Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
Van pár Youtube review és néhány külföldi teszt is. A legtöbb helyen a hangszórót találták negatívumnak. Volt egy teszt, ahol a lassú rendszert és a fagyásokat emelték ki, de én ilyesmivel egyáltalán nem találkoztam, gondolom javították a problémát.
Azt azért hozzá kell tenni, hogy nem túl aktívak Mlais-nál a támogatás terén. A fórumról eltűnnek hosszú időre, aztán előjönnek, többet írnak.
Jön a Mlais M7 Plus nagyobb akksival és MTK6753-al (bár teljesítményben ez szerintem visszalépés), azon már Android 5.1 lesz.
Van egy olasz fórum, a Cinafoniaci, ott készít egy srác hozzá 5.1-es rom-ot, de még nagyon beta státuszban van, meg a fingeprint sensort nem tudja működésre bírni, mert nincs hozzá drivere, így azt még nem raktam fel. Ha megoldja a dolgot, akkor azt is tesztelem.
Olaszországban egyébként Plunk Hero néven árulják a telefont, meg a fene tudja még hány néven lehet a piacon.
-
tibcsi0407
félisten
2. emeleti panel ablakán kihajolva kb fél perc után kikapcsolt wifivel és adatkapcsolattal:

A beszédhangszóró teljesen rendben van, szépek a hangok, tisztán érthető. Nem érzek különbséget a Lumia 635-höz képest. A flip case-t bezárva szoktam használni telefonálás közben is, annak a nyílásán keresztül is nagyon jó a minősége.
A külső hangszóró nem túl hangos, de nem torzít. Nem tudom, hogy esetleg Viperrel mennyire tudnám megpimpelni a minőségét, annyira nem értek hozzá.(#4) bodrik11
Igazán nincs mit, remélem mindenkinek hasznára válik. Már régóta ígértem a dual sim topikban, csak szerettem volna jobban megismerni, mielőtt írok róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Drón topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen TV-t vegyek?
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 2760P - i5-G2 I 4GB I 320GB I 12,1" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest