Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-igu-
addikt
válasz lezerpiramis #4504 üzenetére
Ha belefutsz ilyen kérdésbe, nyugodtan passzold át, én ezt válaszolom.
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
lezerpiramis
őstag
Egyelőre Sziszüphosz módjára megpróbálom többször is megmagyarázni a megmagyarázhatatlant
(Másrészt gőzöm sincs arról, hogy mi működik BIS nélkül - és annyira nem is érdekel. Anno kb. 2 hétig volt BB-m BIS nélkül, mivel az előfizetéses kártyám akkor még egy E71-esben pihent.)
-
lezerpiramis
őstag
válasz lezerpiramis #4508 üzenetére
Vagy van még jobb megoldás: egyszerűen azt kell feltételezni válaszadáskor, hogy van BIS-e az illetőnek (nem is kell rákérdezni), majd amikor már erőteljesen veri a fejét a falba, akkor rákérdezni, hogy mit lát egy-két menüpontban (HRT szerkesztő, E-mail beállítás, Szolgáltatáskönyv stb.), aztán kiderülnek a "turpisságok"
[ Szerkesztve ]
-
Muton
addikt
Heló!
Valakinek van ötlete arról hogy egy Phonegap-pel készített alkalmazás miért elfogadhatatlanul lassú?Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
kutga
nagyúr
Milyen készülék és milyen alkalmazás?
Az enyémen pl egy egyszerű tetris is képes percekig tölteni (BB 8900). Whatsapp, Google Maps, Youtube viszont jól mennek.
MOD
Én inkább azt kérdezném hogy miért van az hogy ha bekapcsolom a gyári Google Talkot, pillanatok alatt lemerül a teló. Van a proginak valami alternatívája?[ Szerkesztve ]
Let the Zone take me if I am.
-
Muton
addikt
8900 nekem is.
Az alkalmazás csak egy hello world: sima html-ben pár sor szöveg, egy gomb, ami indít egy alert("alma")-t. Semmi js. Ennél egyszerűbb nem lehet. az még belefér, hogy vagy 25 mp alatt indul el a program, de ha leokézom az alert ablakot, akkor fosszürke lesz az egész képernyő majd 15 mp múlva jelenik meg csak a weblap a szöveggel és gombbal.
Ugyan ez androidom meg pillanatok alatt megy.
Pedig elvileg a Phonegap multiplatform....Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
kutga
nagyúr
válasz lezerpiramis #4515 üzenetére
Azt ismerem, még Symbian alatt használtam.
-
kutga
nagyúr
válasz lezerpiramis #4517 üzenetére
Letöltöttem, jól működik eddig, bár tele van reklámmal ez is mint minden ingyenes program.
A dolgát teszi mindenesetre és egy csomóféle fiókot meg lehet neki adni.
-
kissdanca
tag
Lehet böngészni és letölteni minden gond nélkül. De facebook alkalmazás nem fog menni csak amit böngészőn át használsz.
Ez válasz Amalgannak csak már sokan írtak előttem[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Ez a bolt mennyire ajánlott?
Használt telefonokra is vállalnak garit? És úgy általában milyen a használt telók állapota?
-
kekkola
senior tag
Sziasztok!
Használtan szeretnék venni egy BB-t (9700), de a tulaj nem tudja megmondani, hogy a készülék BIS/BES regisztrálható-e. Hogyan tudom megtudni a telefon adataiból, hogy működik-e a dolog? Mit kell néznem, minek kell utánajárnom, mit kell kérnem a tulajtól? A választ előre is köszönöm!O+8T
-
Szecsy
aktív tag
Sziaztok! Olyan kerdesem lenne h van ehy Bold om amit kaptam keresztanyukamtol de koddal van vedbe es nemet... Mit nyomok vagy h tudom restorolni mindent letorolni
-
lezerpiramis
őstag
Ha elrontod a jelszot x alkalommal (altalaban 10-szer), akkor torlodik a telefon tartalma, majd ujraindul a keszulek. Ha viszont BES volt rajta aktivalva, es a policy miatt van rajta jelszo, akkor az meg fog maradni, es csak factory resettel tudod rola torolni - mar amennyiben tudod a jelszot (keress ra a neten a factory resetre) -, vagy pedig egy masik BES-fiok aktivalasaval.
-
lezerpiramis
őstag
válasz kekkola #4524 üzenetére
Beleraksz vasarlas elott egy BIS-es SIM-et, es megprobaljatok regisztralni a szolgaltatonal. Ez a legbiztosabb modszer.
Emellett nyilvan stimmeljen az akksi alatti matrica (PIN es IMEI legyen ugyanaz, mint a telefon menujeben), megnezitek, hogy nincs-e rajta policy (korabbi BES miatt), nem ker-e szamotokra ismeretlen jelszot stb.
-
lezerpiramis
őstag
Egy Dev Alpha-val igazan megdobhatna valaki...
-
kutga
nagyúr
válasz lezerpiramis #4531 üzenetére
Ami nekem kellene (9800) az sajna már csak a blackberryszervizben kapható ahogy néztem.
-
kutga
nagyúr
válasz lezerpiramis #4531 üzenetére
MOD
Mi a probléma a nem szolgáltatós telókkal?Let the Zone take me if I am.
-
kekkola
senior tag
-
lezerpiramis
őstag
A MediaMarktban, Saturnban stb. (tehát "normálisabb", hivatalos) helyeken kapható telefonokkal csak annyi, hogy drágák
A használtan, sufni GSM-ben vásárolható példányokkal kapcsolatban szkeptikus vagyok: hiába regisztrálható a helyszínen történő kipróbáláskor, mi van akkor, ha a RIM pont a feljelentkezés után ki is lövi? Ezekben egyszerűen nem bízom.
-
kutga
nagyúr
válasz lezerpiramis #4535 üzenetére
Való igaz hogy drágák. Szolgáltatónál meg nincs nagy választék. T-nél néztem, van 3 féle ami kapható, a többi nincs készleten, de még így iss össz-vissz 6 BB-jük van.
Sufni GSM-ben még sosem vásároltam, nem is fogok. a blackberryszervizrol mi a véleményed ha új készüléket akarok venni?
-
lezerpiramis
őstag
Egyszer voltam ott hátlapot vagy trackballt venni, nem emlékszem már, melyiket. Ha adnak egy olyan papírt, hogy x héten/hónapon belül visszafizetik a teljes árat, amennyiben nem regisztrálható a telefon, vagy regisztrálható, de később tiltásra kerül stb., akkor azt mondom, oké.
Mondjuk az általam választott telefonok eddig mindig voltak a szolgáltatónál
-
kutga
nagyúr
válasz lezerpiramis #4537 üzenetére
Egy új készüléknél csak nem merül fel ilyen, de ki tudja, utánakérdezek.
-
kutga
nagyúr
válasz lezerpiramis #4539 üzenetére
Nyilván a szolgáltató a biztos, én viszont pont hogy nem szeretek szolgáltatónál vásárolni, mert félek hogy telerakják mindenféle szarokkal és korlátozásokkal az OS-t.
-
Vizi01
csendes tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy most szeretnék BB 9780-at venni T-mobilnál, mobilnetes díjcsomaggal. Ha ehhez kérek BIS-t a T-mobiltól akkor bárhonnan bármikor elfogom tudni érni az e-maileimet meg a böngészőt?
és ilyenkor mi a helyzet a többivel, eltudom érni a bb messengert, LinkedIn-t, facebook-t, viber-t, youtube-t, wifi nélkül, csak a mobilnettel?előre is köszi a választ.
ui.: bocs ha hülyeségeket kérdezek, de a t-pontokban sem tudtak felvilágosítani, ezért irtam.
-
Gerzson6875
tag
Az enyém T-s a bootolásnál látom a T-mobile feliratot, ennyi, mást nem vettem észre. (OS6)
-
lezerpiramis
őstag
válasz Gerzson6875 #4545 üzenetére
Hát meg ugye nem független, ez szintén nem elhanyagolható
-
Gerzson6875
tag
válasz lezerpiramis #4546 üzenetére
már elvileg nem az, ismerősömtől vettem, ő telenoros, nekem T-s kártyám van, úgyhogy frissítettem a szoftvert, gondolom így már nem független
-
bigsee
addikt
Jah, a bootlogo az undorító, de viszont nem SIM lock-os. (Legalábbis idegen SIM-et belepróbálva csak a BB jelszóig jutottam el, akkor még megijedtem ettől és gyorsan visszaraktam a T-st, lehet ki kéne próbálni tovább is?)
[ Szerkesztve ]
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
lezerpiramis
őstag
válasz Gerzson6875 #4547 üzenetére
Nem valik ujra fuggove tudtommal, ha frissited.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest