- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
thxer
aktív tag
Igaz nekem sima 950 van de leírom a véleményemet. Nem is akartam XL-t, 920 után még ez is nagy volt, de sikerült megszokni. Nálam az összeszereléssel nincs probléma, nem nyikorog, és a hátlap sem csúszik, ellenben ahol felfekszik az asztalra, ott elkezdett a matt felület fényesedni.
A kijelző és a kamera szuper, nekem az oldalsó gomboknál sem zavaró hogy nincsenek lekerekítve, plusz pontot érdemel a két állású kamera gomb.
Az akku idő kielégítő, nem bír ki két napot, de én sem, tehát mikor alszom nyugodtan mehet a töltőre, 1 napot pedig simán elmegy.
Szoftveresen vannak dolgok amiken javíthatnának felhasználói élmény szempontjából, nekem nagy, a használhatóságot hátráltató hiba nem fordult elő, többeknek folyamatosan fagy, újraindul, kilép. Volt már crash, de nem rendszeres és remélhetőleg ezt is javítják.
Használat közben nem lesz forró, töltés közben - a 3A-es hozzáadott töltővel - igen.A Telekomnál ezt 160 körül adják a Display Dock-kal együtt, tehát kb. 130 a telefon, ekkora összeget nekem megért. (- előfizu kedvezmény - kapcsolat pontok)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- IPhone 12 64GB gyári független új akku
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest