Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1051) LuzZzer válasza zozo0201 (#1044) üzenetére


LuzZzer
tag

Én 3 hétig használtam 950et, aztán 3 hetet volt szervizben, végül 3 hét volt megszabadulni tőle. És minden pontodban van gyengesége a Windowsnak és a Lumia 950nek. Billentyűzetnél ékezet írásnál miért kell 2x megnyomnom, miért nem elég hosszan egy É-íráshoz. Böngészőben nem tudod húzni a scrollbart nincsen 2 ujjas lap aljára görgetés. Nagyon jó a zenelejátszó a gyári fülessel, vagyis várjál az nincs. Illetve nagyon könnyű előfizetni grooveban. Fényképezésnél nagyon jó a rich capture, szépek a képek, ha nem crashelt az app. Illetve egy sorozat kép készítésre képtelen a telefon.(ha folyamatosan nyomod az exponáló gombot és be van állítva, úgy tudsz 1frame/secet aztán nézed a savinget pár kép után).

És ezeket mind elnéztem volna a telefonnak, ha nem fagyott volna naponta többször is, így azt az alapfunkciót vesztettem el hogy telefon.

Ígérik februárra a hibák kijavítását, de engem már szerencsére nem érint, remélem jobb lesz a tulajoknak mert igen bosszantó hibalista van.

Az élet szép, a világ rossz!

(#1052) savoo válasza LuzZzer (#1051) üzenetére


savoo
addikt

Billentyűzetnél elég hosszan nyomni.

(#1053) zozo0201 válasza SRyan (#1048) üzenetére


zozo0201
csendes tag

Kedves Tottalino!

Igazad van az utolsó megjegyzésem tényleg erős volt bocsi.
Ezek szerint csak szerencsém van, hogy nekem nincs gondom.

Zoli

(#1054) LuzZzer válasza savoo (#1052) üzenetére


LuzZzer
tag

Lehet, én úgy emlékszem a felugró betűkre rá kellett még egyszer nyomni, de bárcsak ez lett volna a legnagyobb baja :)

[ Szerkesztve ]

Az élet szép, a világ rossz!

(#1055) zozo0201 válasza LuzZzer (#1051) üzenetére


zozo0201
csendes tag

Van gyári headset.
www.microsoft.com/hu-hu/mobile/tartozek/wh-610/

Zoli

(#1056) LuzZzer válasza zozo0201 (#1055) üzenetére


LuzZzer
tag

Gyári headset számomra az amit a telefonnal együtt adnak. Az én dobozomban nem volt semmilyen.

Az élet szép, a világ rossz!

(#1057) bluemirage válasza Tottalino (#1027) üzenetére


bluemirage
őstag

Csak részben van igazad.
Ha a 950-et kellene eladnom nagy gondban lennék én is... sokat kellene hazudnom. De van az a jutalék, amiért hülyeséget terjeszt az ember... de itt tényleg nem kellene. De WP fanatikusok... mint én is... megveszik... ha van pénzük rá... Én is meg fogom... bár most az Iphone 5SE egy kicsit elbizonytalanított... ;) De ez az én bajom....

A W10 is jó lesz... egyszer. Ez nem kérdés. Voltak kevésbé jól sikerült droid verziók és voltak még rosszabbul sikerült droidos gyártói implementálások is egy-egy verzióból. (pontosabban gyártói optimalizálás helyett, gyártói szopórollerezés lett)
Tehát nem írnám a W10et sem. De belátható időn belül ez a platform linux szerűen megmaradt egy kisebbség játékának. Pedig nagyon jó alsó és közép telefonok vannak... Ebben igazad van.... Továbbá van az a kevésbé app függő réteg akinek ezek tökéletes választások... többeknek ajánlottam.... főleg idősebbeknek és egyszerűbb helyzetekre. Tuti jól jártak vele. De a drágábbak valóban nem érik meg a pénzüket. Egy blackberry fant sem lehet meggyőzni semmiről, ahogy egy Iphone fan-t sem. :D Engem sem... de nem terjesztem én sem a 950-es igét... mert sajnos nevetséges lennék... egyébként joggal.
A 950-es árért több más -szerintem főleg az alkalmazások terén összehasonlíthatatlanul(!!!) jobb megoldás jöhet szóba.... és ezen rövid távon a W10 sem fog változtatni... akkor sem, ha jó lesz egyszer és akkor sem, ha a 950 egy hibátlan, tartós készülék lesz... és egy Mozó-val talán még szép is.

Hibázott az MS 2 téren is. Kritizálható új OS-el adta ki + ezért a pénzért a szakma szerint gagyi anyaghasználattal... De ez utóbbira van legalább megoldás. Nem kell elismert elemzőnek lenni ahhoz, hogy azt mondjuk, hogy ez a telefon nem fog hozzájárulni a W10 terjedéséhez... (jajj de udvariasan fogalmaztam... :B ) még a WP-n belül is réteg telefon lesz... pedig más márkáknál a zászlóshajók zajos sikert hoznak és róluk ír a sajtó... Itt erről nem lesz szó... Ezek tényleg tények... sajnos.

Meliora sunt bono inimica

(#1058) Tottalino válasza bluemirage (#1057) üzenetére


Tottalino
tag

Szabad országban élünk (remélem), mindenki arra költi a pénzét, amire akarja.
De, hogy a tényeknél maradjunk, én egy érdeklődőt világosítottam fel, hogy mire számíthat. Ha ezek után úgy dönt, hogy megveszi, az a saját döntése lesz. De ettől még nem ajánlott telefon. És ez NEM pénz kérdése.

(#1059) myckey


myckey
veterán

kurva élet, nálam valami nagyon nem ok a telefonnal, mivel a fentebb leírt problémák nem jelentkeznek :W kopkopkopkopkop, hopp reped az asztal...

na mindegy, én meg azért próbálom nem lebeszélni róla az embereket,vagyis ha kérdik, lenyilatkozom, hogy teljesen rendben van :C

[ Szerkesztve ]

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#1060) Dzsosy válasza myckey (#1059) üzenetére


Dzsosy
senior tag

Dettó. 😋😉😎

A kedves kolléga meg úgy nyilatkozik és véleményezik erről konkrét típusról, hogy vagy egyáltalán nem, vagy max 5 percre volt a kezében. Ennek fényében kell őt komolyan venni. 😁

(#1061) Gusztáv


Gusztáv
addikt

Nálam sem, kivéve a sorozat felvétel dolgot, az tényleg x-kép után elkezd saving-elni. Mondjuk a DSLR gépem pont ugyanezt csinálja, szóval engem annyira nem rázott meg a történet (ettől még bosszantó lehet, de jó eséllyel javítani fogják).
Természetesen nehéz lenne azt állítani, hogy jelenleg a piac legjobb vétele a telefon, de mondjuk a bevezető Telekomos ár az ajándék dokkolóval elég erős volt. Kamera terén szerintem a legjobbak között van, de azért a felső kategóriában már elég erős a verseny, android vonalon is találni hasonló képességű készülékeket.
De ez a telefon nem is erre készült, ez most a WP fanoknak lett szánva, majd a Surface Phone fog hóditani, vagy nem.

Laci

(#1062) kisbodza válasza pzstm (#1046) üzenetére


kisbodza
tag

Igazad lehet 😀, úgyis régen volt már: Lesz ma új build?? 😄

Galaxis 10

(#1063) bluemirage válasza myckey (#1059) üzenetére


bluemirage
őstag

925-ös tulajként most egy időre megint átmegyek read only-ba... Amíg nem csatlakozom egy újabb kisebbséghez (950) Ettől persze a tények nem fognak változni. :R
Ezt most találtam... index címlap, jobb hasábban.... tanulságos kommentek

[ Szerkesztve ]

Meliora sunt bono inimica

(#1064) myckey válasza bluemirage (#1063) üzenetére


myckey
veterán

Indexet nem olvasok, se egyéb szenny lapot :C

a vélemények meg olyanok mint az a bizonyos lyuk, asszem nem kell folytatni :D

a telot használom, nincs vele gondom, ez is tény.

[ Szerkesztve ]

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#1065) meszipeti válasza bluemirage (#1063) üzenetére


meszipeti
aktív tag

Nekem is 925 volt, de kellet egy dual simes, így lett a 730, de hiányzik a jó kamera, így most rendeltem én is egy 950et.

"A játék az nem játék"

(#1066) Dzsosy


Dzsosy
senior tag

Valaki próbálta?
Van új fw a telóra? Milyen? 😁

(#1067) rambolo válasza Dzsosy (#1066) üzenetére


rambolo
tag

Próbáltam, egyelőre semmi....

[ Szerkesztve ]

(#1068) Gusztáv válasza bluemirage (#1063) üzenetére


Gusztáv
addikt

Ez az egykezes mód tényleg jól néz ki. Majd lesz itt is, ezért én nem vennék iOS-t.

Laci

(#1069) Воланд válasza Gusztáv (#1068) üzenetére


Воланд
titán

jah, majd jovore. meg jo, hogy ugyan ilyen billentyuzet mar wp7-re is volt, pontosabban tesztelte az ms.

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

(#1070) Cooley18


Cooley18
aktív tag

A telefont imádom, de ez a W10... Az Insider frissítés óta legalább a random fagyások megszűntek, de a billentyűzet még mindig szar. Gépelek, egyszer csak nem ír tovább, aztán pár másodperc múlva eltűnik a billentyűzet, és pár másodpercig nem is hozható elő újra, aztán egy idő után már egyáltalán nem hozható elő, csak ha újraindítom a telót, ha pedig nem indítom újra pár perc után újraindul magától.
Erre valakinek valami ötlet? Jelenleg ez az egyetlen problémám a telóval, de így közel használhatatlan.

(#1071) BobTail válasza Cooley18 (#1070) üzenetére


BobTail
őstag

Kapcsold ki a szövegjavaslatokat.

(#1072) Pacee87


Pacee87
aktív tag

Cooley18 : HR-t csináltál amikor meglett a készülék? Esetleg most (is) érdemes megpróbálni, mert ilyen hibáról még tán nem is olvastam! Előtte is WP-d volt? Visszaállítást csináltál a korábbi telefonodról?

Muszáj reagálnom a fentebbi kritikákra a telefont illetően! Android és BB után tértem vissza a Windows-hoz, miután a régi 620-asomon teszteltem a Windows 10 Mobile-t, szóval úgy érzem, hogy van némi rálátásom a dolgokra!
Az Androidos telefonomban az első két hónapban tudtam örömemet lelni, utána inkább csak a bosszúság volt vele, részemről a kiscsillió alkalmazás is inkább hátrány volt, (pl.: 5 szövegszerkesztőt kell telepíteni ahhoz, hogy minden kívánt feladatot ésszerűen el tudj végezni, ahelyett, hogy lenne egy normális stb.) az egész rendszerre jellemző ez a fajta káosz! És a lagdroid jelző sem éppen egy városi legenda szüleménye, akár tetszik, akár nem! Nyilván megvannak a rendszer (mint bármely más rendszernek is az) elvitathatatlan előnyei, ezért kell mindenkinek egyéni preferenciái szerint választani és pont ezért van szükség választási lehetőségre!

Nálam például az egész Apple ökoszisztéma sem jöhet szóba, hiába tudja azt jól amit tud (bár láttam én már iPhonet lefagyni, laggolni, random újraindulni + az egyéb anomáliák amiről csak olvasott az ember) ha az egyszerűen kevés! Ami mellé botrányos árcédula kapcsolódik! 350 000Ft-ba nem fér bele a BT fájlküldés, az FM rádió, az OTG, a bővíthető memória stb.? Ne vicceljünk! Fele ennyiért is elfogadhatatlan ezek hiánya! De nyilván van akinek nem!

BBOS10: Nagyon jó OS volt, nagyon szerettem! A kulcsszó a volt! Ha tovább viszik és látok benne fejlődési potenciált, akkor valószínűleg maradtam volna a BB-nél, annak ellenére, hogy az sem volt hibátlan!

WP/W10M: Nekem jelenleg ez jelenti a legkevesebb kompromisszumot és kínálja a legtöbb funkciót élvezhetően a meglévő hibái ellenére is! Nem mellékes tény, hogy gőzerővel dolgoznak a srácok az OS-en, úgyhogy jó eséllyel 1 hónap múlva ezeknek már nyoma sem lesz! Az alkalmazás kínálat engem kielégít, pedig vannak extra igényeim ami nem a különböző közösségi és csacsogó programokban nyilvánul meg ami jó eséllyel böngészőből is elérhető...

A hozzászólás Lumia 950 + Continuumal született, miközben a telefonon megy a torrent!

(#1073) Cooley18 válasza Pacee87 (#1072) üzenetére


Cooley18
aktív tag

BobTail: Köszi, megpróbálom!

Pacee87: Egy tengervizet nem kedvelő 1520 utódja. Nem volt HR, de visszaállítást csináltam. Ez lehet a gond?

(#1074) Cooley18


Cooley18
aktív tag

Úgy néz ki, a billentyűzetproblémám megszűnt! Köszi! :R

(#1075) timelord1987


timelord1987
őstag

Sziasztok!

A Lumia 530-as telefonomat szeretném lecserélni. Mi a véleményetek a 950-ről, jó vétel?

(#1076) Olajbogyesz


Olajbogyesz
tag

Sziasztok!
Beléptem én is a 950 tulajok táborába, L 625-ről váltottam. Párom G4-et használ, szóval lesz összehasonlítási alapom Androidos vassal is. Eddig hozta az elvártakat, de még nagyon az elején vagyok a belakásának. Jah, Microsoft account simán átrántotta a 625-ről a tel számokat, wifi jelszavakat, képeket (gondolom One Drive-on keresztül). Az átköltözés teljesen sima ügy volt. W 10m-mel nincs bajom, olyan amilyen, W 98 óta nem lepődőm meg semmin... insidert még nem tettem fel, kérdezném érdemes telepíteni? Köszönöm.
Bogyesz

(#1077) rambolo válasza timelord1987 (#1075) üzenetére


rambolo
tag

Pacee87 legutóbbi hozzászólása nagyon jól összefoglalja a dolgot. Valaki azt mondja nem jo vétel, sőt rossz. Valaki azt, hogy nagyon jó.
Szerintem ezek alapján a döntés rajtad áll.

[ Szerkesztve ]

(#1078) Cooley18 válasza Olajbogyesz (#1076) üzenetére


Cooley18
aktív tag

Ha tapasztalni fogsz fagyásokat, random újraindulásokat és egyéb anomáliákat, akkor igen, érdemes felrakni az Insidert. Nekem sokat javított. Konkrétan használhatatlan az enyém anélkül.

Így egy nap után, a hibák kiküszöbölését követően az a véleményem, hogy hardverileg talán csak a hangszóró kifogásolható, illetve a ház csúszóssága, szoftveresen csesszék meg, hogy kivették a duplakopp ébresztést, illetve elvileg takarékosabb a 950, mint a 1520, és az aksi sem sokkal kisebb, mégis sokkal gyorsabban merül. Meg mondjuk a droid app támogatást sem bánnám... Ezeket leszámítva viszont pöpec teló. Ha rendberakják a szoftveres szarságokat, nagyon elégedett leszek ezzel a telóval. :))

[ Szerkesztve ]

(#1079) SRyan


SRyan
csendes tag

Sziasztok, az Outlook Posta csempén nem mutatja, ha jön új e-mail!
Tud erre vki vmi furfangot?

(#1080) myckey válasza Cooley18 (#1078) üzenetére


myckey
veterán

nálam a hangszóró teljesen jól muzsikál ( szubjektív dolog ) simán elvagyok vele, ha filmet-zenét nézek/hallgatok. Frankón hallanak engem is beszélgetés közben, és ez igaz visszájára is.

Maga a ház összeszerelése sztm nagyon stabil, de persze kissé csuszik! ;] ( lassan rendelek egy Mozo Tokot, szóval ez a "probléma" abszolválva lesz.

Szoftver olyan amilyen, van akinek van problémája, másnak nincs ( nekem sem ) kopokopkop .

Üzemidő téren én elégedett vagyok, persze ha odaverek neki játékkal-videóval, akkor legyűri az akkumulátort, de normál használatra simán bírja a 2 napot . ( Wifi többször belőve a nap folyamán, Helymeghatározó szinte mindig üzemel, fényerő ótómata, meg persze nyomkorászom mikor épp kedvem tartja ) De persze az üzemelés is szubjektív dolog, más más a felhasználási terület.

Rendszer ahogy látom folyamatosan kapni fogja a frissítéseket, amivel behoznak majd ilyen olyan dolgot ( pl. dupla koppos ébresztő ) szóval ilyen téren nem idegeskedem.

A készülék frankó kijelzővel bír, atomállat a kamerája, hangszóró-akkumulátor rendben van, az Offline navi meg egy álom a melómhoz.

bassza me, má minden közhelyet leírtam megint :))

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#1081) Dzsosy válasza myckey (#1080) üzenetére


Dzsosy
senior tag

Várjuk majd a Mozo hátlap beszámolót. 😁

(#1082) myckey válasza Dzsosy (#1081) üzenetére


myckey
veterán

ezt néztem ki

jobb szeretném ha minél inkább védettséget élvezne a telo :B

természetesen írok, ha végre elérhető lesz, és meg is érkezik :))

[ Szerkesztve ]

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#1083) Cooley18 válasza myckey (#1080) üzenetére


Cooley18
aktív tag

Pedig ilyen árkategóriában már sokkal jobb hangszóró kéne. Basszus 0.

Azokkal a tokokkal én is szemezek. :D Nagyon pofás az a barna bőr.

Nekem sajnos volt, de 1 frissítés meg némi beállítás, aztán most úgy néz ki nálam is minden rendben.

Nekem 1 nap alatt lemerült, estére már takarékoskodni kell. A 1520 2-3 napot is kibírt. Mondjuk még friss, javulni fog valamennyit. De ez kevés jelenleg, pedig én nem is játszom.

(#1084) myckey válasza Cooley18 (#1083) üzenetére


myckey
veterán

figyelj, nekem ezt megelőzően egy E-72 volt. :B
Én ennek a hangerejét,hangzását kutya fülét maximálisan ""élvezem""

A tok valóban odaver, bár az ára se piskóta.

Az üzemidő, ha nem játszom, akkor a GPS+WIFI vel ( amikor kell ) simán kibír 2 napot.

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#1085) zozo0201 válasza Cooley18 (#1078) üzenetére


zozo0201
csendes tag

Üdv!
Az akksi miatt ne aggódj
pár nap után rendben lesz.
Az első pár nap kétségbeejtő gyorsasággal merül.

Zoli

(#1086) kisbodza válasza BobTail (#393) üzenetére


kisbodza
tag

Szia! Van friss info a Mozo hátlapról? Óccsósodott már? 😁 :DD

Galaxis 10

(#1087) BobTail válasza kisbodza (#1086) üzenetére


BobTail
őstag

Szia! Nincs és nem :(

(#1088) kisbodza válasza BobTail (#1087) üzenetére


kisbodza
tag

Köszi! ☹

Galaxis 10

(#1089) meszipeti válasza kisbodza (#1086) üzenetére


meszipeti
aktív tag

Én ebayen rendeltem, 13ezer volt a fekete, szállítással együtt.

"A játék az nem játék"

(#1090) pzstm válasza meszipeti (#1089) üzenetére


pzstm
titán

Mozo bőr hátlapból? Van linked? Mert csak 18 ezreset találtam :(

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#1091) myckey válasza pzstm (#1090) üzenetére


myckey
veterán

bassza meg!
akkor a tokom ami a hivatalos oldalon 60 ojró, mennyi lenne ? :Y

:O

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#1092) applause válasza meszipeti (#1089) üzenetére


applause
aktív tag

Benne van az NFC érzékelő és a QI töltőrész is?

samsung A54 5G, Mercedes A150 2005, Dell Latitude 7300

(#1093) BobTail válasza applause (#1092) üzenetére


BobTail
őstag

Ha hivatalos mozo, akkor benne kell lennie.

(#1094) myckey válasza applause (#1092) üzenetére


myckey
veterán

[link]

ezekben elvileg van, vagyis eredetinek fest.

bár ami nekem kellene tok, na olyan nincs :(

[ Szerkesztve ]

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#1095) kakuk100 válasza myckey (#1091) üzenetére


kakuk100
őstag

Nem lehetne, hogy mellőzd a trágár szavakat? Rajtad kívül senki nem használ ilyeneket. :Y

(#1096) meszipeti válasza pzstm (#1090) üzenetére


meszipeti
aktív tag

Innen rendeltem.
Az NFC-t viszont nem látom, QI van benne.

[ Szerkesztve ]

"A játék az nem játék"

(#1097) pzstm válasza meszipeti (#1096) üzenetére


pzstm
titán

NFC sem ártana néha...ha megjött szólsz esetleg? elsőre eredetinek tűnik pedig...ha minden okés vele rendelem meg, persze ha van nekik XL-re való is

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#1098) myckey válasza kakuk100 (#1095) üzenetére


myckey
veterán

kérésed számomra parancs :))

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#1099) kakuk100 válasza myckey (#1098) üzenetére


kakuk100
őstag

Köszönöm szépen! :R

(#1100) meszipeti válasza pzstm (#1097) üzenetére


meszipeti
aktív tag

Ok.

[ Szerkesztve ]

"A játék az nem játék"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.