Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- hcl: Máté tíz pró
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
purpledonkey
tag
válasz
AllTheBest #1812 üzenetére
Neked válaszolok, mert maximálisan egyetértek a véleményeddel, de minden érdeklődőnek szánom:
Egyre töb minden bent van a téma összefoglalójában és a jövőben várhatóan bővülni is fog. A hívószám alapértelmezett kijelzésének nincs köze a telefonhoz, szolgáltatói oldalon dől el, ahogy Blackrulz is linkelte az előbb: [link]
11 év vodafone után váltottam telekom előfizetésre és a hívószám elküldése az új szolgáltatónál is egyből működött. Mint ahogy már előttem említették, a hívószám tiltása, majd újra engedélyezése megoldja a problémát. (privát előfizetés esetében)
Kínai alkalmazásokat gond nélkül el lehet távolítani pl az U romból egy perc alatt, vagy esetleg felteszed az A-t.
Ez a készülék ár/érték arányban véleményem szerint az egyik legjobb jelenleg.
Nálam -és fórumtársak többségénél- probléma nélkül működik hónapok óta. A xiaomiforsale megírta, hogy sajnos hiánycikk a gép egy ideje, sz'al nem bunkóságból nem küldik a megrendelőknek. Mondjuk megértem, hogy az ember várja nagyon. Gondolom válaszukban ők is csak a kínai partner által mondottakat tudják tolmácsolni.
Akinek a hangerővel van esetleg gondja: tárcsázóba beüti az engineer mode kódot: *#*#3646633#*#* és ott a Hardware testing fülön az audio menü alatt ki tudja választani, hogy melyik mode hangerejét szeretné növelni (max 160-as érték) Csak saját felelősségre! miután az eredeti értékeket felírta, hogy azok esetleg visszaállíthatók legyenek!
A 4.2.0.5U rom alapértelmezett audio értékeit -amennyiben valakinek szüksége lesz rá- elmentettem AllTheBest közreműködésével, amit ezúton is köszönök neki!
A FlyMe OS egy -véleményem és tapasztalatom szerint- átgondolt rendszer, tartalmaz sok jó dolgot az alap androiddal ellentétben.
Ez a telefon szerintem elég jól össze van rakva, de senkinek sem kényszer a megvétele. Hibátlan készülék és Brand meg nincs!
Meg tudom érteni, hogy hónapok után már fárasztó ugyanazokra a kérdésekre válaszolni egy végtelen ciklusban, azért is gondoltam, hogy leírok pár dolgot
.
Mindannyian köszönettel tartozunk AllTheBest-nek az eddigi összefoglalóért is!Szóval akinek bejön a gép, az csapjon le rá (források az összefoglalóban vannak), akinek meg nem, az nézzen másikat.[
Nem szoktam regényt írni, de gondoltam jobb tisztázni, hogy ne térjenek már vissza a sokszor ismételt dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Jövedelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- iPhone topik
- Windows 10
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- World of Warships
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- IPHONE 15 PRO 128GB FÜGGETLEN, GYÁRI GARIVAL 2027.02.HÓIG , ÜZLETBŐL
- IPHONE 15 128GB 100% AKKUVAL, GYÁRI GARIVAL 2027.02.HÓIG, ÜZLETBŐL
- Apple iPhone SE 2020 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 - 512GB - Fehér - ÚJ! Bontatlan, 3 év garancia
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest