Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstart
tag
válasz
vampire17
üzenetére
Na akkor most valaki szakértő elmagyarázhatná nekem, hogy mi a különbség a 5.6.2.1A beta és az 5.1.3.0A stabil verzió között. Ugyanazon a napon jelent meg, kb 3 perc különbséggel és dekára ugyanakkora a mérete mindkét telepítőnek. Changelogba ugyanazok vannak írva mindkettőnél, úgyhogy az elnevezésen kívül kíváncsi lennék, hogy most akkor mi a különbség, vagy melyik a jobb változat.
-
-
törölt tag
válasz
vampire17
üzenetére
Nálam gyárilag i rom van... Ha csak nem kodi távirányító a cél javaslom messziről kerüld el. Gyakorlatilag másra nem tudom használni anélkül hogy masszívan a földhöz várnám...
Sokáig navi volt a kocsiban 100%-os célja, mert köröket vert stabilitásában a három éves Xperia z ultra rá... Waze összeomlott GPS jelet alig talált böngészés közben random bezárt mást, a billentyűzet szetcsuszik, nem csak a gyári mind ha álló fekvő álló módba forgatok, stb... Ezer kört futottam. Nem hw hiba...
-
törölt tag
válasz
vampire17
üzenetére
továbbra se látom hogy miért lenne értelme frissíteni. a frissebb romok egyike se hozott akkora sebességnövekedést, funkciót vagy készenléti idő növekedést ami miatt must have lenne. mondjuk egész kontrétan én meg nem tudnám mondani hogy melyik változat van az enyémen kapásból, mert annyira nem oszt.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
vampire17
üzenetére
Most akkor hadd konkretizáljam a kérdésemet
Az én kérdésem az, hogy az I verzójú készülék ,szóval az international Meizu-M1-Note vajon tudja-e
a B20 fdd-LTE sávot (4G) ami 800MHz (másmegközelitésben a hazai,vidéki telekom-telenor kooperativ LTE-t)??
900MHz a 3G mobilnetre van tartva kizárólag Vodánál, a vidéki területein
-
törölt tag
-
jeni
félisten
-
törölt tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OTP Bank topic
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB récezöld 6 hónapos gyönyörű! Akkumlátor 99%! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4120
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

szóval szerintem várhatunk még egy jó darabig ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)