tőlem vennéd is ugyanúgy megbánhatnád
A Plusnál voltak hibák az ujjlenyomatolvasóval, de javították.
Ha a Mlais által kiadott frissítéseket telepíted, akkor nem lehet gond vele. Nekem root és xposed is van a telefonon, de nem bántották az ujjlenyomatovasót.utdetailing.hu
-
raulicio
senior tag
szia.
A hálózat és a wifi jelerősségét milyennek találod a korábbi telefonjaidhoz képest?
-
raulicio
senior tag
válasz tibcsi0407 #30 üzenetére
köszi.
-
plaszy
őstag
Sziasztok! Tudnék venni fehéret 45-ért, használtan. Mikre kell figyelni?
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
plaszy
őstag
válasz tibcsi0407 #33 üzenetére
Oké, köszi a tippeket.
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
Tomiboj
csendes tag
Sziasztok!
Most kaptam egy ilyet ajándékba, de mivel tönkrement a régi telcsim és emiatt gyorsan kellett vennem múlt héten egy másikat, így most el kell adnom ezt a szépséget.
Felteszem ide a hirdetésekhez, szerintetek ha legalább egy ötvenest szeretnék kapni érte (170 dolcsi volt) akkor írjam be fixre, vagy alkudozzak 55-ről? -
freeapro
senior tag
Nahát, van ilyen topik? Nekem is ilyen telefonom van.
Sajnos nulla támogatás van hozzá, már rendes tokot sem kapni.
Nagy hibája a kis akku. Max 1 napot megy, a 3500mAh-s akku sem jobb a gyárinál.Ezentúl kinaiból csak ismert márkát választok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keychrone K3 Pro
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + RX 6800 16GB GDDR6! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- Új Lenovo 16 Flex5 WQXGA 2in1 Touch Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen5 8645HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 14 Slim5 WUXGA OLED Nano Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest