Hirdetés

2024. június 21., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  [Re:] Megújult a Prohardver! (téma lezárva)

Hozzászólások

(#1309) BLiNk3r válasza Parci (#1255) üzenetére


BLiNk3r
senior tag

Zanik fórumtárs nagyon jól prezentálta a főoldal jelenlegi "struktúráját", amire válaszoltál is - a magyarázat teljesen világos és érthető.

Azt viszont meg kell jegyezzem, hogy az az elgondolás, miszerint a társoldalakat azzal fogjátok olvasottá tenni, hogy bekeveritek az odavágó cikkeket a ph-s tartalmak közé, nem kicsit elrugaszkodott - a játékokra kíváncsi Pistikét épp úgy nem fogják érdekelni a mobil hírek, mint a hardvermániás Józsi bácsit a játékeladási statisztikák.

A törekvéseteket értem, viszont - ezt mint szakmabeli mondom - nem okos döntés az átláthatóságot és az ésszerűen strukturált megjelenést feláldozni a "piaci eladhatóság" oltárán. Akit érdekelnek a tartalmak, úgy is megnézi, akit meg nem, úgy is átugorja - ez pedig nem ér meg egy kaotikus főoldalt.

A mai weblapok esetében egyre inkább fontos, hogy jól strukturáltak legyenek - ez a profi oldalak sajátja, és egy Prohardver jellegű portálnál hatványozottan igaz: ha a főoldalt a user nem látja át néhány másodperc alatt, akkor a webdesign nem érte el a célját.

A fent leírtakat nem kell megfogadni, sőt, reagálni sem szükséges rá. Kérlek tartsátok szem előtt, hogy nem támadólag írtam, csupán egy szakmai véleménynek kívántam hangot adni.

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  [Re:] Megújult a Prohardver! (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.