Új hozzászólás Aktív témák

• robi1979

aktív tag

válasz AllTheBest #2431 üzenetére

Qrvaélet hogy az egyikben a GPU a másikban a proci jobb, olyan BEST BUY teló nincs esetleg amiben minden meg van egy helyen? No, ezért nem lesz nekem telóm, pedig már nagyon vennék valamit így 2 hónap után. Most meg a Meizu M2 vel szemezek az SD bővítés miatt, bár az nem derült ki számomra hogy az m1 hez képest a kamerája mennyivel gyengébb?! Chigontól rendelném, bár nem tudom hogy a Meizu-nál milyen a hibásodási arány egy kezdő készletnél mert ugye Janaman példájából okulva Chigonék nem a gariztatásról híresek. Bár édsapámnak rendeltem egy Xiaomi Redmi 2 advanced 2/16-ot Chigonktól - gond nélkül ideért - qrvajó kis készülék - cserélhatő akksi, dual sim, SD foglalat - bár nincs benne bitang akku, de úgy ahogyan ő használja, BT, WIFI, mobilnet BE, sok telefonálás, így !!3!! napot bír nála egy töltéssel. Játszani nem játszik- mondjuk én sem - , kijelzőt keveset használja. Lehet a Redmi nekem is elég lenne, csak a külseje nem tetszik annyira. Az a gond hogy kínai telók közül Xiaomiból van viszonyítási alapom, Meizu még nem volt a kezemben. A XI. kerülteben nincs véletlenül Meizu tulaj?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés