Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
IamSociopath
üzenetére
Jól hangzik. Opnsense alternatívát még nem néztem erre. Egy gyors keresés után úgy látom van bőven tapasztalat a témában, szóval van mit átnézni.
A pi-hole több mint 124000 domaint tartalmaz most. De azért itt is van hová fejlődni... Egyelőre elégedett vagyok vele. Átlagban a lekérések 10%-át blokkolja.
Nekem egyelőre az a jelenség volt zavaró, hogy timeoutra futott néhány blokkolás és addig várt a böngésző... De ublock origin kiegészítéssel nincs ilyen gond.
-
válasz
IamSociopath
üzenetére
Ezt a pfblockerng-t nem ismerem, milyen alapon szűr? Nemrég egy pi-hole-t állítottam be saját DNS szervernek. Az sem rossz...
-
Brogyi
őstag
válasz
IamSociopath
üzenetére
Megnéztem ezt a OPNsense-t. Nekem nem tetszik a grafikája, de az olvasott összehasonlító tesztben a cikk írójának határozottan tetszett. Sajnos akkor fura izlésem van. Hétvégén fel fogom rakni a vasra. Nekem is kis procim van, és nem szándékozom újat venni. Így meg kell barátkoznom vele. A motor ua. a szolgáltatás nagyon hasonló. Kell egy kis idő mire megbarátkozom vele. VM-ben kipróbáltam, de mire elindult kezdett elmenni a kedvem. Természetesen a VM egy bizonyos file-t tud használni ami nem a fő oldalról töltethető.
Na, és persze még kellett rátelepíteni egy os-vmware pkg-t. Egy dashboard-os kép érdekes lenne azzal az 1gigával.
-
F34R
nagyúr
válasz
IamSociopath
üzenetére
Nekem most van ilyen kis gepem... nem tuzfalnak hasznalva csak torrentre, joval kevesebb sebesseggel, majdnem 30-40% cpu kihasznaltsag ugy hogy csak sima X nelkuli linux van rajta.
Passthrough atviszi a sebesseget, de ha ezzel akarsz torrentezni akkor nem biztos hogy elegendo lesz. -
Brogyi
őstag
válasz
IamSociopath
üzenetére
Olcsó, de tisztába kell lenned akkor mire képes. Egy biztos, hogy 30 000Ft-os kész router-okat fog megenni.
10-ért jó vétel ha meg tudsz alkudni magaddal. -
Brogyi
őstag
válasz
IamSociopath
üzenetére
Ha venni akarod akkor most felejtsd el. Ha meg van, akkor próbálgasd.
Szóval ha pénzt adsz ki akkor nézd meg [ezt.]
A PPPOe is szépen terhel azt mondják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Wuthering Waves
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- További aktív témák...
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő