- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- Yézi: 10 év
- Met: Az elfeledett kerékpár.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
válasz
IamSociopath #425 üzenetére
Jól hangzik. Opnsense alternatívát még nem néztem erre. Egy gyors keresés után úgy látom van bőven tapasztalat a témában, szóval van mit átnézni.
A pi-hole több mint 124000 domaint tartalmaz most. De azért itt is van hová fejlődni... Egyelőre elégedett vagyok vele. Átlagban a lekérések 10%-át blokkolja.
Nekem egyelőre az a jelenség volt zavaró, hogy timeoutra futott néhány blokkolás és addig várt a böngésző... De ublock origin kiegészítéssel nincs ilyen gond.
-
MrSealRD
veterán
válasz
IamSociopath #422 üzenetére
Ezt a pfblockerng-t nem ismerem, milyen alapon szűr? Nemrég egy pi-hole-t állítottam be saját DNS szervernek. Az sem rossz...
-
Brogyi
őstag
válasz
IamSociopath #420 üzenetére
Megnéztem ezt a OPNsense-t. Nekem nem tetszik a grafikája, de az olvasott összehasonlító tesztben a cikk írójának határozottan tetszett. Sajnos akkor fura izlésem van. Hétvégén fel fogom rakni a vasra. Nekem is kis procim van, és nem szándékozom újat venni. Így meg kell barátkoznom vele. A motor ua. a szolgáltatás nagyon hasonló. Kell egy kis idő mire megbarátkozom vele. VM-ben kipróbáltam, de mire elindult kezdett elmenni a kedvem. Természetesen a VM egy bizonyos file-t tud használni ami nem a fő oldalról töltethető.
Na, és persze még kellett rátelepíteni egy os-vmware pkg-t. Egy dashboard-os kép érdekes lenne azzal az 1gigával. -
F34R
nagyúr
válasz
IamSociopath #365 üzenetére
Nekem most van ilyen kis gepem... nem tuzfalnak hasznalva csak torrentre, joval kevesebb sebesseggel, majdnem 30-40% cpu kihasznaltsag ugy hogy csak sima X nelkuli linux van rajta.
Passthrough atviszi a sebesseget, de ha ezzel akarsz torrentezni akkor nem biztos hogy elegendo lesz. -
Brogyi
őstag
válasz
IamSociopath #367 üzenetére
Olcsó, de tisztába kell lenned akkor mire képes. Egy biztos, hogy 30 000Ft-os kész router-okat fog megenni.
10-ért jó vétel ha meg tudsz alkudni magaddal. -
Brogyi
őstag
válasz
IamSociopath #365 üzenetére
Ha venni akarod akkor most felejtsd el. Ha meg van, akkor próbálgasd.
Szóval ha pénzt adsz ki akkor nézd meg [ezt.]
A PPPOe is szépen terhel azt mondják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest