- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Brutális
csendes tag
Már nem. A második 1520-am volt extra garanciás, beszart és 950 xl-t kaptam cserébe aminek viszont nem lett komplett garia, csak addig amíg az 1520-nak tartott volna. Hát az az idő meg már elszállt.
Sokkal jobban örültem volna ha valahogy javítják, és visszaadják mert ez az "utód" minőségileg a közelébe sem ér. -
Lecs@
addikt
Hahó ! Használt készülék vásárlásakor,mi az amire ajánlott, vagy kötelező odafigyelni ? Jellemző típus / készülékhiba, elhekkelés gyanú stb... Köszönöm esetleges válaszaitokat.
-
Brutális
csendes tag
Az ujjaim bütykével ütöttem rá, relatív nem túl erősen. Ezekszerint pont akkora erővel, hogy totál behaljon a képernyő. Fizikálisan abszolút semmi baja, viszont mostanra semmi szín/kép/fény nincs a képen.
A telefonról pont most szedem le a cuccokat, megy rendesen. Még fényképet is csinálja és teszi fel vándrájvra rendesen, meg persze bőszen ébreszt 6-kor...Viszont eladom a retekbe...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Brutális #1785 üzenetére
És mennyire ütötted meg?
Mert én egyszer rendesen neki b...tam az asztalsarkának egy rossz karlendítéssel, az üvegfólia azonnal meg is repedt, mert tényleg durva nagyot csattant, de egyébként semmi baja nem lett. Itt valószínűleg a minőségi tempered glass (nillkin) kivédte az egészet. Ettől függetlenül maga a kijelző is biztos megérezte az ütést, de mint írtam semmi baja nem lett.
Csak furcsállom, hogy repedés nélkül elszáll az egész. -
Gyufaaa
veterán
válasz
jaffa 2843 #1789 üzenetére
Valóban...
zsoltzsolt: Build ;P
-
-
Gyufaaa
veterán
Új bulid van. (insider)
-
hito
nagyúr
válasz
Brutális #1785 üzenetére
A gond az, hogy a kijelző a legértékesebb része ennek a készüléknek. Alaplapért szerintem maximum 20-25eFt-ot kérhetsz. Megnéztem, sajnos e-bayen is 50 pénz a kijelző bele.
Egyébként 30eFt-ot ha adnak érte így ahogy van, akkor azt be tudod forgatni egy 1520-ba, amit jobban szerettél. Kb. 20-25eFt-ot kéne hozzátenned, tehát fele annyiba lenne a buli ha 1520-ra váltanál, mintha megcsináltatnád a kijelzőt és használnál egy olyan telefont, ami nem tetszik annyira.
-
Brutális
csendes tag
Sziasztok.
Megütöttem a képernyőjét ennek a nyomorult telefonnak, és game over. Nincs betörve, csak éppen nem látszik a színes foltokon kívül szinte semmi. A felső kis részen az látrszik hogy az érintésre rendesen reagál.
Care-ban azt mondták hogy 50 rongy az új kijelző ára. Fél éves a telefon, de mivel garanciális cseretelefon volt boltból, így ez már nem az. 1520 után nem tudtam megszeretni, így elgondolkoztam hogy eladom így ahogy van, mert amúgy hibátlan. Érdemes szerintetek cseréltetni a kijelzőt, vagy adjam el??? -
Ágógreen
senior tag
válasz
zsoltzsolt #1782 üzenetére
Microsoft fiók bejelentkezésre gondolsz ?
-
Ágógreen
senior tag
letörlődött az összestelószámom a 950ről.
valakinek már volt hasonlója? vagy valami elállítódott ?
hogy lehet ez ? tipp? -
Kler79
csendes újonc
Én nem értem a sok negatív véleményt, ugyan csak 3 hónapja használom a készülékemet, de a műanyag hátlap hátrányait leszámítva, amibe mondjuk nekem még a körmöm is beletört mire megtanultam gond nélkül eltávolítani, ezen felül más hátrányokkal nem találkoztam semmivel sem.
Wifit pl. egésznap használom, de egyszer nem dobott ki, szépen szól, egyszer sem akadt, vagy fagyott le, 3 napig bírja az aksi, gyorsan fel is tölt, ... bár én inkább nyomkodok, mint telefonálok, telefonbeszélgetés hangja tiszta stb. Szép képeket készít, pedig én aztán igen csak béna egy "fotós" vagyok.
Alap appok mind jók, ami azokon felül van a többi más gyártóknál is kb. csak "ismétlés".
Pl. zenelejátszóból, ha van egy jó minek mellé még ezer féle? Vagy épp, ha van egy tökéletes böngésző, mint az edge - pedig féltem tőle -, akkor minek mellé még pl. chrome?És még sorolhatnám...
Szóval egyedül a műanyag hátlappal tudok csak egyet érteni hátrány terén, illetve max. még azzal, hogy alig van választék hátlap - ha már egyszer pedig cserélhető - és tok terén is.
Végül láttam sok helyen 200eFtokat is elkérne érte, ami szerintem azért pofátlanság, még a 150eFtos árérték is pont a műanyag hátlap miatt..., vmint én is szemétségnek tartom, hogy gyárilag sem headsetet, sem dokkolót nem adnak mellé, ha már pcként is használható./ Ez már mellékes talán, de volt egy új apple se készülékem, ajándékba kaptam..., gondolkoztam, hogy mert apple és mert azt vártam, hogy zene lejátszásilag sokkal jobb lesz, mint ez a készülék az applét fogom amiatt megtartani, de hatalmasat csalódtam az apple-ba, a Lumia utcán is kipróbálva mindkét fülessel, tehát az apple és saját fülesemmel is verte zeneileg az se-t, úgyhogy maradtam a Lumiámnál! /
-
hito
nagyúr
válasz
Gabesz84 #1771 üzenetére
Kitartás, én is majd hülyét kaptam
-
Jöhetne egy új frissítés, mert ez az anniversary update egy bughalmazt csinált a telobol...
Fénykép nagyitasba belehülyül, nem talal halozatot kulfoldon gyorsan, es a legujabb hogy elkezdett nem mukodni a fenykepezo gombjanak masodik fokozata, majd egy ujrainditastol megjavult...
Kezd kicsit idegelni. -
nbware
senior tag
Ma valahogy véletlenül csináltam elofotot, nem tudja valaki hogyan kell csinálni?
-
zsamiatt
őstag
En a gyari fekete hatlapomat elcserelnem egy gyari feherre...
-
nbware
senior tag
válasz
jaffa 2843 #1765 üzenetére
nálam már kifutott terméknek írta
-
-
hito
nagyúr
válasz
jaffa 2843 #1763 üzenetére
Amikor írtam, akkor néztem és volt még mindegyikből. Ezek szerint valaki(k) ráugrott(ak) itt a topicban
Sajnálom
Egyébként szerintem az nem sima fehér műanyag. Olyan nem is volt. Az fehér bőr, az enyém is az. A másik meg fekete bőr.
-
-
hito
nagyúr
Még ha a szenzor ugyanaz is lenne, a lencserendszer teljesen más. Ennek 1.9-es a rekesze, annak asszem 2.2 volt.
MOZO-ról jut eszembe: ma vettem hozzá 1 fekete és 1 fehér bőr hátlapot Bestbyte-ban. 2eFt volt darabja. Még tuti van, siessen, aki ezt nézte ki, de sokallja a 10-14eFt-os árat.
-
válasz
insyde5 #1755 üzenetére
Szia!
1. Féléves használat után sincs hardveres gond (közelségszenzor, mikrofon stb.)
2. MOZO tokkal minőségi hatás (mivel egy 230e Ft-os készüléket nem sikerült igényes anyagokból felépíteni a kijelzőt és a kamerarekeszt leszámítva.)
3. Kevésbé melegszik tovább bírja az akksi vagy 30%-kal.
4. Jobb képet készít, pedig szinte ua. a 20MP kamera van rajta
5. Ami probléma az szoftveres, de már sok hibát gyomláltak benne.Így hirtelen ennyi.
-
hito
nagyúr
Nem adom és 930-am nagyon rég volt
Már le is vettem a hirdetést. Note 5 lett volna helyette, de végül nem jött össze a dolog és nagyon nem bánom. 930 tetszett, de sok gond volt vele (gyenge mikrofon, gyenge hangszóró, készülékháztól elváló kijelző, stb.). Még 8.1-gyel használtam, azzal nem volt nagy élmény, és mivel win10m-lal még nem volt hozzá szerencsém, így véleményt sem tudok alkotni igazán. Egyébként idegesített, hogy nem volt bővíthető, viszont külsőre, anyaghasználatra nagyon ott volt. Igényesebb volt szerintem, mint a 950 XL. 1520-at próbálnám most ki w10m rendszerrel. Na az izgat, és annál kb. ugyanez lenne az én kérdésem is, mint az eredeti kérdezőjé
-
Hali!
Info kellene.
Gondolom, van itt olyan felhasználó aki a 950XL elött 930 -at használt.
Milyen lényeges különdbségeket tudnátok felsorolni ?
A műszaki adatokat ismerem, inkább a tapasztalatokra lennék kiváncsi.Köszönöm.
-
Sziasztok!
Mi igaz abból a hírből, hogy az RS mobile és desktop lehetővé teszi a desktopról történő SMS küldést/fogadást stb.? Azaz kb. átveszi az almások üzenetkezelését.
-
hito
nagyúr
Használ valaki Proshot kamera alkalmazást? Én még régebben megvásároltam, most letöltöttem, használnám, de nem menti a dng-ket a jpeg mellé, pedig be van pipálva a save original opció.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
martinkeet #1749 üzenetére
azért van bőr rajtuk rendesen...
-
martinkeet
aktív tag
Azt hittem ,hogy a lenyúlást csak az Apple míveli.
1. pont -
hito
nagyúr
Sziasztok! Csak beköszönök, mert ma cseréltem le a Note 4-emet egy XL Dual-ra unalmamban
Erre azért nem gondoltam. Úgy hoztam el, hogy ezt nagyon meg fogom bánni, mert volt már dolgom WP-nal, legutóbb egy 930 személyében WP8.1-gyel. Na ez valami egészen más. Keresem az állam, mert rendesen letépte. Tényleg nem gondoltam volna, hogy ennyire jó is lehet a WP. Most úgy érzem, hogy ha elég későn is, de beért a rendszer. A telefon meg tényleg nagyon jó. Kezdetnek ennyi, illetve ennyit az előítéletekről
-
hroberto
veterán
válasz
jaffa 2843 #1742 üzenetére
Előfordulhat, ha hibás a kártya.
-
-
Gyufaaa
veterán
válasz
jaffa 2843 #1742 üzenetére
Nekem is van benne. Nem hiszem...
-
Az létezhet, hogy a microSD kártyától szétcsesződik a rendszer? Nem azon vannak az appok, csak benne van. :/
-
Gyufaaa
veterán
válasz
lalyoska #1739 üzenetére
Már a win7 telefonok óta hajtogatják, hogy halott. Számomra meg az android halott, még is tudom, hogy sokan megelégedve használják... Szerintem abszolút használható és kedvelhető rendszer. Én meg vagyok vele elégedve. Kamera szép képeket lő abszolút. Próbáld ki és megtudod, hogy neked beválik e. Ezt más nem fogja tudni helyetted eldönteni. 120k-ért szvsz sima ügy.
-
lalyoska
tag
Sziasztok!
Nagyon tetszik nekem a 950 XL, sokat vacilláltam, főleg a 230 ezres ára miatt. Elvileg 120k-ért az egykártyás verzió szerintetek jó vétel? Sokan riogatnak, mert hogy halott rendszer a Win10,dehát csak nem. A kamerája azért amatőr hobbifotózásra elfogadható képeket készít?
Köszi! -
Tisztelt 950xl tulajok!
Megéri a jelenlegi árát a készülék? Hogy látjátok?
130e körül már hozzá lehet jutni ahogy én látom.
Jelenleg 930 am van. Ezt cserélném le.Köszi.
-
Gyufaaa
veterán
Könnyű kezelés --> További lehetőségek alatt van egy opció. Beszéd szolgáltatás bemondja a hívóazonosítót. Csak nem beletették, ami a jó kis symbian rendszerben volt, hogy benyögi ki hív?? Az über faxa lenne. Bekapcsoltam, próbáltam hívni magam, de nem mondott semmit.
Vagy ez nem az?
Cortana hol a nyavajában aktiválható, mert hiába nyomom a keresőt nem történik semmi. :/
-
válasz
zsoltzsolt #1733 üzenetére
épp ez a lényeg hogy az anniversary update után már nem kell régiót állítani, így is megy. (nyelvet nem tudom kell-e, én angolul használom a telóm)
-
válasz
zsoltzsolt #1731 üzenetére
quiet hours csak azzal működik pl, de ezt spec nem használom, mert nem vagyok olyan fontos ember hogy éjjelnappal zaklatnának
Egyébként lehet vele zenét felismertetni, meg primitív dolgokat kérni tőle, mint pl hogy mutassa meg az időjárást, tervezzen útvonalat valahová (ezt rendszeresen elrontja: még ki is írja rendesen a helyet ahová kérem h tervezzen, majd totál máshová tervez)
Ami hasznát látnám az pl autóban, hívásindítás, ilyesmi. Csakhát itt meg a magyar nevekkel vannak problémái, meg a háttérzajjal.a "Hey Cortana, drive me home!" parancs viszont kiválóan működik
(már ha mapsban van felvéve home-nak cím...)
Lehet olyat is hogy mindig figyeljen a "Hey Cortana" megszólításra, de nekem úgy tűnik brutál szívja az akksit. Ez is csak úgy volna jó, ha tudna automatikusan aktiválódni, pl ha rácsatlakozik az autóm bluetooth fejegységére és kap töltést valahonnan.
-
válasz
zsoltzsolt #1726 üzenetére
hivataloson most.
Ilyenkor mikor semmi új egetrengető fícsör nem jelenik meg, nem szórakoztatom magam insiderrel+ működik cortana magyar régióra állítva, persze angolul. De legalább belátták hogy hadd döntse már el a user hogy tud-e angolul beszélni...
-
Amiens
tag
válasz
zsoltzsolt #1728 üzenetére
Nem csak a Glance-n jelenik meg, hanem rendesen az alkalmazás kitűzött csempéjén is...
-
Új bug: szarakodik a GPS. Ma újra kellett indítanom a telefont, mert 5 percen keresztül nem talált jelet (vagy legalábbis azt hazudta). Utána azonnal ment.
+ végre működik a glance screenen bármivel a háttérmegjelenítés, viszont kiszedték a fekete-fehér opciót...
-
Gyufaaa
veterán
10.0.14905.1000build ma éjjel települt. (insider)
-
zsamiatt
őstag
válasz
jaffa 2843 #1720 üzenetére
Kar hogy cloudos
es ms fiók kell hozza. Amúgy win 10 eszkore at lehet vinni a telo képet helyi halon store nélkül. Valahol olvastam errol a featurerol
-
-
válasz
Gyufaaa #1709 üzenetére
Egyelőre nálam is csak ez a bug jelentkezik. A futás nagyon rendben van, kevés a mikrolag. Ha jól emlékszem, évfordulós frissítéssel rendelkező desktoppal már meg lehet oldani az SMS küldést/fogadást. Ezt hogyan kell beállítani az új Skype-on?
Köszi, bárki is válaszolja meg!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Gabesz84 #1717 üzenetére
Ezt már írtam egyébként többször is, ha valamin pörög ez a rendszer, az a 650, vagyis a brutális hardvererő, amivel rendelkezik a 950 XL a 650-nel szemben, szinte elveszik, most átlagos használatról beszélek, napi szinten használva a készülékeket. Antutuban is röhögve 60 ezerrel többet dob a 950 XL. De, kb itt kis merül az egész, rendszer használat közben észre sem venni.
Nem pedig brutális erőforrás igényű játékokról. Ez nagyon idegesítő, néha olyan érzésem van, mintha 650 alá gyúrták volna az RS-t, viszont azon meg sokkal több bug van, szóval lassan már nem értek semmit, pedig én már sok mindent nem értettem (By...Nádas)
-
Érzetre gyorsabb, de szerintem csak az animációs időkön állítottak kicsit.
Az új skype is lassabb megint mint a régi. Miért van olyan érzésem hogy amblokk az UWP-s appok lassabbak?
App store kicsit fura, listázza a My library alatt az xboxos (meg pc-s) megvett játékaim, rábökve bejön a teljes adatlapjuk, de keresve nem dobja ki őket.
Egyelőre ennyi, még friss az updatelt rendszer nálam. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Gyufaaa #1709 üzenetére
Én is azt hittem, hogy még valamit dolgoznak rajta, de a kérdés, hogy mi a francra vártak eddig?
Mindegy, a fent leírtak alapján a recovery-ben bízom, vagyis egy tiszta telepítésben, aztán kiderül, ha utána is szar, akkor tényleg az én telefonomnak van valami hardveres hülyesége. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zsamiatt #1706 üzenetére
Amikor a BT kapcsolat megszakad, tehát kiszállok az autóból és leállítom, az én autóm még hazaérkezésig pár rendszert, első és belső (alap) világítás, wifi, BT 10 másodpercig nem állítja le, de utána áramtalanítja az egész autót, vagyis áramtalanítás után, a telefon azonnal meghülyül. (Egyébként egy 2015 BMW 7- 740Ld xDrive-ről van szó) Amibe tulajdonképpen nem is kellene semmilyen telefon, mert ez az autó maga a seggkinyalás művészete, vagyis alapból van benne minden, de emiatt külön SIM kártyát már nem használok, így is van már sok készülék meg szám a családban. Tehát beszállok az éppen nálam lévő telefonnal, azzal kommunikál azonnal és ennyi a történet, csak mint írtam a leállításnál van ez a BT befagyás, de csak az autónál. Lehet a bömös a szar :-D
De ma recovery lesz (ha lesz időm rá) és feldobom az új update-t, addig nem akarom szapulni, mert lehet, hogy a sok ráfrissítéstől már teljesen meghülyült a készülék és nincs is baja.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Gabesz84 #1704 üzenetére
Bakker. Ez a frissítés insiderre már egy hete lejött. Itt várom, mint a messiást... Ezért írja a "drága", hogy naprakész...
Anomália: Képek nézegetése közben, ha belenagyítok két ujjal duplakopp nélkül a kép leugrik a képernyő felére és nem lehet mozgatni. Ha duplakoppal indítom a nagyítást, minden problem nélkül teszi a dolgát.
Eddig más szembetűnő dologgal nem találkoztam. Már ahogy én használom.
-
téves!
-
Madcsaba
újonc
[link]
Valós a hír? Mik a tapasztalatok? -
Na, megjelent az anniversary update. Frissítsetek
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Gabesz84 #1702 üzenetére
Igen, mikor a kapcsolat megszakad, de ez csak az autó rendszer társításnál van, mármint addig jó, amíg a hatótáv nem szakad meg. BT fejesnél nincs, ott akkor van, amit írtál te is, ha kikapcsolod magán a készüléken, akkor hülyül meg.
Droid és ios alatt természetesen nincs ilyen hiba. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Gabesz84 #1700 üzenetére
Én, nem kapcsolnám ki, de amikor pl kiszállok az autómból (ami nem éppen egy olcsó kategóriás) és ezáltal megszakad a kettő közötti kapcsolat, nekem már akkor meghülyül. Tehát emiatt muszáj újraindítanom.
Értem én, hogy másnál frankó a telefon, nyilván nem azokat a dolgokat és nem úgy használja, ahogy én, emiatt nem is jelentkezik nála a hiba, csak azt olvassa, hogy a köcsög hülye mflex már megint szapulja ezt a jó kis telefont.A telefonnal semmi gond, a trágya és egyben gagyi hátlapot kivéve minőségi cucc, a rendszer a gáz most, ennyi.
Többet nem is érdekel ez a téma, azért update előtt biztosan recovery lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Motoros topic
- Synology NAS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hardcore café
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest