- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gianni85 #545 üzenetére
Te vagy a legkorrektebb PS arc egyébként,ilyen avatarral ennyire lila köd nélkül látnia helyzetet le a kalappal.
.LnB
Hát az a helyzet, hogy nekem az eddigiek nem PS4 exkluzívok, hanem ps3 játékok áthozott változatai.Last of Us, Beyond, 3. még nincs.( talán az UC2. része ) Egyébként nekem Rime nagyot ütött és a tavalyi kedvencem a Hellblade, de ezek nem exkluzívok. Nálam Hellblade volt a tavalyi év játéka a Zeldával karöltve. -
idegen lény
addikt
válasz
gianni85 #562 üzenetére
Jelenleg a tíz legnépszerűbb játék:
1. Pokemon Quest (Nintendo Switch)
2. God of War (PS4)
3. State of Decay 2 (XONE)
4. Dark Souls Remastered (PS4)
5. Shining Resonance Refrain (PS4)
6. Hyrule Warriors: Definitive Edition (NS)
7. Mario Tennis Aces (NS)
8. BlazBlue: Cross Tag Battle (PS4)
9. Detroit: Become Human (PS4)
10. Yakuza 6: The Song of Life (PS4) -
Norb79
őstag
válasz
gianni85 #565 üzenetére
Az emlegetett vgchartz.Na itt meg még jobban az látszik, hogy a többséget nem érdeklik az exclu címek.
-
hajbel
addikt
válasz
gianni85 #545 üzenetére
Az eladások azt mutatják, hogy az emberek nagy többsége nem játszik 24/7, mások a fogyasztói szokásaik, mint amit felvázoltál. Amikor éppen idejük van játszani, azt pont az exkluzívokkal teszik. Fentebb kitárgyaltuk, hogy a 6 legeleadottabb játékból 4 exkluzív PS-en. Összességében nem tudom, hogy milyen arányban vannak az exkluzívok, minden esetre ez a lista túlnyomó többséget mutat az exkluzívok javára.
-
.LnB
titán
-
mike1334
veterán
válasz
gianni85 #426 üzenetére
Plusz nem úgy van, hogy egy szolgáltatást nulláról csak úgy elindítok...lehet bugyutaságnak tűnik sokaknak a gamepass, de millió adatot nyer belőle az MS az xbox tulajok játszási/vásárlási szokásairól. Ezeket mind fel fogja használni, hogy fejlessze a szolgáltatását. Látszik, hogy ezen próbálnak keresni és nem a hardveren. (lassan akcióban X-et olcsóbb lesz venni, mint Pro-t, a Slim - S viszonylatban meg már régóta sokkal olcsóbb az MS konzolja). Jönnek a surranópályán, ezt a generációt "bukták" (így is biztos vagyok benne, hogy nyereséges, az MS nem az a jótékonysági intézmény fajta), de bőven készülnek szvsz a következő generációra. Exkluzívokkal se hiszem, hogy sok baj lenne, lásd felvásárolt stúdiók. Gyanítom a VR megoldásuk is nagyban készül, azon se lennék meglepve, ha ezért nyírták volna ki a kinectet, hogy oda csoportosítsák az erőforrásaikat. Én is bízom a kiegyensúlyozott versenyben, mert azon csak nyerhetnek a felhasználók.
-
válasz
gianni85 #117 üzenetére
huh ne mond nekem oltárira bejött!
Már alig várom valami akcióban a 2. részt. Nagyon állat ötletek vannak benne. Például a méret változtatás, harcstílus módosítás, a különböző anyagokból való összeállás igazán tetszett. Csak egy kicsit( nagyon) jobb körítés, megvalósítás kellene hozzá, akár kiemelkedő is lehetne. Platform játékok terén szerintem van benne fantázia. 2 nap alatt végigjátszottam úgy behúzott az első pár pálya botladozása után.
Amúgy N1 az avatarod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ez nem egy PlayStation 4 bemutató, hanem válasz a kérdésre, hogy szerintem miért a legjobb választás a PS4 játékra.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- One mobilszolgáltatások
- World of Tanks - MMO
- SörcsaPH!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Dark Souls sorozat
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Új, Bontatlan Toshiba 2.5" 1TB Canvio Basics (USB3.0 ~5Gbps) fekete külső winchester
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 32GB RAM/1TB SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 16GB RAM/512 SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- Üzletből, garanciával, MacBook Pro Retina Touch Bar 13" Gray, 2018, i7-2,7GHz/16RAM/512GB SSD/magyar
- Kingston Fury Beast DDR4 2x8GB 3200Mhz CL16 RGB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Livboj vezetéknélküli mobiltöltő eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest