Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ilsyde
őstag
Aranyos

Nekem eddig azzal volt bajom hogy túl sok az ellenfél és bár nem zavar a kihívás de a creeperek nagyon durván szétszednek mindent. Nemrég óta van egy mod amivel be lehet állítani hogy mikor vegyen észre és mekkorát robbanjon (semennyit
) úgyhogy most végre elkezdhetek úgy játszani hogy nem szetnek szét engem sem meg azt sem amit építettem.És ha megtelik a 2,5 mega akkor mi van? Torolnom kell a régebbi képeket? Az úgy nagyon gagyi. A legtobb fórumban már van automata átmeretezési funkció ([simg][/simg] tag például), nem értem itt miért nincs ilyesmi

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Zowie EC2-DW
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 500GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Deepcool Mystique 360 AIO hűtő
Üzleti előfizetők hirdetései
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) úgyhogy most végre elkezdhetek úgy játszani hogy nem szetnek szét engem sem meg azt sem amit építettem.