- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
apatyas #20546 üzenetére
Ezt se ő rakja össze, hanem az ftb csapata legyenek azok akárkik is. Egy bizonyos szintig persze tesztelik biztosan, de ha bizonyos funkciók vagy blokkok bizonyos körülmények között meghülyülnek az vagy nem jött elő náluk, vagy szólnak gondolom a mod készítőnek aztán megoldódik vagy majd update-kor, vagy akármi. Annyi kombináció van valljuk be ugyanarra a funkcióra, buildre, hogy azt mind végignézni kvázi annyira esélyes mint ezeknek az update-ek utáni viselkedését
De azért ez még mindig jobb mint az ozone ami tök random, kikapcsolt hardcore quest mellett kaptam extra életet, majd amikor megettem szólt hogy okécsáviszlátbocsi, majd bezárta az ablakot és törölte a mapet amiben vagy 30-40 óra már volt. Azóta se tudtam reprodukálni, és hqm mellett is 3. halálra kéne ilyet csináljon, ha rotten heart van akkor is -1 élet legrosszabb esetben... Az azért kicsit meleg
Új hozzászólás Aktív témák
gp Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?
- Viccrovat
- Még mindig rengeteg Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AERO OC SFF 16G bontatlan, garanciális
- Új Lenovo Legion Slim 5 l RTX4070 140w l AMD Ryzen 7 7435HS l 16GB l 16inch 2560x1600 165Hz
- Playstation - Xbox - Nintendo !! Moddolás // Okosítás // Karbantartás - ZACKONZOL
- DELL LATITUDE 5530 ( Még 8 hónap gyári gari) i5-1245U (12. GEN) 16GB RAM 500GB SSD 15.6 FULL HD
- Eladó Flipper Zero és Hack RF one Portapack H2
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest