Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1201) CactuS válasza sutszi (#1199) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Nem írtam, hogy egy ember, aki egyetemista és mellette dolgozik az lenézendő lenne vagy a főiskola/egyetem mértéke lenne egy adott ember képzettségének - saját egyetemi tapasztalat alapján nem gondolnám -.

Elnézést, ha félreérthető voltam, én nem arra értettem a kódolást, hogy nekiáll hegeszteni a html kódot, hogy helyrehozza amit a frontendes elrontott. Nekem egyik ismerősöm sok éve már ilyenben dolgozik, beszélgetések alapján nála előfordul, hogy ránéz adott esetben a kódra, de ez lehet a helyi pozíció sajátossága vagy az ő szakmai múltjából jövő rossz berögződés, passz, ennyire sose mentünk bele anno, volt vidámabb témánk is a melónál. :B Ha ilyen kollégák között mozogsz, biztos jobban meg tudod ítélni, hogy mi az általános. :R

Azt nem is írtam, hogy automata tesztelő lesz valakiből ennél az állami képzésnél, de szerintem ezt ők sem állították sehol.

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#1202) Derrewyn


Derrewyn
senior tag

Hát srácok, én valószínűleg a munkáltatói papír miatt hullok ki.
A cégem (multi hazai leány vállalata) könyvelőkkel egyeztetve sem találja okát, hogy miért kellene ilyet kitölteniük, és könnyen lehet nem lesznek hajlandók "pályázóként" aláírni az 1/B mellékletet.
Az adóügyekkel foglalkozó kolléga szerint ez a papír a szervezők részéről inkább amolyan sötétben való tapogatózás és hozzánemértésből fakadó túlbiztosítás, vagy esetleg arról lehet szó, hogy tényleg így akarnak megszabadulni azoktól, akik munka mellettt végeznék.

[ Szerkesztve ]

(#1203) sutszi


sutszi
veterán

#1200 aryes : Ha ésszerű keretek között végzed a tesztelő melót akkor ez bőven rendben van.

#1201CactuS : Akkor az ismerősöd esetében a pozíció sajátossága. Fejlesztési folyamat szintjén sok kérdést vet fel egy ilyen helyzet ami cégenként is eltér...

Automata tesztelőt nem írtad, csak nálad jött elő és nem akartam, hogy valaki félreértse miről szól majd a rendezvény.

Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

(#1204) krizmo_


krizmo_
Topikgazda

Friss infó:
"Csak akkor keletkezik a résztvevőnek visszafizetési kötelezettsége, ha az számára felróható. A felróhatóság kérdéskörét a Ptk. pedig az elvárhatósághoz köti. Ez gyakorlatban azt jelenti, hogy ha valaki minden tőle elvárhatót megtett azért, hogy a képzést teljesíteni tudja, de az nem sikerül számára, akkor az nem felróható.
Mi minősül jelen esetben elvárhatónak:
- A résztvevő részt vett a képzés konzultációin.
- A résztvevő nem hiányozott többet, mint ami a Felnőttképzési szerződésben megengedett.
- A résztvevő az e-learning tanulásmenedzsment rendszerben a tananyagokat végignézte és teljesítette. - A résztvevő a vizsgákon megjelent.
- Siekertelen vizsga esetén a résztvevő 2 db pótvizsgán megjelent. - Sikertelen vizsgák esetén a résztvevő az elérhető mentor segítséget igénybe vette."

Tehát, akik amiatt nem mernek belevágni, mert vissza kell fizetni, azoknak hajrá, tegyetek meg mindent, és nem lesz semmi gond. ;)

(#1205) Aryes válasza krizmo_ (#1204) üzenetére


Aryes
nagyúr

Na most aki emiatt mondta vissza első körben, az most :W

(#1206) krizmo_ válasza Aryes (#1205) üzenetére


krizmo_
Topikgazda

Én voltam annyira biztos magamban, hogy így is bevállaltam, lehet ilyen embereket akartak, akik nem riadnak vissza, hiszen az ő érdekük is az, hogy sikeresen elvégezd a képzést... Igazából, a szerződésben korábban is szerepeltek a fel nem róható okok, csak most kibővítették...

(#1207) Create.


Create.
addikt

Arra a forgatókönyvre azért kíváncsi lennék, hogy mi van, ha nem jön össze az 1000 ember (amit kétlek).

(#1208) TheNewDawn válasza krizmo_ (#1204) üzenetére


TheNewDawn
addikt

De ilyet csak azok kaptak, akiket Progmastershez vettek fel nemdebár? Többi képzőnél még nem hallottam ilyet.
Újratervezés 15526 . verzió :D

(#1209) Create. válasza TheNewDawn (#1208) üzenetére


Create.
addikt

Hát igen, ez most megint nem fair azokkal szemben, akik az elején mondták emiatt vissza. Ezt nem 1 hét alatt kellett volna lebonyolítani, ha már 5 hónapig húzták előtte.

[ Szerkesztve ]

(#1210) TheNewDawn válasza Create. (#1209) üzenetére


TheNewDawn
addikt

Csak mert most én is gondolkozom, hogy mégis aláirjam, mondjuk nem tudom hogyan, mert holnap reggel 9 re reménytelen felérnem Pestre.
( márpedig ezt jelöltem be mondván hogy úgysem megyek) Meg én hivatalosan nem kaptam semmi ilyen levelet, szóval honnan tudjam, hogy ez tényleg igaz-e és a Codecoolnál is így lenne ?

(#1211) Create. válasza TheNewDawn (#1210) üzenetére


Create.
addikt

Ha nem kaptál, akkor nyílván nincs lehetőséged.

(#1212) TheNewDawn válasza Create. (#1211) üzenetére


TheNewDawn
addikt

Jaa, hogy akkor csak a Progmastersnél van ez, másik 3 képzőnél nincs ? :D
Az még nagyobb vicc lenne....

(#1213) Create. válasza TheNewDawn (#1212) üzenetére


Create.
addikt

Mivel válaszolnod kellett volna 4-ig rá, de nincs mire, valószínűleg ők egyben adják le. A többi meg lehet leadta egyből, ahogy írtál, hogy nem vennél részt.

(#1214) TheNewDawn válasza Create. (#1213) üzenetére


TheNewDawn
addikt

De nem írtam, hogy nem vennék részt :) Sőt, időpontot is jelöltem ki hogy mikor írok alá. ( Az más kérdés hogy eszem ágában sem volt megtenni) De attól még azoknak is kapniuk kellett volna/tudniuk erről, akik nem írtak ilyet, nem ?

[ Szerkesztve ]

(#1215) Create. válasza TheNewDawn (#1214) üzenetére


Create.
addikt

Ha leadtad, hogy mész aláírni, akkor holnap mehetsz. Ha nem, akkor nem.

(#1216) TheNewDawn válasza Create. (#1215) üzenetére


TheNewDawn
addikt

Csak NAGYON NEM mindegy hogy mit....

(#1217) Create. válasza TheNewDawn (#1216) üzenetére


Create.
addikt

Most nem értem már, hogy mi a problémád. A felróhatóság mindenkire vonatkozik majd, ha arra gondolsz.

[ Szerkesztve ]

(#1218) TheNewDawn válasza Create. (#1217) üzenetére


TheNewDawn
addikt

Igen arra. Meg arra hogyha így van, akkor ezt nem random FB csoportból kellene megtudnom, hanem ki kellett volna küldeniük mindenkinek egy mailt minimum vagy nem ?

(#1219) krizmo_ válasza TheNewDawn (#1208) üzenetére


krizmo_
Topikgazda

Ezek NSZFH irányelvek. ;)

(#1220) Dark Archon válasza TheNewDawn (#1210) üzenetére


Dark Archon
addikt

Miért kellene 9-re felérned? 9:00 - 19:00 volt az idősáv, amit nekem küldtek. De mondjuk én is visszamondtam, szóval lehetősége lesz másnak üzemeltetőnek.

[ Szerkesztve ]

Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

(#1221) krizmo_ válasza Create. (#1207) üzenetére


krizmo_
Topikgazda

Összejön, mert olyanoknak is küldtek ki e-mailt, akik korábban visszaléptek, hogy igazságos legyenek, ha esetleg a visszafizetés miatt rettentek meg.

(#1222) Create. válasza krizmo_ (#1221) üzenetére


Create.
addikt

Na ja, de lesz olyan, aki okt 26-án nem fog kezdeni szerintem.

(#1223) krizmo_ válasza Create. (#1222) üzenetére


krizmo_
Topikgazda

Meglátjuk, hogy lesz...
Egyébként, olyan is van a topikban, aki biztosan részt fog venni ezen a képzésen? :B

(#1224) Spec


Spec
őstag

Ez a felróhatóságos rizsa csak jogi maszlag és semmin nem változtat az ég világon. Aki emiatt nem akar aláírni, azt ez a duma se fogja megnyugtatni.
Ha valami porszem csúszik a gépezetbe akkor meg bizonyítgathatod, hogy most ez számodra felróható volt-e vagy sem. Mehet a levelezgetés, sőt még akár ügyvédet is fogadhatsz. Mondjuk 2,5 milláért megéri már az ügyvédet is felfogadni. Hagyjuk már...
Eleve a visszafizetés mint olyan, hogy egyáltalán felmerült, az a felháborító. Visszafizetni olyan valamit lehet, amit te magad jogtalanul kaptál meg, vagy vettél fel. Akkor lehetne ez jogos, ha ez a 2,5 milla átfutna az én kezemen, és én dönteném el kinek adom, és mire, de ugyebár ez nem így van.
Tételezzük fel, hogy lenne egy kamat mentes hitel, vagy támogatás, amire én pályázok, megkapok 2,5 millát, amit elkölthetek arra, hogy szerezzek egy IT végzettséget.
De itt nem kapok semmit, hanem csak a képző intézmények számláján landol egy összeg az én "fejem" után. Hozzáteszem kb. 5-8x szorzószám alkalmazásával. Akkor ezt milyen alapon kéri bárki is vissza tőlem?
A pótvizsga díjat, vagy sikertelenség esetén egy bizonyos kvázi "fájdalom" díjat még elképzelhetőnek tartanék, amit természetesen piaci alapon határoznának meg, de nem ezt. Ez nonszensz teljesen mindegy hogy próbálják magyarázni a dolgot.

"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine

(#1225) dudikpal válasza krizmo_ (#1223) üzenetére


dudikpal
aktív tag

Ma voltam aláírni...husszezerér', h a fene essen a sok pesti cégbe :DDD
Eredetileg a cc-t jelöltem volna, de csak azért, mert van miskolcon irodájuk, az 150km-el közelebb lett volna. Viszont az meg bukó, hogy ha jól emléxem, ez az 1edüli képző, akinél nem lehet utólagos megnézéssel kvázi kiváltani a hiányzásodat, mivel nem rögzítik az online alkalmakat...

(#1226) krizmo_ válasza Spec (#1224) üzenetére


krizmo_
Topikgazda

Ha részt veszel a képzésen égeted a ~ 2,5 milliót amit 1 emberre szántak, ezt amúgy részarányosan kell visszafizetni, és nem 2 hét után az összeset. Ha az egyetemet (államilag finanszírozott képzést) nem végzed el, akkor ott is ki kell fizetned, ez most sincs másképp, igénybe veszel valamit, aminek ára van, és ha nem teljesíted a szerződés rád eső részét, akkor igenis jogos, ha utolér a szankció, ezen nincs semmi meglepő.
Nem értem a felháborodásod. Szerettél volna indulni a képzésen, de nem sikerült, vagy egyáltalán nem is érdekelt a dolog :F

(#1227) krizmo_ válasza dudikpal (#1225) üzenetére


krizmo_
Topikgazda

Mivel jöttél fel BP-re, hogy ennyibe került? :DDD

(#1228) Spec válasza krizmo_ (#1226) üzenetére


Spec
őstag

Nem vagyok felháborodva, igazából már nem is érdekel az egész. Csak inkább az önérzetemet sérti ez az arrogáns egyoldalú hozzáállás, amit diktálnak.
Igen, szerettem volna indulni, de 79,8%-os súlyozott eredménnyel végül be se adtam a jelentkezésemet sehova, mert a képzés maximális rugalmatlansága, és nem "ügyfélbarát" stílusa, főleg ami az időbeliséget, és a szerződéses feltételeket illeti számomra elfogadhatatlan.

"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine

(#1229) dudikpal válasza krizmo_ (#1227) üzenetére


dudikpal
aktív tag

Benzin, matrica, reggeli, ebéd, nekem meg a sofjőrnek, útközbeni wcdíj stb.
Ettől a visszafizetésesditől már a hátam izzad. Nem tudom ki van tisztában azzal, hogy az államilag támogatott képzések mindegyikén ilyen feltételek vannak, aki még nem volt ókájén, lehet nem tudja.

(#1230) Jablocskov válasza krizmo_ (#1226) üzenetére


Jablocskov
tag

Leegyszerűsítem, a szerződést aláírva, vállalod, hogy adott esetben ki kell fizetned valamiért 2,5 MFt-ot, ami nem ér még 1 MFt-ot sem. Aki szerint ez nem tisztességtelen, annak baj van az értékrendjével.
Úgy lett volna korrekt a dolog a résztvevők felé, ha mondjuk az van a szerződésben, hogy nem teljesítés esetén a képzési költség 50 százalékát kell visszafizetni. Ezzel is elérték volna, hogy ne jelentkezzenek olyanok, akik nem gondolták komolyan.
Kár érte, mert így valószínűleg sok jó eredményt elért ember is visszalépett, ami rontani fogja a képzés színvonalát.

[ Szerkesztve ]

(#1231) krizmo_ válasza Jablocskov (#1230) üzenetére


krizmo_
Topikgazda

Ha olyan jó eredményt értek el, akkor miért féltek attól, hogy nem sikerül levizsgázni a végén :F Nem biztos, hogy azok voltak a legtehetségesebbek, akik magas százalékot értek el, tekintve, hogy sokuknak hogy sikerült mindez....
Beáraztak valamit, ennyibe kerül, ez az ára, eldöntheted, hogy kell-e vagy sem. Azon kár vitázni, hogy a mai világban mennyi a feltüntetett ár, és mennyi a valódi érték... Semmi sem drága, csak van amire nem mindenkinek van pénze. ;)

(#1232) TheNewDawn válasza krizmo_ (#1231) üzenetére


TheNewDawn
addikt

Már sokan, sokszor leírtuk, de látom 15526.ra se sikerül megérteni :) :(
NEM attól félnek sokan ( én sem) akik 80% vagy afölötti eredményt értünk el ( én special önerőből úgy hogy a vizsgára a 1.5 óra helyett 38 percem volt, ha nem így van akkor lehet 90% az összesitett eredményem nem 80) hogy nem sikerül levizsgázni és vissza kell fizetni a pénzt.
Hanem kismillió más dologgal van problémám illetve másoknak problémája a képzés elejétől kezdve, hadd ne kezdjem el sorolni.

(#1233) Create. válasza krizmo_ (#1231) üzenetére


Create.
addikt

Így van, itt a legkisebb gond szerintem is a visszafizetés, amin sokan rugóznak. A visszalépők nagyrésze valószínűleg a munkával való ütközés miatt lépett vissza (jó, így elő jött persze a visszafizetés is, de a hiányzás miatt és nem a képessége miatt). A % meg semmit se mutat, akkor mutatott volna, ha mindenki ugyanazt írja papíron, kirendelt helyen.

ha lesz még ilyen, akkor most ez egy tesztüzemként felfogható.

[ Szerkesztve ]

(#1234) krizmo_ válasza TheNewDawn (#1232) üzenetére


krizmo_
Topikgazda

Akkor nem neked szól, nem kell rajta részt venni, ez ilyen egyszerű. ;)
Egyébként, egy olyan hozzászólásra válaszoltam, amiben a visszafizetés aggálya a téma. ;)

(#1235) TheNewDawn válasza krizmo_ (#1234) üzenetére


TheNewDawn
addikt

Rendben, igaz, mea culpa :) Egyébként félreértés ne essék, én pl a program jószándékát nem kérdőjelezem meg, annak ellenére sem, hogy lerí az egészről, hogy kezdettől fogva ugye kapkodva született, és a szervezők közben döntöttek csomó dolog kapcsán ad hoc, és igazából így kb mostanra sikerült eldönteni a feltételeket, amiket ugye májusban kellett volna még.

Szerintem ha lesz ebből 2.0 jövőre, akkor nem kizárt, sőt, remélhető hogy minden sokkal flottabbul és kiforrottabban fog menni. Addig marad részemről az SOS munkakeresés most és mellé Udemyről vett kuzusokból önszorgalomból szabadidőben programozás tanulás :) És majd lehet jövőre bevállalok egy ilyet, hátha akkor már rugalmasabbak lesznek és lehet pl majd napi 4 órában is, munka mellett :) Akik meg mégis aláírták, azoknak egy kalappal és sok sikert :)

(#1236) krizmo_ válasza TheNewDawn (#1235) üzenetére


krizmo_
Topikgazda

Már korábban akartam kérdezni, hogy a munkaügyi központokban nem ajánlottak neked képzéseket? Idegen nyelvet is lehet tanulni, és a képzés ideje alatt fizetve van a TB-d, és némi pénzt is fizetnek. Ha ilyesmi érdekel, akkor érdemes ennek utánakérdezned.

(#1237) Jablocskov válasza Jablocskov (#1230) üzenetére


Jablocskov
tag

#1231 krizmo_

Nem a visszafizetés tényével van baj, hanem a mértékével. Úgy árazzák túl a képzést, ahogy akarják, de ne velem fizettessék ki, ha úgy adódik.

[ Szerkesztve ]

(#1238) Dark Archon válasza krizmo_ (#1236) üzenetére


Dark Archon
addikt

Ugyan nem tőlem kérdezted, de nekem semmit sem ajánlottak a foglalkoztatási osztályról, pedig úgy töltöttem ki a papírokat, hogy vállalom az átképzést.

[ Szerkesztve ]

Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

(#1239) sutszi válasza Jablocskov (#1237) üzenetére


sutszi
veterán

Akkor számoljunk együtt...(Többiek is beszállhatnak fentebbről...)

Van egy képzés ami összesen 640 óra. Az egész pályázat egyik alapköve, hogy 1 óra ára bruttó 4000Ft-ban van maximalizálva.
A két számmal végzett nem túl bonyolult szorzás kiad egy 2 560 000Ft-os összeget.
Soknak tűnik? Nézzük meg kicsit jobban. A 640 órás mennyiséget nincs mit elemezni. Olyan mint amikor veszel 4kg krumplit...ennyi van a csomagban.
Nézzük az egységárat. 4000Ft/óra. Szerinted ez sok? Akkor tegyük mellé, hogy jelenleg egy angol magántanár óradíja 3000Ft-ról indul...de 3500-4000 egyáltalán nem ritka...

Akkor most ennek fényében gondolja újra mindenki, hogy egy piacképes és specifikus tudásnál mennyire sok ez az óradíj... Mert aki erre azt mondja, hogy sok, az fordítva ül a lovon.

Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

(#1240) róland válasza Jablocskov (#1230) üzenetére


róland
veterán

A 4.000,- Ft/óra tandíj teljesen normális piaci alapú költség. 640 óránál, annyi amennyi. A gond ott van, hogy azokat az órákat is beleszámolják a 640 órába, amiben nincs tényleges oktatás, hanem egyéni vagy csoportos feladatmegoldást végzel. (Gyakorlatban így 8.000,- + Ft-ra jön ki egy óra.)

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#1241) Create. válasza sutszi (#1239) üzenetére


Create.
addikt

Ha csak 1emberrel foglalkozna, akkor rendben lenne. De itt 25fő lesz egy csoportban. Egy tanár díja sincs 800ezer egy napra. És akkor azt nem nézzük, hogy amikor egyedül csinálod a házit, akkor ténylegesen nem foglalkozik veled, ami kb duplázza az árat.

De amúgy felesleges matekozni ezen, ennyiben húzták meg az árat, ebbe senkinek sincs beleszólása. Engedjük el szerintem most már ezt a részét.

[ Szerkesztve ]

(#1242) sutszi válasza Create. (#1241) üzenetére


sutszi
veterán

Szerintem meg oszlassuk el a téveszméket...

1. Tanfolyamok működése.
Kiscsoportos foglalkozásban egyedi árajánlat alapján ritka esetben láttam olyat, hogy volt egy képzés aminek a költségét osztották a résztvevők között...Ez nem általános.
Az általános az, hogy van egy tanfolyam aminek van egy X Ft ára. Te azt sem tudod hányan lesztek pontosan. Befizeted és elmész... Majd kiderül, hogy 5 vagy 10 vagy 20 ember lesz. De ettől még te kifizeted az teljes árat.

2. 640 órából kezdjünk visszaszámolni. 8 órás napot vettek alapul. Ez 80 hétköznapot jelent.
Heti 5 nappal számolva ez 16 hét. Ami megfelel az előzetes leírásnak...

A 8 órát meg túlgondoljátok. Ez 5+3. 3 óra közös konzultáció. Illetve 5 óra önálló tananyag feldolgozás és feladat megoldás. De ha figyelmesen olvasol akkor láthatod, hogy 9-17 órás időtartamban a mentorok rendelkezésre állnak... Szóval nem vagy magadra hagyva...illetve a tananyag sem ingyen van.

Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

(#1243) TheNewDawn válasza sutszi (#1239) üzenetére


TheNewDawn
addikt

Csak épp az angol magántanárnál egyedül vagy, nem 25 fős csoportban, és amikor te csinálod nála napi több órában a házi feladatot, azt nem fogja jó esetben beleszámolni az óradíjba :)

(#1244) krizmo_


krizmo_
Topikgazda

Szerintem, már eleget turkáltunk mindenki zsebében, felesleges a továbbiakban erről témázni, mert ettől nem lesz olcsóbb... :U

#1238 Dark Archon
Érdemes rákérdezni, ha nem mondtak erről semmit, hátha van valami. :K

(#1245) Create. válasza TheNewDawn (#1243) üzenetére


Create.
addikt

Na mondom, engem az anyagi része nem érdekel különösebben. Inkább majd a későbbi tapasztalatokra lennék kíváncsi, azért maradok itt.

(#1246) sutszi válasza TheNewDawn (#1243) üzenetére


sutszi
veterán

Az előbb már leírtam, hogy a létszámtól függetlenül határozzák meg amúgy is a tanfolyamok árát... Általánosságban nincs kisebb ár, csak azért mert 10 helyett 20 ember jön el.

A házifeladat fogalmát meg engedjük el. Nem 5 órás házifeladat van. Tananyagot kapsz, amit fel kell dolgoznod. És eközben van egy mentori rendelkezésre állás is... :U

[ Szerkesztve ]

Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

(#1247) Jablocskov válasza sutszi (#1239) üzenetére


Jablocskov
tag

Az angol magántanár rossz példa, mert ott csak veled foglalkozik a tanár. Itt meg 18-20 fős csoportok vannak. Ne szédítsük már egymást!
Az egész onnan indult, hogy kvázi ugyanezt a képzést, ugyanezek a cégek (meg mások is) sokkal olcsóbban kínálják jelenleg is.
Egyébként mindenki maga dönt, hogy milyen szerződést ír alá. Korrekt úgy lett volna a dolog, ha ezeket a feltételeket az elején közlik.

[ Szerkesztve ]

(#1248) krizmo_


krizmo_
Topikgazda

Megkezdődött a "3. kör" is, már 73%-tól is lehet reménykedni.

(#1249) TheNewDawn válasza krizmo_ (#1248) üzenetére


TheNewDawn
addikt

Sőt már 72 től is, frontendre is :D
Jó, hogy 80% al meg első körbe nem vették fel oda az embert. De mondjuk, fog ez menni még bőven 70% alá is :P

(#1250) krizmo_ válasza TheNewDawn (#1249) üzenetére


krizmo_
Topikgazda

Nem kellett volna minden képzést betenni, és nagyobb lett volna az esély. ;)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.