Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  [Re:] Megújult a Prohardver! (téma lezárva)

Hozzászólások

(#1501) Ndruu válasza Winner_hun (#1500) üzenetére


Ndruu
MODERÁTOR

Jónak tűnik. Köszönjük előre is. :R

Harrrr!!!!

(#1502) Lenry válasza Ndruu (#1501) üzenetére


Lenry
félisten

nekem is tetszik, de azért kíváncsi lennék Parci gondolataira, miután féléves munkájukat fogja felülírni ez a script :U

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#1503) Chaser válasza Lenry (#1502) üzenetére


Chaser
titán

Sokunknak meg szemünk világát menti meg:D Parci nem tűnik olyan elmaradottnak, hogy ha valaki talál kiskaput azt mellre szívja...

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#1504) Winner_hun válasza Lenry (#1502) üzenetére


Winner_hun
félisten

Évek óta máshogy nézem a fórumot, egyedül a gamepod nincs átszínezve. Anno a logout miatt kezdtem el, mert a fehér alapon olvasás nekem eléggé fárasztotta a szemem. Aztán az egész lapcsaládot megcsináltam mert ha másik domain alól linkeltek akkor meg az a szín zavart.

Így számomra sokkal élvezhetőbb az oldal. Igaz még a régi PH-t is átszíneztem mert számomra túl sok volt a szín és a barnával nagyon jól össze sikerült hozni egy nem túl színvilágos, de még elfogadható oldalt. Az elején nagyon furcsa volt hogy hol vannak a színek de gyorsan hozzászoktam:)

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#1505) Ndruu válasza Lenry (#1502) üzenetére


Ndruu
MODERÁTOR

Én már az elején elmondtam, hogy nekem tetszik így is (pedig akkor még világosabb is volt).
A scriptet nem híresztelném én sem, hiszen sok munka volt/van benne a PH csapat részéről, de én például szeretem finomhangolni.

Harrrr!!!!

(#1506) Racecam válasza Winner_hun (#1500) üzenetére


Racecam
MODERÁTOR

Az a baj, hogy az egész ügyködésed azt juttatja újra és újra eszembe, hogy jaj, csak a változást ne, inkább maradjon minden a régiben, nem akarok semmi újat, mert az csak rosszabb lehet, félek tőle. Nagyon sok ember gondolkodik így manapság sajnos, kevesen képesek befogadni a változásokat. Rengeteg példát tudnék felsorolni a nyitottság teljes hiányára kezdve pl. egy böngésző váltástól (hiába jobb szebb az új, egyszerűen sokan nem is akarnak időt hagyni maguknak az ilyenkor természetes átszokásra), egészen a különböző programok használatáig. De nyugodtan kitekinthetünk a kocka ablakon, mert az életben sincs ez sokszor sajnos másképp.

Te sem csináltál tulajdonképpen mást, csak visszahoztad a régit, mert így érzed magad "biztonságban". Tipikusan az az ember vagy és ezt nagyon komolyan nem bántásnak szánom, aki a befogadás, megismerés helyett, inkább a semmin ne változtassunk vonalat képviseled.

Azt kellene az emberek többségének megérteni, hogy a változás nem hoz feltétlenül rosszat, sőt. És sokszor elkerülhetetlen. Adjatok esélyt a változásoknak adjatok esélyt magatoknak és legyetek befogadóak, sokkal nyitottabb és teljesebb életet élhettek úgy, higgyetek egy "öregnek". :K

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#1507) Winner_hun válasza Racecam (#1506) üzenetére


Winner_hun
félisten

Nem tehetek róla hogy régen nagyon el sikerült találni a fórum színösszetételét, ez a világosodás bántja a szememet, amúgy semmi bajom vele.
Nappal még el is megy, de este nem, számomra rossz vele olvasni a fórumot.

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#1508) Parci válasza Chaser (#1499) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

figyelj, kérlek, hogy hidd el, hogy egy ekkora gépezet működtetése sokkal komplikáltabb annál, mint sem hogy csak így bele lehessen nyúlni. átolvasod őket? tényleg? hajnali 3-kor is akár? mert van, ami akkor készül el, és másnap már megy is ki online. nézd, 10-15 főállású ember dolgozik a ph-nál, hidd el, egy olyan méretű válságban, mint ami most van, a hirdetések ilyen mértékű visszaesése mellett örülünk, ha élünk.

az új design nem valami hülye hobbi miatt lett, muszáj volt változtatnunk. de látod az egészet a fórum oldaláról, azt is felhasználói oldalról. de van fogalmad a ct statokról? a régi felületeink hatékonyságáról? a bevételeink összetételének alakulásáról? a költségvetésünkről? egy cikk elkészülésének pontos menetéről?

iszonyú komplex dolog ilyen szinten működtetni egy céget. gondolj csak bele, hogy eközben ott a sanoma, aki mogyoróz minket a technettel (nem azért, mert az olyan jó, hanem azért, mert ő a sanoma). de ott az index tech rovat és az origo techbázis is. tudod, hogy milyen relációban állnak ezek a kiadók az ügynökségekkel? stb.

csak annyit fogadj el, hogy nem vagyunk tök hülyék, se naivak. 10 éve csináljuk, valamennyi csak ránk rakódott azért az internetes-médiás világból. elhiszem, hogy téged zavar ez vagy az. nem tökéletes semmi sem, mi aztán pláne nem. de per pillanat ennyi fér ki a csövön. ami pedig a designt illeti: panther, napos és az én helyesírásom is szar. hogy a rákba tudtunk volna mégis a helyesírással foglalkozni? de folytatom: ha erre koncentrálnám az erőforrásainkat, hogy a most - legyen - 75%-os helyesírást felvigyem 90%-ra, akkor nem tudnék annyit koncentrálni más dolgokra. az új design azért is kellett, mert a bitmarketnek is helyet kell csinálnunk. például. no meg itt vannak az új rovatok. körülbelül 100x fontosabb, hogy bővüljön a prohardver tartalma, ugyanis a hardveres világ is változik, bizony-bizony egy lcd/plazma ma "hot" topik, és ha ez nálunk kimarad, máris nem vagyunk olyan hűde frankók. ehhez viszont új ember kell... mi a fontosabb, a jobb helyesírás, vagy ez az irány?

ezek mind-mind csak egyszerű, kiragadott példák, tudnék írni bármennyit. a lényeg az, hogy szűkösek az erőforrásaink, nem tudunk mindent megoldani. hibák tehát voltak, vannak és lesznek. és bár a tökéletességre törekszünk, tudd, hogy a piac sok esetben még így sem honorálja a munkánkat. nagyon nem. olyan is van, aki nem tud megkülönböztetni egy hoc-os cikket egy ph-stól, neki egyre megy. totál nem akarom bántani a hoc-ot, és nem is ez a példa lényege, hanem az, hogy bizony a mai világban erősen kérdéses, hogy mennyire honorálják a tökéletességre való törekvést.

ettől függetlenül mi mindig törekedtünk rá. minden hiba ellenére. amiket viszont írsz, meglehetősen naiv dolgok, ráadásul csak és kizárólag a te szemszögödből, számodra problémás dolgokról szólnak.

a fórum most ilyen. megjegyzem, pár napja még másmilyen volt. érted, még ha most 2 évig ilyen maradna, akkor sem dől össze a világ. mint minden, ez az arculat sem örök. semmi sem örök. a szerelmed, a szüleid, semmi. talán abba lehetne hagyni lassan a drámát, egy nyomorult designváltás történt, se több, se kevesebb.

és ki mondta, hogy nem csinálunk egy barna színösszeállítást? (azt sem mondom, hogy csinálunk) tényleg akkora kérdések és problémakörök ezek, hogy még mindig erről kell beszélni, 1500 hsz után is?

esküszöm, hogy senkit sem szeretnék bántani, se lekezelő lenni, ha bármi így érthető a hsz-eimből, akkor rosszul fogalmaztam. de könyörögve kérek most már mindenkit: hagyjatok minket békében csinálni a dolgunkat, dolgozni. megteszünk, amit tudunk. amit meg nem, nos, azt tegyétek abba a kategóriába, mint amikor a barátnőtök hagymát evett és böfög egyet. zavaró, de attól még ugyanúgy imádjátok. már ha akarjátok.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#1509) Parci válasza Lenry (#1502) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

sosem volt azzal gondom, hogy a közösség változtat valamin, finomít valamin, hekkel. nyilván nem ezrek fogják használni, de még ha így is lenne, akkor sincs gondom. ha ettől valakinek jobb lesz, használja egész bátran. még az is lehet, hogy én is áttérek. :DDD :DDD :DDD

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#1510) DeFranco válasza Parci (#1508) üzenetére


DeFranco
nagyúr

Ennek a felét nyugodtan tehetnéd ON-ba. Sok mindent megvilágít.
Kívánom, hogy továbbra is álljátok meg a helyeteket. Ezért személyesen egyet tudok tenni, benneteket olvaslak, és nem mást. (meg kikapcsolom az AdBlock-ot :) )

[ Szerkesztve ]

(#1511) mexel válasza Winner_hun (#1500) üzenetére


mexel
veterán

Hú de klassz. Ebből lesz operához fogyasztható css laikusnak is? A HWSW-hez is kell használni, a PH-hoz is kellene :) Tudok virtuális sört küldeni :) :R

(#1512) Winner_hun válasza mexel (#1511) üzenetére


Winner_hun
félisten

Nem próbáltam különgöző böngészőkkel, egyelőre csak Firefox. Aztán lehet megy velük, passz.
A virtuálissal ennyi gond van csak: :D

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#1513) mexel válasza Winner_hun (#1512) üzenetére


mexel
veterán

A firefox-hoz való css-t közzé teszed? Vagy esetleg elküldöd?

(#1514) Winner_hun válasza mexel (#1513) üzenetére


Winner_hun
félisten

Majd ha kész lesz:)

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#1515) mexel válasza Winner_hun (#1514) üzenetére


mexel
veterán

Előre is köszi!
Ha esetleg valaki át tudja alakítani operához, az majd remélem megteszi sokak örömére :)
Addig marad a logout :)

(#1516) FF23 válasza Racecam (#1506) üzenetére


FF23
senior tag

Ezt a sok sületlenséget :C
Doktorit lehetne írni a kliséidről, a megbélyegzéseidről, meg a mosópor reklám szintű, tartalom nélküli "azért jobb mert új"-ról.

De mindez hogy kapcsolódik ahhoz, hogy sokan jelezték, hogy megfájdul a szemük? Elhiszem, hogy nem mindenkinek, de sokunknak mégis. Van ilyen.
Ha nem így lenne, a kutyát nem érdekelné, hogy összekevertétek a hivatkozásokat, és újraszíneztétek a kifestőtöket.

Postázós üzenetekre nem válaszolok. Sajnálom...RT-AX58U v1

(#1517) Parci válasza FF23 (#1516) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

nyugi... ;)

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#1518) Racecam válasza FF23 (#1516) üzenetére


Racecam
MODERÁTOR

Anélkül, hogy jobban belemennék, csak a tények: semmi klisé, semmi megbélyegzés nem volt benne. És ha már az értelmét keressük, mert tartalom nem volt benne, távolról sem az, hogy valami azért jobb, mert új. Ilyet sehol nem is állítottam. Ennél kicsit komolyabban is szerettem volna válaszolni, de visszanéztem az ez ügyben ide ebbe a topicba megejtett hozzászólásaidat és rájöttem, hogy teljesen felesleges pazarolni a szót.

********

Nem szeretnék személyeskedni ezért inkább kitöröltem. Írhatod a doktorit. :)

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#1519) Gh0sT válasza Winner_hun (#1500) üzenetére


Gh0sT
addikt

Hogy csináltál ilyen 200 oldalas screenshotot? :) Valami FF addon?

Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

(#1520) Lenry válasza Gh0sT (#1519) üzenetére


Lenry
félisten

Screengrab

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#1521) Thom!


Thom!
veterán

nekem ez a design jóvolna ha maradna :K

színe, szaga :DD

[ Szerkesztve ]

(#1522) Gergő_


Gergő_
őstag

nem vagyok a változás ellen, sokan meg tudják szokni..,
Nincs tervben olyan hogy ki lehessen választani a kinézetet vagy színeket? pl fekete alapon fehér betűk stb.
én a változás óta mindent logouton nézek. :(

(#1523) Lauda


Lauda
félisten

Olyan keresesi opcio nem lesz esetleg, hogy usernevre tudjak keresni a teljes forumban, szekciokban? Tudom, hogy mar kerdeztek, de nem olvastam, hogy jott volna ra valasz, lehet csak en nem olvastam eleg figyelmesen. :)

Gergő_ Mar irta a Parci, hogy nem lesz ilyen opcio, forumozz onnan, ahol kenyelmesebb. :)

[ Szerkesztve ]

(#1524) Gergő_ válasza Lauda (#1523) üzenetére


Gergő_
őstag

sejtettem hogy volt már szó róla:B , de nem volt kedvem 1500hsz-ből 10-et is elolvasni, csak az elsőt olvastam. :D

(#1525) Vasinger! válasza Gh0sT (#1519) üzenetére


Vasinger!
nagyúr

A snag it is tud ilyet. :K

(#1526) Lauda válasza Lenry (#1520) üzenetére


Lauda
félisten

Marha jo ez a kiegeszito, koszi, h beirtad! :R :K

(#1527) Pisztillus


Pisztillus
senior tag

Nos, én megfogadtam Race tanácsát, és úgy nyilvánítok véleményt, hogy használtam pár napig. Mondjuk így is az a véleményem, ami első látásra volt: Nekem tetszik! :K Eltartott egy darabig, míg beleszoktam az új elrendezésbe, de most már ezen is túl vagyok. Nálam minden reggel a PH! átböngészésével kezdődik, és általában valamelyik fórumon a nap is itt végződik.
Én azt mondom, ne adjátok fel, hanem gyerünk tovább előre! Tudom, sokaknak nehéz elfogadni azt, hogy egy folyamatosan változó világban élünk, ahol minden változik, fejlődik. Sarkosan fogalmazva: Aki megáll, az lemarad! Ahhoz, hogy a figyelem középpontjában tudjunk maradni, mindig tudni kell valami újat, frisset felmutatni, szvsz. (Patikus vagyok, és ez az én szakmámra is vastagon igaz.)
Végül köszönöm az egész csapatnak, Parci-val az élen a sokévi kitartó munkát, időt és energiát, amit a PH!-ba és társlapjaiba öltek, és remélem, hogy örök életűek lesznek, hogy nekünk mindig legyen PH!-nk! :D

És egy OFF a végére: Sajnos - szvsz - a rohanó és fejlődő világ mellékterméke, hogy itt időnként olyan megnyilvánulásokat látok a HG-k és modik felé, ami szerintem nem igazán megengedhető. Érthetően mondva ha ezt én egy tanárommal vagy a szüleimmel szemben engedtem volna meg, olyan sallert kapok, hogy ihaj. Ezért kérek mindenkit, hogy csak higgadtan, nyugodtan írjon. Indulatok helyett képzeljük magunkat a másik oldalra, és gondoljunk bele abba, hogy így is minden olyan pofon egyszerű?

[ Szerkesztve ]

Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György

(#1528) Dexter68 válasza Parci (#1189) üzenetére


Dexter68
addikt

Köszönöm. A többszázak nevében :)

Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu

(#1529) remington2 válasza Pisztillus (#1527) üzenetére


remington2
senior tag

Az oldal szép és jó. Ámen.

[ Szerkesztve ]

They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D

(#1530) Chaser válasza Racecam (#1506) üzenetére


Chaser
titán

Neked meg az összeesküvöselméletek gyártása helyett azt kellene megérteni, hogy sokunknak fáj ettől a színöszeállítástól a szeme? Kápise'? :(((

Parci : Nagyon röviden: én mikor felajánlottam hogy segítek átolvasni a cikkeket, még választ se kaptam az illetőtől. Nyilván mindet nem tudnám átnézni, egy részét igen. Még az is előfordulhat, hogy én is hibázok, de több szem többet lát -legalábbis amíg ki nem folyik- alapon gondoltam, én segítek, hogy jobb legyen a fórum, én aki annyira szar ember vagyok hogy egy rohadt avatart nem kaphattam. Ha én fel tudom ezt ajánlani nyilván lettek volna többen is, tudod egy bolond százat csinál:) Nem kellett, hát jó, legyen új design régi formában.
Designváltásról: értem, hogy kellett változtatni, még mindig azt mondom az legyen a legkisebb gond hogy megszokott dolgok más helyre kerültek, most jobb vagy rosszabb helyre lényegtelen, meg lehet szokni. A zavaró színeket viszont nem lehet megszokni. Valaki csinálna rá kis kaput, és Racecam már majdhogynem fóbiásnak nevezi:D Na itt a baj, lehet sokunknak nem a legjobb a szemünk, de sok embernek a másik oldalon meg csőlátása van. Elég nagy cégnél dolgozom én is, ha a fórum belső életével nem is vagyok tisztában, azért sejtem miről beszélsz. Napi szinten találkozok a cégnél olyan fejlesztéssel ami muszáj, holott -szerintem- lennének fontosabb dolgok is. Ha fejleszteni akartok hajrá, innen úgyse szólhat bele senki. Részemről annyi, hogy még mindig szívesen segítenék a cikkek átnézésében, nem nagy dolog, de az összkép hatásához fontos. Még mindig nem tudták elvenni a kedvem a fórumtól, ennyivel hozzá tudok járulni, hogy esetleg jobb legyen. Beszéltem:D :R

Winner_hun: Siess, mindjárt este van:D :U

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#1531) Racecam válasza Chaser (#1530) üzenetére


Racecam
MODERÁTOR

Mondtam én, hogy nem így van? Írtam olyat valahol, hogy ez lehetetlen? :F Ráadásul én leginkább az új címlapról beszéltem.

Egy valamit kértem csak, hogy ne első blikkre mondjon bárki véleményt, hanem hagyjon időt a megszokásra. És most már komolyan mondom, megérdemelnétek, hogy én is úgy beszéljek veletek, olyan hangnemben, ahogy azt sokan megengeditek velem, velünk szemben, holott pl. Te sem vagy a haverom, ezért elvárom a minimális tiszteletet, amit én is megadok nektek. Felfogtad? :F

u.i.: De látom, kibújt a szög a zsákból, nem kaptál egyéni avatart, jó okkal és továbbra is a sértettség beszél belőled. :(

[ Szerkesztve ]

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#1532) Chaser válasza Racecam (#1531) üzenetére


Chaser
titán

"Te sem csináltál tulajdonképpen mást, csak visszahoztad a régit, mert így érzed magad "biztonságban". Tipikusan az az ember vagy és ezt nagyon komolyan nem bántásnak szánom, aki a befogadás, megismerés helyett, inkább a semmin ne változtassunk vonalat képviseled."

A többit hadd ne idézzem, visszaolvasol és látod mit írtál Winner_hun-nak. Valaki akinek nem teszik a szín sémája, változtat és ebből te messzemenő következtetéseket vonsz le. Te tipikusan az az ember vagy -és ezt nem bántásnak szánom:)-, aki csak a maga szemszögéből nézi a dolgokat. Régen nem így volt...:) Nem tudom hol beszéltem veled tiszteletlenül, majd megosztod velem ha úgy gondolod. Avataromról csak annyit, ha nekem nem járt nagyon sok embernek szintén nem járna, akinek van....a következetesség elvét követve, te úgy látszik mást követsz. Én ettől függetlenül amiben tudok segítek, írni úgy ahogy tudok, rajtam nem múlik. Nem az avatarért fórumoztam eddig se, nem 600 nap reg-gel szaladtam avatart kérni mint sokan és elhiheted ha akarom másik nickkel lenne avatarom, ha ezzel nem is :P De valahogy túlélem hogy chaser pingvin marad, amúgy is az maradt volna kis változtatással:) Félreértés ne essék, nem azért segítenék hogy abból a ph profitáljon, csak az olvasók miatt, hatalmas sérelmemet félretéve. Most ha nagyon kötsög lennék azt mondanám, örüljetek neki, hogy nem lett avatarom, én meg annak örülök, hogy valamennyire tudok írni és nem érdekel mi van a nevem alá írva, akkor is elmondom amit gondolok, még ha az esetenként kellemetlenségekkel is jár...Mivel nem vagyok -annyira:D- kötsög, így csak azt mondom, ha valamivel jobbá tudom tenni a fórumot a továbbiakban akkor megteszem, van itt sok jó arc akiért érdemes. A motiváció ugyan más, de szerintem a célunk ugyanaz :R

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#1533) Parci válasza Chaser (#1530) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

helyesírás javítás: a site-on ha ehhez jogod van, minden site minden anyagához jogod van. a rendszer azt sem tudja kezelni, ha te javítod, és közben más is belejavít, ergo simán felülírjátok egymás munkáját. stb. lényeg a lényeg, nem annyira egyszerű ez az egész, mint ahogy azt elsőre gondolnánk (mert tényleg semmi hiba sincs abban, hogy egy pár, írni tudó lelkes ember besegítene).

de köszönjük a felajánlást, ha valaha mozdulunk a "közösségi lektorálás" :) irányába, gondolni fogunk rád.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#1534) Racecam válasza Chaser (#1532) üzenetére


Racecam
MODERÁTOR

Tényleg felesleges ebbe belemenni, az valóban Winnernek szólt, de neki kifejezetten azért, mert mindenáron a régit szeretné vissza, ami ugyanúgy nem hibátlan. Én a helyében, ha már értek hozzá, színeztem volna magamnak valami olyat, ami a saját elképzelésem szerint való. Persze ez egyáltalán nem egyszerű nullától indulva, aki próbálta már, az tudja. Összehangolni úgy a színeket, hogy jól is nézzen ki, olvasható is legyen és mindenre jusson egy árnyalat, elég nehéz. Tehát neki inkább csak a konzervativizmusát "kritizáltam". :)

De a mondandóm többi része, szerintem ez elég világosan kiderül már egy általánosabb megfogalmazás volt és leginkább az új címlapot kritizáló megjegyzésekre vonatkozot, még ha ez talán nem is derült ki belőle. Ráadásul ellentétben az erre érkezett kritikákra itt sem mondtam, hogy az új feltétlenül jobb. Ellenkezőleg, azt kértem mindenkitől, hogy hagyjon magának időt, hogy ez kiderüljön. Egy új böngészőt sem egyszerű megszokni úgy, ha feltelepítem, elindítom és ha valamit nem, vagy nem ott találok ahol megszoktam, ez egy szar felkiáltással már törlöm is. Kell idő az átszokásra és ha már legalább annyira ismerem, mint a régit, na akkor fogom tudni eldönteni, hogy ez most ez jó, jobb nekem, vagy maradok a régi programomnál.

Lassan már tényleg unalmas, hogy ezt ismételgetem, de látom, hogy van benne igazság, a visszajelzések is ebben erősítenek meg. De most már tényleg befejezem. :)

[ Szerkesztve ]

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#1535) Chaser válasza Parci (#1533) üzenetére


Chaser
titán

Félreértelmezted, fel se merült bennem, hogy lektoráljak, mondjuk pm-ben átküldi az illető én meg átolvasom, ennyi. Ha szükséges javítom és visszaküldöm. Nem kívánnék belefolyni a leközlés és szerkesztés folyamatába, arra ott az "elkövető":). Ha ehhez alá kell írnom valami bizalmassági okmányt annak sincs akadálya, esetleges tartalmi hibákra meg ott a topik, én csak a helyesírást nézném. Ha akarsz megtalálsz, ha nem akkor nem :R

szerk: Racecam : Peace:D :R Tökéletes -mindenkinek- soha nem lesz semmi, de legalább törekedni kell rá.

[ Szerkesztve ]

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#1536) mexel


mexel
veterán

A médiában majdhogynem aranyszabálynak kell elfogadni hogy a médiaszereplők (és közszereplők) nem vehetik fel a kesztyűt ha "lentről" a közönségből, átlagembertől kapnak valamilyen támadást, kritikát mert akkor mással sem kellene foglalkozniuk. Egyszerűen nem kell reagáljanak rá, ne válaszoljanak, menjen ela fülük mellet, mert tudják hogy olyan nincs hogy valami/valaki mindenkinek jó legyen. Volt rá pár példa hogy egynémely "celeb :DDD " válaszolgatott a fórumokba amikor megtalálta mit írnak róla, vagy visszaszólogatott, azonnal még jobban támadta mindenki.
Most itt is a tulajoknak, házigazdáknak kicsit így kellene felfogniuk ezt. Ők most itt közszereplők, mert egy ilyen oldal, és főleg fórum sok ember előtt nyitott, ráadásul a használata nincs korhoz nemhez és intelligenciához kötve. várható volt hogy lesz sok hozzászólás mind pozitív és mind (főleg) negatív irányból. Ha valaki viszont közönséges bunkó módon szól hozzá, azt nem kell felvenni, el lehet olvasni, és kész, az a hozzászólót minősíti. Ha ilyen emberekkel akar valaki vitázni akkor csak úgy lehet ha lemegy a szintjükre, de ott úgy is ők győznek a rutinjukkal. Nem érdemes foglalkozni velük.
Van viszont egy másik oldal, aki nem bántóan, de leírja a véleményét, még azt is ha nem tetszik neki akár a szín, akár az elrendezés. (én pl az első táborba tartozom, de van logout így nem hőbörgök)
Ezeket az embereket már érdemesebb komolyan venni, hiszen ők a felhasználók, és felhasználók nélkül egy oldal nem lehet nagy. Valószínűleg rossz az alkotóknak hogy sokaknak nem felel meg maradéktalanul a munkájuk, de ezt nem sértődéssel kell megoldani, hanem figyelni hogy mi lehet amin érdemes csiszolni. (nem mondom, hogy itt nem figyeltek, mert már látható néhány változás, kösz)
A lényeg, hogy nem kell bántani senkit azért, mert nem örül az újnak. A fejlesztés jó dolog, de ha valami jó akkor kár piszkálni :) Nem lehet hogy a fórumot sem csak a tartalom hanem a szín miatt is használták sokan? Annyi más fórum van, de ezt jobb volt nézni, valóban nem bántotta a szemet. A barátságos pasztellszínek megnyugtatóan hatnak ha valaki egész nap monitor előtt ül. Az elrendezés az viszont valóban szokható, abba kár belekötni, ha tetszik ha nem, ez az igazi fejlesztés, ha muszáj.
Na mindegy, csak ennyi :)

(#1537) Racecam válasza mexel (#1536) üzenetére


Racecam
MODERÁTOR

Szerintem ebben nincs vita köztünk. Egy percig sem vitattuk, hogy mindenkinek lehet és meg is van a véleménye, annyira nem, hogy ezt már eddig is maximálisan figyelembe vettük, sok mindenen változtattunk. A gondok mindig ott kezdődtek, ha valaki úgy beszélt, olyan formában adott hangot a véleményének, mintha a seggéből rántott volna ki. Te is tudod, hogy bizony volt ilyen, a "mi ez a fos"-tól kezdve az "ezen dolgoztatok fél évig? Kár volt"-ig bezárólag. Persze, hogy ha ilyesmit olvasok, elszakad a cérna. Gondolom, ha csak egy pillanatra a másik oldalra képzeled magad, még jobban megérted.

De a celebes példádra visszatérve, azért az szerintem elvárható, hogy ha én (mi) tisztességesen beszélünk a fórumtársainkkal, akkor hasonlóan tisztességes hozzáállást várunk el. Az nem megy, hogy minket büntetlenül lehet "alázni", ezt türjük el és eszünkbe ne jusson szóvátenni. Meg egyébként is, én nem vagyok "celeb". :N :D

[ Szerkesztve ]

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#1538) Chaser válasza mexel (#1536) üzenetére


Chaser
titán

Úgy 95%-ban egyetértek veled, részemről még annyi, hogy nem csak a szín miatt fórumoztam itt legtöbbet:) Rendkívül jól kezelhető volt mindig az oldal, ezek fejlesztése is jó irányba mozdult szinte mindig, ez a mostani nekem több nap után is idegen. De eddig jó volt, elég sok fórumon ott vagyok, mondhatom 98%-ban csak ide írok meg itt olvasok, a legtöbb tag jó fej, a legtöbb moderátor/házigazda is, elenyésző -2-5%- részükkel van néha konfliktus, de akkor nagyon:D Tartalmilag jó az oldal, ha egyszer arra adnám a fejem, hogy csinálok többedmagammal valami hasonlót erős konkurenciánk lenne:D :R Kinti világban is megvan ez az arány, csak ott könnyebben el tudom simítani, vitruálisan nem mindig sikerül sajnos de törekedek rá.

Racecam : Részemről is volt fosch, szemem világának féltése ezt váltotta ki :U :K

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#1539) mexel válasza Racecam (#1537) üzenetére


mexel
veterán

Persze, csak azért mondom, hogy az ilyenekkel inkább ne foglalkozzatok, lehet hogy 12 éves éretlen, vagy igazi bunkó aki ilyet ír, rájuk kell hagyni. A regisztráció pár perc és könnyü egy nick mögé bújva így beszélni. Magatokat dühítitek csak fel az ilyen embereken, és az ember ilyenkor paranoiássá válik, és minden negatív kritika már csak bosszantóan és nem építően hat. Persze, ebgem is idegesítene, de már rájöttem hogy nem szabad ezzel foglalkozni. Ennyit tudnak, rájuk úgysem hatnak az észérvek :) Na további jó munkát mindenkinek, nem folyok ebbe jobban bele, én csak nézgelődő vagyok :)

(#1540) Parci válasza Chaser (#1535) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

nagyon-nagyon ki vagyunk ám centizve időben. privátban nem is lehet átküldeni egy cikket, más formátum (nem rios fórum formátum, hanem html) stb. ezért mondom, hogy még a legapróbb dolgok sem annyira egyszerűek sajnos... :(

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#1541) Parci válasza Chaser (#1538) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

no, azért a fórumon szerkezetileg szinte semmi sem változott. :) az egyetlen dolog, amit végre megcsináltunk, hogy az összes menüt és opciót egy helyre hoztuk a jobb oldalra, de aki szerint ez visszalépés, az biztos bármilyen gazságra képes.. :DDD

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#1542) HXY


HXY
addikt

Nekem pár napja azt írja ki új hozzászólásnál, hogy a
Kapott adatok érvénytelenek.

(#1543) Chaser válasza Parci (#1540) üzenetére


Chaser
titán

Figyelj, akkor feltölti az illető egy ftp-re wordben vagy ahogy akarja, én meg visszatöltöm lektorálva:D kiegészítéssel a névben, persze ez csak úgy működne hogy megegyezünk egy idő intervallumban, pl 10 perc, 15 perc, amennyi idő alatt vissza kell küldeni, én se ülök mindig itt, van hogy napokig nem fórumozok. Aztán ha más is besegít akkor már jók vagyunk, minden kezdet nehéz tudod:) De nem erőszak, én elmondtam mennyit "profitálnék" ebből.

2 változás van ami nagyon idegen, a kereső pozíciója, nekem még mindig balra mozdul a kezem:) A másik meg, hogy a témaindítás is elkerült a nekem megszokott helyről, persze ezeket túl lehet élni. Meg a címlapon -nekem- keszekuszaság van, hogy a fototrend eltűnt az fel se tűnik, sztem azt soha nem olvastam. viszont ezektől nem fáj a szemem. Most így nappal a színtől se, hogy balról is jön fény meg jobbról a lámpa, de este :( Kiskaput használva túlélem, én elhiszem hogy piros ban gom mellett megnyugtatóak a kék linkek meg nevek, lehet az én szemem se fájna:D

Hsz-t gyűjtünk, hsz-t gyűjtünk? :P Mindjárt hívok egy modit ;]

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#1544) PhoenixK


PhoenixK
őstag

Az OFF-ok színén lehetne még csiszolni egy picit? Túlzottan beleolvad a háttérbe...

"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"

(#1545) Winner_hun válasza HXY (#1542) üzenetére


Winner_hun
félisten

3.6-os FF?

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#1546) Chaser válasza PhoenixK (#1544) üzenetére


Chaser
titán

És nagyon durván kivilágítanak belőle a sz_máj_lik ;]

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

(#1547) Wolverine válasza mexel (#1536) üzenetére


Wolverine
félisten

Viszont akit a fórum színei zavarnak, annak ott a lehetőség valamelyik másik portál alól használni azt... Akár a Logout, akár a Gamepod esetén hasonló színösszeállítással lehet fórumozni, mint a korábbi PH-s.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#1548) mexel válasza Wolverine (#1547) üzenetére


mexel
veterán

Azt teszem :)

(#1549) HXY válasza Winner_hun (#1545) üzenetére


HXY
addikt

Igen.

(#1550) Barthezz2 válasza Parci (#1541) üzenetére


Barthezz2
MODERÁTOR

Én továbbra is azt kérdezném, hogy a fenti boxoknak nem akartok valami keretet adni? Mondjuk mint a PH felirat amiben van olyan feketét. Így szerintem nagyon hülyén néz ki ott fent.
Más bajom nincs, a többi dolog bejön :)

Everybody lies.

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  [Re:] Megújult a Prohardver! (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.