Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
west76
aktív tag
Sziasztok, ma csatlakoztam a note használók táborába, eddig nagyon elégedett vagyok. :-) Köszönöm a jó, érthető és hasznos összefoglalót. Túl vagyok a rom frissítésen, jelenleg 34-es fut.
[ Szerkesztve ]
-
west76
aktív tag
Vettem pár hátlapot. Egy napig az elvileg alu keretes üvegfólia hátuljút használtam, nagyon elegáns, nagyon tetszik, de az amúgy sem könnyű telót kicsit nehezíti és vastagabbnak is tűnik vele. De nagyon szép. Most a krómkeretes bőrhatású hátlap van fent, ezt is próbálgatom, ez se csúnya... Minden esetre mindkettő funkcionálisan jó.
-
west76
aktív tag
válasz MolnarZolee #3797 üzenetére
Weeman1: egyelőre nem válok meg tőlük, de ha majd eldöntöttem melyik lesz a végső, akkor szólok
[ Szerkesztve ]
-
west76
aktív tag
Whetstone apk az szükséges, vagy törölhető cucc? Még soha nem találkoztam vele, nem ismerem és google sem sokat segített. Ti tudtok valamit róla?
-
-
west76
aktív tag
válasz GoldhandRent #3864 üzenetére
Nem ettől az eladótól, de nekem van ilyen és nem vettem észre vele jelentős wifi jel erősség változást, amúgy nagyon jól néz ki vele a teló, de kicsit vastagabb és nehezebb is, más bajt én nem láttam vagy tapasztaltam.
-
west76
aktív tag
Én meg a próbálkozások után visszatettem egyelőre az eredetit, ami könnyű, kézreáll, kényelmes, csak ugye fehér...
-
west76
aktív tag
Frissítettem a 37-es multi rom-ra, lehetséges, hogy ezzel érezhetően jobban merül az aksi? Esetleg rajtam kívül tapasztalt valaki ilyent?
-
west76
aktív tag
válasz szepnorbee #4157 üzenetére
Wipe data nem gondolnám, hogy kell, cache és dalvik wipe-ot csináltam gyorsan mert az valóban elfelejtettem, köszi
-
west76
aktív tag
válasz GoldhandRent #4174 üzenetére
Menteni mindig jó és hasznos, de az adataid nem vesznek el a frissítéstől.
-
west76
aktív tag
válasz MolnarZolee #4271 üzenetére
Nálam is 37-es multi rom van fent és simán másolok pc-ről tel-re és vissza felé is. Ja és xp van a pc-n
[ Szerkesztve ]
-
west76
aktív tag
válasz maggi1886076 #4295 üzenetére
Én még nem találkoztam olyan hibával, ami akadályozna a normál használatban
-
west76
aktív tag
válasz maggi1886076 #4297 üzenetére
Nálam műkodik a multi változatban
-
west76
aktív tag
válasz Sir Sparrow #4326 üzenetére
Végül is honnan rendelted? Amúgy a backup-olt appokat szerintem felejtsd el főleg ha adatokat is mentettél és vissza akarod rakni az új telóra, mert összekeverheti a rendszert. Nyugodtan a playről szedd le ami kell, sok kellemetlenségtől kímélheted meg magad egy friss, tiszta telepítéssel ;-)
-
-
west76
aktív tag
válasz Sir Sparrow #4345 üzenetére
A micloud nélkül is teljes életet lehet élni Én sem használom semmire...
-
west76
aktív tag
válasz Graphics #4473 üzenetére
Miért? Ha szinkronizálja a régi telójával a miaccountját amire az sms-eit visszaállítja akkor elvileg verziófüggetlenül az új telójára vissza is tudja tenni szintén egy szinkronizálással. De az sms backup progik is jók biztosan. Mondjuk ez csak logikailag megközelítve, mert én sms-t soha nem állítok vissza, sőt általában olvasás után törlöm.
[ Szerkesztve ]
-
west76
aktív tag
válasz Sir Sparrow #4659 üzenetére
Az összefoglalóban megtalálod a teendőket, a 17-es romban nincs benne az updater apk.
-
west76
aktív tag
válasz Sir Sparrow #4662 üzenetére
Én a multilang 37-est javasolnám, innen le tudod tölteni.
Az updater apk-t meg az sd gyökerébe a legegyszerűbb. De olvasd el az összefoglalóban lévő leírást, van 2 linkelt post is ami a 17-es és ehhez hasonló (nem kívánatos) ROM okosításáról szól a vége felé.
-
west76
aktív tag
válasz Sir Sparrow #4666 üzenetére
Ja, biztos benne van, ha az szimpatikusabb, akkor a global a neked jó választás. Azért írtam a multit, mert gondoltam a romot is cserélni fogod és a multiban van rendes magyar nyelv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest