Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
És szted SG-vel nem fogsz tréfát fizetni? ha épp peched van 2-3 hét alatt itt a teló, vámon meg ül ugyanannyit. +kapsz még 1,5k kezelési ktsg-et ami DHL-lel nem lenne, szóval egy kicsit elbactad...DHL-lel kb 1 hét alatt itt van és kb 2-3k-val drágább a végére mint SG-vel.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
Elég sokszor rendeltem már..talán ha benéznél a külföldi rendelés topikba többre jutnál Innen legtöbben csoportos rendelésben veszik, vagy itteni árusoktól vagy üzletből. Egyénileg már nem nagyon éri meg. Én akkor hagytam abba SG/CN/HK rendelést mikor a vámon 3-4 heteket kezdtek ülni a csomagok, lehet azóta már változott.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
tolvaj!
őstag
1.) Tegyétek offba légyszi!- Ez nem rendelési topik!!!!
2.) A minideal most nem volt a legjobb választás. Engedte a paypal fizetést? FONTOS KÉRDÉS - csak mert fel lettek törve....
3.) Ugyan ott vagy ha fizeted a DHL után is az áfát, mintha kifizeted a magyar kezelési költséget, maximum 2000.- a különbség, csak cserébe nem vársz egy hónapot, hanem egy hét alatt legfeljebb a kezedben van a "kicsike".[ Szerkesztve ]
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
gubabela
senior tag
Szia!
Én is a vagyula -féle időjárás lockscreent használom. Én a témák appból töltöttem le és onnan is telepítettem. ( írd be a keresőjébe, hogy vagyula, vagy a neve: miui v5 with weather) Ha lejött, akkor csak állítsd be simán a témákon belül(kategóriák/ téma szerkesztése/zár stílusa). Ha megvan akkor a lockscreenen lévő fogaskerék ikonnal tudod állítani, hogy a miui vagy más weather appot használjon. -
Remiel
őstag
[ Szerkesztve ]
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
-
ZoleeWolf
tag
-
Uuser
tag
Mivel nem jött válasz, nekiálltam és kipróbáltam néhányat.
Nos, van amelyik tartalmaz magyar nyelvet, van amelyik nem. Most raktam vissza a V37-et, mert mindegyiknek van valami "kehéje", amellett hogy eléggé egyedi elképzelés alapján lett személyre szabva mindegyik kinézete. Amelyikkel meg tudtam volna barátkozni, az a Cyanogenmod volt, de ott nem működött az értesítő led. A MIUI V6 skinnel felszerelt ROM nem lett volna rossz, de ott meg nincs magyar nyelv. Szóval egyik sem teljes értékű, nem érdemes velük kísérletezni, öszvér megoldás az összes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest