- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
pixelking
tag
Valaki valamit a zenelejátszó online felületének eltűnéséről?
-
Kornel
veterán
válasz
GoldhandRent #4196 üzenetére
én most frissítettem.
tapasztalatom még nincs, de gyorsan ment az OTA frissítés. -
GoldhandRent
őstag
most akkor a v37-ben milyen hibák, bugok vannak ? (v30-hoz képest?)
érdemes frissíteni rá ? -
csabi236
tag
Sziasztok. Ki milyen mobilnetet használ a telefonján, nekem 500 MB telenoros van de nem a legstabilabb. Valakinek valami ötlete jobb szolgáltatásra? Köszi. Üdv
-
t.imi
addikt
válasz
Sir Sparrow #4179 üzenetére
Az első az edigitől volt, másik nincs meg, megvárom a 4g-t. Hátha jobb/gyorsabb a kamerája. Fentebb linkeltem 2 képet, az mtk kissé lagymatag képeket készített.
Mall.hu-n 63 volt a sárga, 114helyett 75 a fehér, most egy árba hozták őket.
-
Weeman1
veterán
V37-es rom-nál a mikey alkalmazást el sem lehet indítani.
Rögtön az alkalmazás leált,amint rányomok.
Másnál jó? -
Graphics
Jómunkásember
válasz
MolnarZolee #4181 üzenetére
Lesz hamarosan, nekem is ez az infóm.
Hivatalos helyről
+ mindenhol cikkeztek már róla
-
west76
aktív tag
válasz
GoldhandRent #4174 üzenetére
Menteni mindig jó és hasznos, de az adataid nem vesznek el a frissítéstől.
-
GoldhandRent
őstag
ha 30-ról 36stabilra vagy 37multira frissítem (előbbi a frissítőből, utóbbi SD-ről) akkor minden esetben kell backupot csinálni ? elvesznek a beállítások (héttérkép, hívóazonosító, stb) vagy megmaradnak ?
utoljára 17-ről frissítettem 30-raott meg mindegy volt..most viszont már belaktam
-
Chaser
legenda
válasz
Graphics #4170 üzenetére
4,3-mal is megy, 1s-sel használják, csak nem minden funkció él. 4,2-vel nem tudom, de azért tesztelhetem hogy megy-e
Nézegetve a linkelt smart órákat/karkötőket, nekem nagy ívben elment a kedvem az mi-től..hát 10-12$-ért jó lett volna, amennyiért beharangozták. Füles mondjuk fontosabb, alig várom a gyárit, hogy össze tudjam hasonlítani a fake verzióval. Olyan brutális 50hz tartományt még egy füles se nyomott mint ez, mondjuk nem is voltak drága füleseim.
-
gyulagy
tag
csináltam gyári adatok visszaállítása.
mindent törölt...... -
Weeman1
veterán
válasz
MolnarZolee #4166 üzenetére
Akkor fel is dobom.
-
Weeman1
veterán
V37-es romon próbálta már valaki a Wsm Tools-t?
-
MolnarZolee
tag
Végre sikerült működő modded google playt telepítenem
[link] -
west76
aktív tag
válasz
szepnorbee #4157 üzenetére
Wipe data nem gondolnám, hogy kell, cache és dalvik wipe-ot csináltam gyorsan mert az valóban elfelejtettem, köszi
-
west76
aktív tag
Frissítettem a 37-es multi rom-ra, lehetséges, hogy ezzel érezhetően jobban merül az aksi? Esetleg rajtam kívül tapasztalt valaki ilyent?
-
gubabela
senior tag
Témák között találsz jó pár féle lock screent, tudsz válogatni, csak nem mindegyik tudja rendesen kezelni a latin betűket. Romot tudsz máshogy is cserélni. Csak töltsd le amelyik verzióra frissítenél, másold át a telefon vagy sd-re a zipet, utána indítsd újra a telefont. Tartsd benyomva a power+volume down gombokat, akkor a telefon belép a recovery menüjébe. Ott tudsz romot telepíteni is. Előtte azért csinálj egy mentést.
-
n42
tag
Sziasztok, anno javasolta vki, hogy az updater apk-t telepítsem újra és akkor tudok majd rendszert frissíteni, sajnos ez nem működik, nem tudja felrakni.
olyan, mintha a telón nem is lenne ez a progi.
de feltelepíteni se engedi, valaki belefutott már ebbe a hibába? egyébként eredeti rom v30-as...
A másik egy kérdésem volna, hogy a lock scree nköralakú indítópultjának programjait le lehet cserélni? sms-t évente kétszer küldök, de viberezni rendszeresen viberezek, esetleg a négy helyet nem lehet nyolcra kibővíteni?
-
Chaser
legenda
válasz
Sir Sparrow #4144 üzenetére
Nekem elég a tavalyi. 3 teló, olcsó lenovo. Az egy dolog hogy nem küldték el csak kamuztak. PP visszaadta a pénzt. De a telók mégis megjöttek
3-ból kettő hibás, egyiknél csíkos képernyő, másikkal már nem tudom mi volt, harmadik később esett szét. Ezek ilyen C kategóriás maradványokat sóznak el sztem, utoljára rendeltem tőlük bármit is. Ha teló akkor minideal, nem trükköznek, persze nem hibátlanok ők sem. De már egyénileg kb nem éri meg rendelni a tréfa miatt semmit + várakozás ugyanúgy.
szerk: On, kellene valami app amivel lehet fixálni a magok órajelét, lehetőleg úgy, ha akarom egyenként ki is tudom őket kapcsolni, bár ez már annyira nem is érdekel, 8x1,5G-nek örülnék.. Kipróbáltam sok mindent, de egy idő után mind visszadobja 1140mhz-re. Kezdem unni
A teló rendszerével lenne gond?
Az MP450 ebben a telóban hány magos? Erről egyik progi se mondott semmit, és van belőle több verzió elvileg.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Sir Sparrow #4144 üzenetére
Vedd figyelembe, hogy van olyan bolt az összefoglalóban, ami már megszűnt, vagy más lett a neve... Az általad favorizált bolt a hónapok alatt lecsúszott minőségileg rettenetesen és ez saját tapasztalat. Én már csak a minideal vagy ha nagyon muszáj geekbuying oldalról rendelek, illetve csoportos rendelés ha olyan van jó áron.
-
Sir Sparrow
tag
válasz
dzsidzsas #4143 üzenetére
..azt hittem van saját friss negatív tapasztalat antelife-al kapcsolatban! ...az "állítólag" sokszor félreviszi az embert, de minden megeshet persze!
...persze, ha ezt a hozzászólást nézem (gondolom Te is ebből merítettél), akkor elrettentő, de azért van nem kevés pozitív tapasztalat is ahogy nézem...
Egyelőre a topic összefoglalójában az ajánlottak között van az antelife, mint ahogy még sok más is: "A megbízhatóak például: minideal, antelife, geekbuying,, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, etotalk,, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, tmart, tmart UK, lightinthebox, coolicool, 1949deal, malleshop, pontosak, aránylag az árak is jók."
-
dzsidzsas
tag
válasz
Sir Sparrow #4138 üzenetére
Nem tenném, a fórumon nem ajánlják az antelife-t. Állítólag sok a szemét és a javított telefon.
Nekem is feldobta a telefon az új frissítést, de kínai krix-krax-t ír. így nem mertem feltenni. valaki frissítette így? Mert szerintem ez nem a multi - jól gondolom?
-
t.imi
addikt
válasz
Sir Sparrow #4138 üzenetére
mall.hu -n nézegettem. 4g-s még nincs.
-
gyulagy
tag
37-es romot valaki próbálta?
-
Sir Sparrow
tag
És melyik webshopról van szó?
dzsidzsas: A weboldalukon VAT and TAX insurance-nek van írva! Nem lehet, hogy csak a magyar facebook-oldalon fordították el, bár akkor hatalmas baki?!! A cikkben már ÁFA van!
"Import Tax & VAT Insurance Policy
1, For additional 5% of the total cost of the order value, Pandawill will cover any inccurred Import tax and VAT on this order. Customers could choose this coverage at the payment step when placing orders."...ez elég egyértelműnek tűnik (ÁFA+VÁM)! Ennyire arcátlanul vernének át tömegeket?
...ja, és az antelife-al is volt személyes negatív tapasztalat, mert én szemezek velük is?!
-
t.imi
addikt
válasz
Sir Sparrow #4133 üzenetére
A 3. versenyző a nyertes
. Időközben összehozták az árakat, 68 pénz a sárga, kék, fehér, fekete.
-
dzsidzsas
tag
válasz
GoldhandRent #4107 üzenetére
Én nem reklámoznám azt a féreg oldalt, Milestone2 -nek is üzenem (külföldi rendelés fórumon ez már végig éget egyszer). Ráadásul a facebook oldalukkal kitö...., semmire se mentek. Elküldték már őket azon is a francba pár tucatszor. Minideal az egyetlen oldal amit én ajánlani mernék telefon vásárlásra. A vámgarancia átverés!!!!!!!!! Miért? Mert telefonra nincs vám, csak ÁFA. Na ezt is megbeszéltük.
-
pixelking
tag
Sziasztok!
Frissítettem v25ről v36ra (közben mindent legyalultam), de eltűnt a zenelejátszóból az online lehetőség. Hogyan lehetne visszavarázsolni?Köszi előre is.
-
Sir Sparrow
tag
hongmi note = redmi note
Tehát nincs különbség köztük, attól függ melyik piacra szánták. Ázsián kívül inkább Redmi, de amint látod vannak akik Hongmi-nek hívják itt is.
Nem tudom melyik webshop lehet, de a Hongmi/Redmi Note 4 verzióban létezik/létezett:
1. MTK6592M (8 magos proci, magonként 1,4GHz órajellel), 1GB RAM, 8GB ROM, itthon csak GSM hálózaton működik
2. MTK6592 (8 magos proci, magonként 1,7GHz órajellel), 2GB RAM, 8GB ROM, itthon csak GSM hálózaton működik
3. MTK6592 (8 magos proci, magonként 1,7GHz órajellel), 2GB RAM, 8GB ROM, 3G-s hálózaton is megy
4. Qualcomm Snapdragon 400 (4 magos proci, magonként 1,6 GHz órajellel), 2GB RAM, 8GB ROM, 4G-s hálózaton is megy, egy SIM kártyát képes fogadni míg a többi 2-őt, viszont van benne GLONASSAz első kettőt nemigen lehet már kapni, úgyhogy sztem az árban inkább a 3. és a 4. közötti hardverkülönbség lesz, mivel más a kettő. Nem hinném hogy színtől is függ az ára, nem kéne, de akár.
Nézd meg mit írnak a specifikációban róluk! -
t.imi
addikt
Van különbség a xiaomi note és a hongmi note között?
Magyar webshopban előbbi 75, utóbbi 63-68 között van színtől függően -
t.imi
addikt
válasz
tolvaj! #4121 üzenetére
Minőség kiváló/magas, minden létező minőséggel kapcsolatos beállítás a plafonon van.
Ahogy átkacsolom sport módba, rögtön drasztikusan csökken a fényerő a kijelzőn és a végeredmény sem az igazi
Képnek csak a mérete változott, fényerő az maradt olyan, amit látsz.
Felraktam két képet változtatás nélkül:
Autó módban Keze elmosódva, fényerő sem az igazi. Ezért próbáltam a sportot
Sport módRemiel Szerencsés vagy
-
gubabela
senior tag
válasz
GoldhandRent #4127 üzenetére
Nem tudom, hogy olvassa-e a redmi note topicot, de a http://miuiandroid.hu/-n gyakran van fent.(most azt írja, hogy itt volt 38 perce) Írj neki privátot hátha segít, de eléggé elfoglalt, mert ő fordítja a miuis romokat magyarra. Mondjuk ha jól tudom, neki mi3-asa van.
-
Remiel
őstag
-
gyuszito
senior tag
válasz
maggi1886076 #4122 üzenetére
Nekem a tetején egy brutál csík van keresztbe..
-
maggi1886076
addikt
Nekem is megjelent a sárgulás a kijelző alján, és a kijelző bal oldalán. tovább fog ez romlani? kiküszöbölhető ez vmivel?
-
tolvaj!
őstag
-
válasz
Sir Sparrow #4116 üzenetére
Budapesten nagy előny a 4G, még olyan helyeken is tudok vele internetezni, ahol 3G-vel nem igazán tudtam, ugyanis - jelenleg - jóval kevesebb készülék osztozik a sávszélen, mint 3G-n.
-
Sir Sparrow
tag
válasz
Flexy90 #4109 üzenetére
Természetesen tudom, és úgy írtam a WCDMA verziót, hogy az erősebb hardveresen, két SIM-et fogad és tán még kevésbé melegszik és fogyaszt (legalábbis amiket olvastam róla). Egyszerűbb leírni, hogy WCDMA-s verzió és ez magába foglalja a hardveres eltéréseket is.
ollie: GLONASS "felesleges" nekem. Ahogy olvastam itt is bőven jó a GPS ami benne van gyors, pontos, persze tudom, hogy a GLONASS gyorsabb és pontosabb, de nekem elég a sima GPS, ha annyit tud, mint amiket leírtatok róla. Egyelőre nekem a WCDMA verzió specifikációja jobban testhez áll, de kinek mi a fontos.
Mondjuk ez az LTE dolog érdekelne és nem bánnám, ha tudná, de...! Vki azt mondja: itthon egyelőre nemigen lehet kihasználni és elég a 3G. Vélemények?
GoldhandRent: Mondjuk azért irigykedek!
-
GoldhandRent
őstag
válasz
Sir Sparrow #4108 üzenetére
65e FT-ba volt mindenestül... Akkor még volt remény, hogy megúszod a vámot
VOLT :s
de küldtek szilikontokot meg screen protectort is. -
-
Flexy90
senior tag
válasz
Sir Sparrow #4101 üzenetére
"jelenleg csak az LTE verzió van, ahogy nézem, nekem WCDMA-s jönne szóba."
Ezt úgy írtad, mintha nálunk nem működne az LTE verzió. Ugye tisztában vagy vele, hogy ez a 4G és visszafele kompatibilis?
4G FDD-LTE (1800/2100MHz) & TDD-LTE (2600MHz)
3G: WCDMA 900 / 2100MHz
2G: GSM 900/1800/1900MHzAmi lényeges különbség, az a Snapdragon SoC (tehát az itt linkelt romok arra nem jók) illetve, hogy ez a verzió csak 1 SIM-es.
-
Sir Sparrow
tag
válasz
tolvaj! #4104 üzenetére
Értem! ...de gondolom a Wayteq sem ad 1 évnél több garit?!? Az edigital 1 évet ad (és 75e Ft), azt láttam!
GoldhandRent: Erről még nem is hallottam, jól hagzik, de akkor utánanézek! Amúgy antelife-on is 210$, bár neked cakli-pakli vámmal együtt volt 210$, gondolom?!
-
GoldhandRent
őstag
válasz
Milestone2 #4106 üzenetére
PANDAWILL HUNGARY FACEBOOK OLDAL
Itt pedig a Tech2-es (nem TEK9 XD) cikk
használjátok egész.seggel -
Milestone2
nagyúr
válasz
GoldhandRent #4105 üzenetére
Linkelnéd...a cikket
Pandawillen tegnap (kínai) reggel egy órán keresztük 185$ volt, igaz a 4LTE, aztán egy óra múlva 195$ a Crazy Hours-on belül....kár hogy nincs pízem...
-
GoldhandRent
őstag
válasz
Sir Sparrow #4101 üzenetére
Pandawillen van VÁMBIZTOSÍTÁS (!!!!!!!!!!) nagyon megéri ! (még nem próbáltam, tek9-es cikket olvastam róla.
A NOTE ára amúgy is a fellegekben van mostanában, én még 210-ért rendeltem(kína)
-
tolvaj!
őstag
válasz
Sir Sparrow #4103 üzenetére
A xiaomishop.hu ugyanúgy kínában gariztat. A tényleges magyarországi garancia csak a Wayteq-en keresztül érhető el, tehát Extremedigital, esetleg Mediamarkt vagy közvetlen wayteq.hu-s rendelés. Így biztos lehetsz benne, hogy itthon szervízelik és cserélik ha olyan a baja, valamint hosszú távú támogatást kapsz.
-
Sir Sparrow
tag
válasz
#45553408 #4102 üzenetére
Hosszú távra venném, uh az a szempont amit Te említettél fel sem merült, de jogos, bár az csak az 1 éven belüli eladásra vonatkozna én pedig ennél tovább tartanám meg, utána meg már mindegy hogy a kínai vagy a magyar garancia járt le, nem? Vagy utána is nagyobb a lehetőségem a javíttatásra és így az eladási pozícióra, ha pl. a xiaomishop.hu-tól rendelem?
-
Sir Sparrow
tag
Köszi! Egyébként van rossz tapasztalat erről a kettő webshopról vagy az ár miatt írod? Csoportos rendelésnél jelenleg csak az LTE verzió van, ahogy nézem, nekem WCDMA-s jönne szóba.
GoldhandRent: EU wharehouseból rendelted vagy simán? Hát igen, jó volna ha lejjebb menne az ára jelenleg minideal-en sem túl olcsó ($230) és ez még csak a sima ár, ha Kínából jön. ...de azért majd nézegetem, hátha lesz vmi Halloween-es akció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Vírusirtó topic
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest