Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
netpeti98
addikt
Fafarmnál a nyírfák között mi az ideális távolság?
Üdv netpeti98
-
Serricon
senior tag
válasz kmisi99 #6603 üzenetére
Ha van egy XP farmod meg se kottyan 30 szint.
Egyébként meg a javításnál sokkal jobban megéri egyesítésre használni.
Ha már eltolsz rá 3 gyémántot, hogy felhúzd maxra, abból inkább csinálj egy másik csákányt, teszel rá egy jó enchantot, majd a kettőt egyesíted, így nemcsak megjavítod 3 gyémántból, hanem az enchantokat is összeadja.
Ezt párszor megteszed és olyan szerszámod lesz amin minden maxos egyszerre, azt már lehet javítgatni, úgyis lassabban fog kopni, és piszokgyors lesz. -
netpeti98
addikt
Kösz mindkettőtöknek!
Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
Szerintetek melyik okozna kisebb laggot:
3 erőteres cucc 1 mp
32 Transporter 2 mp
16 Deployer 0.4 mpvagy
6 erőtér 2 mp
64 transporter 2 mp
32 deployer 0.750 mp
?Üdv netpeti98
-
netpeti98
addikt
Majd a szerverre ráfér egy restart.
Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
-
netpeti98
addikt
A tekkitszerver lehalt most láttam hogy megy megint, de komoly adatvesztés történt nálam minden visszaállt a fél órával ezelőtti állapotra.
Üdv netpeti98
-
föccer
nagyúr
válasz netpeti98 #6618 üzenetére
Egyre tarthatatlanabb ez az állapot.
Esetleg valakinek valami ötlet, hogy hová költözzünk?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Leállítottam a Tekkites szervert. lementem a mapot.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Gomez
aktív tag
Azért azt is vegyük figyelembe, hogy eléggé extrém építmények vannak már a map-on...
Esetleg megpróbálhatnánk azt, hogy felszedjük az összes world anchor-t és teleport tether-t (legfeljebb csak a spawn-nál maradjon egy), hogy mindenkinek csak akkor működjenek a gépei, ha a szerveren van.''I tell you what, I tell you the words: who ooo oh, okay?'' /SAXON/
-
föccer
nagyúr
Nagyon lassan jön ftp-na az anyag. Viszont azt látom, hogy gyakorlatilag a dynmappot menti éa ~60 megánál jár. A teleport rendszer miatt szerintem már nem annyira fontos, hogy fusson. Esetlegesen ki lehetne venni, hátha segítene a szerver teher mentesítésében.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
85 megánál tart a dynmap és több mint egy órája ment...
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
No, elvileg lehúztam a Tekkites szervert. Feltettem, futtatom. Lefoglal magának ~900Mb memóriát. Viszont a kliensben nem tudok hozzá csatlakozni. Sem a localhosttal, sem a szolgáltatóm által kiosztott IP-n. A tűzfalon elvileg szabad átjárása van.
Mit hibáztam el?
Köszi
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Próbáltam elepértelemzett kapun is, és beállítottam neki manuálisan is. Természetesen a szervert futtató java-nak is és a kliensnek is, de nem hozott eredményre
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Persze azt amint lementettem a mapo-t újraindítottam. Csak beszéltük, hogy meg kellene nézni, hogy eyg i3 konfig-et mennyire terheli le a map, hogy ha egy saját szerverben gondolkodunk.
Nekem i3-2100 + 8 GB ram konfigom van, szóval gondoltam kipróbálom, de egyelőre nem sikerült beizzítanom.
üdv, föccer
-
everestHUN
csendes tag
Itt van a Multigaming kisebb városa [link]
2014
-
LW
őstag
válasz everestHUN #6632 üzenetére
Ez most egy hirdetés akart lenni?
Nekem személy nem tetszenek ezek össze-vissza pixelartok. Egy város álljon épületekből.
-
netpeti98
addikt
Kész az erőteres fafarm. Olyan 9-10 darab UU-ból (UU-ból lesz a csont), csinál körülbelül 40-50 stack fát 78 másodperc alatt (ennyi idő alatt ürül ki minden deployerből a csontliszt)
Pár kép róla már lekapcsolás után:
[link]Üdv netpeti98
-
törölt tag
kész az rp2 direwolf videókat érdemes megnézni mi az új. van pár
-
föccer
nagyúr
Tekkites szerverről leszedjük a dynmapot (azaz MCHawer leszedi). Remélhetőleg sokat javul tőle a helyzet.
ps: nem segített semmit a proglémán, így vissza lesz téve
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Leállítottuk a scrap gyárat Föccernél és szinte eltűnt a lag
-
PeL
addikt
Az lehetséges hogy Netherlandból átjött egy malacember a portálon és a pincémbe kötött ki? (ott van a portálom) Vagy ez csak bug?
-
PeL
addikt
válasz Superhun #6642 üzenetére
És az nem tudod miért van hogy ha van egy elég nagy elkerített területem, rajta már minden jósággal, és meg is van világítva rendesen fáklyákkal, a legkisebb sötét foltot is eltüntettem mégis időnként bespawnol a kerítésen belülre mobokat?... Elég idegesítő. A kerítés alapkő, fakorlát, a tetején meg fa járólap. Ezen elvileg semmi nem jut át, max a pókok ha elég ügyesek. Mégis belefutok az udvaron ugyanúgy creeperbe meg csontiba, zombiba is...
-
Gomez
aktív tag
Próbáld ki ezt a mod-ot, megmutatja, hogy melyik blokknál mekkora a fényerő, illetve hogy tud-e valami spawnolni rajta: What's my light level?
''I tell you what, I tell you the words: who ooo oh, okay?'' /SAXON/
-
föccer
nagyúr
Ugrott 97 szint
afk voltam és közben éhen haltam
üdv, föccer
-
Aldo Novares
aktív tag
üdv
honnan tudom letölteni a minecraft csökkentett gépigényű verzióját ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest