- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
válasz
robi1979 #2433 üzenetére
chigontól már rendeltem én is többször, a szállitással nincs is gond, sajnos nem én vagyok mostanában aki pórul járt velük kapcsolatban, (privátban megkerestek páran hogy mire jutottam, mert velük sem foglalkoznka), szóval mostanában elqrvult a chigon brigád....pláne hogy egy újabb modellről van szó, lehetnek gyerekbetegségei hardveresen, ls ha netalán gariztatni kell, akkor lehet úgy jársz mint én...szóval ha mindenképp tölük akarsz rendelni m2 , én várnék a helyedben az első tapasztalatokra, de nem hiszem hogy olyan nagy sláger lesz az m2 pláne igy hogy tényleg jön (itt van) az android 5 az m1 re..
-
AllTheBest
őstag
válasz
robi1979 #2433 üzenetére
Garival nincs para, kevés a hibás telefon, itt a fórumban is talán 2-vel találkoztam janaman-éval együtt, ő pl kapott egy új készüléket.
Az, hogy gyengébb a gpu nem kell kapásból halálos ítéletnek venni... Jelen pillanatban nagyon kevés alkalmazás/játék tudja rendesen kihasználni a telefonok prociját és gpu-ját. Ráadásul az optimalizáláson múlik az egész. Real racing 3 szépen ment a note-on, ellenben lg g2-n meg akadozott, ahogy a sony sp-men is. Ha nem optimalizálnak valamire akkor akadhat rajta szinte minden, gta san andreas is full laggos volt max grafon sanpdragon 800-zal is, ellenben az őskövületnek számító Nexus 7-en(tegra 3) Fullon stabil 40fps-sel futott a gta.
Tökéletes telefon nincs! Főleg azért ,mert mindenki tökéletes telefont akar 50ezer forintért, ami lehetetlen egy gyártó szempontjából, hisz akkor csődbe mennének, ha minden telefon előállítási áron árulnának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Horgász topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali médialejátszót?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB
- Teljesen új Honor 90 5G DS 5G 8/256GB Emerald Green eladó (bontatlan)
- IPhone 13 mini Pitaka tok hibátlan.
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest