- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi1979
aktív tag
válasz
AllTheBest #2431 üzenetére
Qrvaélet hogy az egyikben a GPU a másikban a proci jobb, olyan BEST BUY teló nincs esetleg amiben minden meg van egy helyen? No, ezért nem lesz nekem telóm, pedig már nagyon vennék valamit így 2 hónap után. Most meg a Meizu M2 vel szemezek az SD bővítés miatt, bár az nem derült ki számomra hogy az m1 hez képest a kamerája mennyivel gyengébb?! Chigontól rendelném, bár nem tudom hogy a Meizu-nál milyen a hibásodási arány egy kezdő készletnél mert ugye Janaman példájából okulva Chigonék nem a gariztatásról híresek. Bár édsapámnak rendeltem egy Xiaomi Redmi 2 advanced 2/16-ot Chigonktól - gond nélkül ideért - qrvajó kis készülék - cserélhatő akksi, dual sim, SD foglalat - bár nincs benne bitang akku, de úgy ahogyan ő használja, BT, WIFI, mobilnet BE, sok telefonálás, így !!3!! napot bír nála egy töltéssel. Játszani nem játszik- mondjuk én sem - , kijelzőt keveset használja. Lehet a Redmi nekem is elég lenne, csak a külseje nem tetszik annyira. Az a gond hogy kínai telók közül Xiaomiból van viszonyítási alapom, Meizu még nem volt a kezemben. A XI. kerülteben nincs véletlenül Meizu tulaj?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Mafia: The Old Country teszt
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Samsung 15 GalaxyBook 3 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest