Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
botarobi
tag
válasz lezerpiramis #4892 üzenetére
Kb. két órás Telenoros technikai támogatói segítséggel (minden regisztrációt töröltek), ma elindult a 9900-asom, úgyis mint BlackBerry! A dolog miértjét Ők is csak találgatják. Napokig olyan volt, mintha elvesztettem volna a telefonom...
Köszönöm a segítséget! -
TOTTIER
tag
válasz lezerpiramis #4904 üzenetére
És mik a tapasztalataid a wp7-tel? Sokan mondják hogy stabil , gyors és nem lehet a symbianhoz hasonlítani sem
Privátban hamarabb elérhető vagyok! Mailt és hozzászólásokat ritkán nézem!
-
lezerpiramis
őstag
válasz TOTTIER #4905 üzenetére
Eddig rendben van a dolog Valamilyen második teló kellett a BB mellé, mert nem akartam a BIS-ért fizetni mindkét telónál, ez az igazság, és ez tűnt a legjobb választásnak. Ilyen árban a droidok használhatatlanok, iPhone ugye felejtős... Van igazából minden benne, ami kell: Windows Messengert BB-n is gyakran használom, ezen ugye alap, a navi hiányzott még néha, az megvan, a kezelőfelület pedig nagyon bejövős (olyan, mint egy Madonna-koncert ) Azt nem gondoltam volna, hogy valaha veszek még Nokiát
Csak 256 MB RAM van benne, de eddig még nem érzem a hátrányait: Skype pl. nem fut rajta, de nem is használnám. Kell egy BB-hez hasonlóan stabil teló, amelyen lehet netezni, nem fagy le, tud minden szükséges funkciót. Szerintem jó választás volt.
-
TOTTIER
tag
válasz lezerpiramis #4906 üzenetére
En is gondolkodom egy ideje egy wp7es telon. Mennyire nyitott alkalmazások téren? Van ra annyi minden mint androidra? Fizetni kell az alkalmazasokert vagy lehet ra pl torrent oldalról letoltottet is rakni?
-
lezerpiramis
őstag
válasz TOTTIER #4907 üzenetére
Ezt még nem kezdtem el hegeszteni. Az alkalmazások mennyisége és minősége első ránézésre valahol a BB és az Android/iOS között mozog. Bevallom, sose voltam nagy alkalmazásgyűjtő, kell Facebook néha, Forsquare néha, valamint csetprogramok. Utóbbi adott, ezek mellett pedig nekem a levelezés a lényeg. A navi jött még jól.
Most látom, hogy van rajta egy alig látható pixelhiba a vissza gomb alatt (tehát nem a képernyőn), de hát ez lesz*rós, ezért vissza nem viszem...
-
botarobi
tag
Szerintetek szabad pénzt kiadni még 16GB-os Playbookra?
-
kekkola
senior tag
válasz WinstonWolf #4893 üzenetére
Annyit hozzáfűznék az ékezetes betűkhöz. Nekem os6-om van, a predektív szövegbevitel olyan jól működik rajta, hogy az ékezetes betűvel való sz...zás hetente egyszer fordul elő, kétlem hogy az OS7nél ebbe belebarmoltak volna... Valamelyik tesztben olvastam hogy vért izzadtak a hetes szám előhozásával, mert nagyon közel van a bal oldali "alt" bill.höz... igaz az "alt"-ot elég egyszer lenyomni és utána az egyéb gombot, nem kell folyamatosan nyomva tartani.
[ Szerkesztve ]
O+8T
-
Coq
aktív tag
Megint a BB helyzeterol.
Habar minden nezopont kerdese, ahogy lathattuk eddig is (vannak, akik ugyanazt a hirt jo hirkent, vannak akik rossz hirkent ertelmezik), de abban sajnos nehez lesz pozitiv iranyvonalat felfedezni, hogy Amerikaban a mult heten a vamhatosagnal, most pedig a hadugyminiszteriumnal vesztette el a kizarolagossagat a BB...
En csak ezt a francia nyelvu cikket talaltam, de a hir biztosan fellelheto mashol is.
Mondom mindezt abszolut BB fanatikuskent.
Egyebkent a BB hanyatlasanak biztos jele az is, hogy Lezerpiramis WP-t vett...
-
kutga
nagyúr
Sosem szerettem a prediktív szövegbevitelt, és a BB-n valszeg nem is hiányzik mert a profi billentyűzeten amúgy is gyorsan lehet írni.
Let the Zone take me if I am.
-
icezozo
addikt
Figyelem!
Az egyik barátom BB9810-es készülékét eltulajdonították!
PIN: 289961aaMár Protekten keresztül kapott egy wipe-ot és le lett tiltva.
Ha valaki véletlen találkozna vele szóljon már!
Ezer köszönet érte!http://qwankido.hu/
-
lorencz
tag
válasz lezerpiramis #4892 üzenetére
A Tré nem tudja törölni a reget valamiért pedig náluk van regisztrálva a telom.
-
lorencz
tag
válasz lezerpiramis #4925 üzenetére
Engem azért érdekelne mert vagy 8 hónapja meg van a készülék
-
lorencz
tag
Most azt mondja a droid,hogy regisztrálható de nem tudja átirányitani a mobil instant mail oldalra a böngészö
-
kekkola
senior tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem:
1. A biztonsági beállítások között beállítottam jelszavas védelmet. Ez megakadályozza a az adataimhoz való hozzáférést vagy csak a billentyűzetet zárja le gyakorlatilag?
2. A T-nél vagyok IE3-as BIS-em van, elvileg az nem tartalmazza automatikusan a BB Protect szolgáltatást.
ha az app worlddől letöltöm az bb protect appot akkor az ebben az esetben használhatatlan lesz vagy azért próbálkozzak vele?
3. létezik -e olyan biztonsági beállítás mellyel az adatkábellel való elérést is le tudom tiltani, vagyis a jelszó ismeretével lehet csak hozzáférni a memóriához?
Köszi előre is!O+8T
-
lezerpiramis
őstag
válasz kekkola #4928 üzenetére
1. Ha ezt beállítottad, és lezárod vele a készüléket, akkor csak ezzel lehet feloldani. Ha elrontják x alkalommal (amennyi be van állítva), akkor törlődik a készülék tartalma.
2. Bármilyen BIS-t is rendelsz, azzal nem töltődik le automatikusan a BB Protect, ezt vagy külön kell letölteni, vagy már rajta van az újabb telókon. Ha olyan csomagod van, amely ezt nem támogatja, akkor szerintem hiába töltöd le.
3. A jelszavas lezárással ez megoldható (a számítógép is kéri a jelszót), emellett a microSD-kártyát is le lehet védeni jelszóval. -
lezerpiramis
őstag
válasz lorencz #4927 üzenetére
Ezt végképp nem értem... Ha regisztrálható a SIM (pontosabban az IMSI) és a készülék (PIN és IMEI), és fel van jelentkezve a telefon, akkor az instantemail-es oldalon sikerülnie kell a regisztrációnak.
Esetleg próbáld meg upgrade-elni az email setup menüt:
Note: The following workaround is intended only for BlackBerry 6 smartphones using a BlackBerry Internet Service data plan. (To determine the operating system version, select Options > Device > About Device Versions.)
Download and install the BlackBerry Internet Service Email Accounts/Setup application by navigating to the following URL using the web browser on the BlackBerry smartphone:
http://<brand>.blackberry.com/rest/EmailClient/
In the above URL, the E and the C in EmailClient are case sensitive.
Note: <brand> corresponds to the carrier name, e.g. (Verizon = vzw, ATT = mycingular, Rogers = rogers, T-Mobile = t-mobile). It may be necessary to contact the carrier to obtain the value for <brand> in the URL as this will vary.
-
TOTTIER
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy az appworldben másnak is kategóriánként csak 25 alkalmazás/játék/téma van?Hiába görgetném nem tölt be többet és felül ahol beállítani tudom a szűrést ott is csak 25 jelenik meg az (all) beállításakor.
-
lorencz
tag
válasz lezerpiramis #4930 üzenetére
Légyszíves ird le ezt nekem magyarul.ja és egy 8900-l van szó
[ Szerkesztve ]
-
kekkola
senior tag
-
lezerpiramis
őstag
válasz lorencz #4932 üzenetére
Az nem OS 6-ot futtat, úgyhogy nem biztos, hogy fog menni a frissítés. Csak saját felelősségre.
A szolgáltatódat kellene megkérdezni, hogy pontosan hogy frissíthető az email setup a telefonodon. Az enyémeken - mivel vodás vagyok - ezt kell megnyitni a telefon gyári böngészőjével: http://vodafone.blackberry.com/rest/EmailClient/ -
TOTTIER
tag
válasz lezerpiramis #4935 üzenetére
Appworld update megoldotta csak eddig nem akarta kijelezni hogy van újabb verzió Esetleg valami oldalt nem tudsz ajánlani ahonnan jó játékokat tudok leszedni blackberryre?
-
lezerpiramis
őstag
válasz TOTTIER #4936 üzenetére
Szinte sose játszom BB-n, bevallom. Eddig két játék tudott lekötni: néha pokereztem a 9000-esen és a 8520-ason, illetve a fiókban fekvő Storm-on, valamint a mostani 9900-asomon jól megy a Word Mole
A gyáriakon kívül a Hostile Skies van fent nekem most, semmi más. Esetleg itt nézz körül: www.mobyware.net
-
TOTTIER
tag
válasz lezerpiramis #4937 üzenetére
Igen a world mole-val elég jól el lehet lenni csak szeretnék mellé valami komolyabb játékot ami ugyan úgy leköt mint a word mole
-
TOTTIER
tag
Esetleg ha valaki rendelkezik 9860-as berryvel és igényt tartana egy szinkron bölcsőre hozzá az nállam talál egyet Gondoltam megemlítem ha nem probléma
-
TOTTIER
tag
válasz lezerpiramis #4939 üzenetére
Ipadet használtam mellette de attól megváltam.Esetleg playbookbol várható valamikorra 3g-s verzió?
-
TOTTIER
tag
válasz lezerpiramis #4942 üzenetére
Értem.Köszi
-
kekkola
senior tag
válasz lezerpiramis #4929 üzenetére
T-s BB IE3-am van, amiben ez elvileg nem szerepel, vagyis a teljes BB IE-ben ki van emelve hogy BB protect szolgáltatás is van a csomagban. Letöltöttem az appworldből és sikerült beröccentenem, sikerült megtalálni a telefont műholddal, hangüzenetet, feliratot is küldtem rá, nyilván a teljes adattörlést és a telefon zárolást/letiltást nem próbáltam, de akkor ezek szerint az is működhet? Mindenesetre érdekes...
O+8T
-
k-csabesz
csendes tag
Tapasztalt 9900 felhasználó(k)tól kérdezem (pl. lezerpiramis), hogy hogyan lehetne azt megoldani, hogy az "üzenetek" az egyéb rendszerrel kapcsolatos üzeneteket mutassa, míg az e-maileket azt külön-külön e-mail címenként...
A második e-mail címnek készített is egy hivatkozást, de az elsőnek nem... Miért?Nem bírtam várni és beszereztem egy Bold 9900-st...
Megbízhatóságomról: lsd. a reg. dátumát a profilomban + http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/hsz_29947-29947.html
-
k-csabesz
csendes tag
válasz k-csabesz #4948 üzenetére
Letelt az idő... közben meg is találtam...
Az üzenet beállításainál kell a postaláda kezelésénél kivenni a pipákat az összes fiók elöl és akkor külön-külön ikonja lesz...
Mert én így szeretem :-)Megbízhatóságomról: lsd. a reg. dátumát a profilomban + http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/hsz_29947-29947.html
-
lorencz
tag
A google már a blackberry sync programjának a támogatását is meg szüntete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít