Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamis
őstag
válasz
cinemazealot #4211 üzenetére
A legfrissebb arra kiadott. 6.3.1.0G (5.1)
-
Adamis
őstag
válasz
cinemazealot #4209 üzenetére
Mivel zárt a bootloader, ezért szinte esélytelen vállalkozás, sajna. Pedig egy LineageOS-t el tudnék én is képzelni rajta! Lehet, hogy akkor még most is az a telóm lenne..
De ugyan így járt az ezt követő telóm is, ami egy Meizu m3s volt. Azt is felújítottam, szürke helyett rosegold hátlap, új kijelző, ujjlenyomatolvasó. Minden pöpec! -
cinemazealot
addikt
Túlzásokba azért ne essünk, napi szinten nem használom, de tartalék telefonnak itt van pöpec és bármikor bevethető állapotban.
Azóta végre rávettem magam, hogy felfrissítsem 6.4.0.2A Flyme-ra, de sajnos ez még mindig csak 5.1 alapú droid, a kínai (kiirthatatlan) értesítések meg az idegbajba kergetnek, úgyhogy ezért sem nagyon használom. Néha azért előkapom és elmerengek, hogy vajon meg lehetne-e úgy hekkelni, hogy kerüljön rá valamilyen naprakészebb OS a kínai idiotizmus nélkül.
-
Adamis
őstag
válasz
cinemazealot #4207 üzenetére
Én olvasom... 😁 Nem tudom, hogy milyen az eredeti hátlap, mert nekem eltört a töltő körül, ezért rendeltem egy utángyártottat (azt írták, hogy eredeti, de nem hittem nekik). Azóta már az is trapa lett, szóval nem használom már a telót. De azon csodálkozom, hogy valaki még igen.. 😂 Működik még rendesen?
-
cinemazealot
addikt
Na, vajon olvassa ezt még valaki?
Sok panasz volt a Meizu m1 note-ra a burkolata síkossága miatt, amiért (és nyilván hogy magát a készüléket is védjék) a felhasználók -- sokszor nulladik lépésként -- rögtön tokot is vásároltak hozzá. Én is így tettem, és az elmúlt 6 év után ki is derült, miért volt erre szükség: lakkozott a tepsi hátlapja.
...ami most szépen el is kezdett leválni ott, ahol a burkolat mögül kilátszott:
Vajon ha az egészen lehántom, akkor kevésbé fog csúszni?
-
nfer
tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség.
Húgom telefonját megfrissítették 6.2.0.0 A Rom-ra.
Szeretnénk visszatérni G-s magyar nyelvű Rom-ra.
Visszaolvastam mit hogy kell csinálni.A kérdésem ki mit használ, melyik a legfrissebb G-s Rom ami jó, amire érdemes frissíteni?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest