Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Иван
őstag
válasz #01993216 #5126 üzenetére
A gond az, hogy itt nem a szebb kijelző a ludas, hanem hogy alul méretezték a dolgot. 1000 mAh Még kisebb felbontásban se lett volna rendben, nyilván nem lett volna ennyire gáz, de a dolgot nem oldotta volna meg, Minimum 1200, de inkább 1300-1400 környékén kellett volna gondolkodni. Akkor nem lenne probléma.
asound: ha lehet én is elkerülöm, de ha olcsó, működik és kárt nem tesz a készülékben, akkor nagy gond nincs vele.
Még egyet magamnál tartani és cserélgetni azért az 2012-ben szerintem kicsit gázos
sethi: azt mondod bemerjem vállalni? Nálad az intenzív használat mit takar? Csak mert mindenhol azt írják, rendes használat mellett kibírja a napot, intenzívvel nap végére megmurdel. Igaz, ez tényleg akkor volt, mikor kijött, azóta lehet az os7.1 energia takarékosabb, de hát az akku mérete nem nőtt
Techradar ezt írja:
"We took our review unit off charge at 7am and spent an hour catching up with emails, Tweets, Facebook messages and browsing the web. At about 10am, we went for a 10 mile run using the Adidas MiCoach app and listening to the radio streaming through TuneIn.
Over the course of the afternoon, we played Jamie Woon's album from start to finish (streaming it over Bluetooth to our stereo), made about 40 minutes worth of calls and sent about 30 emails. We also sent the odd text message. We managed to eke out the power until just after 7pm, when the handset shut down the radio and told us it was off to bed.
We class that as pretty intense usage, so if you're more of an average punter, you'll easily make it through until bedtime."i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
-
Иван
őstag
válasz #01993216 #5131 üzenetére
"Veszel magadnak egy mobil töltőt, ami gyakorlatilag úgy néz ki, mint egy külső winyó."
Nonszensz. Meg majd pont a mobilomhoz hordok egy cuccot, ami külső vinyó. Ha ilyennel akarok szaladgálni, akkor majd a laptopomat viszem. Vagy kezdünk visszatérni a 80-as évek táskafónjaihoz?
Nem kell, hogy heteket bírjon a telóm, csak azért ha a nap végét már nem tudja kinyögni, az inkább vezetékes már, mint mobil. Mondjuk ha igaz, amit sethi mondott, akkor annyira nem para az akku.
i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
-
Иван
őstag
válasz #01993216 #5133 üzenetére
Még egyszer: nem akarok egy hetes üzemidőt, azt akarom, hogy egy napot végigbírjon.
A 9360 azért necces, mert valahol olvasom, hogy kibírja, valahol hogy nem. És akkor most kinek higgyek Értelemszeren ezt nem tudom letesztelni a mégyamárktban
Nem fogok rajta (sajnos ) egész nap játszani meg lógni, de azért az egy napot be csak úgy bírja ki, hogy hozzá sem nyúlok, hanem férjen bele beszélgetési idő meg wifi is azért.
Most a szívem egyre jobban a 9360 felé húz, de az eszem meg az akku miatt nem hagyja magát
i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
-
Иван
őstag
válasz #01993216 #5136 üzenetére
Értem.
Mondjuk amit írtam techradar teszt az elég jól leírja mit csináltak a teszt alatt.
Amúgy sethitől is kérdeztem (és kérdezem most is), hogy neki az egy nap az mit jelent pontosan (24 óra? Reggel nyolctól este nyolcig?) és ebben milyen használat értendő.
-
Иван
őstag
válasz #01993216 #5155 üzenetére
De ha van BIS-em, akkor a wifin nem tud jönni a dolog? Vagy csakis mobilnettel jó?
És ha bemegyek, hogy egy ilyen 690 ft-osat akarok, akkor ezzel mobilnetre is előfizetek, vagy először megnézik, hogy van-e netem és arra kérhető, mint plusz?
SZERK
Amúgy ez van itt feltételként megadva:
"Havidíjas előfizetés
vagy mobilinternet előfizetés"HA előfizetéses vagyok, akkor nem kell mobilnet?
[ Szerkesztve ]
-
Иван
őstag
válasz #01993216 #5159 üzenetére
Értem. Csak mert nekem mobilnet nem nagyon kéne, eléggé aranyárban mérik (mobilmaffia keze törne le), de a BIS meg igen, mert anélkül pl facebook app nem is megy...
-
consono
nagyúr
válasz #01993216 #5166 üzenetére
Mármint, hogy mikor a BIS, mikor a mobilnet? Hát, erre nehéz jó választ adni... A browser beállításainál pl. tudod változtatni (én csak 5.0-ig vagyok jóés csak BES-en...), hogy Blackberry browser (BES/BIS), Hotspot browser (Wifi) vagy Internet browser (mobilnet?) legyen, ettől biztosan függ, hogy milyen adatkapcsolatot használ. Emellett, talán a levelek is a BIS-t használják mindig, de ebben már nem vagyok 100%-ig biztos (vagyis én az vagyok, de sokan mondják az ellenkezőt )
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
lezerpiramis
őstag
válasz #01993216 #5168 üzenetére
A szolgaltatod tudja megmondani, hogy mi mivel mukodhet, hogy arazodhat, mert ez a szolgaltato es a RIM szerzodesen mulik. Altalaban ugy nez ki a dolog, hogy a szolgaltatoi APN-en mukodik az internet tethering (usb, bluetooth, hotspot), a streaming (amikor a beepitett medialejatszo mukodik, pl. YouTube), egyes 3rd party alkalmazasok (ez az alkalmazastol fugg), valamint altalaban tartozik a bongeszohoz is egy szolgaltatoi APN-es konfiguracio, de mivel OS 6-tol felfele nem lehet modositani a bongeszoprofilt, igy ez a szolgaltataskonyv csak akkor teljes erteku, ha nincs BIS-ed, mert ha van, akkor a bongeszo azzal hozza be az oldalakat (leszamitva esetleg a szolgaltatoi WAP portalokat: Vodafone Live stb.).
Osszessegeben a szolgaltatod, illetve a 3rd party alkalmazasok gyartoi tudnak 100%-osan valaszolni.
-
hermanyi
addikt
válasz #01993216 #5155 üzenetére
Rosszul tudod a T nél a BIS-hez jár +100 MB adatforgalom .
És nem az esetleges mobilinternetedből veszi el .
Nekem MM csomagom van és ahhoz jön + ban hozzá a 100MB és így elegendő is egy hónapra .[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
hermanyi
addikt
válasz #01993216 #5177 üzenetére
Nem nem követem nyomon ,mivel nem korlátlan az adatforgalmam ezért SMS-t küldenek 80% nál és ezt eddig 1X sikerült elérnem amióta van BIS em. Az utolsó előtti nap jött meg , szóval bőven elegendő számomra .
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
bigsee
addikt
válasz #01993216 #5180 üzenetére
Nekem a régi T-Mobile Touch-om (HTC Elf) tokjában lakik, nem pont erre van, de megfelel. Mágneses övtok és néha aktív tokként működve feléleszti a képernyőt teljesen automatice, magától... Karira asszem kérek egy eredetit a Kisjezustól!!!
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
hermanyi
addikt
válasz #01993216 #5179 üzenetére
MM XS 150 MB +BIS 100 MB .
Böngésző gyári és opera mikor melyik ,FB 24/7 megy BBM szintén , és még pár app benne .GPS nek a Waze-t használom heti 2-3X rendszeresen .BIS 4 email címmel dolgozik nálam ,átlag 30-40 emailt írok fogadok /nap telefonon ,és wifi csak este van .Aktív börtokot most vettem hozzá én is újat mert sikeresen elhagytam a gyárit komoly 3000 pénz volt a BB szervizben .
-
-
Иван
őstag
válasz #01993216 #5233 üzenetére
Igen, ha szerencsém van jövőhéten megjön, mondjuk most két hétig vszeg Pesten leszek, szóval kipóbálni nem nagyon tudom majd. Ez mondjuk nem fog hagyni nyugodni.
OS7.1-gyel fogják adni? Ha nem akkor tudom majd manuálisan frissíteni?
-
Иван
őstag
válasz #01993216 #5235 üzenetére
A BB9320 ha jól tudom alapból jött OS7.1-gyel, és később kapták meg a sima OS7-esek a frissítést. CSak azért félek, mert ismerve a hazai viszonyokat simán lehet, hogy odaadján másfél éves OS_sel és nekem kell majd házilag felkókányolni (ami amúgy legális?).
-
gabezzz222
csendes tag
válasz #01993216 #5246 üzenetére
Én használtam Otterbox Commutert,9700Bold-hoz. Elég jó, nem annyira vaskos, és védi frankón, sokkal strapabíróbb, mint a sima szilikon tokok, érdemes beruházni rá (2-3 hónapig használtam, nem nyúlik- tágul semennyire, jól ki van találva az anyaga).
Mondjuk, most egy Defendert újitottam, mert paranoid vagyok (na, a Defender már eléggé vaskos)Ha 9700-hoz kell valakinek egy újszerü Commuter, írjon rám, megegyezhetünk, itt pihen a polcon
-
gabezzz222
csendes tag
válasz #01993216 #5256 üzenetére
a pofáraeséstől nem védi meg a telefont, de talán enyhítheti a következményeket
Én is azután vettem az OTTERBOXOT, miután kijelzőt kellett cseréltetnem egy sikeres találkozó után a berry és a konyhakő között (a 9700 nem pofára, hanem sarokra esik)
De mióta +van a commuter/defender, még nem teszteltem újra a dolgot
A 9700-ra való otterboxoknak jó az anyaga, erős gumi, és a commuteren van még 1 műanyag külső rész, ami "körbeöleli" a szilikon részt.Ahogy nézem, jónak tűnik fényképen a 9320-ra való commuter, hasonló felépítésü, van egy kis perem az elején körben, ami hasznos dolog.
-
-
Praetorianus
aktív tag
válasz #01993216 #5361 üzenetére
Új PIN?? Te most ezek szerint új telefont kaptál? Mert arra csak akkor tudod leszedni a régebben megvásárolt cuccaidat, ha átviszed az újra a Blackberry ID-t, új regisztrálásával nem. Ha így történt, vagy ha a régi telódat kaptad vissza, akkor a "My World" fül alatt ott kell hogy legyenek a régebben leszedett programjaid, onnan újra tudod telepíteni őket...
-
papeti01
senior tag
válasz #01993216 #5383 üzenetére
Köszi, egyébként biztos megfogadom, mert én is így gondolom.
A kérdés inkább az, hogy a jelenlegi oprendszert azért elég sok kritika éri, hogy mennyire elmarad a konkurenciától, és attól félek, hogy ez még jobban visszaesik, a támogatottság csökkenésével...#proudfather
-
kutga
nagyúr
válasz #01993216 #5387 üzenetére
A RIM rendszere szvsz vállalati környezetben nyújt többet mint a konkurencia, aktív BES mellett a telefon olyan szinten testreszabható amit egyik más gyártó sem kínál.
Sajnos azonban azt kell mondjam a lakosságnak szánt BIS elég fapados, és a támogatottsága messze elmarad mondjuk egy Android vagy IOS rendszerétől, és sajna egyre csökken (nemrég pl a google sync került ki a támogatott programok közül).
Let the Zone take me if I am.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- Külpolitika
- Politika
- BMW topik
- Kriptovaluták és az adózás
- Wise (ex-TransferWise)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szemüveges topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest