Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  [Re:] Megújult a Prohardver! (téma lezárva)

Hozzászólások

(#1901) Parci


Parci
HÁZIGAZDA

mert a réginél senki sem nyafogott állandóan, h ne volna jó. most visszakerült a régi(hez hasonló) színösszeállítás, és ez már így is marad. ami nekünk igazán fontos "makacsságilag", az a címlap, tartalmi oldal, archívum stb. ott úgy is a saját fejünk (és a kattintási számok) után megyünk.

amúgy ez a barnás színösszeállítás is jó lett, igazából mindkettő jó, és két különböző stílus. egyszer talán majd lehet választani közöttük. addig marad a barna.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#1902) UdVi86 válasza Parci (#1901) üzenetére


UdVi86
aktív tag

Csak egy javaslat. #ccc vagy #999 háttér előtt #039 valamint #000 betűszín. Kék is, szép is és a szeme se fájdul meg senkinek.
Példa:

(#1903) Parci válasza UdVi86 (#1902) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

vége. lezártuk a kérdést. nem taknyoljuk tovább a fórumot.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#1904) tlac válasza Parci (#1903) üzenetére


tlac
nagyúr

helyes :R
viszont a hozzászólás írásánál is jöhetnének a régi színek :K

(#1905) Parci válasza tlac (#1904) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

majd megcsináljuk. vagy így hagyjuk, h mindenkinek jusson egy pici a kedvenc színeiből... ;]

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#1906) stevve válasza 7 (#1897) üzenetére


stevve
nagyúr

Szemfájás a kékes kombinációtól... :U Mondvacsinált indok. Szerintem egyszerűen sokan nem képesek vagy hajlandóak a változásra, kompromisszumra.
Én nem lettem volna ilyen demokratikus.

Mellesleg így az OFF hsz-ek olyan halványak, mintha beteg lenne a fórum. Csak a kép látszik rendesen, meg a logout blog felirat. Mindegy, ti tudjátok.

(#1907) #31757056 válasza stevve (#1906) üzenetére


#31757056
törölt tag

Ki merted mondani amit én nem akartam, nehogy valaki sértésnek vegye, de most már nem érdekel. Ha tényleg igaz lenne ez a szemfájósdi, akkor sokan jobban tennék, ha nem is járnának az internetre, vagy még jobb ha inkább be se kapcsolják a számítógépet :R

(#1908) PhoenixK válasza Parci (#1903) üzenetére


PhoenixK
őstag

Saját magam ellen beszélek, de jól teszitek! Igazából az első nagyon finom hangulás után zárni kellett volna ezt a topic-ot!

"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"

(#1909) stevve válasza Parci (#1901) üzenetére


stevve
nagyúr

"ami nekünk igazán fontos "makacsságilag", az a címlap"

Nagyon helyes. :K Az szerintem modern és nagyon jó lett, nem lenne érdemes megint bántani, főleg annak fényében nem, hogy bizonyosan sok időt, energiát fektettetek bele eddig is.

(#1910) Ricco_hun


Ricco_hun
senior tag

Ha már ennyire visszajött a barnás háttér, akkor az off-ok szövegszínén is tekerni kéne, mert így nagyon fárasztó olvasni az off-okat.

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

(#1911) brd válasza stevve (#1906) üzenetére


brd
nagyúr

Szerinted. Szerintem pedig rosszul gondolod, és inkább az a mondvacsinált indok, hogy a kellemes megjelenésű fórumot leváltó rideg, hideg, és a szem számára kellemetlen megjelenést kritizálni merők (vagy csak a kellemesebb megjelenésre javaslatot tevők) a maradiak, és nem hajlandóak a változásra, kompromisszumra. Miért kell elszúrni a jót, csak azért mert változás kell? Nem lehet, hogy egyszerűen csak a színösszeállítás nem tetszik nekik? ;)
Szerencse, hogy nem vagy az üzemeltetők között. :P
Az OFF-ban egyébként egyezik a véleményünk, kevésbé olvasható így, kicsit még lehetne sötétíteni a hátteret. :D

The only real valuable thing is intuition.

(#1912) Barthezz2 válasza 7 (#1897) üzenetére


Barthezz2
MODERÁTOR

Már kétszer kérdeztem, és nem kaptam választ.. Ki az a sokan, honnan tudjátok, hogy mennyien? Szerintem ebben a fórumban ha összeszámoljuk, nem vagyok benne biztos, hogy többen vannak, akik panaszkodtak, mint akik nem, és akkor hol van ez az egész taglétszámtól. Az meg szerintem nyilvánvaló, hogy inkább a panasz jött ide, mint hogy most mindenki leírja 20x, hogy neki tetszik.
Nade nem az én dolgom, de szerintem így semmi értelme nem volt az egész színjátszósdinak, maradhatott volna a régi, kapott volna egy középre igazítást, és akkor nincs ez az egész.

Everybody lies.

(#1913) Parci válasza Barthezz2 (#1912) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

én meg már kétszer leírtam: ennyi, itt a vége, úgyhogy a miérteket felejtsük el. mindegy miért. egyébként azért, mert megmondtam naposnak, hogy legyen barnáspirosas, ő pedig, bár nem értett teljesen egyet, de megcsinálta. end of story.

az off színen lehet majd még reszelni.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#1914) PhoenixK válasza brd (#1911) üzenetére


PhoenixK
őstag

Namost kinek mi a kellemesebb...? Nekem speciel a kék tetszett.
Megjegyzésként: Az, hogy mennyien sírtak-rítak az új design miatt ebben a topic-ban nem teljesen mérvadó. Vegyük pl a te "építő" jellegű hsz-aidat, és te végig relatíve finoman fogalmaztál! Viszont volt itt egy-két hisztérika, és ennek a nagyon kisebbségnek a hangja vol túl nagy!

"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"

(#1915) Barthezz2 válasza Parci (#1913) üzenetére


Barthezz2
MODERÁTOR

Nézd, én nem fogom ütni az asztalt, hogy kérem vissza a kéket, mert a régi barnára sem mondtam sosem rosszat, csupán szerintem így felesleges volt egyáltalán kék-szürkére tenni, meg úgy ez az egész. De tényleg, ti tudjátok, én csupán nem értem, hogy a jól kigondolt(gondolom) ötletet, mért kellett eldobni, mert pár embernek nem tetszett.
Az viszont mindenképp becsülendő, és dicséretes, hogy hallgatok ránk, fórumozókra. Még akkor is ezt mondom, ha a legutóbbi lépéssel nem értek egyet.
Innentől meg fórumozok szép csendben tovább, és várom azt a skin váltó gombot ;] :D

Ja meg jut eszembe, volt arról szó, hogy az MA megkapja majd a régi új PH színt. Tényleg? Mert akkor probléma megoldva :D

[ Szerkesztve ]

Everybody lies.

(#1916) UdVi86 válasza Parci (#1913) üzenetére


UdVi86
aktív tag

Az "ennyi itt a vége"-t már sokkal korábban kellett volna mondani. Nem ilyenkor, mikor pár ember nyavalygása miatt, dobjátok a jól megálmodott színvilágot, amivel új designt adtatok a prohardvernek és a fórumnak és visszatértek a régihez. Kár volt fejleszteni. És azt ne mondja nekem senki, hogy css-ben olyan nagy munka átírni 3 színkódot.

De lezártam a dolgot, emiatt még fogom használni a fórumot.

(#1917) Findzs


Findzs
addikt

nekem így is jó a színezés meg amúgy is jó volt
de a mostani barátságosabb mint az a rideg kék :K

nekem még mindig a főoldal elrendezése nem jön be
nem a tartalommal van bajom hanem a logikátlan összevisszasággal

és szerintem nem ugyanazok szólják meg a piros színt mint akik megszólták a kéket

"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."

(#1918) stevve válasza brd (#1911) üzenetére


stevve
nagyúr

Ne érts félre, nem az a "maradi", akinek nem tetszett, hanem az a botor, aki ezt azzal indokolja (értsd: azzal takarózik, ha már nincs más érv), hogy szemfájást, fejfájást okozott a "rideg" kék. Ez bullshit. Sajnos sok olyat ismerek, akik éjjel is mindenféle háttérvilágítás nélkül guvadnak a monitorra és szidják a világosabb oldalakat. Ezzel nem tudok sem egyet érteni, sem azonosulni.

Más. Az, hogy a piros és a barna meleg szín, csak egy dolog. A kék meg komoly a szürkével. És? Nem lehet egy szakmai fórum komoly? Na mindegy.

Findzs:
Én egészen addig azt hittem, hogy a változás miatti nyavalygásnak már vége, amíg piros nem lett. Akkor jöttem a topikba, szóval nincs igazad abban, kik szidják a pirosat. :)

[ Szerkesztve ]

(#1919) WonderCSabo


WonderCSabo
félisten

Uraim! nagyon zsír lett a rég-új dizájn, köszönjük. Asszem sikerült megtalálni az arany középutat. :K

(#1920) brd válasza stevve (#1918) üzenetére


brd
nagyúr

A szemfájást/fejfájást mondjuk én sem értem, nekem sosem volt ilyenem ettől, egy kis háttérvilágítás valóban csodát tesz (de tudom, hogy van, akinek érzékenyebb a szeme, ezért kicsit túloztam korábban ;) ), azonban a kékes hátterű fórum kellemetlen volt, ilyen egyszerű. Szerintem nem azzal van a baj, hogy modernizálunk, még azzal sem, ha ez a fórumot is érinti, de ha egy nagyon jól eltalált színösszeállítást megváltoztatnak, egy ilyen, nagy olvasottságú fórumon egy rosszabbra, azt nehezen tudom megérteni. Nem az a baj, hogy más, hanem hogy rosszabb, pl. a mobilarénás is más, mégis, még az is jobb, mint a kékes összeállítás, pedig ott fehér a középső hasábon kívüli rész. Nem volt baj a kékkel sem, pár percre jól is néz ki, de aki mondjuk legalább fél órán keresztül egyfolytában fórumozik, annak nem hiszem, hogy ne lenne kellemesebb a mostani, vagy akár/inkább a régi barnás összeállítás (nem szebb, hanem kellemesebb) hosszútávon.

The only real valuable thing is intuition.

(#1921) grabber válasza WonderCSabo (#1919) üzenetére


grabber
addikt

Jó neked.A kéket sikerült megszoknom.Most,hogy visszaállították ez a piros bántja a szemem.A bejelentkezési név túlságosan felhívja a figyelmet,meg ez a piros sem tetszik. :(

(#1922) WonderCSabo válasza grabber (#1921) üzenetére


WonderCSabo
félisten

(#1923) Parci


Parci
HÁZIGAZDA

zárjuk le szerintem a kinek tetszik a fórum és kinek nem kérdést. tökéletes megoldás nincs, a mostani a végső (off hsz betűjén tekerünk még, meg a háttérben fenntartjuk a jogot a hangolásra, de a barna+piros verzió marad).

mégegyszer: ez a végső, tehát kár véleményt mondani róla, nagyon-nagyon sokan megtették már. a topikot nem szeretném zárni, de inkább csak az írjon, aki valami újat tud hozzátenni. köszönöm!

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#1924) stevve válasza Parci (#1923) üzenetére


stevve
nagyúr

Azon esetleg nem gondolkodtatok, hogy a mobilaréna "gadget" feljebb menjen a főoldalon a gamepod környékére? Így kicsit oylan, mintha mostoha gyerek lenne ott a lap alján. nagyon építő ötletem nincs, max. az, hogy felcserélném a gamepod-dal és a gamepod jöhetne közvetlenül alá.

[ Szerkesztve ]

(#1925) Parci válasza stevve (#1924) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

ott fogunk rendezkedni egy picit, valszeg mindhárom box egymás alá kerül, sokak örömére.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

(#1926) grabber válasza WonderCSabo (#1922) üzenetére


grabber
addikt

Olvastam,de vagy hamar kész lesz vagy nem,mert nem ez a legfontosabb dolog szerintem.Attól még használható a forum :)

(#1927) 7 válasza Parci (#1925) üzenetére


7
addikt

Oromteli fejlemeny. :K

Apropo, igy, hogy az oldalsavok hattere is atszinezodott kicsit barnasabbra, mar az en szemem sem kezd el haldokolni par perc olvasas utan az oldalso sargak miatt. Hatarozottan kellemes lepes volt, koszonom. :)

[ Szerkesztve ]

(#1928) Findzs válasza Parci (#1925) üzenetére


Findzs
addikt

azta, az jó lenne :K

"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."

(#1929) stevve válasza Parci (#1925) üzenetére


stevve
nagyúr

Ok, köszi az infót. :R

(#1930) hackeeeee


hackeeeee
Jómunkásember

A főoldalon csak nekem nincs banner?

Véleményem szubjektív...

(#1931) stevve válasza hackeeeee (#1930) üzenetére


stevve
nagyúr

Nekem sincs. Eddig fel se tűnt. :)

(#1932) hackeeeee válasza stevve (#1931) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Akkor nem nálam van a hiba, oké. :) Köf.

Véleményem szubjektív...

(#1933) WonderCSabo


WonderCSabo
félisten

Sztem az új hsz/új privát ablakot is színezzétek barnára. Nagyon nem jó ez így, hogy nem egységes.

(#1934) Lenry válasza WonderCSabo (#1933) üzenetére


Lenry
félisten

de hisz barna...

viszont a "sikeres hozzászólás, rögtön továbbítunk" felirat kék maradt

[ Szerkesztve ]

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#1935) WonderCSabo válasza Lenry (#1934) üzenetére


WonderCSabo
félisten

A szürkés háttére gondoltam, nem illik oda.

(#1936) eXodus válasza Parci (#1925) üzenetére


eXodus
őstag

most már nem kell ;]

(#1937) Barthezz2


Barthezz2
MODERÁTOR

Nekem egy olyan építő jellegű megjegyzésem lenne, hogy itt a fórum hasábjai mellett megjelenő "legfrissebb anyagok" részhez nem lehetne 2-nél több friss címet betenni?
Általában úgy jövök PH-ra, hogy már eleve meg van nyitva pár fórumablak, és ott szoktam figyelgetni az aktuális dolgokat, és ha valami érdekel, akkor rábökök. Viszont kevésbé maradnák le dolgokról, ha több cím ott lenne. Tudom, menjek főoldalra, de így szoktam meg, és ha már változás közben vagyunk, gondoltam megjegyzem a dolgot, hátha :)

Everybody lies.

(#1938) Lenry válasza Barthezz2 (#1937) üzenetére


Lenry
félisten

kerülő megoldás: használj RSS-t

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#1939) hackeeeee válasza Lenry (#1938) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Jogos. :)

Véleményem szubjektív...

(#1940) mexel


mexel
veterán

meglátogattam a ph fórumot, és azt látom hogy újra barnás. Köszönjük!

(#1941) Barthezz2 válasza Lenry (#1938) üzenetére


Barthezz2
MODERÁTOR

Ez is egy opció :) De attól szerintem még lehetne bővíteni :DDD

Everybody lies.

(#1942) hackeeeee


hackeeeee
Jómunkásember

Örömmel vettem észre hogy a linkek újra pirosak lettek. :R

Véleményem szubjektív...

(#1943) Depression


Depression
veterán

Ha már végképp nincs mit csinálni, akkor majd (azaz tényleg ráértek ezzel foglalkozni) megnézitek, hogy opera mini (4, mert csak ezt használom)-nél, ha nincs széttördelve az oldal, akkor mitől lassul be teljesen? Ez csak az új forum motorral szerelt változatban van így, de egy mozgatás is 3-4 másodpercbe telik így.

Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.

(#1944) hackeeeee válasza Depression (#1943) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Opera mobile-al nem vettem észre ilyet. :U

Véleményem szubjektív...

(#1945) grabber válasza hackeeeee (#1944) üzenetére


grabber
addikt

Mert csak opera mini 4 alatt hal be :U De már leírtam egyszer mert végignéztem az összes operával

(#1946) Depression válasza hackeeeee (#1944) üzenetére


Depression
veterán

A mini java alapú, és tömörített dolgokat tölt le. Ezért is írtam, hogy ráér. Meg gondolom elég nehéz kiszűrni azt, hogy mi lehet a gond.
(A mobile nekem is jó, de az napok alatt kimerítené a havi net keretemet, és percekig tölt be egy oldalt.)

Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.

(#1947) D1Rect


D1Rect
félisten

Megújult a szövegdoboz is? :))

(#1948) Panther


Panther
HÁZIGAZDA

Na, végre azt hiszem teljesen elkészült az új típusú lenyílós menük AutoScrollja (kinyitáskor az aktív elemhez scrolloz, és a teljes kinyílt menürészt is láthatóvá teszi). :)
Valami katasztrófa ami ezen a téren a böngészőkben van... pedig azt gondoltam hogy ez valami egész egyszerű kis cucc lesz talán. Aztán szívtam vele mint a torkos borz.

[ Szerkesztve ]

[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]

(#1949) Findzs válasza Panther (#1948) üzenetére


Findzs
addikt

aha
frankón müxik :K
köszi :R

"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."

(#1950) dqdb válasza Panther (#1948) üzenetére


dqdb
nagyúr

Az direkt van vagy bug, hogy a menü lenyitása, becsukása, majd ismételt lenyitása esetén már nem görget oda az aktuális elemre?

Nem csodálom, hogy szívtál ezzel. Operában összedobtam rá egy user JS-t, mielőtt megcsináltad, aztán Firefox alá írhattam újra az egészet. A sima scrollTo() helyetti intelligens scrollozással pedig nagyon szép lett a végeredmény :R

tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  [Re:] Megújult a Prohardver! (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.