Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tyyyson
csendes tag
sziasztok. blackberryhez hol tudok letölteni alkalmazást? adobe reader fut rajta?
köszi -
fi:zi'k
nagyúr
A céltopikban senki nem foglalkozott a kérdésemmel, így hát itt próbálkozok:
BB telefont keresek használtan max 25E-ig.
Alapvetően az üzemidő a fontos, főként telefonálásra, néha SMS-re használnám.
3G megléte előny.
A Curve 3G 9300-at néztem eddig. Egyéb ötlet?96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
consono
nagyúr
válasz fi:zi'k #5106 üzenetére
Hát, ha kell a 3G akkor nem igen van más megoldásod... Üzemidőben, meg árban a 8520 lenne még ez a kategória, de az Edge only...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
-
lorencz
tag
Már a 9700-t is meg lehet kapni 25körült de most látam egyet 50t
-
Иван
őstag
Na, az lenne a kérdésem, hogy van két BB jelölt, és a hetekben döntés lesz. A curve 9320 és 9360 a jelölt, de nem tudok dönteni, melyiket ajánlanák, ha vannak itt ilyen tulajok/ex-tulajok?
9320
Pro:
- ár
- Az 1450-es akku és az üzemidő jó kritikát kapott, másfél napot bír jelentős használattal, gyengével a 2 nap is megvan
- A tesztekben a billentyűje jó kritikát kapottkontra:
- kijelző a 320x240-es, 164 ppi-vel nem nyűgözött le
- natív 7.1, bár ezt már a 9360 is megakpta
- kicsit komolytalan külső, budget fíling nincs takargatva9360:
Pro:
- szubjekítven szerintem az egyik legszebb telefon, de BB-k közt is meglehetősen dizájnos, komoly hatást kelt, a bold 9900-től eltekintve szerintem simán passzolna a boldhoz is a formaterv
- a 480x360-as, 246 ppi egész jókontra:
- ár
- az 1000mAh-es akku nem valami bikás, tesztekben minden este töltőre kívánkozott, de állítólag masszív használattal estére meg is adhatja magát
- csak 7.0, igaz már van 7.1
- Tesztekben a bill-je állítólag nem az igaziAmik számomra semlegesek:
- Fm rádió
- Kamera. A 3,2 vs 5 megapixel nem sok, és nagyságrendileg ugyanolyan képeket csinálnak, sok különbség nincs.Nektek mi a tapasztalatotok, melyiket ajánlanátok? mind a kettő szimpatikus készülék, más miatt. A 9360-nál nekem az akku kicsit parának tűnik, ha lefekvésig/hazaérésig kibírja töltés nélkül, nekem az jó, csak mondjuk egy napot nem bír ki (reggel nyolctól este tízig) azért az cinkes.
Szóval, várom a jótanácsokat
ui: a készülék a magentától lesz valószín, és ezen nem is lesz változás.
[ Szerkesztve ]
i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
-
kutga
nagyúr
-
törölt tag
Nekem 9320-am van. Illetve most nincs, mert találtam rajta egy kis hibát és visszaküldtem, de hamarosan visszakapom vagy egy újat helyette.
Na a lényeg! Amikor még nálam volt, akkor intenzív használattal simán ment 2 napot, kikapcsolt GPS-el, bekapcsolt WiFi-vel. Ha nem játszol vele egész nap, akkor el kell mennie 3 napot.
Pont azért vettem ilyet, mert az iPhone és hason kategóriás androidos megfelelői nekem 1 napot sem bírtak.Remélem tudtam segíteni!
-
fi:zi'k
nagyúr
Köszi mindenkinek.
A 8900 a trackball miatt nem gyere be.
Olcsón akkor a 8520, drágábban pedig a 9300 vagy 9700.Esetleg jellemző problémák?
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Coq
aktív tag
Az uzemido valoban fontos szempont, nekem is az elsok kozott van a megnezendo tulajdonsagok kozott, de onmagaban kar tulzott jelentoseget tulajdonitani neki, mivel normalis esetben a telefont tovabb fogja az ember hasznalni, mint az akkut, amely egyebkent a hiedelmekkel ellentetben nem egy draga alkatresz - es elobb-utobb biztosan le kell cserelni. Egeszen pontosan a 9360-hoz az eBay-en kb. 10 euroert (szallitasi dijjal egyutt) lehet talalni 1500 mAh-s akkut is, ami joval erosebb, mint a gyari 1000-es.
Az mas kerdes, hogy van, aki utangyartottat nem szivesen hasznal - bar en magam mar tobbet is vettem, es mindegyik jobb es tartosabb volt, mint az eredeti, ami a telefonban volt (nem vicc !!!).
Egyebkent szerintem szemelyes benyomas alapjan valaszd ki, ha van ra lehetoseged, mindenkeppen vedd kezbe mindkettot (akkor a billentyuzetet is tudod tesztelni). Az ugyanakkor igaz, hogy esztetikum, anyaghasznalat es kepminoseg szempontjabol sokkal megnyerobb a 9360.
-
Coq
aktív tag
Ertem, de pont ezt irtam, hogy ezen konnyu segiteni egy cserevel (akar azonnal, ha tenyleg nem birja egy napot sem) - az eredeti akksi meg mehet tartaleknak. En legalabbis ha beleszeretnek egy teloba, ez mar nem tartana vissza.
Viszont ha mar errol beszelunk, feldobnam a kerdest, hogy probalt-e mar valaki 9900-ast erosebb akksival? Lattam hozza egy 3000 mAh kapacitasut, es azzal mar lehet, hogy jelentosen javulna a helyzet. Viszont ez mar kb. 25 Euro lenne pluszban - az mar azert meggondolando, legalabbis kiserletezni mar sok... A 9900-nak tenyleg az uzemido a gyenge pontja, de ha biztos, hogy ennyivel meg lehet oldani a dolgot, az mar elgondolkodtato vetel lenne, amikor leesik az ara a BB 10 erkezese utan.
-
Иван
őstag
Ki lettek próbálva, de szerintem a mobilról akkor derül ki, hogy jó-e neked, ha már egy ideje használod. Persze pötyögtem rajta valamit meg nyomkodtam, de azért az nem éles bevetés. NA meg az a helyzet, hogy ez a kipróbálás egy hónapja volt, kicsit fakultak az emlékek.
Igen, fontos dolog az üzemidő, mert állandóan azon görcsölni, hogy most még mennyit bír a dolog, meg hogy töltő kéne, rosszabb esetben hoppon maradsz, nem jó. Egy telefonnál szerintem a 20-24 óra töltés nélkül kb minimumnak kéne lennie.
Gondolom am erre gondolsz. Ez jó, de csak UK shipping van . Másrészt meg nem tudom miért félnek az emberek az után gyártott akkutól, de gondolom vannak esetek/legendák, hogy tönkretette a készüléket és hasonlók.
Mondjuk nem értem a RIM hogy gondolta ezt, nem igaz egy 1300-as akku nem fért volna bele. Még ha drágította is volna (az amúgy is picit túlárazott dolgot), akkor is jobban mutatna.
Amúgy nem sikerült egyik oldal fele se billenteni a mérleget
szanitec: GPS nem sokat kell majd nekem. (Wifi viszont igen). És amúgy a képminőséget tekintve mennyire vállalható? Csak mert igazából számomra az a legnagyobb negatívum (meg a kinézet, de igazából az még enm vészes). Mert az a 320x240 papíron elég szutyoknak hangzik.
Hihetetlen, hogy van két telefon, amiket sikerült úgy megtervezni, hogy összeáll egy kép, de egy paraméter kell, ami az egészet lehúzza.
SZERK
Coq: igen, mondhatni beleszerettem a teló(k)ba, mind a kettőbe, de a 9360 az akku problémával, a 9320 a kijelzővel nem hagy dönteni.[ Szerkesztve ]
i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
-
Coq
aktív tag
Nem, en erre gondoltam.
Szerk. : megneztem, szallitanak Magyarorszagra is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kicsit én is féltem a kijelzőtől, mert az iPad-em IPS és az után egy ilyet nézni??...
De kellemesen csalódtam! Nagyon szép képe van a 9320-as telónak, persze azért nem 12 megapixeles fotóminőség. Menj be egy Media Markt-ba és nézz meg egyet, mielőtt veszel telefont!Én elégedett vagyok vele! Amire kell, arra tökéletes!
-
törölt tag
Egyetértek!
Sokat szerelek, az utángyártott alkatrészek sokszor meg sem közelítik a gyárit, sem minőségben, sem árban. Gyanítom ez szinte mindenre igaz. A telefon akkumulátorokra is!
Én biztosan maradok a gyárinál. Ha kevesellem az akkuidőt, akkor veszek még egy gyárit és kettőt hordok magammal.
-
sethi
senior tag
9360-ast használok lassan egy éve. Aktív használattal simán bírja az egy napot!!! Az enyémen alapból 7.1-es sw volt azóta talált hozzá egy frissítést is ami szintén növelte az üzemidőt. A kamerája egész jó, de volt már jobb képeket készítő telefonom. NEM PARA AZ AKKSI. Nyugodt szívvel ajánlom!
-
Иван
őstag
válasz #01993216 #5126 üzenetére
A gond az, hogy itt nem a szebb kijelző a ludas, hanem hogy alul méretezték a dolgot. 1000 mAh Még kisebb felbontásban se lett volna rendben, nyilván nem lett volna ennyire gáz, de a dolgot nem oldotta volna meg, Minimum 1200, de inkább 1300-1400 környékén kellett volna gondolkodni. Akkor nem lenne probléma.
asound: ha lehet én is elkerülöm, de ha olcsó, működik és kárt nem tesz a készülékben, akkor nagy gond nincs vele.
Még egyet magamnál tartani és cserélgetni azért az 2012-ben szerintem kicsit gázos
sethi: azt mondod bemerjem vállalni? Nálad az intenzív használat mit takar? Csak mert mindenhol azt írják, rendes használat mellett kibírja a napot, intenzívvel nap végére megmurdel. Igaz, ez tényleg akkor volt, mikor kijött, azóta lehet az os7.1 energia takarékosabb, de hát az akku mérete nem nőtt
Techradar ezt írja:
"We took our review unit off charge at 7am and spent an hour catching up with emails, Tweets, Facebook messages and browsing the web. At about 10am, we went for a 10 mile run using the Adidas MiCoach app and listening to the radio streaming through TuneIn.
Over the course of the afternoon, we played Jamie Woon's album from start to finish (streaming it over Bluetooth to our stereo), made about 40 minutes worth of calls and sent about 30 emails. We also sent the odd text message. We managed to eke out the power until just after 7pm, when the handset shut down the radio and told us it was off to bed.
We class that as pretty intense usage, so if you're more of an average punter, you'll easily make it through until bedtime."i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
-
törölt tag
Veszel magadnak egy mobil töltőt, ami gyakorlatilag úgy néz ki, mint egy külső winyó. Ha merül a telcsid, akkor rádugod és kibír egy teljes feltöltést. Ez van 2012-ben!
Azt az akksit még nem találták ki, ami okostelefonban kibír heteket! De gondolom már erre sem kell sokat várni.
-
Иван
őstag
válasz #01993216 #5131 üzenetére
"Veszel magadnak egy mobil töltőt, ami gyakorlatilag úgy néz ki, mint egy külső winyó."
Nonszensz. Meg majd pont a mobilomhoz hordok egy cuccot, ami külső vinyó. Ha ilyennel akarok szaladgálni, akkor majd a laptopomat viszem. Vagy kezdünk visszatérni a 80-as évek táskafónjaihoz?
Nem kell, hogy heteket bírjon a telóm, csak azért ha a nap végét már nem tudja kinyögni, az inkább vezetékes már, mint mobil. Mondjuk ha igaz, amit sethi mondott, akkor annyira nem para az akku.
-
törölt tag
Ez a te döntésed!
Az okostelefonok egyik legnagyobb hátulütője a viszonylag kevés, alig pár napos, de sok esetben csak egy napos akkumulátor. Nincs olyan okostelefon a piacon, ami heteket kibír és még okostelefon is. Meg mostanában nem is lesz!
Én olyan helyen dolgozok, ahol viszonylag kötetlen a munkaidőm, úgyhogy ez most tapasztalati megállapítás lesz:
Szinte minden okostelefon akksija, jelen esetben most Blackberry-ről beszélünk, kibír legalább egy teljes napot normál használat mellett, 7-8 órát meg nem hiszem, hogy telefonálsz.
Ha van időd egész nap a telefont nyomkodni, akár esetleg játszani is, akkor tölteni is van időd. Ha nincs időd ezzel szórakozni, akkor lemerülni sem fog.Valahol kompromisszumot kell kötni, mert ha lenne olyan "szupertelefon", ami mindent tud és kibír egy hetet, akkor mindenkinek olyan lenne.
-
zsinnyegtet
aktív tag
válasz zsinnyegtet #5059 üzenetére
Hogy nekem eddig miért nem volt BB-m!!??
A rock and roll az nem egy tánc...
-
Иван
őstag
válasz #01993216 #5133 üzenetére
Még egyszer: nem akarok egy hetes üzemidőt, azt akarom, hogy egy napot végigbírjon.
A 9360 azért necces, mert valahol olvasom, hogy kibírja, valahol hogy nem. És akkor most kinek higgyek Értelemszeren ezt nem tudom letesztelni a mégyamárktban
Nem fogok rajta (sajnos ) egész nap játszani meg lógni, de azért az egy napot be csak úgy bírja ki, hogy hozzá sem nyúlok, hanem férjen bele beszélgetési idő meg wifi is azért.
Most a szívem egyre jobban a 9360 felé húz, de az eszem meg az akku miatt nem hagyja magát
-
törölt tag
Segítek!
Nekem 9320-as van. Egész nap bekapcsolt WiFi-vel, kikapcsolt GPS-el, 5 perc intervallumos Twitter frissítéssel, pár telefonhívással is kényelmesen kibírt 2 napot úgy, hogy az első nap szinte le sem tettem, mert beállogattam és a programokkal szórakoztam, hogy mit is tud. Így bátran állíthatom, hogy a 9320-as simán kibír 1 teljes napot, intenzív használattal is.
Kérdezz meg valakit, akinek 9360-asa van, egy átlagfelhasználót, mint mi, hogy neki mennyit bír ki az akksi.
Ezek alapján már el lehet dönteni. Ezt valóban nem lehet letesztelni a Mediában.Adok egy jó tanácsot! Ne adj a tesztekre! Nem érnek sz@rt se, csak összezavarnak. Azt nem írják le, hogy pontosan mit is csináltak a készülékkel, csak azt hogy "átlagos használat mellett", de valakinek napi 4-5 óra telefonálás az átlagos, úgyhogy ez relatív fogalom. Ugyanezt végigjátszottam, mint te, amikor tablet-et akartam venni. Sokkal többet ér a fórumosok véleménye, mint a tesztek.
Amúgy meg mondok jobbat. Sok cégnél lehet úgy vásárolni, hogy 8 napon belül visszaveszik, indoklás nélkül. Vegyél egy 9360-ast, próbálgasd pár napig. Ha nem bírja addig ameddig neked megfelelne, akkor visszaküldöd és veszel egy 9320-ast.
-
Иван
őstag
válasz #01993216 #5136 üzenetére
Értem.
Mondjuk amit írtam techradar teszt az elég jól leírja mit csináltak a teszt alatt.
Amúgy sethitől is kérdeztem (és kérdezem most is), hogy neki az egy nap az mit jelent pontosan (24 óra? Reggel nyolctól este nyolcig?) és ebben milyen használat értendő.
-
Coq
aktív tag
Ti mar lattatok ezeket a kepeket ??? Ha tenyleg ez lesz jovo tavasszal, akkor azt hiszem megeri varni!
Ivan, te se vegyel az iden semmit !!
-
törölt tag
-
Иван
őstag
Nem hiszem, hogy ezeknek a modelleknek az ára 150 alattról indulna. Ha meg ennyiért néznék mobilt, nem a 9360/9320-ról érdeklődnék.
Anno a Bold is 190-ről startolt, most se ment le kártyafüggetlenül 110 alá, pedig több mint egy éves modell.
Szóval ezek számomra majd maximum akkor lesznek a megfizethető kategóriában, ha a 9320/60 már el van koptatva.
SZERK
Ja, és ha mindig a következő csúcsmodell kijövetelét várja az ember, sohse lesz semmije. AZ IT ipar átka, mire kijön a flagship, a következő flagship is már köbö be van jelentve[ Szerkesztve ]
-
Coq
aktív tag
Csak vicceltem. De meg kell hagyni, iszonyat jol neznek ki. Legalabbis szerintem. En neveznem az altalam latott legszebb mobilnak, eddig meg nem lattam ezt a "Blade" tipust.
Tudom en is, hogy iszonyu huzos lesz az aruk, en sem adnek ki annyit egy telefonert. En mindig a kb. ket-harom generacioval ezelotti Boldot hasznalom (90xx, ill. 97xx). Ezeket mar be lehet szerezni jo aron es nekem tokeletesen megfelelnek.
[ Szerkesztve ]
-
sethi
senior tag
-
Иван
őstag
Igen, ez mondjuk így nem tűnik vészesnek.
Nekem napi max fél óra beszélgetés lenne, sms-t nem nagyon, m-mail néha, és wifi lenne inkább (VPN az egyetemen), ami fontos. 3G nekem is ki lenne nyomva, ahogy a GPS is meg a bluetooth.
Ja meg persze zenehallgatás is sok menne vszeg.Akkor annyira így már nem félek tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- Politika
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- MinDig TV
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy ruhás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs