Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  [Re:] Megújult a Prohardver! (téma lezárva)

Hozzászólások

(#1751) Hunter2 válasza Andris05 (#1750) üzenetére


Hunter2
addikt

Szerintem nem írsz marhaságot, nálam is ez a helyzet. Győzöm kiszűrni a régi ph-s témákat a mostani nyitólapon a társoldalak ajánlói meg az új témák közül.

[ Szerkesztve ]

(#1752) tob!as válasza Andris05 (#1750) üzenetére


tob!as
tag

Maximálisan egyetértek!

Már rég szerettem volna összeszedni a véleményem az új oldalról, most van egy kis időm, leírom a saját véleményem, hogy ezzel is egyel több talán valamennyire hasznos tapasztalat legyen a fejlesztők kezébem:

Az oldal megújulása időszerű volt, miért?
- bal oldalra volt igazítva, a mai trend, a középre igazított verzió, mivel sokan áttértek a szélesvásznú kijelzőre, így középen kényelmesebb olvasni (meg egyébként is)!
- az igazítás miatt dizájnváltásra is szükség volt, amire azt mondom hogy nem lett rossz, de kinek a pap, kinek a papné
- a tartalmak listázása, és a felhasználói felület minimálisan változott, szeirntem ez sem lett rossz, igazából a tartalom maximálisan áttekinthető, szervezettebb oldalsáv, stb .. tényleg jó lett

Amiben szerintem a hiba lehet:
- főoldal, illetve a rovat címlapok. Itt én is, mint sokan többen, picit áttekinthetetlennek érzem a tartalmat. Túl sokat akar megmutatni, kevés kiemeléssel (talán a plusz rovatok miatt keletkezett kavalkádot nem sikerült rendesen rendszerezni ide még opció lehet a 2 hasábos elrendezés).

Szerintem nagyobb kontrasztot kellene teremteni az aktuálisan futó friss cikkek és az előző / archiv cikkek között.

Amit vártam:
- picit talán radikálisabb változás, több személyre szabható beállítás
- áttekinthető tartalom

Amire szerintem érdemes odafigyelni:
- ez egy közösségi oldal (portálrendszer/lapcsalád), így a lehető legtöbb tag igényeit ki kell elégíteni
- sokkal sokkal több személyes beállítási lehetőség, hogy a felhasználó, aki adott esetben már tag, még interaktívabb felületet kapjon (gondolok itt pl a hírek, cikkek egyedi szűrésére). Ezzel adott esetben saját statisztikát tudtok építeni, amiből kiderülhet hogy mit szeret a jónép, mit nem, miben kell erősíteni, mit kell elhanyagolni
- tartalom palettájának növelése miatt a kereső hihetetlenül nagy szerepet kap, ezt szerintem érdemes mihamarabb rendberakni, és nagyobb hangsúlyt fektetni rá amint működik.

(#1753) dqdb


dqdb
nagyúr

Három - mások által kért - user JS-t átírtam user CSS-re, mert úgy gyorsabban futnak a Firefox és Opera alatt. Firefox esetén a Stylish bővítményre van szükség a telepítéshez, Operánál pedig a linkelt oldalon lévő leírást kell követni.

[link]

tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

(#1754) _Voyage_ válasza Parci (#1728) üzenetére


_Voyage_
aktív tag

3. a fórum valszeg át fog menni barnásba, piros linkekkel, és inkább a megújuló mobilarena fórum lesz hasonlatos a mostani ph-shoz.

Egy hozzávetőleges időpontot lehet tudni, hogy melyik-mikor? :)
Mikor új ph dizájn beköszöntött, valami olyasmiről volt szó, hogy 2-3 hét, és mobilarena is új dizájnt kap. De ezekszerint csúszik a dolog. De mennyit? :)

- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -

(#1755) dqdb


dqdb
nagyúr

Összedobtam egy olyan user JS-t, ami a fórumban, valamint a cikk- és hírarchívumban a legördülő listák lenyitásakor odagörget a kijelölt elemre. A scriptből külön változat készült Operára és Firefoxra.

[ Szerkesztve ]

tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

(#1756) Pdaw


Pdaw
csendes tag

PC-n tűrhető, nekem kissé kusza de szokható.
Mobilokon próbáltátok? E90-en egy botrány a sebesség, pedig az előző verzió tökéletesen futott több böngészővel is.

(#1757) #25954560


#25954560
törölt tag

nekem pc-n gyorsabb lett ff2-essel (ceges gep :) ) mint volt.
raadasul ha egy picit kolbaszolok az apron v a gp!-on v ma!-n, egyszeruen jol esik ide visszajonni, mert nekem ezt jobb nezni. vagy ha itt a ph!-n vagyok sokaig, amikor egy link atvisz a tobbi oldalra kicsit odivatunak tunnek egy ideig. valamiert ezt jobb olvasnom. mar megszoktam a hasznalatat es szeretem h rengeteg info van elottem, amibol kedvemre mazsolazhatok ha semmi dolgom. olyan, mintha az eddigi tiz csatorna helyett most egy szazcsatornas tv-t kapcsolgathatnek :) (nem, nincs otthon kabeltv-m)

(#1758) kulerr válasza Parci (#1720) üzenetére


kulerr
őstag

...pont azért nem írok konkrétumot h ne az legyen h az én vagy egyesek szájíze szerint legyen. Már nagyon sokan írták, alapvetően nem a kinézettel hanem a színösszeállításal lehet a legnagyob baj, ez ellen nem tudok-tudunk mit tenni és konkrétabban nem is lehet megfogalmazni.
Azért nem tudjuk olvasni mert rettenetesen zavarja a szemünket.

(#1743) Racecam Isten lássa lelkem nem kötekedésképpen, de ennek az "elenyésző kisebbségnek" így eléggé "elfogadható veszteség" szaga van ebben a beszélgetésben már...viszont őszintén remélem h tudtok - azoknak akiknek nem bírják a szemük ezt a verziót - "kisebbségnek" is alternatívát kínálni.

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

(#1759) Parci válasza _Voyage_ (#1754) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

ezek általában mind "when it's done" jeligére készülnek

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#1760) szab.tam


szab.tam
nagyúr

gyerekek, kedves átlag ph júzerek! szerintem meg kéne értsünk valamit.

ha kritizáljuk az új formát az nem jó. építő tanácsot se adjunk, mert az úgy sem fog megvalósulni, hiszen ki lett fejtve, hogy ez nem egy demokrácia alapú kérdés, hiszen ha valmit ez alapján változtatnának, az másoknak nem tetszene, és akkor végtelenségig folyhatna a vita. ebben talán még van is valami. ha indulatból sértegetünk, az sem jó, de arra legalább gyors reakció jön...

kíváncsi lettem volna, hogy a változás előtti héten hány össz lekérés volt a hírekre, és utána mennyi. ha üzleti titok, elég lett volna egy százalékos arányszám is. szerintem eléggé árulkodó lett volna. erre nem jött gyors reakció.... (egyébként lenne egy saccolásom: ha 100%-nak velszem a változás utáni hetet, akkor 117.2% az előző hét. kíváncsi lennék, hogy jól becsültem-e. jöhet pü-ben is, bizalmasan kezelem...) :)

feltalálták már a béta verzió fogalmát is. de azt is írtam, hogy érdemes lett volna a változás indítása előtt valamilyen formában előtsztelni pár régi ph useren, akik nem voltak ott a fejlesztés folyamatában. erre sem jött gyors reakció. (igazam volt vs. hülye vagyok)

de mondom, ha valaki élesebb hangot üt meg, arra rögtön reaáltok.

tehát ha a tapsikoláson kívül a topicnak nincs semmi értelme, akkor minek van egyáltalán nyitva??? :F

na csá....

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#1761) szab.tam válasza szab.tam (#1760) üzenetére


szab.tam
nagyúr

az #1653-ra gondoltam.

visztont ezt tényleg megváltoztathatnátok, mert nagyon idegesítő:
az 5 perces szerkesztési limit csak az esetben éljen, ha jött már utána másik hsz. normálisabb fúrumokon fél nap múlva is beleírhatok, ha az az utosó.... mint most is pl. feleslegesen újat kellet írnom.

de gondolom ezt megcsinálni bonyolultabb, mint a főoldal(t).... :DDD

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#1762) Parci válasza szab.tam (#1760) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

és szerinted most érdemben hozzátettél a topikhoz, igaz...?
nagy szükség van az ilyen ifjú harcosokra, őszinte megmondóemberekre, mert ritkák, mint a fehér holló. "na csá..."

[ Szerkesztve ]

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#1763) szab.tam válasza Parci (#1762) üzenetére


szab.tam
nagyúr

valóban nem tettem hozzá, de nem is ez volt a célom.... :D

más. kb. 6-7 éve szerkesztek és adok ki vallásos tartalmú, mp3 és olvasható szöveges tartalommal rendelkező cd-ket, dvd-ket. már sok ezer db-on túlvagyunk. (és mivel legálisan, szabadon másolható az anyag, így saccolni sem tudom, mennyi felhasználó kezébe került már...). olyan már volt, hogy valakinek a gépe, lejátszója nem vitte, de elenyésző. de a "nem tetszik", "nehezen navigálható", stb. vélemény gyakorlatilag nulla.
ez nem az én ügyességemnek köszönhető, hanem talán annak is, hogy pl. a közvetlen mp3-akhoz és szöveges anyaghoz mutató linkeket tartalmazó tartalalomjegyzék kinézetét is a már meglévő, internetes formára alapoztam. pont azért, hogy mindenki a már megszokott kinézettel találkozzon. és évek óta ugyanúgy megy minden kiadás, természetesen mindig új tartalommal, de változatlan kinézettel. még az mp3 formájához is félve nyúltam, nehogy valakinek a lejátszója az egyik év anyagát vigye, a másikét meg más ráta miatt nem. (de mivel javult, így ez nem okozott gondot.) azt is tudom, hogy a legkisebb változás 10 emberből 1-nek nagyon tetszene, 5 nem foglalkozna vele, 4 meg hangosan oválna....
ha 1x mégis kénytelen leszek valamit korrigálni, akkor előtte tuti 10 db-ot kiosztok relatív reprezentatív módon, és begyűjtöm a véleményeket, amiket persze, majd vagy megfogadok, vagy nem.

erre próbáltam utalni, hogy ezt a lépést szerintem nagyon kihagytátok. igaz, ez már utólag nem megléphető. a hsz-od pedig pont alátámasztotta azt, amiről beszéltem.

az életkorommal semmi bajom, de köszöm az "ifjú harcos" besorolást. nem is tudhatod, de kifejezetten jól esett.... :K :D

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#1764) Parci válasza szab.tam (#1763) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

az az igazság, hogy minket a végeredmény érdekel, mármint annak optimális mivolta. ebben segítségünkre van pár hozzászólás eme topikból, és abszolút nincs a többi. nem kényszerítjük az akaratunkat mindenekfelett, de kapkodni sem fogunk. hallottuk/értettük a megfogalmazott kritikákat, a dolgok egy része változni fog, egy része meg nem.

igazából ennél sokkal többet 1000 hsz-szel ezelőtt sem tudtam hozzátenni a dologhoz. a viselkedésünket, hozzáállásunkat kritizáló, és ebből a borús jövőképünket kikövetkeztető hozzászólásokhoz végképp nem.

röviden és tömören, elég sok visszajelzés jött ebbe a topikba, érteni véljük ezeket. fölösleges még 10 embernek leírnia ugyanezt, még fölöslegesebb minket ilyen-olyan módon b@szogatni. :) (nem rád célzok, ez már általánosságban értendő)

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#1765) szab.tam válasza Parci (#1764) üzenetére


szab.tam
nagyúr

ok. értettem. :)
és tényleg sok sikert hozzá, hogy mindenkinek jó legyen... :R

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#1766) Findzs


Findzs
addikt

én már csak azért szoktam feljönni a ph -ra hogy ebbe a fórumba meg még pár helyre benézzek,
mivel szerintem ez a megújultunk téma ki lett merítve javasolnám tisztelt Parcinak zárja be ne lehessen hozzászólni mert már csak az idegeivel játszunk

aztán meg a híradóban benne lesz Parci ahogy a galamboknak magyarázza a Deák téren, hogy miért nem lehet más elrendezésű, színű a főoldal :)

"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."

(#1767) Fecogame


Fecogame
veterán

Szuper! Szerintem sokkal jobban néz ki, mint az előző :R

Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak

(#1768) Lenry


Lenry
félisten

szép lett az új percről percre, de szerintem jobb volt, hogy a régi 3 hírt mutatott. kevés az egy.
vagy akkor mutasson mindig másik hírt

[ Szerkesztve ]

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#1769) Parci válasza Lenry (#1768) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

nem igazán klikkelték a réginél az apró linkeket lent, így viszont egyrészt vékonyabb, másrészt megegyezik a láblécben használttal a mostani. szóval ez most így marad.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#1770) P00By válasza Parci (#1769) üzenetére


P00By
nagyúr

Nem tudom mennyire tartozik ide, de a kedvenceknél a "a lista elejére hozom ezt az oldalt" nyilat nem lehetne módosítani? Úgy értem, h mikor rákattintok legyen egy kérdés, mint a kukánál. Sokszor volt már, h véletlen rákattintottam.
Megjegyzem közel sem tartozik a legfontosabb dolgok közé, csak eszembe jutott :)

(#1771) BloodyEddie


BloodyEddie
őstag

Megint jöttem panaszkodni:

Hiányzik a 3 híres rovat fenn, a társoldalakat mindig onnan néztem. Jó lenne ha visszakerülne az a plusz két sor, mindegy milyen formában, de szerintem hasznos volt.

A privátok: a kék színű értesítő tényleg szép, csak egy dolgot nem tud: a fő funkcióját, a figyelemfelhívást. Így teljesen beleolvad a környezetébe, és szinte észre se venni, ha privát jön.

Egyébként minden más rendben, épül-szépül az oldal. Egy apró észrevétel: most, miközben a privátot írom, a szürke háttér csak a képernyő feléig tart, alatta üres fehér terület van. Ez csak átmeneti?

(#1772) P00By válasza BloodyEddie (#1771) üzenetére


P00By
nagyúr

Az első problémádra a #1769-ben van a válasz! ;)

(#1773) BloodyEddie válasza P00By (#1772) üzenetére


BloodyEddie
őstag

Miután lejárt a mod. idő, én is megláttam :( Nem baj, hátha Parci fél év múlva beleolvas ide, és meglátja hogy hiányoltuk, aztán megenyhül a szive... :)

(#1774) Parci válasza BloodyEddie (#1773) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

bármi lehetséges, végül mindig kenyérre ken a fórumos többség... túl lágy a szívem! ;]

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#1775) Lenry válasza Parci (#1774) üzenetére


Lenry
félisten

[LICK-MODE]
ezért szeretünk idejárni
[/LICK-MODE]

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#1776) Racecam válasza Parci (#1774) üzenetére


Racecam
MODERÁTOR

Nekem nincs ilyen problémám, csak add át 5 percre a "teljes hatalmat". ;] :DDD

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#1777) szab.tam válasza Racecam (#1776) üzenetére


szab.tam
nagyúr

lenne egyből ŐSERÉV. :DDD

(ez melyik filmben is volt?)

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#1778) neilszab


neilszab
őstag

Annyi észrevételem lenne csupán, hogy az új dizájn-ban nagyon megbújnak a társoldalak linkjei, lazán átfut rajtuk az ember szeme és nem ösztönöz egyáltalán rákattintásra.

Lehet, most nevettek ezen, de ez azoknak lehet érdekes, akik nem ismerik még ezeket..
csak a saját példámat felhozva, biztos, hogy a büdős életben nem kattintottam volna rá úgy majdnem egy ével ezelőtt életemben elősször a Logout linkjére, ha nem szemeztem volna már napok óta azokkal a helyes kis figurákkal a Logout neve körül... egyszerűen csalogató volt, most meg eltűnik a homályban, ha nem tudnám mi az, sztem így sose érdmelne ki tőlem egy klikket. (sajnos ilyen világban élünk, manapság már minden klikkért meg kell dógozni :) )

Szóval marketing szempontól sztem lehetne kicsit még turbózni a dizájn egyes elemein, hogy kicsit jobban orientálja az újonc látogatókat is.

(és egy személyes megjegyzés: sztem összeségében barátságtalanabbak lettek az új színek)

Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu

(#1779) dqdb


dqdb
nagyúr

Szép lett a tesztekben alkalmazott új táblázatstílus (a Core i3 vs Phenom II tesztet olvasva tűnt fel).

tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

(#1780) ABnormal


ABnormal
őstag

az feature vagy bug,hogy újra be kell jelentkezni ha pl logoutról átlépek hardverapróra vagy prohardverre ?

(#1781) dqdb


dqdb
nagyúr

[link]

Internet Explorer 8 alatt is rossz.

tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

(#1782) Ndruu válasza ABnormal (#1780) üzenetére


Ndruu
MODERÁTOR

Miután bejelentkezel az új oldalra, nyomj Ctrl+F5-öt és jó lesz.

Harrrr!!!!

(#1783) Barthezz2


Barthezz2
MODERÁTOR

Látom alakul a fenti boxok elrendezése. Így már egy fokkal jobb, de én még mindig arra esküszöm, hogy egy keret kellene köré :B

Everybody lies.

(#1784) Olcsi


Olcsi
senior tag

Ajjajj...azt gondoltam, hogy ez lesz az az oldal, ahol soha nem fogok látni előugró reklámcsíkokat! Tévedtem sajnos! :(

[ Szerkesztve ]

(#1785) Parci


Parci
HÁZIGAZDA

mielőtt letépitek a fejünket: épp jáccunk a fórumos css-sel, értelemszerűen a kék maradékdolgok még nem véglegesek.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#1786) r-chee válasza Parci (#1785) üzenetére


r-chee
őstag

Ez a piros nem rossz :) .

Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

(#1787) Barthezz2


Barthezz2
MODERÁTOR

Na megint eléggé változott a színezés :U Ne vegyétek magatokra, de lassan oda jutunk, hogy kár volt változtatni, mert majdhogynem ugyan az már, mint volt. De ti tudjátok, a ti munkátok volt az előző is..

Everybody lies.

(#1788) pohár válasza Parci (#1785) üzenetére


pohár
félisten

Esetleg nem lehet majd a két szín közül választani egyénileg?

Épp kezdtem megszokni a kéket :D

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#1789) Barthezz2


Barthezz2
MODERÁTOR

Lejárt a mod..
Egyébként nekem meg a jelenlegi nem tetszik. Olyan idétlen barnás-sárgás nemistudom milyen színe van most. Főleg a fórumhasáb mellett lévő szín nem az igazi..

Everybody lies.

(#1790) zuchy válasza Barthezz2 (#1789) üzenetére


zuchy
őstag

Ez a barnás nekem sem tettszik, az előző jobb volt. :O

PC-STYLE.hu

(#1791) Parci válasza pohár (#1788) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

elmentettük a kék verziót is, talán egyszer lesz választhatóság.
viszont most a barnás-piros lesz a végleges.

majd megszokja mindenki. egyébként pedig, ha most hirtelen kitör a "vissza a kéket" forradalom, totál komolytalanná teszi ezt az egész topikot. halkan mondom...

[ Szerkesztve ]

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#1792) RootRulez


RootRulez
félisten

Na csak benéztem már, mert tiszta kavar van nálam és már nem tudom, mi milyen színű :)

Akkor megint pirosas lesz a link és társai?

═════════════════════════════════════════

(#1793) Parci válasza RootRulez (#1792) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

igen, a fórum visszamegy barnáspirosasba, picit még finomítunk pár színt, de ennyi. utána pedig nem fogunk hozzányúlni 3 évig. akármi történik ebben a topikban... ;)

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#1794) dqdb válasza Parci (#1791) üzenetére


dqdb
nagyúr

A lecserélt kék színkódot be tudnád ide írni? Én is megszoktam már azt a színt :) A fórum hátterén is tekertetek kicsit, mintha az is változott volna.

tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

(#1795) Parci válasza dqdb (#1794) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

forum.css.grayblue néven van ugyanott, ahol az alap forum_v32.css

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#1796) Barthezz2 válasza Parci (#1791) üzenetére


Barthezz2
MODERÁTOR

Azért azt nem felejtsd el, hogy valószínűleg azok fognak most kussolni, akiknek a kék nem tetszett, és azok szólalnának fel, akiknek az igen.
Továbbra is azt mondom, hogy ti tudjátok, de megcsináltátok a kék-es design-t, bevezettétek, és az ellene felszólalók kedvéért, most visszacsináltátok majdhogynem a régi színt. Emiatt nem látom, miért lenne komolytalan, ha valaki most megjegyzi, hogy a kék jobb volt. Én megjegyzem, nekem már a legelső változat is tetszett, aztán az csak finomodott, és teljesen jó volt a végén nekem, erre most meg vissza 2 padlógáz, és újra a régihez hasonlító összhatás, ami mellesleg nem is a régi, nem is az új, és nekem pont nem tetszik ez a színárnyalat, amiről meg sem mondom, hogy milyen szín akar lenni.
Semmi rosszindulat, csak a személyes véleményem. A ti munkátok, ti tudjátok, hogy mit miért. És mindamellett, hogy nem tetszik nekem most, mindenképpen elismerésre méltó, hogy meghallgattátok a fórumozók óhajait :R
Én meg csak egy vagyok a sok közül.. :)

Everybody lies.

(#1797) Parci válasza Barthezz2 (#1796) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

a barnákat még csiszoljuk, a koncepció, miszerint kékszürke helyett pirosbarna, az végleges, és igen, a fórumozók kérésére léptük meg. de jó lesz ez, csak lecsiszoljuk.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#1798) Xirtam válasza Barthezz2 (#1796) üzenetére


Xirtam
veterán

Engem csak az zavar , hogy megint ez a komor szín. :((( Remélem egyszer majd lehet választani a kék vagy ez között. Mert vissza a kéket! :D Világosabb szineket akarok. Elég komor ez az ország így is ez meg még tetőzi is :D

(#1799) dqdb válasza Parci (#1795) üzenetére


dqdb
nagyúr

Köszi a linket. Megvárom a kör végeredményét, aztán hétvégén alkotok valamit. De az is simán elképzelhető, hogy nem :)

A hozzászólásos/fórumos comboboxok görgetőrutinja elegáns lett, a sima element.scrollTo(...) helyett a középre görgetés sokkal szebb végeredményt ad. Az direkt van, hogy csak a combobox első lenyitásakor működik?

tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

(#1800) Parci válasza Xirtam (#1798) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

no, azért ez tényleg melegebb (= barátságosabb) színösszeállítás imho. azzal sem volt baj, de az kicsit fémesebb, hidegebb volt.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  [Re:] Megújult a Prohardver! (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.