- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- moonlight115: Privát, oh!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
Pedig de. Mivel nem foglalkoznak vele annyira. A driver zárt, csak megkapják, be illesztik a kernelbe és kész. A CM kernel szinten épül újra, ezért is (meg sok más ok miatt) nem tudnak az mtk -val mit kezdeni. Amik vannak CM romok mtk telefonra, csak kinézetben azok, ugyan úgy mint a samsung romok... egy s5 kinézetű rommal nem fogod tudni megcsinálni pl a tárcsázó trükkjeit, csak úgy néz ki, de.... Szóval a lényeg, hogy az MTK vasmarokkal tartja a drivert, a gyártok meg nem foglalkoznak annyira a dologgal, hogy megérje nekik kiszivárogtatni.
-
McReay
aktív tag
válasz
pepimama #2495 üzenetére
Bármelyik informatikai üzletben kb.
Árban pedig kb. 3-500 között mozog.Más:
A mai nap folyamán elkezdte azt csinálni a telefonom, hogy belépek a galériába és kiírja, hogy "A tároló nem elérhető", de a képek megjelennek. Ha elfordítom a telefont, hogy úgy nézzek meg egy képet, szintén ez az üzenet jön elő. -
pepimama
tag
Tudnátok segíteni, hogy Bp-en (pl. XI., V.VI. ker.) hol érdemes/lehet a Note-hoz OTG-kábelt venni, amivel tudok rádugni pendrive-ot? Kb. mennyibe kerül? Előre is KÖSZ!
-
tolvaj!
őstag
válasz
krisi047 #2492 üzenetére
Nem bántani akarlak, de miért nem jártál utánna? Az MTK pont arról híres, hogy nem adja ki a drivert a processzorai alá, így nem lehet rá fejleszteni CM-et. MT6589 -re vannak kísérletek, de az is csak azért, mert a sony csinált egy telefont ezzel a soc-val és világ márkához hűen kiszivárgott a proci drivere.
-
tolvaj!
őstag
válasz
menyhartlevi #2490 üzenetére
Az már tuti nem.
-
tolvaj!
őstag
válasz
menyhartlevi #2488 üzenetére
Ez egy telefon, nem einsten, ő is tévedhet, pláne egy gyengébb hálózat esetén
töltsd le gépen tedd rá a memória kártyára ( külső, belső teljesen mindegy) és futtasd le te a frissítést
-
gubabela
senior tag
-
gubabela
senior tag
Na úgy néz ki az eredeti(kínai) mikey appal rendesen működik, a fordítottal van valami gebasz. mikey.app(kínai)
-
gubabela
senior tag
De legalább az mi key se működik rendesen 29-es rommal...
válasz (#2482) rjg:
Állítsd be az engedélyeknél, hogy megbízol benne, és lockold memóriában, és az mikey apkban állítsd be hogy fusson a háttérben. Nekem ment eddig rendesen, most verzióváltás után nem mindíg ismeri fel.
-
-
gubabela
senior tag
Sziasztok!
Ez e levelező program kiakaszt. Miután frissítettem 29-re a gyári levelezője nem megy normálisan a gmailos fiókommal. Hiába törlöm ki a leveleket újra lekapja, bármit is állítok. Ráadásul duplikálja is őket. Másnál nincs hasonló? Pop3ra állítva normálisan megy, de imap alatt nem szeretne. Mi lehet a gond? -
MIUI6 még odébb lesz nekünk:
MIUI 6 will first be tested by 1000 beta tester, and the team will grow to 10000 people by August 22. MIUI 6 developer version will be open to public in the beginning of September. By the end of 2014, Xiaomi Mi 2/2S/2A, Redmi devices and Redmi Note will start testing. -
Bitbeszúrás
csendes tag
válasz
menyhartlevi #2472 üzenetére
Nekem is ez volt a bajom de rájöttem, hogy gèpen töltsd le a frissítèst majd rakd a telora. Frissítèsnèl megadod a helyèt ès fel is rakja egyből.
-
tolvaj!
őstag
válasz
menyhartlevi #2472 üzenetére
Honnan szeded/néd?
-
tolvaj!
őstag
válasz
menyhartlevi #2469 üzenetére
Az tényleg baj, mert rom verziótól függően, de minimum 330 MB kell, hogy legyen. Amit én toltam fel az 531MB volt.
-
Raqueia
tag
válasz
menyhartlevi #2465 üzenetére
Nekem is mindig failed, de a frissitést attol megcsinalja.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Nézd meg a verziót beállítások/a telefonról/ miui verzió
Twrp recovery ha azt is írja ki, hogy failed, attól még megcsinálhatja.
-
Raqueia
tag
válasz
Erre nem merek mérget venni, de szerintem igen. De ha nem? Ugyis szeretjük nyomkodni!
-
Raqueia
tag
válasz
menyhartlevi #2463 üzenetére
Szerintem az install menüpontra nyomjal, aztan tallózd ki, hova töltötte le a frissitést, gondolom download, vagy downloaded rom mappa, aztán install.
Egyébként nyilván a 29 a legjobb rom.
Frissitések utáni első bootnál lassabban indulhat a telo, nem kell besz@rni.
-
menyhartlevi
aktív tag
Sziasztok! A telefonomon 25-ös multilanguage ROM van, most jelzett, hogy frissítsem. (29-re) Rámegyek hogy frissítés, újraindul a telefon, majd bejön a TWRP recovery úgy, mintha csak simán belementem volna a recoverybe. Szóval itt most nem tudom mit kéne csinálnom hogy frissüljön. Segítenétek?
Vagy jobb egyáltalán a 29-es, van értelme frissíteni?
-
vackor81
csendes tag
válasz
tolvaj! #2458 üzenetére
Jó a linkelt csomag, egyedül a 6592-höz készültet találom benne.
Kipróbáltam újra, teljesen jó.
A preloadert, ubootot, stb. eleve nem is engedi rá - tehát nincs is kipipálva a scatter betöltését követően csak a felsoroltak harmada (ahogy a leírásod linkelt képén is látszik)
Kiadtak közben egy újnak tűnő (legalábbis nekem) repart romot is 23-as végződéssel. Majd lecsekkolhatja, akinek szüksége van rá, gondolom telepítésben nincs különbség:
-
tolvaj!
őstag
válasz
vackor81 #2455 üzenetére
Tényleg! Most nézem én is, de ha azt a csomagot töltötte le (márpedig elvileg azt) akkor neki hogyan lehet 6589es blokktérképe?- ez tényleg érdekes. Az a baj, hogy éppen éjszakára robogok és esélyem sincs most ellenőrizni a mappa tartalmát, megtennéd? Az összefoglalóban lévő linken ami van azt kell csekkolni, de szerintem abban jó a scatter, mindenki azt használja.
-
MuzikJunkie
aktív tag
Jó hírem van... a Pandawill jön Magyarországra!
Sok infóm nincs, annyit tudok, hogy indul magyar Facebook, aztán magyar nyelven is elérhető lesz maga az oldal. -
-
-
gubabela
senior tag
Aliexpresszen 19-én jó kis akciók lesznek, redmi note is olcsóbban kapható.
[link] -
MuzikJunkie
aktív tag
válasz
MuzikJunkie #2412 üzenetére
Bocs, kaptam privit, hogy rossza kupon, szóval a jó: HONGMINOTE520!!!
-
-
Remiel
őstag
na ide is beteszem hátha valaki itt tudja a megoldást:
Beautiful Widgetet használok egy óra skinnel amit letöltöttem... azt vettem észre, hogy a naptár nem frissül, csak ha bemegyek a beállításokba, de ami a legszebb, hogy most már maga az óra sem a pontos időt mutatja, hanem azt amikor leutoljára benn jártam a settingsben...
látott ilyet már valaki? van erre megoldás, vagy hagyjam a fenébe ezt az appot?
-
rick009
tag
több gépen is megpróbáltam, de idáig jutok el max.
ha nem megy, az SPflashtool akkor ahogy felismeri a telót, dobja is, ha megy és elindítom az upgrade-t, majd csatlakoztatom, akkor nem dobja el, de nem is csinál semmit. S_BROM_CMD_STARTCMD_FAIL, ha lehúzom ezt írja. 2 napja nincs telefonom, pls -
gubabela
senior tag
válasz
MolnarZolee #2431 üzenetére
Valszeg ez a baj,
Sennheiser mx200 névleges ellenállás: 32 Ohm, sztem már nem tudja meghajtani rendesen. A pistonè csak 16. Mondjuk a telefon a soundmagic e30at sem szerette, pedig az csak 12. Gondolkodtam egy füles mobil erősítő beszerzèsèn, de inkább vettem egy normális lejátszót. (Colorfly c3) Azzal azèrt már brutál hangja van a pistonnak. -
xhege
veterán
Gyerekek érdekel valakit eladó piston füles? Tévesen kettőt sikerült vennem.
Holnap a kezemben lesznek...
-
MuzikJunkie
aktív tag
válasz
LantosBerry8 #2421 üzenetére
Bocs, hogy beleszólok, de gyári recoveryből is tudod telepíteni (hangerő le + power). Ha akkor is tégla, akkor esetleg TWRP recoveryt kellene rátenni és azzal megpróbálni.
TWRP-hez szükséged lehet erre, mert amúgy kínai.
De mindenek előtt: nem lehet, hogy esetleg hibás a zip fájlod? Honnan van? Ez tuti jó, nekem is innen van.
-
tolvaj!
őstag
válasz
LantosBerry8 #2419 üzenetére
Csomagold ki a zippet.
Sajátgép(jobb klikk) kezelés/eszközök kezelése(megkeresed azt aminek hiányzik a drivere, mint pl a preloader és frissíted a drivert, kézzel beadva). -
tolvaj!
őstag
válasz
jonnyjoker01 #2417 üzenetére
Ez a megszokott rutin válasz ez esetben nem működik. Soha nem foglalkoztam magyarítással így nincs is az összefoglalóban
-
bkiky01
senior tag
Global, vagy Kínai Romot (Miui) hogyan lehet magyarítani?
Más:
Témát hogyan tudok magyarítani? pl: lock screen-nél ne legyen kínai krix-krax..
-
tolvaj!
őstag
válasz
LantosBerry8 #2413 üzenetére
Szo-szo... valóban 17es lesz rajta, de az eredeti ami működik is, nem az elszart multi. Ha elsőre nem fut le az unbrick ne ess kétségbe, próbáld meg másik porton. Ha fent van, minden működni fog, az updater úgy, mint a recoverybe lépés.
Szóval ha kész vagy az unbrickkel, tedd a memória kártyára a 29es (multi, vagy eredeti) romot és az updaterből futtathatod. -
-
MuzikJunkie
aktív tag
Ha valaki esetleg most venne, Pandán él egy kupon: HONGMINOTE250... ezzel 199.99 USD!
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
LantosBerry8 #2408 üzenetére
+ azt is hozzátenném, hogy minden fordítva működik, azt leszámítva, hogy leokézni semmivel nem lehet
-
gubabela
senior tag
válasz
LantosBerry8 #2408 üzenetére
Szoft tégla lett, az összefoglalóban találsz leírást Az újraflashelés géppel menü alatt, vagy az előző hozzászólásban a linken angolul.
LantosBerry8 (#2408):
Az a 17es kókány rom miatt van, sokunknak jött ezzel. -
LantosBerry8
senior tag
válasz
tolvaj! #2398 üzenetére
sikerült felrakni a recovery -t, de.....
telepítés során "failed" hibaüzenettel leállt a telepítés és újraindítás után megáll a fehér MI logónál....
mit lehet most tenni?
a hangerő fel + power gomb kombinációval bejön a boot menü
recovery
fastboot
normalde egyik sem indul el....
-
gubabela
senior tag
válasz
LantosBerry8 #2403 üzenetére
Rendese lefutott a flesselés? Mindent úgy csináltál ahogy az összefoglalóban volt? A scatter file-t is hozzáadtad? Van most működő miui a telefofnon?
unbrick angolul
Fekvő robotnál kell a power gombot megnyomni a menühöz! -
gubabela
senior tag
válasz
maggi1886076 #2402 üzenetére
Nem tudok róla, hogy lenne.Esetleg valami telepített programmal.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Elden Ring
- PayPal
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022