- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
-
LOGOUT
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
M1ó
csendes tag
Sziasztok!
Én már nagyon sokat vacakoltam hogy a hívásoknál kiírja a nevet is, ne csak a számot, de most kifogytam az ötletekből.
Próbáltam a t9 index újraépítését, cserélgettem a dialer-t, de semmi változás nem volt.
Nem tudok összefüggést találni benne hogy milyen számok alapján jelez ki nevet.
Van köztük ugyanúgy +36-os is, mint 0670 (20/30...stb.)
Tud valaki segíteni ebben hogy hol van az eb elhántolva?
Mit csinálok rosszul? Vagy mit nem csinálok?
37-es rom van rajta. -
válasz
GoldhandRent #5193 üzenetére
Én innen várok egy ilyen hátlapot:
aliexpresskeresőszavak: hátlap, üveg, tempered glass, fém, alumínium, kijelzővédő
-
Chaser
legenda
válasz
GoldhandRent #5193 üzenetére
ciklámen keretes jó lesz?
szerk: Meghivott nálam nem recseg a gyári se
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Marcikutya #5194 üzenetére
A modem újraindítása oldotta meg.
Tegnap este a UPC mahiált valamit.
Szerintem az okozta. -
Marcikutya
csendes tag
válasz
Milestone2 #5187 üzenetére
Indítsd újra a modemet is...hátha. Az enyém is vacakol néha, de egy reset mindig megoldja a problémát.
-
GoldhandRent
őstag
megbízható helyről jó, minőségű üveg (fekete piros csíkkal), és/vagy alu hátlapot vennék. Tapasztalatok alapján tudnátok linkelni a leírtaknak megfelelő helyet ?
Kismillió van, nem arról van szó, hogy lusti vagyok, csak jó helyről szeretném(ellenben alu hátlappal még nem találkoztam a neten)
-
-
tolvaj!
őstag
válasz
Milestone2 #5187 üzenetére
A dhcp listát nem nézted? Lehet, hogy ip ütközés.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Milestone2 #5184 üzenetére
Köszi. Restart, meg "elfelejtés" megvolt.
Nem telefon, nem hardwer hiba.
Máshol megy a WiFi.
Otthon van valami gáz.Csak azt nem értem, hogy az LG-vel miért tudtam ugyanott és ugyanakkor WiFin netezni? Mondjuk azon a kártyán nincs mobilnet, nem is tudtam volna más módon.
-
Flexy90
senior tag
válasz
Milestone2 #5184 üzenetére
Elsők között restart és a wifi kapcsolat törlése. Szerintem ha látja a hálózatot a hardver hiba kizárható.
(#5185) ggeleven: nincs mit, én is csak ph fórumon olvastam.
-
Milestone2
nagyúr
:-( Sziasztok.
Jól kezdődik a nap.
Jelzi a WiFit, de nem tudja használni.
Azt hittem a router nem adja a jelet.
De adja, mert minden más készülékemmel lehet netezni.
37-es ROM. És (tőlem szokatlanul) még semmi mókolás.
Mi a módja hogy rátaláljak SW vagy HW?
Mondjuk még megnézem egy másik WiFi rendszeren.
Gyári adatok visszaállítása? -
_ak_
addikt
Szeretnék venni, vmi rendes átalakítót a töltőhöz, de nem teljesen egyértelmű nekem, hogy milyet is kéne pontosan. USA - EU vagy JP - EU?
-
Sir Sparrow
tag
Beszereztem egy OTG kábelt és megpróbáltam egy exFAT-os pendriveot hozzácsatlakoztatni a telefonhoz. Olvastam, hogy az NTFS-t és az exFAT-ot nem tudom csak úgy felismertetni, ezért telepítettem a Paragon exFAT, NTFS & HFS+ programot, de így se megy sajnos. Azt írja ki a program, hogy "No superuser acces", pedig a telefon rootolva és a program telepítése után megadtam neki a root jogot. Újraindítottam a telót, hátha, de sajnos nem segített. FAT32-vel megy a pendrive, uh az OTG kábel jó. Próbálkoztam a [root] StickMount, de ezzel sem megy.
Ötlet, hogy mi lehet a gond?
-
válasz
Oldman2 #4931 üzenetére
Ma jött meg, ránézésre tökéletes!
11 nap alatt érkezett meg!
-
brian-w
csendes tag
Ja nem az uv-zástól lett az oldalain is csík, attol kicsit eltűnt, de másnapra megint olyan lett, hanem mostanában ráérek a munkahelyemen és elkezdtem rajta játszani, napi 1órát, azóta vannak a csíkok is. csak hátha valaki olvasott vmit, hogy ez rosszabb lesz vagy megáll, vagy eltűnik vagy ilyesmi
-
Varesz_86
aktív tag
-
brian-w
csendes tag
Sziasztok. A sárgulásra lett vkinek megoldása? Uv lámpa nem segített, de legalább most már az oldalán is megjelentek a csíkok...
-
ouzohuto
senior tag
Nem jut eszembe a neve ezert irom korbe. A kijelzon hibapontok jelentek meg, de kb kismilio :S masnakis?
-
Flexy90
senior tag
Na megrendeltem én is a MiBand-et, most már várom a MIUI V6-ot hogy használhassam is majd
-
szkorhetz
őstag
-
Tillu70
tag
na, srácok, csináltam egy téglát...
37-es helyett akartam egy 23?-ast...Letöltöttem a drivert, de telepítésnél az USB kapcsolatnál kéri, hogy tegyem debug módb a telefon (ha jól emlékszem...) de ennek ellenére mintha felment volna a driver. Ha akku nélkül csatlakozom, akkor az eszközkezelő felismer egy MTK...valamit, települ a driver és a végén az eszközkezelő nem mutat helytelen eszközt, tehát -elvileg- minden oké.
Ha a Smart Phone Flash-al akarom újra éleszteni, akkor a download kattintás után nem csinál semmi, csak elszürkül az egész...
Egyáltalán, hol tudom megnézni, hogy ez a progi tényleg látja-e a telefont?
Minden segítséget megköszönök!
t.
-
-
-
Tillu70
tag
Sziasztok!
Nekem nem akar működni a YANDEX-es recovery.img letöltés.
Van valami más link, amit el tudok érni?Kösszönöm,
T. -
_ak_
addikt
Bár már korábban próbáltam rákeresni, de eredménytelenül, hogy mit is csinál pontosan az a CPU kapcsoló. A legvalószínűbb, hogy 900mhz körül fixálja a cpu-t.
Azt már könnyen elhiszem, hogy a játék meg mondjuk csak 1 magot használ ki és nincs is egyáltalán optimalizálva több magra, akkor ilyen esetben érthetően elhasal.Ezt már csak zárójelben, hogy Lumia készülékeken is hasonlót produkált. Na jó konkrétan az 520 esetében volt.
-
szkorhetz
őstag
Van már aki felpattintotta a 4G-s verzióra a V6-ot?
-
west76
aktív tag
Köszönöm mindenkinek az ötletelést, az energiatakarékos cpu beállítás volt a hibás úgy tűnik.
Igazából nem nagyon szoktam játszani, de mist épp volt időm és mike oldfield hallgatás közben kipróbáltam és felhúztam magam, hogy miért csinálja ezt egy elvileg mindenben jobb hw-val...
az energiatakarékos beállítás meg ki is ment a fejemből.
-
válasz
GoldhandRent #5148 üzenetére
Valamint ki lehet kapcsolni a CPU energiatakarékos módot is az Akkumulátor használatban.
(A Real Racing 3 mikrolag-ok megszűntéséhez még átállítottam a felbontást Mid2-re, de nem tudom, hogy itt van-e ilyenre mód.)
-
west76
aktív tag
Na, most először csalódtam a note-ban...
lag-ol a subway surfer rajta, pedig az elvileg gyengébb hw-al szerelt lenovo p780-on lag mentesen szépen futott... Mitől lehet ez?
-
Flexy90
senior tag
Közérdekű közlemény: MiBand TinyDeal akció $19
-
MolnarZolee
tag
Hozzátenném, hogy az én karcaimat is keresni kell, olyan aprók, nem olyanok mint az említett Galaxy s3-n voltak
-
csabi236
tag
Nekem az ibuygou-s eladó Gorilla Glass 2-őt mondott és ők a xiaomi hivatalos viszonteladója,tehát lehet adni a szavukra . De a biztonság kedvéért van rajta egy edzett üveg
-
tolvaj!
őstag
válasz
MolnarZolee #5139 üzenetére
Nem vettem támadásnak tőled semmit, azért is volt a végén a mosolyka! A linket pedig nem tőled várom, csak a témához tartozik. Bocsi a félreértésért!
-
MolnarZolee
tag
válasz
tolvaj! #5138 üzenetére
Én nem mondtam, hogy gg3-at mondtál volna! Csak megemlítettem, hogy nekem azzal volt dolgom! A gg2 (amit a specifikációkban olvastam), lényegesen gyengébb, mivel a telómon már megjelentek a karcok, mintahogy az említett gg2-es S3-on, emiatt gondolom, hogy az akár igaz is lehet! Mintha "támadásnak" vennél mindent, amit írok, pedig nem cáfoltam egyetlen szavadat sem! Mellesleg milyen linket is vársz? Elfelejtettem valamit?
-
tolvaj!
őstag
válasz
MolnarZolee #5136 üzenetére
Ki beszélt GG3-ról? Szerintem is 2-es van rajta, de inkább GG, mint DT- én csak azt mondtam, azt nem, hogy hanyas GG.... Mellesleg a linket még mindig várom
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2 #5133 üzenetére
ROM cserélgetésre
-
MolnarZolee
tag
válasz
tolvaj! #5094 üzenetére
Én is láttam S3-at ami úgy nézett ki, mint egy koripálya. A Redmi Note előtt Htc Desire HD-m volt, ahhoz sosem használtam fóliát, ugyanolyan körülmények közt használtam és 2 év alatt sem sikerült megkarcolni (igaz az GGIII-as volt). Szerintem a GG2 hihetőbb a Note-on. Jó lett volna, ha fólia nélkül is kibírja, mert gyűlölöm a fóliát, béna is vagyok hozzá, sokat elbasztam már
-
MolnarZolee
tag
válasz
Marcikutya #5098 üzenetére
Közben megoldódott, mert túllicitáltak. Először buta módon csak a %os értékelést néztem
Amúgy válaszolt az emailemre is, bevallotta, hogy fake és bármikor kész törölni a licitet, ha kérik! Már többször töröltettem licitet így, készségesen segítenek. Biztosan ők is használnak lekorlátozott mobilnetet raktárcsarnokban ebay-ezésre
-
piglet76
tag
19 éve kereskedelemben dolgozom, szóval sok újat ezzel kapcsolatban nem tudsz nekem mondani.
Én azonban a mai napig úgy gondolom, hogy van különbség a tisztességes haszon és a "keresleti piac kiaknázása" között. Magyarországon sajnos nagyon sokan (vendéglátóstól a kereskedőkön át a "tanácsadókig", stb...) gyorsan és könnyen akarnak meggazdagodni. Ez van.
De ezzel már tényleg nagyon eltávolodtunk a topictól... -
Chaser
legenda
válasz
piglet76 #5129 üzenetére
legyél kereskedő majd rájössz mért...
tudod van egyrészt adó, másrészt fizetni kell az alkalmazottakat, rezsi, garancia, nem olyan egyszerű ám..jah és a végén persze neked is maradjon, mert nyilván nem azért raksz bele milliókat hogy havonta a minimálbér maradjon neked...
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2 #5077 üzenetére
Nem bírsz magaddal
-
piglet76
tag
válasz
maggi1886076 #5126 üzenetére
Persze, teljes mértékben igazad van. Sajnos ez valóban nem ugyan az a kategória. Sem árban, sem szállításban.
GoldhandRent: Igen, ez is egy járható út lenne, de arra is kíváncsi lennék/leszek, hogy vajon a Xiaomi itthoni forgalmazói rámozdulnak-e a gyártó ezen termékeire, és ha igen, vajon mennyiért.
Mert sajnos a Note és az 1S árából kiindulva elég nagy és fájó árrést alkalmaznak. Magyar ügyintézés és garancia ide vagy oda, azért jelentősen drágábbak a termékek náluk. -
west76
aktív tag
Ez itt a redmi note topic még mindig, hölgyek, urak, az off topic jelzőt nyomjátok már be légy szíves.
-
GoldhandRent
őstag
válasz
maggi1886076 #5126 üzenetére
ossze kene gyujteni 50-100 embert, aki venne, szerintem ugy problemamentesebb a szallitas (ha egybe jon sok), sot olcsobb is :3
vagy tevedek? -
piglet76
tag
válasz
maggi1886076 #5124 üzenetére
Igaz, de ez sok esetben más termékkel is így van.
A legtöbb neten rendelt cuccomat sosem láttam előtte élőben, csak reméltem, hogy azt kapom, amit szeretnék.GoldhandRent: Hát, ha már nem lehet kapni, akkor sajnos oly mindegy.
-
GoldhandRent
őstag
válasz
toxicdog21 #5116 üzenetére
mennyi kedvezmenyt? :3
D
-
piglet76
tag
válasz
maggi1886076 #5120 üzenetére
~210.000-ért? Miért ne lenne az?
Pont most itt a pH!-n az új cikk, hogy a Loewe "olcsó" 48"-os modelje 1.900€ , ami pár fitying híján 600.000 magyar forint.
Az mégsem ugyanaz az összeg! -
piglet76
tag
válasz
Ruffian #5117 üzenetére
Én most megnyitottam asztali böngészőn a linket, majd Google Translate, és úgy néz ki, hogy a http://xiaomi.m.tmall.com/ címre visz a a link. Kiegészítőket reklámoz Note-oz, 1S-hez. Azért remélem nem marad így sokáig.
VISZONT: Azért az ajánlatok között szereplő, 49"-es, 3D-s, 4K-s Xiaomi TV2 ~165.000 forintért simán hazajöhetne hozzám.
Annyiért szívesen megvenném!
-
Ruffian
tag
válasz
toxicdog21 #5116 üzenetére
Át van állítva régen. Nekem v30 van, tehát úgy tűnik, verziótól független.
Valahogy csak jó lenne kiiktatni, mert igen zavaró. -
toxicdog21
csendes tag
válasz
Ruffian #5113 üzenetére
Ez nekem is előjön egy ideje, v37. Elvileg a böngésző ikonja van mellette. Meg kéne próbálni átállítani az alapértelmezett böngészőt mondjuk Chrome-ra, de szerintem csak átmeneti.
Más: Eladó Redmi Note érdekel valakit? [link]
Ha valaki innen jelentkezik érte, adok kedvezményt. -
_ak_
addikt
Nektek "nyomásra" mennyire recseg a telefon? Ma vettem észre, hogy bár eleinte semmi ilyet nem produkált. most a bal széle felé finoman nyomkodva elég recsegősre fogta. Jó hogy mindjárt érkezik a tokom hozzá és akkor már mindegy lesz, csak hirtelen meglepett, mert elég szépen rákezdett.
-
Flexy90
senior tag
válasz
davarisimi #5109 üzenetére
Egy szó mint száz, az mtk hardvere gyorsabb, kb snapdragon 600 szintjén van. (A másik SoC snapdragon 400 ugye)
Mtk nem tudja a 4G-t, viszont dual simes.
Snapis tudja a 4G-t, de egy simes. Plusz tudja az 5 GHz-es wifit, a gps glonass képes.Észrevehetően ennyi a különbség köztük.
-
davarisimi
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Redmi Note vásárlásán gondolkodok, melyik verzió jobb? [link] Esetleg értelmezhetné valaki az adatokat Köszi! (Nem vagyok anlfabéta, de egy-két dolog nekem "kínai".)
-
Weeman1
veterán
Nekem üveg fólia volt rakta,de 1 napig bírtam.
Egyik telefonomon sem bírtam sokáig a fóliát. -
Chaser
legenda
válasz
GoldhandRent #5103 üzenetére
nyilván adják
einstein bácsi mondott erre egy jót...
Flexy90 nekem kommersz van és nincs vele baj, de már nem vennék rá, 800ft körül volt
-
Remiel
őstag
nekem a Nilkin hátlaptokhoz kapott fólia van fenn vagy 2 hónapja és eszébe nincs leválni, pedig csak sima fólia
érdekes módon amikor feltettem pár napig azt hittem lejön, mert a hangszóró felett a vékony csík nem akart letapadni rendesen de aztán mégis és azóta is kapaszkodik ahogy kell
-
Flexy90
senior tag
válasz
GoldhandRent #5103 üzenetére
Ahogy mondták előttem is, sima fólia. Szerintem nem bír annyival többet egy tempered glass, mint amennyivel drágább. Sőt páran szidták a nillkin-t hogy 2 hét után elvált a sarkánál, nekem eszembe se jutott, hogy kéne
-
Chaser
legenda
válasz
GoldhandRent #5101 üzenetére
év kérdésére jelentkezhetsz sztem, teljesen esélyes, hogy 1$-ért 3db üvegfóliát vett....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- XPEnology
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest