- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
HornedReaper
senior tag
Most olvasgatok meg csak vissza a topikban.. Szerintem az MTK-val torteno gyartasrol azert allt le a Köleske, mert nincs 4G, de a nagyobb bajuk az indiai piac volt, ahol koteleztek oket a Snapdragon hasznalatara
Kicsit fura a gyarto, volt a levegotisztito berendezesuk, most meg ultrabook.. Remelem a regi telokat meg sokaig frissitik, ez volt a legszimpatikusabb bennuk. Az Android verzio nem is erdekel, csak hogy a MIUI jo legyen mint korabban -
tolvaj!
őstag
válasz
Norby007 #6094 üzenetére
Szakértők által (nem általam) le lett írva többször ezen a fórumon is és az xda-n valamint egyéb szakfórumokon, hogy nem az MTK -s telefonokkal van a baj, hanem a gyártókkal. Az MTK socoknak egy hátránya van,a MediaTek nem adja ki a forrás kódot. Prémium gyártó minőségi készüléket ad, ilyen a rednote is. Itt, ebben a topikban három hibával találkozhattál: Kijelző sárgulás- széria hiba, elsietett gyártás, nagyon kevés darabszám. 17-es multi rom és annak visszásságai- már megszüntetett probléma és amúgy sem a készülék hibája, hanem néhány kínai boltos összecsapott munkája. User error-magáért beszél.
-
Weeman1
veterán
válasz
HornedReaper #6097 üzenetére
Jó a Mi2s már nagyon nem mai gyerek,a Note meg idei modell.
-
Norby007
tag
válasz
tolvaj! #6093 üzenetére
Köszönöm a kedves szavakat. Onnan vettem, hogy elolvastam kb ezer vagy még több hozzászólást innen és egyéb fórumokról, akár külföldiekről is, illetve vannak ismerőseim is akik óva intenek az mtk procikkal szerelt telóktól. De én még nem lettem meggyőzve, hogy dobjam az mtk-s opciót.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Norby007 #6092 üzenetére
1- a magyar fordítók az eredetiből dolgoznak és nem a globalból, így nekünk tökéletesen mindegy, hogy melyik verzió lesz kint, ha kint lesz végre.
2- honnan vetted azt a baromságot, hogy az MTK-s rednote-val baj van?!?! Ki ír ekkora baromságokat? Az egyetlen "baja", hogy késik a frissítés rá! -
Norby007
tag
válasz
Weeman1 #6089 üzenetére
Hahó,
Azt nem tudom néztétek-e alább:
Ez csak kínára lesz jó nem?
Másik dolog, kérdésem lenne hozzátok:
A két Note között vacilálok, 3G vagy 4G. A neten a youtubon sok videó van arról, hogy a 3G-s, azaz a 8 magos teló hogy alázza a 4 magosat. Viszont azon már megy a 6miui és 4.4 kitkat. Engem a 4G nem érdekel, viszont máshol azt olvasom, hogy az MTK procikkal szerelt telókkal elég sok a gond. Ugyanakkor a sebessége viszont agyonveri a 4G-s változatot.
Mit javasoltok melyiket válasszam?
Alapvető használatoka a következők:
1. telefonálás
2. internet használat
2. e-mail olvasás és írás
4. sms írás
5. gps navigáció használatsemmi zene, semmi játék, egy sim bőven elég.
Köszi. -
musicproo
tag
Sziasztok.
Valami konkrét infó van màr a V6-ról?
Lesz-e a telóra, illetve ha igen mikor? -
iamdoki
tag
Szia!
Ezeket a lépéseket csináld végig, és menni fog
- Nyissuk meg a Beállítások panelt (Windows+I)
- Klikkeljünk a Főkapcsolóra majd a Shift billentyűt lenyomva az Újraindításra.
- A rendszer által felajánlott lehetőségek közül válasszuk a Hibaelhárítást majd a Speciális lehetőségeket.
- Klikkeljünk az Indítási beállításokra majd az Újraindítás gombra.
- A megjelenő ablakban üssük le a 7 (Az illesztőprogram-aláírás megkövetelésének letiltása)billentyűt.
Ezek után elvileg telepíthető lesz a driver.
Ha próbáltad már, akkor semmi ötletem sincs -
tahepa
senior tag
válasz
Milestone2 #6083 üzenetére
Akkor így jártam....mindkét gép itthon 8.1-et futtat....akkor a mentésnek annyi...
-
tahepa
senior tag
Csalódott vagyok. Bárhogy próbálkozom a pc-vel nem tudom összehozni a Note-t.
A telefonon az USB hibakeresés bekapcsolva.
A driver telepítve ( összefoglaló szerinti)
Telefon a saját kábeljével összedugva a pc-vel.Az asztali ikon mutatja a kapcsolódást de utána semmi.
AdbDriverInstaller.exe elindítva
...de a program nem látja a telefont (error device not found)
bármit csinálok semmi.
Win8.1 x86 -
Milestone2
nagyúr
-
GoZoL
senior tag
SD kártyára, hogy tudom átmozgatnia telepített alkalmazásokat?
-
ZoleeWolf
tag
Próbáltam feltenni oldalsávot, sidebar-t a telóra, de nem lesz aktív a képernyőn az érintési felülete a progiknak(többet is próbáltam). Amíg a programokban állítgatom a dolgokat addig ott van, és működik, de ahogy befejezem és visszatérek a főképernyőre, már semmi reakció. Lehet, hogy a miui rom nem csipázza ezeket a progikat, vagy én vagyok béna?
Próbált már valaki ilyenek a telón? -
tolvaj!
őstag
válasz
HornedReaper #6070 üzenetére
Nem, nem mindegy ott sem. Nemcsak a műveleti memória mennyisége a különbség. Hivatalos oldalon kell megnézni a hozzátartozó romverziokat. A magyarítás külön téma, de megoldható általad is, kis idő ráfordítással.
-
HornedReaper
senior tag
Sziaszok! TD-SCDMA verziónál a ROMok esetén mindegy, hogy 1GB-os vagy 2GB-os készülékről van-e szó, nincs külön ROM mindegyikre? Kaptam egy linket multilang ROM-hoz, de leírás nincs hozzá
Csak jövő héten lesz nálam a teló, elvileg 2GB TD verzió. -
Milestone2
nagyúr
😠
-
Maradjunk annyiban, hogy a Fekete pénteknek köszönhetem
Akitől vettem, akciósan vett egy Samsung Galaxy-t, és, hogy gyorsan túladjon ezen, levitte az árat. Nagy mák volt az biztos, mert utánam még vagy 5-en írtak a srácnak 1 órán belül -
maggi1886076
addikt
válasz
Milestone2 #6062 üzenetére
Én is eladtam, de annyiért amennyiért nyáron vettem
-
Milestone2
nagyúr
Gondolom valaki megunta és használtan.
Most lehet majd jóáron Note-hoz jutni. Mert sokan megunták az ígéreteket... 😠 -
Én a magam részéről még mindig maradnék a 3G-s Note-omnál, bár tényleg kiábrándít a folytonos ígérgetés, de ez még nálam nem ok arra, hogy egy amúgy jól összerakott készüléktől megváljak (pláne, ha 30 ropiét vágták hozzám
).
-
Weeman1
veterán
válasz
Milestone2 #6055 üzenetére
Ezt már lehet hogy én sem élem meg,
csalódtam én is.Egy Meizu Mx4-re én is beneveznék szívesen.
-
Gzolo
senior tag
válasz
Milestone2 #6055 üzenetére
Kicsivel fentebb már volt a link.
Kicsit beleolvastam, nagyon megy a jogos fröcsögés az 1S és Note 3G tulajok részéről, rengeteg vásárlót veszít az egész frissítési mizériával a Xiaomi. Köztük engem is, már alma vásárlásán töröm a fejem, akkorát csalódtam a márkában. Mondjuk a minap mutattak egy Meizu Mx2-t, na az is megmozdította a kíváncsiságom
-
Milestone2
nagyúr
Lehet már láttátok, itt január 13-ra ígérik a 3G frissítést:
No azt már fél lábon kivárom.
(Vagy ez egy régi ígéret, csak én ma olvastam? ) -
iamdoki
tag
válasz
MolnarZolee #6050 üzenetére
Most néztem meg, az iránytű nem működik, de a magnetométer igen. Eddig nem is néztem, mert nem használom rajta az iránytűt
-
ZoleeWolf
tag
Hali!
A VIFROM-ot hogy a fenébe lehet rootolni?
Már próbáltam több variációt is de nem működik, a leírásban lévő vroot-ot meg a vírusirtóm kapásból letiltjaKipróbáltam volna ezt a romot, de így egyenlőre nem tetszik, hogy nem rootolt...
-
iamdoki
tag
válasz
Varesz_86 #6047 üzenetére
Én ezt használom hetek óta, és ez az eddigi leggyorsabb rom, amit futtattam a telefonon. A VifRom sem rossz, de nekem nem nagyon jött be az a francos Apus launcher. Ha nem törlöd a telóról, akkor folyamatosan idegesít...
A YunOs lenne a legjobb, csak azon a play szarakodik. Hasonló, mint a Miui, csak sokkal gördülékenyebben fut szerintem. -
Varesz_86
aktív tag
sziasztok szerintetek melyik romnak a legjobb az energiagazdálkodása/teljesítménye? tetszik ez a VIFROM 8.11.14 Final, most v37 van fent, munkatársamnak rendelten a jiayu g4s-t és egymás mellé tettem a két telefont, és meglepetésemre az én "villámgyorsnak" hitt Redmi Note-mat kicsit lealázta, szóval kicsit szerintem lomha a gyári miui rendszer, ugye januárra van ígérve a V6, és nem tudom hogy most elkezdjek romolgatni vagy várjam meg a V6-ot, ötlet? köszi
Kellemes ünnepeket!!!
-
bkiky01
senior tag
Viszlát csapat, rég voltam ilyen segítőkész jó fórumban, ma elvitték a Note-omat.. További kellemes ünnepeket és jó pihenést Nektek!
-
TakiUZ
tag
válasz
tolvaj! #6044 üzenetére
Ez alapján jó lett (előszörre nem, de ha a töltőre dugva csináltam, úgy jó lett):
"I was able to charge the phone by entering engineering mode (Dial *#*#3646633#*#* ) and going to the Hardware Testing tab, scrolling up to UART/USB switch and selecting UART
The phone would then charge normally."
-
Gzolo
senior tag
válasz
addamka #6033 üzenetére
Remélem betartják, mert már nagyon viszket a tenyerem, hogy eladom a picsába és veszek valami almát helyette.
24-én factory resetet akartam, persze a menüből indítható gyári beállítás semmit sem ér, csak az adatokat szedte le, program ikonokat, meg más szarokat otthagyott. Nosza recovery, ott meg véletlen a wipe cache partitionra mentem a wipe data helyett, mert túl mentem és a fel itt okét jelent, nem felt.. Kezdhettem elölről mindent az unbrick módszerrel.. Laza 2 órát elhúzódott a sima factory reset...
-
TakiUZ
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy mi lehet a probléma:
A telefon csak kikapcsolt állapotban tölt, bekapcsolva nem. V37 Rom van rajt. -
vipviform
senior tag
Sziasztok, mint írtam újrahúztam a telót, de most elment a root jog. Az összefoglalóban leírt módszer nem jó a v37-re. Valaki küldene egy újabb megoldást?
előre is köszi
-
Fejvadi
nagyúr
Zafír üveges Xiaomit hozhat a CES 2015
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2 #6016 üzenetére
-
vipviform
senior tag
Sziasztok,
megbolondult a telóm. Nem enged semmit telepíteni, a tárhely ellenőrzésnél bőven van hely, mégis azt írja ki, hogy nincs elég hely, szabadítsak fel tárhelyet. Van valakinek segítő megoldása? Előre is köszi...
-
tami92
aktív tag
Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek
-
tahepa
senior tag
Akit érint...
Amazon - fizetos_android_appok_jatekok_ingyen -
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2 #6011 üzenetére
Emlékszel a tokra amit az Mi3-hoz vettem és mondtam, hogy a Note-hoz is. csak az ajándék és nem akarom piszkálni? Tagnap oda is adtam a Note-t meg a többi cuccot mellé és kiderült nem is tok. Az eredeti hátlap helyére kell felpattintani. Nagyon jól éz ki.
-
piglet76
tag
Nagyon Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindannyitoknak!
-
McReay
aktív tag
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
-
gyuszito
senior tag
Boldog Karácsonyt mindenkinek!!!!!!!!
-
Flexy90
senior tag
Boldog Karácsonyt kedves fórumtársak!
-
Fejvadi
nagyúr
Békés Boldog Ünnepeket minden Xiaomi-s társamnak !!
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Sir Sparrow #6007 üzenetére
Viszon kívánom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia