- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- kemotox: Ki érti ezt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegnap vettem át a 950 XL-t, és egyelőre a hatása alatt vagyok. Az anyagminőség az tényleg nem ebbe a kategóriába való, de egy-két lagon kívül nem látok semmi rendkívülit. Tetszik a W10, de ahogyan írták is ez még beta állapot. Lényegi tapasztalatot majd csak ezt követően tudok írni.
A teló piszok drága volt az MM-ben, de a garancia miatt nem próbálkoztam máshol.
A Redstone érkezésével mi várható új elemként, ill. mikorra ütemezik kb?
-
Tökéletesen sikerült nem megérteni a mondandóm lényegét, de mindegy.
A legkevésbé se arra céloztam, hogy ilyenkor azért várjuk ki az új generációt, mert lehet lesz benne valami nagy durranás, hanem azért, hogy ne két héttel az előtt vegyünk meg valamit, hogy hatalmasat fog esni az ára újonnan és használtan is. Ráadásul attól függetlenül, hogy nem valószínű, simán lehet, hogy valamelyik gyártó tényleg nagyot gurít.Szóval, ha ma egy csattogó peppere 20.000ft, de tudom, hogy holnap már csak 15.000 lesz, mert kijön az újabb, amiben vagy van olyan, amiben többet ad, vagy nincs, akkor miért is logikus megvenni még ma?
-
Ágógreen
senior tag
ez így van, egy gyártónak sem érdeke, hogy tökéletes telefont gyártson.
gondolni kell az következő évre is ...mese habbal az innováció nagy része.
persze fejlődés van, de úgy hogy a korábbi jól bevált feature-ök elvesznek a süllyesztőben.
nagyon jól tudják a fejlesztők, hogy vezessék meg a vásárlókat.talán ellenpélda az apple, akik pedig a csiga lassú innovációval húzzák az emberek idegeit, mint a rétestésztát.
-
jeni
félisten
válasz
tomboy0013 #982 üzenetére
Ha van náluk akkor sokkal drágábban veheted onnan, mintha függetlenül megvennéd az MM hülye vagyok áruházaikban.
VODÁNÁL csak előfizetést szabad venni készülék nélkül. -
hroberto
veterán
válasz
Adhatnák egy kicsit olcsóbban is.
-
törölt tag
Az igazat megvallva, én üzletiben is elhoznám tőlük, mert időközben eljutottam odáig, hogy ha már okostelefont veszek, mégis egy komoly készülékre lenne szükségem. Csak közben teljesen kiábrándultam a platformból. Megnéztem, és egy hivatalos Onkyo, Logitech Harmony, vagy Philips Hue app sincs rá, de még az Endomondo fejelsztését is leállítják?
Előrelépés helyett nagy jóindulattal is csak stagnálást látok, az utóbbi napokban felröppent hírek pedig megerősítettek benne, hogy jobban járok egy Galaxy S6-tal, vagy pár hónap után egy Galaxy S7-tel. Sajnálom egyébként, mert lenne potenciál a Windows Mobile-ban, de a potenciál manapság nagyon kevés.
-
pzstm
titán
válasz
lakosságiban? mert hirtelen nem találom
-
tomboy0013
veterán
A vodánál megjelent az XL dokkolóval, vehetne róla példát a többi szolgáltató is.
-
Ágógreen
senior tag
https://www.youtube.com/watch?time_continue=80&v=Ih0-VpcSTc8
változtatható "csempe" méret + dupla érintés kioldás, elég lopás gyanús.
perelhet az ms. -
Ágógreen
senior tag
nem véletlenül 920 nálam az etalon a lumiák közül.
abban még volt feature és minőség dögivel.
legalábbis ami nekem fontos aspektus egy telóban.
dehát eljárt felett az idő.
4.5inches minőségi lumiáért ölni tudnék.Plazma: színbeállítással nem lenne ekkora difi. beállítás kérdése.
-
-
Ágógreen
senior tag
friss speed töszt 950 vs 950XL
nem minthogyha új információval szolgálna...az igaz,h a 950/950XL kijelzői nem túl érzékenyek már, mint a korábbi lumiák ?
-
Sziasztok!
Nokia Lumia 930 után tervezem a phablet beszerzését, de meglehetősen szóródnak a vélemények. Érdemes vele várni, amíg bugamentesítik a W10-et (Redstone Update talán)?
Mi tartozik egyébként a telefon alapcsomagjához, azaz vannak-e szórások ilyen téren?
Nagyon szépen köszönöm.
-
Akybron
aktív tag
Közben nekem is eszembe jutott. 7 napra tettem, meg is lett a hely. Újraindítom az update-t, töltöget, majd közli, hogy 1,15 GByte hely kell... Az első kísérletnél még 600-at akart.
Viszont még egy érdekesség: nekem a rendszer 4 gigát foglal, kollégának több, mint 6-ot Mi az a + 2 GByte?. A 7,5 körüli összes tárhelynél gáz, hogy egy rendszerfrissítéshez nullára kell gyalulni a telefont. -
Akybron
aktív tag
Kicsit nem 950xl, de megkérdem: kollégám 640-es telefonján frissítenénk a rendszert, de ha az összes programot leszedem, akkor sincs meg az updater által kért 600 MByte, kb 400 MByte hely marad. A többi helyet a postafiókja foglalja. Több, mint 1 GByte. Rá lehet venni a postafiókot a helyi tartalom törlésére anélkül, hogy a szerverről is törlődne? (Aztán majd később visszaszinkronizálná)
-
BobTail
őstag
válasz
Die HaPpY :) #964 üzenetére
Nem lesz XL Telenornál.
-
Die HaPpY :)
tag
Sziasztok!
Ma megtapiztam a "merthülyeazértnemvagyok" boltban mindkét készüléket (950 és XL). Az XL szerelem első látásra
Nem tudjátok, hogy a Telenor beleteszi-e a kínálatába? A sima 950 már benne van egész jó áron, de XL-t nem látok.
Valaki bennfentes infót tud esetleg?
Üdv. -
kakuk100
őstag
Sziasztok!
Használ valaki Vibert? Attól kérdezném hogy működik e rendesen? Nálam a kimenő hívás megy, de a bejövőt nem fogadja. A beállításoknál be van állítva a bejövő hívás hogy be és még is kit mutat. Ez minek a hibája a szoftveré vagy a Viberé?
Köszi -
rambolo
tag
Elérhetőek a here alkalmazások a 950/950XL-re
-
FіkuszKukіsz
őstag
Én inkább azt kérdezném meg, hogy ez miben különbözik más gyártó által mobilokban alkalmazott heat pipe-tól? Mert szinte forradalmi újításként állította be az MS az általa alkalmazott folyadékhűtést.
-
rambolo
tag
válasz
Mr Bond 007 #936 üzenetére
Nem rugózunk rajta, csak a bejelentést félreértelmezőknek hívtuk fel a figyelmét, hogy nem víz van a heat pipe-ban, ennyi.
-
Mr Bond 007
őstag
Miért kell ezen ennyire rugózni amúgy? A telefon az egyik legjobb hőelosztású a snapi 810-esek között. Akkor meg?
-
-
Ágógreen
senior tag
inkább a ms hozta magát kellemetlen helyzetben ezzel a telóval.
én csak röhögök,h ennyi jár a vevőnek ennyié -
rambolo
tag
-
Akybron
aktív tag
válasz
Plazmacucci #922 üzenetére
Alapból folyadék, nem gáz. Elforralod a meleg végén, majd kicsapódik a hidegebb részeken.
A cső anyaga belül bordázott vagy porózus, hogy hajszálcsövesség által visszaszivároghasson a meleg részekre. Egyébként csak függőlegesen működne. -
Ágógreen
senior tag
válasz
Plazmacucci #922 üzenetére
pöpö pöpö pő mindent meg lehet magyarázni.
de a vízhez legalább annyi köze van mint a liquidhe.... semmi!
....sok nagyokos.,ms jó nagy baleknak néz titeket.
-
-
Ágógreen
senior tag
ennyit a vízhűtésről
-
Ágógreen
senior tag
válasz
Snookerface #919 üzenetére
Mozo: "nem éles a peremük" - finally, erre vártam.
-
Snookerface
csendes tag
válasz
Plazmacucci #916 üzenetére
Nekem Mozo van, ezzel nem recseg, és a gombok rendesen vannak kialakítva, nem éles a peremük.
-
válasz
tomboy0013 #917 üzenetére
Lehet, hogy bizonyos kiállítási darabok még alfa állapotúak voltak
-
-
válasz
Plazmacucci #914 üzenetére
Ezt a kérdést már én is körbejártam anno. A gyári hátlapon gagyik a gombok, szögletesek, élesek, lötyögősek.
Külföldi fórumon azt írták a Mozora, hogy az sem sokban változtat ezen.
De az való igaz, hogy vannak render képek gyáriról is, amin lekerekítettnek tűnnek a gombok. Élőben viszont nem azok. -
Na az jó. Nekem a dizájnon kívül nem lenne kifogásom (ja de, az ára), kicsit nonszensznek tartom, hogy még egy 20e forintos akkufedél kell rá, hogy valahogy kinézzen. Én egy olyan kirakati példányt nyomogattam aminek a gombjai szögletesek voltak, szúrtak. Viszont képeken meg valamelyiknek gömbölyített. Most mi az igazság? Milyenek a gombok?
Fotós topikban vagy? Néznék képeket teljes felbontáson.
Köszi! -
pzstm
titán
válasz
Plazmacucci #912 üzenetére
Céges telefon, sajnos nem mondhatok árat
Hivatalos MSFT garancia
-
-
pzstm
titán
Rövid élménybeszámoló a hétvégi 950XL élményeimről
Kibontást követően egyből firmware+Software frissítés, majd Insider app felrak, irány a 10586.63 majd egy HR és no restore.
Péntek kora délutántól vna nálam, nem fagyott, nem indult újra. Hátlap továbbra sem recseg - remélem ez majd fog azért, mert nem normális, hogy másoknál recseg, nálam meg nincs hangja
. Folyamatos 4G, Wifi és Bluetooth van (Band2-vel összekapcsolva és óránként szinkronizálva).
Dokkolót is tesztelgettem, persze azt is frissítettem. (Gadgets appon keresztül)
Tökéletesen működött, szinte nulla lag volt vezetékes és vezetéknélküli esetén is. Biztos, hogy sokat fogom használgatni.
Dual-SIm megoldás is tetszik, első DUAL SIM telefonom
MOZO hátlapot fogok még feketét venni. Röviden ennyi. Kérdésekre ha kell szívesen válaszolok. -
batai15
félisten
válasz
Snookerface #905 üzenetére
Gondolom a telefonod is nem ?Micsoda véletlen...
-
Akybron
aktív tag
a .63-as build felment nekem is.
Szerintem eltűnt egy beállítás. (Vagy csak béna vagyok és nem találom)
Volt egy olyan opció az SMS küldésre, hogy az ékezetes karaktereket cserélje automatikusan az SMS karakterkészletében szabványosakra, vagy küldje unicode szövegként. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Snookerface #907 üzenetére
Kösz az infót!
-
Snookerface
csendes tag
.63 insider preview van rajt most, újraindulás nincs, a messaging app néha eltünteti a billt, és a kocsiban néha megszakad a bluetooth. Minden más nekem ok. Bugfixek jönnek, olyanok mint például hogy most már nem akar mindenáron felismerni a hello ha jön egy emailem, üzenetem, csak ha én nyomom a gombot hogy be akarok lépni.
Alakul...de még mindig nem egy olyan gránit tömb mint a 8.1
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy mennyit javult a rendszer az elmúlt 2-3 hétben?
-
Snookerface
csendes tag
Gépzsír
Az enyémnek is pont ilyen a doboza.
-
Akybron
aktív tag
Engem konkrétan nem zavarna az a plusz súly.
Ha valamelyik hátlap gyár csinál ilyesmit, akkor jó eséllyel benevezek egyre.
Más: Lotus Notes levelezést valaki állított már be? Jó lenne ha működne a céges levelezés és naptár.
Pop3 elérés ugyan lenne, de az is használhatatlan. A levelek foghíjasan töltődnek le, ha éppen sikerül bármit is leszednie (5-10 perc szinkronizálási szenvedés után). Pl. Január 7. utáni leveleimet nem tölti le. -
QwErTy42
addikt
Sziasztok,
Nekem a híváslistám még mindig nem funkcionál kielégítően.
Konkrétan hol jelez egy friss hívást (legyen az fogadott, indított vagy mulasztott), hol nem, mint a mesében.
Elég bosszantó.Van ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- gerner1
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Zyxel NAS326
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest