- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Én, ugyan nem bízom rá, mindig beütöm, de azt sem gondoltam, hogy egy egyszerű másolással az elmentett jelszavak is csak úgy "átmennek". A banki számláimhoz 18 karakteres nagyon erős jelszavak tartoznak, amelyek mind fejből tudom, az életben nem menteném el, de még ez sem jelenti azt, hogy még így is biztonságban lenne.
Ok, akkor valaki írja le, hogy tudok minden jelszót az edge-ben tudni, most direkt kipróbálom majd.
-
confuser
senior tag
Július 21-ei interjú. Ezt követően ő maga is többször megismételte ezt a kijelentését, illetve Terry Myerson is nyilatkozta ugyanezt. A nagyobb, nevesebb wp oldalak is lehozták (wincentral, winbeta), illetve ha jól emlékszem még egy Twitter Q&A-ben is olvastam a megjelenés után, hogy "these are for the fans", de most telefonról nem fogok ennyi forrást előkotorni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- AliExpress tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- sziku69: Szólánc.
- Borderlands 4
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest