- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zsamiatt #1693 üzenetére
Hogy mit? Olvass be a PREW topikba, leírtam.
Főleg stabilitást, az meg, hogy csináljak jobbat elég óvódás jellegű RE, ők csinálják meg végre, hogy egy zászlóshajó készülék profiként működjön, nem váltani akarok, mert tetszik a csempés dolog nagyon is, használhatóvá tegyék, ez a lényeg. Jelen esetben a BT egyszerűn kibaxott szar ezen a telefonon, annyira bugos, ha pl társítás után kiszeretném kapcsolni megdöglik az egész...Azt tudom, hogy nálad minden frankó, de ezt én nem ettem meg a múltkor sem.
Legyen elég annyi, hogy várok javulást, a többivel te ne törődj. -
-
zsamiatt
őstag
válasz
Gabesz84 #1696 üzenetére
A win 2008 szerver már tudott alkalmazást is futtatni terminálként. Ergo nem kellett egy egész desktop csak az alkalmazás. Remélem az azért használható lesz. Bár a citrix se rossz. Csak ott meg tudtámmal elég magasak a költségek. Az azure remoteapp is a terminálos app futtatásra épült.
Ami miatt van értelme szerintem az a fogyasztás. Az intel SOC jóval többet fogyaszt, nem? -
válasz
zsamiatt #1695 üzenetére
Szóval nem a telefonon fognak ezek futni, olyasmi lesz mint a win7-ben az XP mode, amit be lehetett állítani úgy hogy ne lássad a virtuális gépet, csak az alkalmazást.
Most ugyanez lesz, csak a virtuális gép, amin az alkalmazások futnak nem localban lesz, hanem a felhőben / céges felhőben.
Magyarán offline használhatatlan.
Ennek túl sok értelmét nem látom, jobb lenne ha már ilyen irányba akarnak menni, ha intel SoC kerülne az ilyen telefonokba. -
Gyufaaa
veterán
Atya gatya. Nagy frissítés. Nekem ez eddig kimaradt. Holografikus kijelző várható?
Kiváncsi leszek...
Bár én így is megelégedve használom. Strapát azt bírja, ugyan úgy mint a 920 tette. Ez eddig a járólapos csattanást is túlélte, pedig a sarkára pottyant. Azért kopp-kopp, de strapa cucc.
-
zsamiatt
őstag
Nem értem mit vársz ettől a frissítéstől. Ettől még a telefon működik teljesen jól. Elcseszik? Tényleg kezd már unalmas lenni. Ha tudod miért nem csinálsz jobbat? De komolyan. Könnyű kritizálni, de hajrá, lehet csinálni. Ha meg nem tetszik a rendszer, tényleg nem kell használni. Ettől még van akinek teljesen megfelelő.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
Használ valaki 950 XL-lel futáshoz telefontartó övet, amibe megfelelően passzol és jó helyen van a fülhallgatónak kivágva a lyuk?
-
zsamiatt
őstag
válasz
Madcsaba #1685 üzenetére
hardwareikusan én nem nagyon vettem észre gyenge pontokat. Amúgy ha most csúcs készüléket akarsz akkor inkább a HP X3
Nem vagyok HP fan de az nagyon bitangul néz ki.
Gondok inkább szoftver oldalon vannak. Működik minden de van egy két bug még amit javítani kell. Bár az RS1-t én még nem láttam. Elvileg majd holnap. Én munka eszközként használom. Az egyedüli nagy problémám, hogy a postában kikapcsolom a Group nézetet akkor válasz vagy továbbitásnál nem jelenik meg az eredeti üzenet. Minden más rendben működik és hiba nélkül. A 4 hónap alatt az edge volt még ami be beragadt és újraindítottá a készüléket. Kb 2 szer jött elő. Jó ideje nem volt ilyen gond sem.
Video rögzítést még nem próbáltam, a fényképek nagyon szépek. Nyilván automatában van amikor hibázik ez is és újra kel fotozni. -
-
zsamiatt
őstag
válasz
Madcsaba #1682 üzenetére
A hangszóró szerintem bőven jó. Hangosabb mint a lumia 920 volt. Néha még zenét is hallgatok róla kihangosítva. Nyilván nem egy erősítős hangszett de szerintem teljesen jó. Után a csörgést simán meghallani. Fényképezéshez és zseblámpának is használom a vakut. Eddig még nem tévedtem el
-
Madcsaba
újonc
Hangszóró minősége milyen? Mennyire hangos? (ez lesz az első wp telefonom)
Vaku gondolom elég erős.. ennyi kérdés jutott most eszembe per pillanat!
Következő napokban még talán eszembe jut! -
zsamiatt
őstag
válasz
Madcsaba #1680 üzenetére
Nekem jól működik. Minden oké. Nem égett be a kijelző. Az RS elvileg jövő héten jön. Mire vagy még kíváncsi?
Az előlapi kamerával szintén nincs probléma. Én a melegedéstől féltem a 810 SOC miatt, de szerencsére nem vészes. Sokkal rosszabbra számítottam. Napi munkavégzésre kiválóan használható. -
Madcsaba
újonc
[link]
Köszönöm szépen a válaszokat !
Aki teheti az még írjon kéérem -
zsamiatt
őstag
Értem. hát az outlookot nem cserélném el a win postára. Én azon gondolkodtam, hogy RDP-n dolgoznék. Ott lehetne minden most is használt win32-s alkalmazás.
Az owncloudot weben használod? applikációt nem láttam. Egyébként te találtál hálózati helyre mentési lehetőséget? Lehet csak nekem kerülte el a figyelmemet, de nem találok a rendszerben ilyet. Persze ha lementettem lokálba mondjuk total commanderrel át tudom vinni, de ez mondjuk elégé hiányzik.Az MS dokoloját használod vagy találtál valami jól működőt, ami lekezeli a vezetéknélküli bill és egér párost?
-
Ágógreen
senior tag
válasz
jaffa 2843 #1676 üzenetére
minden nap tanul az ember.
no para tetszik ez a gúgl srácok, nagyon köszi puszi
-
-
Ágógreen
senior tag
válasz
Gabesz84 #1672 üzenetére
ha elsőre annyit hozzátesz Őfelséged h: figyi srác, első linket töltsd le... akkor nem kellett volna esszét írnod.
ennyi. már nagyon unalmas ez a googli flash... nem gondolod ? lassan tovább kéne lépni erről a szintről. persze hülyének nézni a másikat, meg lejáratni, na az nagyon megy már.
-
nbware
senior tag
válasz
Madcsaba #1668 üzenetére
Nálam tökéletesen bevált a continuum meg kiváltotta a laptopomat, melohelyen már csak ezt használom.
Fényképezö része kiválo, elolapi elmegy, hátlap kiválo.
Videoknál en fhd 60fpst használom és teljesen jo.
Képernyöje kiválo még erös napsütésben is.
Nálam használattol függ milyen gyorsan merül.
Ha egész nap fényképezek, akkor kb fél napig birja
Normál használat ami 2-3 ora telefonálás és néha netezés, de folyamatosan fent van a neten, akkor 2 nap simán megvan.
Ha nyuzom és többet netezek, akkor csak 1 nap.Majd most akarok venni még egy plusz akksit, hogy ha nagyon lemerülni, csak kicserélem és már használom is tovább
-
válasz
Ágógreen #1670 üzenetére
konkrét hibát írd ide mert amit kidob a google első találata az a recovery tool amivel újra tudod húzni a telefonod.
Ha segítséget vársz, akkor légyszíves írd körül mi a konkrét hibád, olvasd el a hibaüzenetet és osszd meg azokkal akiktől a segítséget várod. Senki nem varázsló.
A "a telepítő kidob valami hibával" pedig nem hibaleírás, ami alapján segíteni lehetne. -
btudos
nagyúr
-
válasz
Madcsaba #1668 üzenetére
Szerintem / tapasztalataim szerint (3 hónapja van meg):
- fényképezője kiváló
- előlapi kamera nem annyira, pl S6-é jobb
- terhelés alatt melegszik. durván. Asphalt 8 alatt égeti a jobb hüvelykujjam 10 perc után, amivel a gázt nyomom. Ez gáz. Hideg téli napokon mondjuk jól jöhet ez a fícsör
- 60 fps-t tud felvenni, de csak fullHD-ben. 4k-ban csak 30 megy neki. 120-at is tud, de azt asszem csak 720p-ben talán. Ezeket nyilván le is játssza.
- kijelző eddig tökéletes, semmi fakulás, semmi sárgulásTerhelés alatt az akkut is durván szívja, de erre orvosság a 3 amperes gyári gyorstöltő, ami 1,5 óra alatt 100%-ra tölti. Egyébként nekem kibírja estig, egy töltéssel. Ha nem játszol rajta, akkor ez lazán megvan.
Én úgy használom hogy 25%-nél vált automatikusan energaiatakarékos üzemmódba, úgy ha nem piszkálja az ember simán elérhető tudsz maradni abból a 25% akksiból akár 1 napig is.Frissítés majd meg fog jönni egyszercsak.
szubjektív: csak unalmas fekete és fehérben kapható. Ha más szín kell, akkor vagy veszel egy kétes minőségű hátlapot ebayről, amivel bukod az NFC-t és a vezetéknélküli töltést, vagy veszel kb 15k-ért mozo-t.
-
Madcsaba
újonc
Sziasztok!
Lumia 950 XL telefon vásárlása előtt állok , és szükségem lenne néhány tapasztalatra , kinek mi jött be a telefonon és , hogy mik a hibái.Kifejtős hosszú válasznak nagyon örülnék!
Hallottam éves Windows 10 frissítésről , az már kijött a telefonra?
Előlapi kamera minősége milyen?
60fps videókat fellehet-e venni és lejátszani?
AMOLED kijelző idővel fakult romlott , esetleg hibás lett?
Minden választ vagy tanácsot előre is köszönök -
Másnak is sokkal jobban bírja az akksi az utóbbi pár napban?
-
Ágógreen
senior tag
-
Gyufaaa
veterán
Jött új frissítés (insider). Betyár gyors a vas.
-
Ágógreen
senior tag
volt már valakinek olyan h nem töltött a telója ?
se kábellel se wireless (gyári wireless töltő)...rákötöm a gyári usb-s kábeljére és egy rövidett berezeg a teló utána villan 3at és aztán se kép se hang kikapcs... ennyi.
próbáltam másik adapterrel is, ugyanaz.
tehát a töltő jó...próbáltam másik kábellel...
kábel jó. -
Gyufaaa
veterán
Skacok. Fizetőkártyát NFC fizetéshez hol a manóba tudok rögzíteni?
Microsoft honlapján rögzítve van, de a telón nem tom kiválasztani. MasterCard alkalmazás semmilyen platformon nem megy vagy csak microsoft kiváltság?
-
Ágógreen
senior tag
válasz
blackmajesty #1654 üzenetére
nosztalgia comeback bug.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
blackmajesty #1652 üzenetére
Ez RS alatt van és nagyon durva bug kiadás előtt!
-
blackmajesty
aktív tag
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Gyufaaa #1647 üzenetére
Nálam minden alkalommal, ha BT kapcsolatot létesítek valamivel. pl fejhallgató, vagy épp az autóm rendszerével, szóval a lenyíló menüben, ha rányomok a BT-re kikapcsolás céljából, azonnal kifagy és elég sok idő, mire magához tér, ha egyáltalán magához tér.
Ilyenkor inkább letépem az aksit és volt pár újraindulásom is, csak úgy a semmiből.
Mondjuk észre sem vettem volna, ha nem azt látom, hogy kéri a belépési kódomat. -
Gyufaaa
veterán
Nálam 2 nap alatt jelentkezett kétszer teljes rendszer fagyás. SR segített mindkét esetben. Valaki tapasztalta? (insider FB)
-
tonyi
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy ilyen készüléket gyári garanciával, de nem nagyon találok. Csak a Media Markt-ban(189900Ft), Extreme Digital-nál(159900Ft) és az Expansys-nél(143035Ft+3719ptk.).
Szolgáltató nem játszik, mert most váltok a magentáról a pirosra, de ott listaáron 265000Ft a telefon.
Tudtok ajánlani egy webshopot, ami megbízható, a gyári garanciát és a tartozékokat is adja a készülékkel együtt? Esetleg még olcsóbb is, mint a fent említett boltok. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Gyufaaa #1641 üzenetére
Igen, alattad Hroberto megválaszolta, de emiatt vagy a frissítési tanácsadót (treshold 494), vagy a windows insider-t (redstone build) telepítened kell. Én már nem használom a "hivatalos" 494-et, mert a redstone jóval pörgősebb és stabil is.
Egyébként a 640-es topikban leírtam, hogy érdemes felrakni. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Mi az, hogy végre van, eddig is volt...májusi hsz...
Az Antutu-t meg meglehet cseszni, egyrészt nem olyan régen írtam, hogy a jóval gyengébb 650-re annyira rágyúrtak rendszerileg, hogy szinte elvész a 950 XL telefonom brutális hardverelőnye. Tehát átlagos napi használatról beszélünk, nem brutális igényű játékokról.Emiatt egyre jobban fontolgatom, hogy eladom a picsba ezt a telefont és csak marad a 650...
-
-
nbware
senior tag
Tok jó, végre van antutu, 91825 a telefon es 258236 a laptop
-
nbware
senior tag
végre van rendes antutu ms alá is
-
Gyufaaa
veterán
válasz
jaffa 2843 #1629 üzenetére
Kaptam én is 1évet ingyenesen. Azt ki is használom, a továbbiakat meglátom utánna
-
martinkeet
aktív tag
válasz
jaffa 2843 #1629 üzenetére
Én is aktív előfizető vagyok ,ezért nem tudom a pontos részleteket az ingyenes tárhellyel kapcsolatban.
-
válasz
martinkeet #1628 üzenetére
Én biztos, hogy éves szinten fogok rá áldozni Office 365-tel együtt, mert baromi hasznos az Office és a baromi nagy tárhely.
-
Gyufaaa
veterán
Szomorú vok egy kicsit hogy elvette az ms a OD tárhelyet...
-
Gyufaaa
veterán
Napokban lekaszáltam a rendszert és szüzen telepítettem az insidert. Brutálmegaklafa lett. 4. napja nyúzgálom így, eddig bugmentesen.
-
törölt tag
Jó látni, hogy enbyire nincs gond a 950 XL készülékekkel! Pang a fórum...!
-
Ágógreen
senior tag
kösz mindenki
-
törölt tag
válasz
Ágógreen #1620 üzenetére
Semmi mást nem csinált csak egy gyári szoftver visszaállítást PC-n keresztül.
Eddig én fast Insider buildet használtam ( beta Windows ) és ugyan gyorsabb lett a telefon de számos más problémával találtam szembe magam. 2 napja visszatettem a gyári szoftvert a lent leírt módon és azóta szinte semmi problémám. -
Ágógreen
senior tag
válasz
Gabesz84 #1619 üzenetére
3A gyorstöltők közül milyet érdemes venni ? gyári létezik ?
valaki végig zongorázta már ezt a melegedés elleni "protokollt" ? ->
http://www.nordic-vikings.net/how-to-solve-overheating-battery-fast-battery-drain-and-storage-issues-on-microsoft-lumia-950-xl/ -
válasz
Ágógreen #1616 üzenetére
nekem XL van, nem túl acélos e mellé a proci mellé az akksija, szóval nemhiszem hogy a nagyobb akksi hosszabb üzemidőt jelentene itt, mint a sima 950-nél.
Nekem most kb 1 napot bír ki, de vannak appok, amiktől "felizzik" a telefon és zuhanórepülésbe kezd a töltöttségi szint. Pl a napokban kezdtem el szórakozni a QONQR-el az sztem 1,5 óra alatt képes lenne nullázni az akksit, ha folyamatosan nyomogatnám.Ellenben a 3A-s gyorstöltő nagyon jó dolog
-
Ágógreen
senior tag
950 xl akksija jobban bírja mint a sima 950 ?
-
Pikkolo^^
addikt
A hívásrögzítés elérhető már? Ha igen akkor van csipogás a beszélgetés alatt?
-
es1
csendes tag
Sziasztok!
Bocsánat az esetleges hülye kérdésemért, ha 950 xl dual simes változatot veszek, s csak 1 simmel használom, akkor gondolom nem merül úgy a telefon, mintha 2 simmel használnám? Köszi a válaszaitokat! -
Gyufaaa
veterán
válasz
zsoltzsolt #1604 üzenetére
Bakker... Erre nem is gondoltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen TV-t vegyek?
- Medence topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Óra topik
- Viccrovat
- Projektor topic
- További aktív témák...
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Update 08.18. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest