Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uuser
tag
Sziasztok !
Rendeltem egy Note-ot a Minideal-ről, "Free Shipping - SG Post- Registered Airmail" szállítással. Habár türelmetlen típus vagyok, nem akartam a DHL-es szállításért ( és annak az áfáját is ) fizetni. Szeptember 4.-én a tracking number alapján "despatched to overseas" a státusza a küldeménynek, tehát útnak indították. Akinek van ilyen rendeléssel tapasztalata, megírhatná hogy kb. mégis mikorra érkezik meg a teló.
Addig is szorgalmasan olvasgatom a fórumot. -
-
Uuser
tag
válasz tolvaj! #3178 üzenetére
Chaser :
Köszönöm, ez már kicsit több infót tartalmaz mint az előző válaszod.Tolvaj! :
Igen, engedte a Paypal-t.
Töprengtem egy sort én is rendelés előtt, de igazából időm van kivárni, van másik telefon amíg megérkezik és végül azért döntöttem így, mert talán átcsusszan - tudom minimális az esélye - valahogy vámkezelés nélkül. Ellenben a 2-3K különbség sem mindegy nekem
Az, hogy feltörték a Minideal-t, milyen veszélyeket tartalmaz számomra ha már úton van a teló ? -
Uuser
tag
Sziasztok! Nem akarok senkit félrevezetni vagy rábeszélni a külföldi rendelésre, mert szerintem nekem piszok nagy mázlim volt. 30.-án hajnalban rendeltem ingyenes szállítással SGpost-al. Itt a fórumon nem sok jóval bíztattak a szállítás idejével kapcsolatban, de örömmel jelentem, hogy ezt a hsz-t már a Note-on pötyögöm. Tehát nem egészen 2 hét alatt ideért, de nem is ez a pláne, hanem hogy átvételkor 0Ft-ot fizettem! Tartalomként "gift" volt bejelölve, értéknél pedig 23$. Így 54K volt a készülék és nagyon tetszik ! Ja, és Minideal-es rendelés volt.
[ Szerkesztve ]
-
Uuser
tag
Valaki tud segíteni, miért nem tudok bluetooth-on apk.-t küldeni a Note-ra ? "Tartalom nem támogatott" a hibaüzenet. Vagy ez a küldő készülék miatt van?
-
Uuser
tag
Nekem alig egy hónapos, nem sárgul eddig, max fényerőn használom mert így szoktam meg. Egyébként ennek ellenére megvan a kb. 4 óra kijelző idő, aminek nagyon tudok örülni.
Viszont lenne egy kérdésem : a Vagyula féle időjárás kijelzős lock screent hogy kell aktíválni ? A témák közt nem találom, ha letöltöm az mtz fájlt a MIUI oldaláról, és betallózom a téma választóban, akkor pedig nem történik semmi.[ Szerkesztve ]
-
Uuser
tag
Valaki telepítette már az Mi Phone Managert, ami az első hsz-ben van ?
A leírás alapján csináltam mindent, a telepítés rendben is volt, elindult a progi kínai nyelvű verziója. A leírés szerinti "angolosítás" után viszont nem indul, ezt a hibaüzit dobja :
Tud valaki segíteni ? -
Uuser
tag
válasz Sir Sparrow #4371 üzenetére
Anélkül.
Ezen az oldalon lévő "English.zip"-et töltsd le, és a telepítés után cseréld le a leírás szerint a szükséges fájlokat. Ha végzett a telepítő, lehet hogy azt fogja írni hogy nem sikerült a telepítés ( nekem azt írta ), de utána gond nélkül elindult. Ha ez kész, már fent is vannak driverek. -
Uuser
tag
válasz Sir Sparrow #4377 üzenetére
Ami az összefoglalóban van, az nem indul "angolosítás" után + ez újabb verzió.
A regisztráció pedig, ha van Xiaomi fiókod akkor már kész is
Egyébként én is csak annyi gyakorlati hasznát láttam hogy feltette a drivereket. Alap funkciókon kívül nincs benne semmi plusz. -
Uuser
tag
válasz Sir Sparrow #4390 üzenetére
Nem tudom, nem próbáltam.
Engem érdekelt a MI Phone Manager, ezért raktam fel.Más :
A Mobilaréna másnak sem jelenik meg mobil nézetben ? Egy-két hete csak teljes nézetet tudok megjeleníteni a telefonon, mobil nézetre nem vált át. Azóta már frissítettem 37-esre, de semmi változás. Mi lehet a hiba ? -
Uuser
tag
válasz Jano_023 #4406 üzenetére
Szívesen !
Akkor nem tudom nálam mi lehet. Egyedül a hozzászólások, fórum részben tudom átváltani mobil nézetre. Nagyon bosszantó, sokat olvasgatom. Másik böngészőt nem próbáltam, mert a gyári tökéletesen megfelel, nem vagyok hajlandó külön ezért egy appot telepíteni .
[ Szerkesztve ]
-
Uuser
tag
Nem tudja valaki, hogy az ezen az oldalon lévő custom ROM-ok vajon multilang verziók ? Nem látok erre vonatkozó infót. Tudom hogy csak vizuális tuning nagy része, de unatkozom, kipróbálnék néhányat
-
Uuser
tag
Mivel nem jött válasz, nekiálltam és kipróbáltam néhányat.
Nos, van amelyik tartalmaz magyar nyelvet, van amelyik nem. Most raktam vissza a V37-et, mert mindegyiknek van valami "kehéje", amellett hogy eléggé egyedi elképzelés alapján lett személyre szabva mindegyik kinézete. Amelyikkel meg tudtam volna barátkozni, az a Cyanogenmod volt, de ott nem működött az értesítő led. A MIUI V6 skinnel felszerelt ROM nem lett volna rossz, de ott meg nincs magyar nyelv. Szóval egyik sem teljes értékű, nem érdemes velük kísérletezni, öszvér megoldás az összes. -
Uuser
tag
Tud valaki beállítási lehetőséget arra, hogy töltőn is jelezze a led az értesítéseket ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest