Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1751) longwild válasza T0rnad0 (#1750) üzenetére


longwild
aktív tag

Akkor nice :) Majd megoldodik az uj telokon is ;)

Ha mar glance: kiprobaltatok hogy a lock screen kepet kirakja glancere fekete feherben vagy szinesben? Egesz vaganyul nez ki...

[ Szerkesztve ]

szoftver szakmabeli && Beverly250

(#1752) MrCsiT válasza bluemirage (#1713) üzenetére


MrCsiT
addikt

"Ami a lényeg, hogy a páromnak javaslom, hogy butafonról L650-re váltson" - ne javasold, csak miután kézbe fogtad a kiváló 650-est.. én kb. sírva-röhögve tettem le, miután meg sikerült nyomkodnom a Vodánál kitett példányt:
- a fotókon szépnek ható fém elem/díszítőcsík a telefon szélén, élőben jóval keskenyebb, mint ami nekem a fotókon átjött, de a legnagyobb probléma, hogy az a példány amit fogtam, olyan éles szélekkel rendelkezett, hogy vágta a kezemet.

A többi WP közös tulajdonsága, hogy
- a magyarítás annyira gyenge, hogy magyar névkonvenció szerinti ( olvasd: Vezetéknév [szóköz] Keresztnév ) megjelenítési beállítás nincs a telefonkönyvben;
- a felhasználói programok jóval funkciószegényebbek, mint a droidos társaik (lsd. Fitbit app az okosórához, ami droiddal jelzi a bejövő hívásokat, WP-n nincs lehetőség ezt bekapcsolni ; lsd. Viber, aminél jóval nagyobb testreszabhatóság van egy droidos eszközön; lsd. Synology app-ok, amikből olyan is van, ami nem is létezik WP-re) vagy egyszerűen nem léteznek;
- a magyarul reklámozott 950 és Cortana a reklámmal ellentétben, egyáltalán nem tud magyarul, tehát ANGOL (wtf??) nyelv és területi beállítás mellett menne, de akkor meg a térkép programok nem működnek, a WP 10 Prev. topicban olvasható tapasztalatok szerint;
- egyáltalán nincs hangprofil lehetőség, hogy váltani tudnék 1-2 gombnyomással csendes, benti és utcai hangerőmód között;
- felettébb idióta módon, az értesítési és a csengési hangerő közös szabályzással bír, tehát, ha az utcán meg akarom hallani, ha hívnak, akkor nyilván 9-es hangerejű jelzést kérek a bejövő e-mailekről, az egyéb értesítésekről.. agyament.

azaz, a felhasználói élmény, jóval gyengébb, mint a többi platformon. A "belassul-e a telóm", vagy a "Jaaaaa, hát azt ezzel nem tudod megcsinálni" közül, még mindig nem a 2. a jobb választás, szerintem..

Alap telefonálásra alkalmas azért a WP-s eszköz.

Mondom ezt úgy, hogy WP 830 tulaj vagyok... még.

Vennék-e műanyag 950-et? EZZEL a darabokban lévő, majd egyszer működő WP 10-el? Nem tudom..

"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

(#1753) soko70


soko70
aktív tag

Sziasztok!

kb. 3 hete használom a 950-est, én kimondótan nagyon megvagyok vele elégedve. kezeim közt volt már szinte mindegyik csúcskészülék, de leragadtam itt. Előtte 640XL DS-t is használtam, de volt sony, samsung, tényleg mindenféle, de egy darabig tudtam használni és mindegyiknél volt valami ami miatt nem szerettem meg. ami nagyon tetszik az MS-ben, hogy hosszabb távra terveznek. Még a 920-ast is simán lehet használni úgy, hogy gyors maradt a rendszer. Melyik androidosnál van így?
A készüléken használom az Exchange-t, gmail, o365-t, sőt komplett irodának mivel az oktatásban dolgozók, a powerpoint-ot is szoktam.
Valóban vannak olyan progik, amik a többi oprendszeren használatosak, de simán meg lehet lenni nélkülük. Azért írom, mert néha bosszant, hogy vannak akik lehúzzák a terméket anélkül, hogy használná a mindennapokban. Elnézést ne vegye senki magára, persze a problémákat a készülékkel kapcsolatban jó megbeszélni akiknek szintén van ilyen.

[ Szerkesztve ]

(#1754) bluemirage válasza MrCsiT (#1752) üzenetére


bluemirage
őstag

A WP-s közös tulajdonságok régi és ismert hiányosságok. Engem egyik sem zavar.
Az értesítő led hiánya sem (nem írtad), helyette jobb a glance, ami számos droidos eszközön ebben a formában nincs.Az app-ok nagyrészt sajnos hiányoznak, vagy nem jól működnek, vagy funkciószegények... és ez a jövőben a piaci részesedés csökkenésével romlani fog.

Én továbbra is jó és főleg a legbiztonságosabb üzleti telefonnak gondolom az L950et és némi megkötéssel az L650et is. call/text/web/gps tehát alapfunkciók, amit az üzletemberek használnak. Kevés app.
Sajnos az IOS mellett ez elég kevés lesz, hiszen pont ők megengedhetik, hogy azt vegyenek amit akarnak és a presztizs ill.kinézet miatt itt megint elvérzik az L950. Ezért távolodom én is tőle.
A 9-es széria egyébként is mindig az egyik legkisebb darabszámban eladott készülékeket jelentette... lsd device share az MS tortában. Az L950 viszont megdöntheti akár a korábbi 9-esek negatív rekordját is.

Amennyit az üzletpolitikába, a nyilatkozatokba, a stratégiába a net-es sajtó alapján tudni lehet: az egy rémisztő jövőkép mozaikjaivá állnak össze. Sajnos nem kell nagyon a sorok közt olvasni ahhoz, hogy tudd, hogy hol lesz ez a platform 2 év múlva. Ez sokkal jobban zavar, mint az L650 éles széle... :U :( A szívem szakad meg, hogy a betamax vagy a blackberry sorsára fog jutni. Nem elég szakamilag jónak lenni, a piacon ez csak az egyik és néha nem is a legfontosabb ismérv.

Meliora sunt bono inimica

(#1755) longwild válasza bluemirage (#1754) üzenetére


longwild
aktív tag

A "hol lesz 2 év múlva a platform" szerintem butaság.

Nagyon is velünk lesz. Csak említsük meg az universal app fejlesztési lehetőséget (telefontól desktopig, xboxon át a nagy, kamerás surface-ig)...
Ráadásul MS nagyon erős vállalati szektorban. A sok termékkapcsolással pedig igenis helyzetben van/lesz a W10M is...

[ Szerkesztve ]

szoftver szakmabeli && Beverly250

(#1756) bluemirage válasza longwild (#1755) üzenetére


bluemirage
őstag

Bár úgy lenne, ahogy írod. Akkor az év végére tervezet kiszállásom után visszatérek majd én is. Hidd el nagyon szeretném, de nem így lesz.
Minden szakmai fórum, a teljes sajtó temeti... Sokak sajnálattal, hogy a legjobb, legfelhasználóbarátabb, az egyik legbiztonságosabb OS a végét járja. Tehát vedd úgy, hogy nem az én véleményem, hanem a szakembereké, akiknek a mobilvilág a szakmájuk az életük.

Minden lelkes emberke az univerzális app-al jön... mint anno az ember a csodafegyverrel a 40-es évek végén... De neki sem jött be. A vesztesek gyakran hangoztatnak ilyeneket. Nem rád gondolok, hanem a redmondiak-ra, de ők sem hiszik. Olvass interjúkat a Nadella bácsitól, vannak őszinte mondatai. :U

Próbálj helyet cserélni egy fejlesztővel gondolatban: :W
- A tized annyi app (0,14M vs 1,5 Mio) melyeknél a mainstream app-ok nem olyan jók, mint a többi plattformon... na ezen az uni nem változtat, mert ennek ez eddig sem volt feltétele.
- lokális app-ok nem fejlesztődnek asztali felületre tehát nem azok terén sem lesz változás.
Megmondanád, hogy mint fejlesztő miért jó, hogy egy megírt alkalmazás asztali W10-en is fut? Használnak az emberek asztali rendszeren alkalmazásokat, vagy webalapon fogyasztják a tartalmat?
- a tavalyi és az idén is tovább csökkenő piaci részesedés mellett Te tényleg W10re írnál app-ot? Néhány százalék fogyó usernek.

Mi kellett volna a stagnáláshoz?
Kb. március elején kiadott L950, egy normális W10-el, de sokkal jobb anyaghasználattal plusz egy picivel erősebb SOC-al szintén márciusban az L650. Inkább később, de jó OS-t és jobb hardvert piacra. Ők nem látják, hogy minden más (sokkal sikeresebb) márka ennyi pénzért mit rak le az asztalra??? Továbbá már az elején jól kommunikálni, hogy ki kapja meg az W10M-et és ki nem... ez újabb eladásokat hozott volna.
Ez még nem lett volna siker, csak stagnálás. Az idei market share tortánál ne számíts jóra, durva negyedéveket fogsz látni. Hja dobj egy privit, majd ha tévedek. :D :C

[ Szerkesztve ]

Meliora sunt bono inimica

(#1757) longwild válasza bluemirage (#1756) üzenetére


longwild
aktív tag

Szia!

Próbáljak helyet cserélni egy fejlesztővel? Nem kell, mert az vagyok :)

Akkor egyetlen apple telefonra sem fejlesztenék, mert minek? Amikor Európában (remélem nem keverem mással) épp a WP8.1 erősödött az iOS pedig csökkent?

A megírt alkalmazás esetében nem az asztali nagy gépet kell alapul venni, ami előtt egérrel, billentyűzettel egy iróasztalnál görnyedsz. Sokkal inkább a tableteket, melyeknek egyre nagyobb a piaci részesedése és az optimalizálatlan fos weboldalak helyett sokkal jobb egy appban toucholni.

Ráadásul a Windows platformon sokkal kisebb erőfeszítés minden méretű kijelzőt támogatni, mint akár androidon, akár iOS-en. Ezek tények. Az is tény, hogy a Microsoft egy oprendszert futtat minden eszközén, míg Apple oldalról minimum kettő van.

Viszont az is tény, hogy a sok "okos" divatból is a Microsoftot utáló orgánum olyan mérhetetlen mértékben gyalázta a platformot amikor csak tudta, hogy célt értek -még ha sok kritikájuk egyenesen kamu volt (emlékszik még valaki a wp7 első nagy kritikájára? "Micsoda szar rendszer! Egy telefon és ahhoz, hogy telefonálni tudj, 7 lépésben lehet eljutni a fő képernyőről a hívás indításáig!" ). 5 éve nem nő jelentősen a piaci részesedés, talán csökken.

Évek óta sokan jósolják: 2 év múlva sehol sem lesz ez a platform. Sok két év eltelt már azóta... ;)

szoftver szakmabeli && Beverly250

(#1758) Gusztáv válasza MrCsiT (#1752) üzenetére


Gusztáv
addikt

Te nyomkodtad pár percig a Vodafonnál, én meg használom másfél napja. Úgy, hogy most épp a 950 került miatta fiókba (mondjuk nem véglegesen). Az én kezem nem vágja (meg senkiét, aki megfogdosta), sebességben is nagyon kellemes csalódás, a legtöbb alkalmazás a 950-en tapasztalt tempóban nyílik meg, persze van ami kicsit lassabban. Nagyon vékony és könnyű, a telefonálás minősége is szuper, még kihangosítva is (a hangszóró elől van).

- ezt a név megjelítési dolgot már csomószor leírtad, én nem igazán látom a probléma súlyosságát, bár meg kell jegyezni, hogy nemzetközi cégnél dolgozom, és ez ott természetes. Érdekes mód ez még anyukámnak sem probléma, pedig ő még idegen nyelveket sem beszél. (2 Marsmellow-s androidos eszközöm is van, mindkettő ugyanígy jeleníti meg a neveket)
- alkalmazások - ebben igazad van, a legtöbb alkalmazás tényleg butább. Ez sok részből tevődik össze, múlik a fejlesztőn is, hogy nem fektet annyi energiát a platformba (ezt valahol megértem), van ami a rendszer megkötései miatt nem megy, pl ha jól tudom a Fitbit pont ilyen (de elvileg a Win 10 ebben javulást fog hozni). Ami nehezen emészthető, hogy az MS saját alkalmazásai is sokszor bénábbak, mint más platformon. Viszont vannak erőségei is a rendszernek, pl röhej, hogy androidon még mindig nem alap funkció a kamera szoftverben a kézi beállítás, vagy az UAP alkalmazások GUI-jának kijelző mérte szerinti skálázódása. Vagy a rendszer szerves részét képező MDM.
- Cortana, én nem emlékszem, hogy valaha úgy reklámozták volna a telefont, hogy Cortana tudna magyarul. Ha jól tudom Siri sem működik magyarul, vagy a Moto X-em hangvezérlése, de pl a kolléganőm új autójában lévő hangvezérlés sem. Persze vannak olyan funkciók, amik érthetetlen módon a Cortana-hoz vannak kötve (emlékeztetők, Ne zavarjanak mód), ez tényleg bosszantó.
Viszont a térkép mindenféle probléma nélkül működik angol nyelven, meg angol területi beállításokkal is.
- a hangok állítása mindig is érdekes koncepció szerint működött WP-n, nekem személy szerint nem hiányoznak (amikor BB-volt, ott sem használtam, pedig ott aztán mindent lehetett állítani).

Ami a felhasználói élményt illeti, tapasztalatom szerint a WP pont jó választás azoknak, akik még hagyományos mobiltelefonon szocializálódtak, vagy akik nem túlzottan érdeklődnek a téma iránt, csak egy megbízható, egyszerűen kezelhető rendszert akarnak. Persze androidon is bőven vannak ilyen készülékek, de abba a rendszerbe könnyebb elveszni a beállítások között. Persze a hardcore felhasználóknak, vagy aki sokat játszik, nem biztos hogy a legjobb választás.

Nekem személy szerint semmivel nincs több problémám a 950-el (az aktuális build-el), mint pl a 830-al vagy 930-al WP 8.1-en. App szinten is egyre több olyan program van, ami látványosabban többet tud, mint a WP-s verziója.

[ Szerkesztve ]

Laci

(#1759) Švejk válasza Gusztáv (#1758) üzenetére


Švejk
őstag

Én írtam a W10M topikba a térképes problémát, ha USA vagy nem magyar régióra van állítva a telefon, akkor a Maps app tök irreleváns találatokat ad ki.
Ebben a hsz-ben fejtem ki, hogy mi a pontosabb bajom vele, nálad USA régióval ha rákeresel ezekre a helyekre, miket ad ki?
Szeretném hinni hogy másnál jól működik...

(#1760) Dzsosy válasza Švejk (#1759) üzenetére


Dzsosy
senior tag

A Térképek apphoz amúgy jött frissítés ma.
Nálam amúgy jól működik. Pont a héten navigáltam is vele és hibátlan volt.

[ Szerkesztve ]

(#1761) Gusztáv válasza Švejk (#1759) üzenetére


Gusztáv
addikt

Nincs ebben nagy varázslat, csak a régiónak megfelelő formában kell beírni a címet:

- ha azt írod be, hogy "Sülysáp Rákóczi utca" akkor POI-t próbál keresni, és nyilván a Rákóczi-ra lesz a legtöbb találat (és sajnos a POI adatbázis az USA-n kívül elég szar)
- viszont ha azt íród be "Rákóczi utca Sülysáp" akkor rájön, hogy címet keresel, és megkapod a helyes találatot

[ Szerkesztve ]

Laci

(#1762) Švejk válasza Gusztáv (#1761) üzenetére


Švejk
őstag

Szép lenne ha működne :(

(#1763) System322 válasza Švejk (#1762) üzenetére


System322
csendes tag

Hát, én ha a város és az utca közé vesszőt rakok akkor megtalálja rendben! A fenti címmel teszteltem. Sülysáp, Rákóczi utca, és már dobta is az egyetlen találatot...

[ Szerkesztve ]

(#1764) Švejk válasza System322 (#1763) üzenetére


Švejk
őstag

De angol régióval? Mert magyarral megy nekem is rendben.

(#1765) System322 válasza Švejk (#1764) üzenetére


System322
csendes tag

Igen, Country/Region: United States, Language: English (US)

(#1766) Švejk válasza System322 (#1765) üzenetére


Švejk
őstag

Fura, én nem igazán tudom működésre bírni, pc-n ugyanez a helyzet. De örülök ha másnak működik, én nem igazán látom át 😃

(#1767) Drag77


Drag77
senior tag

Sziasztok,

Autóba, milyen tartóval használjátok?

üdv.Drag

http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,

(#1768) spider23 válasza Drag77 (#1767) üzenetére


spider23
aktív tag

Nokia CR-123-al. Szerintem a célnak tökéletes.

(#1769) Pjotr válasza spider23 (#1768) üzenetére


Pjotr
senior tag

Álló helyzetben lehet tölteni?

(#1770) Dzsosy válasza spider23 (#1768) üzenetére


Dzsosy
senior tag

+1 😋
Pont belefér a 950 és nagyon jó tartó. Előtte egy noname cuccom volt, de ég és föld a kettő.

Pjotr:
Igen, lehet. Pont úgy van kialakítva. Én is állítva használom.

[ Szerkesztve ]

(#1771) confuser válasza Švejk (#1766) üzenetére


confuser
senior tag

Vesszőt is használsz?

(#1772) Švejk válasza confuser (#1771) üzenetére


Švejk
őstag

Igen. USA régióval de magyar nyelvvel használtam a telefont, nos ez volt a hiba. Még mindig nem értem hogy ez miért kavar be, de ez van.
Angol nyelvre állítva már működik minden, egyedül ami zavar hogy a Maps appon belül a hangnavigáció nyelvét nem lehet változtatni mint a HERE-nél.

(#1773) Drag77 válasza Dzsosy (#1770) üzenetére


Drag77
senior tag

Köszönöm:-)

http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,

(#1774) Gusztáv válasza System322 (#1763) üzenetére


Gusztáv
addikt

igen kell neki a vesző, most én is kipróbáltam olyannal, amire még előzőleg nem kerestem rá (angol nyel, UK régió)

[ Szerkesztve ]

Laci

(#1775) tpeter77 válasza longwild (#1757) üzenetére


tpeter77
addikt

mi az oka hogy egy ilyen eléggé béta Win10 rendszert hagytak telefonban megjelenni, lásd 950-es.
sokan szívnak vele.
Mikorra lesz kiforrott annyira, mint a Win8.1 ?
más
tényleg megszűnik a mostani Microsoft Lumia név és helyette Surface lesz?!

(#1776) bluemirage válasza tpeter77 (#1775) üzenetére


bluemirage
őstag

"tényleg megszűnik a mostani Microsoft Lumia név és helyette Surface lesz?"
Igen. De ez lényegtelen.
A W10 egyébként már teljesen használható... néhány hónapos vergődés után a megmaradt Windows-os kisebbségnek. :) Lassan a 8.1-es stabilitású lesz. Ettől nem tartanék.

Az elmúlt 4-5 hónap sokat ártott a márkának és a jelenlegi készülékkínálattal együtt ez tovább csökkenti majd a részesedést. Ez a nagyobb baj...

[ Szerkesztve ]

Meliora sunt bono inimica

(#1777) Gusztáv válasza tpeter77 (#1775) üzenetére


Gusztáv
addikt

2012 októberében jelent meg az első WP8.0-s telefon, a 8.1 meg 2014 júniusában. Közte volt GDR1, GDR2, GDR3 update, meg ennél sokkal több hibajavítás. Szóval valószínűleg a Win10M-nak is kell pár update, hogy kiforrja magát. Ettől eltekintve én komolyabb hibával 586.164-en már nem találkoztam, a 950 és a 650 is teljesen használható.

Laci

(#1778) hroberto válasza Gusztáv (#1777) üzenetére


hroberto
veterán

Én is megelégedve használom a 164-es builddel.

Xiaomi 13, Xiaomi Pad 5, KTM 1290 Super Duke R

(#1779) rambolo válasza hroberto (#1778) üzenetére


rambolo
tag

Nálam a 14291.1001 van. Azt leszámítva hogy a gépház egy része angolul van és néha belépéskor még mindig kifagy, egész stabil a rendszer. Nincs újraindulás, gördülékenyen működik az edge, panasz mentes a 950 is es a w10 is.

(#1780) spider23 válasza rambolo (#1779) üzenetére


spider23
aktív tag

Akartam is kérdezni hogy valaki használja-e fast ringen a 950-et, és hogy hogyan muzsikál?

(#1781) Manky956 válasza spider23 (#1780) üzenetére


Manky956
tag

Nekem is a legfrissebb fut , nekem ma jobban merült mint eddig,meg egyszer feloldásnál be késett egy 3-4mp et ,de teloztam egész nap meg massengert is használtam, egyelőre jónak mondanám, nálam nincs angol szöveg sehol.

http://sakaldob.hu

(#1782) spider23 válasza Manky956 (#1781) üzenetére


spider23
aktív tag

Lehet holnap én is ráengedem akkor. Meglátjuk hogy mit mutat.

(#1783) Dzsosy válasza rambolo (#1779) üzenetére


Dzsosy
senior tag

Nálam is ugyanez (mínusz gépház lefagyás kopp-kopp 😁).
Plusz még van a kamera app induláskor (és a videók elfordulásakor) egy fekete villanás.

[ Szerkesztve ]

(#1784) tpeter77 válasza System322 (#1690) üzenetére


tpeter77
addikt

szia, töltőt találtam de kábelt nem.
pedig szükségem lenne 3 jó minőségű kábelre, melyből kettő legalább 1 - másfél méteres legyen, mert a céges & saját kocsiban használnám. kösz.

(#1785) Pjotr válasza rambolo (#1779) üzenetére


Pjotr
senior tag

14283.1000, hm, van újabb ezek szerint?

Nálad csinálja, hogy gépelés közben a szo ele tesz szokozt es vesszőt, nem utána?

(#1786) rambolo válasza Pjotr (#1785) üzenetére


rambolo
tag

Igen van újabb, de ilyen hibával nem találkoztam.

[ Szerkesztve ]

(#1787) spider23 válasza spider23 (#1782) üzenetére


spider23
aktív tag

Felment a legújabb, annyi hibával hogy nem akart újra indulni magától de egy akku ki be és minden ok. Egyenlőre változást nem látok benne azon kívül hogy hívásnál be lehet állítani hogy rezegjen ha felvették.
Mást kellene látnom?
Jah és Lock Screen beállításnál inaktív hogy a glance screenre tudjak beállítani képet. Bár lehet azért mert az Amazing Weather van beállítva zárolási képernyőnek és azt nem tudja kirakni Glance screen-re gondolom.

(#1788) Pjotr válasza spider23 (#1787) üzenetére


Pjotr
senior tag

Nekem úgy tűnik simább lett a rendszer, mintha meg gyorsabb lenne minden.

(#1789) Pjotr válasza Pjotr (#1788) üzenetére


Pjotr
senior tag

Es töltés közben sem melegszik annyira.

(#1790) longwild válasza tpeter77 (#1775) üzenetére


longwild
aktív tag

Szia!

Nehéz kérdések ezek!

Gyaníthatóan management nyomás volt, hogy karácsonyi szezonban ott kell lenni. Akárhogy is, de ott kell lenni. (Ahogy augusztus-szeptember kornyeken ott kell lenni tablet/laptopon iskolakezdésre...)
Másrészt a Microsoftot még mindig olyan nagy mamutnak tekintik, ami 3-4 évente böffent egy windowst és ennyi. A MS struktúrája e szerint épült fel és a mai napig azon dolgoznak, hogy a 3-4 évet lefaragják 1-re vagy az alá. Épp ezért is jelentették ki, hogy a W10 lesz az utolsó, mert (szerintem) terveik szerint innen mindig csak update és upgrade lesz. Az, hogy ennek első, ilyen-olyan okok miatt kereskedelmi forgalomba engedett verziója éppenséggel scsetlik-botlik az egy dolog. De ha megnézzük, hogy Dec1 dátummal milyen W10M került a 950-esekre és most milyen fut rajtuk, szerintem a javítások sűrűsége már elég jól vízionálja az új módszertanok szerinti fejlesztést. (Amit tudok, hogy a 107 és 164 már uppdate volt a 950-re. Ha nem, akkor szóljatok én csak 1 hete vagyok tulaja egynek)

Azért emlékezzünk arra is, hogy Ballmer bácsi csak 2014-ben hagyta el a céget és alig két éve Satya a vezér. Márpedig az ő terveinek megvalósításához is idő kell...

A sok pesszimizmus mellet azért ne felejtsük el, hogy a Microsoft az, aki a világon a legtöbb _minőségi_ fejlesztőt alkalmazza. (Direkt kiemeltem a minőségit, mert létszámban az indiai óriások már mindenkit lenyomnak, de az onnan kölcsönözhető fejlesztők... hjaj....)

[ Szerkesztve ]

szoftver szakmabeli && Beverly250

(#1791) meszipeti


meszipeti
aktív tag

950-re mi a legfrissebb szoftver insider nélkül? A .107, 122 vagy a .164?

"A játék az nem játék"

(#1792) hroberto válasza meszipeti (#1791) üzenetére


hroberto
veterán

.164.

Xiaomi 13, Xiaomi Pad 5, KTM 1290 Super Duke R

(#1793) #92239104


#92239104
törölt tag

Hello,gondolkodóba estem hogy lecserélem az Lg G4-et Lumia 950-re viszont a tesztekben lehurrogták az üzemidöt. ill azt írták nincs benne Fm rádió de talán letölthetö. Tundátok ezekről egy kis infót adni

(#1794) kisbodza


kisbodza
tag

Nekem csengőhang problémám van. Fast ringen felraktam a redstone-t, de kamera szarakodott, ezért visszaraktam a .164-et. Azóta volt 2 HR, meg visszaraktam a redstone-t, de csengő-és üzenet hangot nem tudok beállítani. Az ébresztőnél működik, minden oké, felajánlja, hogy a saját zenét akarom, sd kártyáról, vagy belső tárhelyről, de a csengőhang és az üzenet hang nem működik, csak a saját hangok közül választhatok. Találkozott már valaki ilyennel?

Galaxis 10

(#1795) Dzsosy válasza #92239104 (#1793) üzenetére


Dzsosy
senior tag

A jelenlegi verziók már jobbak üzemidőben.
FM rádiót meg írta itt valaki korábban, hogy meg lehet oldani. 😉

(#1796) #92239104 válasza Dzsosy (#1795) üzenetére


#92239104
törölt tag

De mégis mekkora üzemidőre lehet számítani,mondjuk átlag felhasználással esetleg folyamatos videózással?

(#1797) csucsu54


csucsu54
tag

Üdv!Csak bejelentkezek,mivel ma lettem büszke tulajdonosa egy dual simes ,fekete szépségnek,biztosan lesznek kérdéseim,de először olvasgatok itt egy kicsit,sima mezei használó vagyok!

(#1798) csucsu54 válasza Dzsosy (#1724) üzenetére


csucsu54
tag

A képek láttán rendeltem én is,remélem a héten megérkezik!

(#1799) hroberto válasza #92239104 (#1796) üzenetére


hroberto
veterán

Átlagos felhasználással bőven egy-másfél nap. Videózni nem szoktam.

Xiaomi 13, Xiaomi Pad 5, KTM 1290 Super Duke R

(#1800) Pacee87 válasza #92239104 (#1793) üzenetére


Pacee87
aktív tag

Szia!

Az átlag használat relatív ugyebár, nálam 20-24 órát megy egy töltéssel, bár mivel gyakran használom a Continuumot nálam legtöbbször Display Dock-on keresztül tölt! Amúgy 3 e-mail fiók folyamatosan többnyire wifin, Bluetooth mindig bekapcsolva, de csak az autóban csatlakozik, némi böngészés, telefonálás, Fitbit lépésszámlálás a felhasználási módom.

Az FM rádiót nekem sikerült rá "megoldanom", tökéletesen működik, még a gyári alkalmazást is sikerült előcsalogatnom viszont eddig mástól nem jött pozitív visszajelzés!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.