Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Aweriot: Cloudflare és mi
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- potyautas: Levél gyermekemnek
Új hozzászólás Aktív témák
-
IamSociopath
aktív tag
válasz
MrSealRD
üzenetére
A pflcocker szerintem a legkirályabb dolog az egész "otthoni tűzfalasdiban"
Az a lényege, hogy nagyon sok ip listára vagy domain listára fel lehet iratkozni vele egyszerűen, ezek időzítve tudnak frissülni. kb mint az adblock csak ip és domain listákkal. Nem olyan bonyolult mint mondjuk suricataval szürni és nem is lassítja annyira a rendszert.
Úgy működik, hogy ha bannolsz egy domaint pl, akkor nem megszakítja vele a kapcsolatot hanem eltéríti egy saját maga álltal létrehozott webszerverre, mondjuk a 10.0.0.10 re pl. Ez azért fontos, mert a weboldalak villámgyorsan töltődnek le és nem kezdenek el csodálkozni, hogy bizonyos elemek nem elérhetőek.
Nekem pl az összes nagyobb reklámszerver ki van tiltva, így minimális a reklám... Ip listákkal ki lehet tiltani pl a badpeereket, a köztudottan fertőző ipket, a tor node-okat, spywareket vagy akár komplett országokat, pl kína.

Így néz ki a listám, a packets oszlop blokkoltak száma. Látszik, hogy a reklámszűrő szorgosan dolgozik.

67539 ip tiltva jelenleg és 19930 domain. Kompletten egész Kínát kitiltottam geo alapon pl.
Imádom, semmi pénzért nem vagyok hajlandó erről lemondani. ^^
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Assetto Corsa Rally
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Óra topik
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az a lényege, hogy nagyon sok ip listára vagy domain listára fel lehet iratkozni vele egyszerűen, ezek időzítve tudnak frissülni. kb mint az adblock csak ip és domain listákkal. Nem olyan bonyolult mint mondjuk suricataval szürni és nem is lassítja annyira a rendszert.