- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Gondolom email megvan vagy valami megvan, eleve hamisítványt adott el. Vagy vegye vissza vagy feljelented, ezt csalásnak hívják. Lényegtelen hogy ő tudta-e hogy fake a telefon vagy nem.
Kipróbáltam tegnap a modern combat 5-öt, teló nem melegszik csak minimálisan, smooth minden
cpu minden magját fix 1400-re raktam, de leveszi 1140 körülre valamiért. Üzemidő nem csökkent így semmit, simán végigbírta a napot pedig kapott a pofájába rendesen. A rendszer viszont sokkal gördülékenyebb mintha a droid magának kapcsolgatja le/fel a magokat meg órajeleket.
-
weniwo
újonc
válasz
Graphics #3586 üzenetére
OLX-en vettem egy illetőtől, aki Ebay-en vásárolta egy elvileg megbízható eladótól. Igen, tudom, ez így elég hülye döntés volt, nem célszerű ilyen úton beszerezni. Drága volt a tanulópénz. Nagyon csalódott vagyok.
Azért még teszek egy próbát a WayteQ szervizzel, kíváncsi vagyok ők mit mondanak rá.
A bizonytalanság továbbra is bennem van, mert a két mellékelt oldalon felsoroltak közül pár dolog igaz a telefonra pár dolog viszont nem. Lehet csak próbálom meggyőzni magam annak ellenkezőjéről, ami már elég egyértelmű, de sajnos kizárt, hogy bármilyen formában visszakapjam a pénzem, szóval marad a reménykedés. -
Graphics
Jómunkásember
Sajnos ez egy hamisítvány. valaki már a lengyel fórumon is megkérdezte pont ugyanezt,
ha a vaterán vetted, próbáld meg lezongorázni az eladóval, ha aliexpressről akkor pedig dispute nyitás.
Máskor csak megbízható helyről.
Sajnos már a felbontás is elárulja , hogy hamis. a teljesítménye is...
-
weniwo
újonc
Nem rég vásároltam egy Redmi Note-ot, de nem vagyok biztos az eredetiségében. A probléma ott kezdődött, hogy feltettem rá a MiMarketből a Play Store-t, de nem indult el, aztán törölni sem tudtam, mert újraindult a Launcher. Gondoltam nyomok rá egy factory resetet, de ezt követően azt műveli, hogy minden alkalmazásból pillanatok alatt kidob.
Ellenőriztem Antutuval, 30000 pont körüli eredmény mond, de csak "Good" resultot, aztán a chart diagramban már csak 11000 pont körüli az érték. A 2D és 3D teszteket qHD-ban (960x540) futatta le, de a display-re azt írja, hogy 1280x720. A Quadrant eredmény 3600 körül volt. A CPU-Z 1.08 szerint ez egy 8 magos, 1.7GHz-en üzemelő MediaTek MT6572(!!) proci (az MT6572 nem is nyolc magos, csak 4!!, akkor most mi van?!). A GPU Mali-450, ez stimmel. A Hardwer Info szerint szintén 960x540 felbontást ír, de a részletekben meg már 1280x720-at ír. Phone Test multitouch tesztje csak 2 érintést érzékel. A telefonról infórészben azt írja, hogy a MIUI verzója a JHDCNBF30.0.0.0. MiRecovery nincs a telefonon, helyette alap Android Recovery fogad, ha power+hangerő le gombbal próbálom indítani. Ja és képernyőképet is csak 960x540-ben készít.
Ami még gyanús, hogy az akksi narancssárga borításán kissé áttetszik egy 2300mha felirat még valami számsorral, valamint az érintkezőket + és - jelek jelzik kis fehér karikában, ami bizonyos oldalak szerint hamis telefonra utal. Viszont minden más külső dolog arra enged következtetni, hogy eredeti (azok alapján, amiket más külföldi oldalakon olvastam). Pl csillogó, fehér hátlap (nem sima, sárgásfehér), a hátlapot levéve a bal felső csavarbemenetet kis narancssárga MI logó fedi. A telefon IMEI száma a dobozon is, telefon belsejében is, programokban írva is egyezik, és a http://order.mi.com/service/imei szerint is stimmel (utóbbi azt írja, hogy egy továbbfejlesztett Hongmi Unicom 8GB)
Szóval eszméletlen nagy bennem a zavarodottság és a bizonytalanság :S
Szerintetek hamis telefonról lehet szó, vagy csak valami nagyon elcseszett, gányolt ROM-ról, amit valahogy megpróbálhatok kiirtani a telefonról? -
rokarudi
aktív tag
Hm, tényleg jöhetne már a 4.4
[link]
-
Weeman1
veterán
válasz
MolnarZolee #3578 üzenetére
És tényleg tökéletesen működik ez a verzió.
-
Weeman1
veterán
válasz
Weeman1 #3576 üzenetére
Szerintem ez jó lesz:
WSM-Tool+MiTool for Redmi Note -
Hajas Mao
tag
válasz
MolnarZolee #3573 üzenetére
Linket kaphatnék wsm toolshoz?
-
erik35
csendes tag
válasz
MolnarZolee #3568 üzenetére
Üdv nekem is ez volt a gondom ha fent a lucky patcher biztos hogy az okozza. Megnyitod: Toolbox,A Rendszer módosítása Minden patch eltávolítása az Android rendszerből, újra indul és kész.
-
gubabela
senior tag
válasz
MolnarZolee #3568 üzenetére
És egyébként van elég hely a a belső memóriában? Én is most raktam fel a 34-est és simán engedte a telepítést.
-
MolnarZolee
tag
Sziasztok! Feltettem a 34es multit és most nem tudok alkalmazásokat telepíteni, mert azt írja nincs elég hely
-
ZoleeWolf
tag
válasz
Weeman1 #3557 üzenetére
Nekem megy a wsm tools, igaz, hogy először én is kicsit tégláztam a telót mert a frissítés után én is csak a fennlévő appon belül telepíteni akartam, és nekem is megállt újrainduláskor a teló a logónál.
A megoldás, hogy a TWRP-ben újra kell tenni a wsm zippet, és utána már lehet vele újra mókolni -
Graphics
Jómunkásember
válasz
KamuMazsola #3563 üzenetére
Meg kell kérdezni, lehet egy hirdetésbe tették bele a választékot, elő szokott fordulni
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
KamuMazsola #3560 üzenetére
Szerintem simán el van írva az egész hirdetés...
Semmi se passzol..
-
bladegery
senior tag
válasz
KamuMazsola #3560 üzenetére
Azt irja 4g-s, ugyhogy snapi.
-
KamuMazsola
őstag
Szerintetek ebben milyen soc van? Nyolcmagos MTK, vagy négymagos Snapdragon?
-
Weeman1
veterán
válasz
andagraf72 #3558 üzenetére
Az szép.
Akkor kihagyom. -
Weeman1
veterán
Wsm tools-t még most sem próbálta senki v34-en?
-
Flexy90
senior tag
Nem rádförmedtem, csak amire panaszkodtál az user error. Nekem pont az tetszik a MIUI-ban, ha vmit bezárok az tényleg bezáródik, és ilyenkor természetes, hogy értesítést sem küld. Ha home gombot hosszan nyomod, és utána egy alkalmazást lefelé húzol az lockolva lesz és nem zárja be többet.
-
Graphics
Jómunkásember
Na egy FR megoldotta a szinkron problémákat a Gmail-nél.
Antutu is volt frissen, sebesség is javult. Teli volt már szemetelve a telefon.
-
Maxon
tag
válasz
Flexy90 #3547 üzenetére
nem automatikusan zárbe csak ha én ki lövöm az appokat mondjuk Fb, hangauts, stb.... nem, értem miért ?, nem rám förmedni kell, én csak azt írom amit tapasztalok hibát, a romba, amugy egyben van az egész csak furcsa amiket csinál, hiddel nem kezdő vagyok
a 4.4 ben már ki lesz javítva ezek a hibák szerintem ők is tudják hogy ez a rendszer kicsit instabilra sikerűlt
-
Chaser
legenda
Akkor passz, lehet az igo?
én is fel akarom rakni, majd kiderül.
Gyári töltővel is kell neki feltöltéshez vagy 5 óra ha nem több. De két USB hosszabbítón keresztül ment, az lehet gond?
Maxon Te is vettél?
Nálam minden elindul..user error
ilyen jó telefont még úgyse nyírtál ki gatya
-
Maxon
tag
ja mega a gyári gyorsítórol, na arrol ne is beszéljek?!!! úgy ki lövi az appot hogy csak még értesítést se kapsz róla, hogy írtak vagy van valami esemény
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
MIUI V5 eddig gatya!!! más mindenben 10-es
ja és még valami ha valakinek, mi nt nekem is sok app nem indúl akkor ujra kel inditani a telefont nem értem miért de sokszor segít helyre álitani a rendszert
-
Gara1979
csendes tag
Akkor senki sem használja 64Gb SD -el a Redmi Note 3G -t?
-
rokarudi
aktív tag
34-esen próbálta már valaki a wsm toolst?
-
zol71
tag
Rendben köszönöm.
-
zol71
tag
Üdv. Ha Redmi Notra felrakom a 30-as rom helyett a 34-est akkor mindent újra felkell tennem illetve minden beállítás visszaáll?
-
maggi1886076
addikt
Megjött a nillkin kemény tok
egész jó fogása van így a telonak. Meg szép is benne.
-
válasz
Gara1979 #3525 üzenetére
Ez a 4G többet fogyaszt tapasztalat amúgy? Csak mert pl. most cseréltem le a Nexus 4-emet Nexus 5-re, és jóval kevesebbet fogyaszt 4G-n a böngészés az N5-ön, mint 3G-n volt az N4-en úgy, hogy az N5-ben ráadásul sokkal erősebb HW van (az akku meg csak 200 mAh-val nagyobb). Sőt, az N5 topikban azt írják, hogy a 2G-nél is kevesebbet fogyaszt a 4G.
-
Gara1979
csendes tag
Alig 100 mAh -al (3100mAh) tehát nem számottevően kisebb (és állítólag a 4G 10g könnyebb is), és nem mindenhol írják ezt róla szóval lehet hogy kacsa, de még ha igaz sem hatalmas veszteség
Szerk: Úgy néz ki tévedtem nem kisebb az akku
Csak a 4G mobil kicsit gyorsabban használja el az akut a 3G testvérénél.
-
Gara1979
csendes tag
Azt is néztem, mielőtt rendelésre adtam a fejem:
Plusz: Az LTE, Wi-fi ac, Kitkat, Glonass, meg a 64Gb microSD támogatás.
Negatív: Kisebb akku, a CPU & GPU gyengébb, többet fogyaszt, állítólag jobban melegszik, drágább, csak 1 SIM.A Kitkat előbb utóbb kijön a 3G -re is, és a 3G állítólag kezeli a 64Gb SD is (hiába ír csak 32 -t), tehát marad a 4G amit magyar honban nem igazán lehet kihasználni, és a Wi-fi ac ami tényleg villámgyors, csak éppen még nincs sok minden ami használná... és persze a Glonass ami valóban hatalmas plusz, bár a 3G Note GPS -e nélküle is meglepően gyorsan talál műholdat (bár glonass -al biztosan jobb).
Tehát nagy létjogosultsága nincs a 4G választani.
Persze, ha Snapdragon 8xx szériás processzorral adták volna (4xx helyett) én is azt veszem meg. -
dzsidzsas
tag
AnTuTu teszt eredmények, akit érdekelnek a számok:
23-as Rommal: 25.432
30-as Rommal: 30.904
34-es Rommal: 31.334
Majdnem Rommelt írtam -
Jano_023
őstag
Hali, arról valaki hallot már valamit, hogy lesz e utódja a Note-nak ?
-
dzsidzsas
tag
válasz
gyulagy #3514 üzenetére
Nekem csomagként.
Ha a szolgáltató helyett szám jelenik meg, érdemes a hozatott kikeresni és visszarakni ahova tartozol, mielőtt meglepetés ér, főleg a határ mellett, nálunk mindig átmegy az orange-ra (szlovák).
34-t valaki felrakta már, nem szívesen ütném ki a belakott 30-t egy rosszabbra.
-
gyulagy
tag
Pandavill-es fülhallgató számotokra, hogy érkezett csomagként, vagy bedobták a postaládába.
Mert a Pandavill szerint nekem kézbesítették. -
Graphics
Jómunkásember
Sokat babrálom , de meg mindig nem akar menni az autoszinkron gmailbe.
30-as rom. Tipp?
-
Hajas Mao
tag
Valaki próbálta a V34-es multi romot? [link]
-
Gara1979
csendes tag
Amúgy a Kit Kat mikor jön a Note -ra, és mivel lesz jobb ?
Én csak az MiBand kompatibilitásról tudok (ahhoz kit kat kell). -
Maxon
tag
válasz
MolnarZolee #3485 üzenetére
Az a hálozati kód a vodafoné 21670 ha külföldön jársz és van roamingod ott is azt írja ki utána meg a hálozat nevét
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W