Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
errrtu
aktív tag
Sziasztok!
Kicserélik a készülékemet egy másik ugyanolyan típusúra (9320-as). Egy napja használok ilyen rendszert ezért nem vagyok biztos a dolgomban.
Mik a lehetőségeim a gyors és biztos mentésre/törlésre?
Ha DS-l teljes készülék biztonsági mentését indítok és leadás elött egy gyári adatok visszaállítását (a törlés miatt) , akkor az elegendő?
[ Szerkesztve ]
OnePlus3
-
errrtu
aktív tag
-
errrtu
aktív tag
Jó reggelt!
Milyen tokokat használtok? 9320-ra valakinek javaslata esetleg ellenjavaslata?OnePlus3
-
errrtu
aktív tag
Srácok! Tok kérdésben tudtok tanácsot adni? Mit érdemes meg ilyenek?
Tudom ez elég sekélyes nektek de nekem fontos lenne, előre is köszi...OnePlus3
-
errrtu
aktív tag
köszönöm a válaszokat
OnePlus3
-
errrtu
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Van egy .bbb kiterjesztésű névjegyzék mentésem amiből a legegyszerűbb módon szeretnék más formátumú mentést csinálni. Androidra költözöm át de csak erre lenne szükségem!
Munkahelyen vagyok így korlátozottak a lehetőségeim...
köszönöm előre is
(ha lehet szájbasrágósan)
OnePlus3
-
errrtu
aktív tag
Köszönöm szépen a válaszokat!
OnePlus3
-
errrtu
aktív tag
Egyenlőre kilátástalan a helyzet a különböző konverterek és miegymások tekintetében! Free verziót amit a rendszer is engedett futtatni és működött is nem találtam (munkahelyi gépen eléggé korlátozva vagyok), fizetős van de sajnálnék 20 fontot kifizetni azért, hogy hozzáférjek a saját címlistámhoz! Számomra érthetetlen ez a fajta korlátozás! Mindegy, próbálok lenyugodni és tiszta fejjel átgondolom a dolgaimat és nekifutok mégegyszer...
OnePlus3
-
errrtu
aktív tag
Sziasztok!
BB7-ről milyen megoldással a legegyszerűbb költözni más os-re?OnePlus3
-
errrtu
aktív tag
válasz Polarstar #16778 üzenetére
Sajnos nincs! Megörököltem ezt a készüléket (Curve) mert tönkrement az akkori cégesem. Tulajdonképpen nem használtam másra mint telefonálásra. A kapcsolataimat mentettem el benne precízen minden lehetséges információval együtt. Ez az ami kellene belőle mert a telefont kukázom a sok random újraindulás (most már beszélgetés közben is) és a lapát tenyerem miatt. Igazság szerint nem tudom még, hogy mire váltok, de ettől függetlenül kellenének az adatok. Valószínű beruházok egy z10-re (a z30 túl nagy nekem) amire gondolom a költözés pofon egyszerű de ha mégsem akkor meg vagyok lőve! Teljesen életképtelen vagyok ezen a rendszeren ezért értetlenkedek....
Előre is köszönöm a segítséget
OnePlus3
-
errrtu
aktív tag
válasz bigsee #16792 üzenetére
Köszönöm a választ!
Időközben leszedtem egy alkalmazást amivel excell-be kimentettem a kapcsolataimat plusz egy outlook szinkront is ráengedtem! nem is értem, hogy eddig miért nem néztem ezt a lehetőséget! Onnan már csak meglesz valamilyen úton
Most vacilálok, hogy Q10 vagy z10? Próbálok pro/kontra vonalon dönteni de mivel az idő is sürget nagy a nyomás
OnePlus3
-
errrtu
aktív tag
Sziasztok!
Megbízható bolt nem elvetemült árakkal? Valakinek tapasztalat alapján?
Q10 mellett döntöttem...
OnePlus3
-
errrtu
aktív tag
válasz icezozo #16823 üzenetére
partnerot hívtam előbb és van neki raktáron, beteg a srác de holnap bemegy kiadni a készüléket
Vettem már ott telefont, probléma nélkül most valamiért nem dobta fel a kereső így nem is gondoltam rá! Sajnos helyhez kötött vagyok így egy kollégám megy be érte. Van valami amire figyelnem kell a szokásos dolgokon kívül?
Miért kérdezed? Csak nem döntöttem rosszul?
OnePlus3
-
errrtu
aktív tag
Sziasztok!
Na, kezemben a Q10 most töltöm és otthon nyugiban nekiállok nyomkodni. Sajnos a SIM cserém még nem jött meg de remélem holnap elintéződik az is.
Kérdeznék is gyorsan egyet: Az Outlook-ba szinkronizált kapcsolataimat milyen módon tudnám a leggyorsabban a készülékre juttatni?
OnePlus3
-
errrtu
aktív tag
Üdv!
Nálam is megoldódott a kapcsolatkezelési probléma! Köszönöm a segítséget és a tanácsokat!
Elnézést a kezdeti botladozásomért!
(már csak arra a rohadt SIM-re várok, befarigcsálni mégsem fogom)
OnePlus3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest