- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
IamSociopath
aktív tag
válasz
MrSealRD #424 üzenetére
A pflcocker szerintem a legkirályabb dolog az egész "otthoni tűzfalasdiban"
Az a lényege, hogy nagyon sok ip listára vagy domain listára fel lehet iratkozni vele egyszerűen, ezek időzítve tudnak frissülni. kb mint az adblock csak ip és domain listákkal. Nem olyan bonyolult mint mondjuk suricataval szürni és nem is lassítja annyira a rendszert.
Úgy működik, hogy ha bannolsz egy domaint pl, akkor nem megszakítja vele a kapcsolatot hanem eltéríti egy saját maga álltal létrehozott webszerverre, mondjuk a 10.0.0.10 re pl. Ez azért fontos, mert a weboldalak villámgyorsan töltődnek le és nem kezdenek el csodálkozni, hogy bizonyos elemek nem elérhetőek.Nekem pl az összes nagyobb reklámszerver ki van tiltva, így minimális a reklám... Ip listákkal ki lehet tiltani pl a badpeereket, a köztudottan fertőző ipket, a tor node-okat, spywareket vagy akár komplett országokat, pl kína.
Így néz ki a listám, a packets oszlop blokkoltak száma. Látszik, hogy a reklámszűrő szorgosan dolgozik.
67539 ip tiltva jelenleg és 19930 domain. Kompletten egész Kínát kitiltottam geo alapon pl.
Imádom, semmi pénzért nem vagyok hajlandó erről lemondani. ^^
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TP-LINK routerek
- EA Sports WRC '23
- Demót kapott a Lost Soul Aside
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Óvodások homokozója
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Iphone 14 plus eladó
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest